Prekinuo sam sa zivcanom. Normalno ja sam kriv, ko bi drugi.. Sve najljepse smo si zazeljeli i rekli kak cemo se po najljepsem pamtiti da bi ona drugi dan me cijelog izvrijeđala, nek se smiri malo. Ali ovo da je ljuta bila cesto je najmanji problem, bilo je dosta vise toga svega dok ja nisam izgubio nade i posumnjao u sve to.
EDIT: I ljudi dragi u friendzonu, pitati za vezu je 3.14ckin dim prema onome kad treba prekinuti.
EDIT2: I lijepo su mi rekli da ne serem gdje jedem, bilo poslovno, fakultetski ili skolski, jos mi samo fali da na nekom sluzbenom eventu bude nekakav incident.
Cestitam : )
Znam da si trenutno pod utjecajem emocija(i takodjer vjerojatno jos neko vrijeme).
Kada se malo smiris biti ce ti drago sto si se izvukao iz takve toksicne veze u kojoj nemozes biti "ti" vec se moras kontrolirati i triput premisljati sto ces reci.
I da opet na kraju zavrsi s tim da tebi nije dobro, nju necu ni prokomentirati jer po tom sto si rekao njoj nikad nije bilo dobro. ;D
Naici ce neka druga, smirenija i bolja, pa ce se sa osmjehoj prisjecati te zivcane i sam sebi govoriti "sto je to meni trebalo".
: D
Šta mu vrijedi druga kad se ova bolje ševi... toga je i on svjestan.