The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.478.513
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: The Friendzone Club

Još kužim ženske u toj situaciji, ali kako muški može biti s nekom klinkom od 17 godina nije mi jasno. 

Imam 20 i sad gledam malo klinke po gradu srednja škola ovo ono, lijepo je njih za vidjeti, ali da bi bio u vezi s takvom nekom nema šanse ni da ima zlatnu pi*ku, sve je to nezrelo u glavi. 

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ne mora biti, možda su se samo našli.

Imam situaciju, cura dvije godine mlađa od mene, 3. srednje, ja 1. godina faksa, ali izgleda odraslo i ponaša se odraslo i slažemo se.

Ne znam zašto bi razlika u godinama bila problem(17 i 19, nije baš neka razlika).

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
12 godina
chutac kaže...

Ne mora biti, možda su se samo našli.

Imam situaciju, cura dvije godine mlađa od mene, 3. srednje, ja 1. godina faksa, ali izgleda odraslo i ponaša se odraslo i slažemo se.

Ne znam zašto bi razlika u godinama bila problem(17 i 19, nije baš neka razlika).

to nije neka razlika no 16/17 i 24 jeste :P

Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.[121119962015]
16 godina
neaktivan
Keops kaže...

Još kužim ženske u toj situaciji, ali kako muški može biti s nekom klinkom od 17 godina nije mi jasno. 

Imam 20 i sad gledam malo klinke po gradu srednja škola ovo ono, lijepo je njih za vidjeti, ali da bi bio u vezi s takvom nekom nema šanse ni da ima zlatnu pi*ku, sve je to nezrelo u glavi. 

A i mogu reć da izgledaju dosta djetinjasto još te srednjoškoljke.

htio sam bacit jednu foru sa srednjoškoljkama,ali pošto lete tužbe za bećarce neću riskirat.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2015 18:52 (zerocool12).
14 godina
zerocool12 kaže...
Keops kaže...

Šta smatraš pod djetinjasto?

Say hello to my little friend
16 godina
neaktivan
Krunoo7 kaže...
zerocool12 kaže...
Keops kaže...

Ima još onu neku nevinu dječju facu (ne sve,ali dosta ih ima),nisam to tak prije primječival.

Btw. mislim da 19-17 ili 20-17 nije neki veliki problem (ak je cura zrela ili dečko djetinjast :P )

--------------------------------------------------------------------------------------------
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2015 18:54 (zerocool12).
12 godina
The Friendzone Club

kako sam na faksu u drugom gradu i putujem kuci za vikend cujem i vidim hrpu tih srednjoskolki..

njihovi su razgovori katastrofa i cijelo vrijeme se smiju,vriste,okrece i tako to.. uzas,samo sluske u usi i lagano..

naravno uvijek se nade par normalnih cura no to je rijetkost...

a i sto se moze ocekivati od cura/deckiju od 16-18godina.. imao sam i ja tu fazu kada mi je sve bilo smijesno i kada sam se ponasao kao kreten no ne na takvoj razini..

Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.[121119962015]
13 godina
neaktivan
Krunoo7 kaže...
zerocool12 kaže...
Keops kaže...

Ne vidiš razliku? 

Koristimo domaće proizvode za pranje zuba - Kalodont (Saponia Osijek)
9 godina
neaktivan
res03pem kaže...

kako sam na faksu u drugom gradu i putujem kuci za vikend cujem i vidim hrpu tih srednjoskolki..

njihovi su razgovori katastrofa i cijelo vrijeme se smiju,vriste,okrece i tako to.. uzas,samo sluske u usi i lagano..

a i sto se moze ocekivati od cura/deckiju od 16-18godina.. imao sam i ja tu fazu kada mi je sve bilo smijesno i kada sam se ponasao kao kreten no ne na takvoj razini..

svaka nova generacija je sve gora prije par dana kolega s kojim se vozim na posao je skoro pogazio jednu pa vjerojatno petnaestogodišnjakinju jer je buljila u mobitel prelaući vrlo prometnu cestu ujutro (nema veze što je zebra nemožeš samo iskočit ispred nekog uopce ne gledajući na cestu nego u jebeni ekran mobitela)

ili recimo ovo sranje http://www.24sata.hr/internet/nika-hrvatska-youtuberica-vrijeali-su-me-zbog-sminkanja-444129

jebote šmikanje primi se sporta primi se knjige prime se kuhače a ne šmikanja

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2015 19:23 (moček).
14 godina
moček kaže...
res03pem kaže...

svaka nova generacija je sve gora prije par dana kolega s kojim se vozim na posao je skoro pogazio jednu pa vjerojatno petnaestogodišnjakinju jer je buljila u mobitel prelaući vrlo prometnu cestu ujutro (nema veze što je zebra nemožeš samo iskočit ispred nekog uopce ne gledajući na cestu nego u jebeni ekran mobitela)

Mene je tvoja generacija već tri puta skoro zgazila na pola zebre zato što im se bilo teško strpit dvije sekunde da prijeđem.

Say hello to my little friend
16 godina
neaktivan
moček kaže...
res03pem kaže...

ili recimo ovo sranje http://www.24sata.hr/internet/nika-hrvatska-youtuberica-vrijeali-su-me-zbog-sminkanja-444129

jebote šmikanje primi se sporta primi se knjige prime se kuhače a ne šmikanja

Ah to su gluposti,nismo ni mi anđeli...

@kruno,pa nemoj bit na mobu dok ideš preko ulice :P

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2015 19:34 (zerocool12).
14 godina
The Friendzone Club

Nema tu razlike u generacijama, svi smo mi debili.

WordPress ❤
17 godina
neaktivan
Najbrži kaže...

Ne laži da s "usisavačem" 636 ti ne dolaze cure/žene na "test" vožnju?! Samo traku ZX10R stavi na rep, kao da one znaju razliku između 600tke i "iljadarke" 

Naravno da dolaze. Kao što je već netko rekao; velika većina njih (cca 95%) uopće nema pojma koji je to motor. Njima je bitno da ide brzo i da se dobro čuje (hvala gospodi iz Akrapoviča na tome). A što se trake tiče ne treba mi, poskidao sam sve oznake s motora, samo nagrđuju prelijepu ninja zelenu

Windows Phone 8.1 - L520, L822, L930...
16 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

Nema tu razlike u generacijama, svi smo mi debili.

HAHHAHAHA kako me nasmija a imas i pravo :P

nezz, ja imam 20god i po meni nema se tu o cemu pretjerano razmisljat 17/20 ili 20/25, jednostavno ako ste jedan i drugi za nesto, onda samo daj.

A meni se cini da je i previse cura djetinjasto cak 22,25 godina jer sve je super i onda ti pocne slat poruke tipa ( :3, srce moje maweno, falis mi do neba i nazad, zasto si isao tamo van, dobro jutro, laku noc, opet me se nisi sjetio, kad nam je godisnjica, kad sam rodjena, pa mi pametuje da neznam vozit a nema ni vozacku dozvolu, zasto si lajkao one slike?) i tako jos stosta drugoga... 

Ukratko. Daj me pusti da zivim, meni se tako neda pisat te glupe poruke na taj viber,fejs. Namjerno ga nisam htio koristit nego preko mobitela da budem siguran da joj nitko nece provalit u fb ili viber postoji i onaj viber na kompu... Užas.

I naravno najdraze mi je preko sms jer se placaju poruke pa ne filozofiraju puno sa porukama :P (naravno za tarifu sa free sms jos ne znaju fala bogu)

Isprika na mojoj isopovjesti, trebalo mi je malo da se ispusem.

Off: skinuo mi se Insurgency idem probat igrat.

9 godina
neaktivan
13 godina
neaktivan

Izgleda da je moguće... da i muškarci čitaju rubriku Sudbine☺ 

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.11.2015 10:29 (Ikarus01).
13 godina
neaktivan

I ja kad uhvatim svoju maloljetnu kćer kako dovlači momke kući na hardcore u dnevnoj prvo ponudim prezervative, a zatim kafu i doručak. 

16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

To je jedna od onih situacija kad te uhvate pa na brzinu nes smislis i zajebes se na 15 godina.

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ja kad tako zateknem kćer sa nepoznatim čovikom pošto san iz dalamacije samo ga pitam jeli Hajdukovac? ako je onda im još pustim i mladena grdovića da im svira a ako reče da je riječanin ili zagrebčanin potiram ga gologuzog iz kuće :)

10 godina
neaktivan
Horatio_Hornblower kaže...

Ja kad tako zateknem kćer sa nepoznatim čovikom pošto san iz dalamacije samo ga pitam jeli Hajdukovac? ako je onda im još pustim i mladena grdovića da im svira a ako reče da je riječanin ili zagrebčanin potiram ga gologuzog iz kuće :)

hahah dobar si 

17 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Netko je gore napisao nešto velikoj razlici u godinama. Evo recimo razlika između mene i cure je malo manje od 10 godina (ja 28 ona 18). Prvih par dana kad smo krenuli svima je bilo malo čudno kako mogu biti s curom toliko mlađom od mene, ali jednom kad ju upoznaju i shvate da je "zrelija" od 90% ljudi koji imaju 25, brzo promijene mišljenje. Za mene razlika u godinama nikad nije predstavljala problem (možda zato što su moji starci 8 godina razlike), više mi je smetala mentalna nezrelost suprotnog spola. Dodatni je plus što ja izgledam kao da mi je 20 pa se i njezino društvo čudilo kad su zaznali koliko imam godina. Tak da te priče o razlici u godinama padaju u vodu kad se sve uzme u obzir.

13 godina
neaktivan
dark_wizz kaže...

Netko je gore napisao nešto velikoj razlici u godinama. Evo recimo razlika između mene i cure je malo manje od 10 godina (ja 28 ona 18). Prvih par dana kad smo krenuli svima je bilo malo čudno kako mogu biti s curom toliko mlađom od mene, ali jednom kad ju upoznaju i shvate da je "zrelija" od 90% ljudi koji imaju 25, brzo promijene mišljenje. Za mene razlika u godinama nikad nije predstavljala problem (možda zato što su moji starci 8 godina razlike), više mi je smetala mentalna nezrelost suprotnog spola. Dodatni je plus što ja izgledam kao da mi je 20 pa se i njezino društvo čudilo kad su zaznali koliko imam godina. Tak da te priče o razlici u godinama padaju u vodu kad se sve uzme u obzir.

To što ti radiš se zove mentalna gimnastika. 

Dakle, sam sebi izmišljaš argumente i teze kojima sebi dokazuješ da si u pravu. 

17 godina
Onjegin kaže...
dark_wizz kaže...

više mi je smetala mentalna nezrelost suprotnog spola.

Joj, daj ne pili bezveze, znaš dobro da nema šanse da je 28-godišnjak nezreo, nego je mala - zrela.

Jer 28-godišnjakinje su nezrele, a 18-godišnjakinja je zrela. To je osoba puna empatije, razumijevanja i životnog iskustva - duboka. Čista. Djevica.

Gledam te!
17 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Znači po tebi je cura od 29 godina s kojom sam bio i kojoj je glavni cilj u životu da bude viđena na korzu u novim čizmicama dok ispija kavu, ponaša se kao razmaženo derle, mora imati sve i odmah i misli samo na sebe je zrelija od osamnaestogodišnjakinje koja je unatoč (obiteljskim) problemima upisala faks, radi, ima nekakav životni cilj i nije glupa kao unutarnja guma od tamića? Ne kažem da su sve cure/žene takve ali definitvno ih ima pun qrac. A što se mentalne gimnastike tiče, ništa ne izmišljam nego prikazujem činjenično stanje iz osobnog iskustva. Ako je tvoje iskustvo drugačije to ne znači da je moje "pogrešno".

12 godina
dark_wizz kaže...
Onjegin kaže...

Znači po tebi je cura od 29 godina s kojom sam bio i kojoj je glavni cilj u životu da bude viđena na korzu u novim čizmicama dok ispija kavu, ponaša se kao razmaženo derle, mora imati sve i odmah i misli samo na sebe je zrelija od osamnaestogodišnjakinje koja je unatoč (obiteljskim) problemima upisala faks, radi, ima nekakav životni cilj i nije glupa kao unutarnja guma od tamića? Ne kažem da su sve cure/žene takve ali definitvno ih ima pun qrac. A što se mentalne gimnastike tiče, ništa ne izmišljam nego prikazujem činjenično stanje iz osobnog iskustva. Ako je tvoje iskustvo drugačije to ne znači da je moje "pogrešno".

zašto si pobogu onda sa njom i bio

13 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...
dark_wizz kaže...
Onjegin kaže...

zašto si pobogu onda sa njom i bio

pa radi seksa, sigurno....

13 godina
neaktivan
dark_wizz kaže...

Znači po tebi je cura od 29 godina s kojom sam bio i kojoj je glavni cilj u životu da bude viđena na korzu u novim čizmicama dok ispija kavu, ponaša se kao razmaženo derle, mora imati sve i odmah i misli samo na sebe je zrelija od osamnaestogodišnjakinje koja je unatoč (obiteljskim) problemima upisala faks, radi, ima nekakav životni cilj i nije glupa kao unutarnja guma od tamića?

Gle, ja nisam rekao da je to što radiš pogrešno. Živimo u 2015-oj godini i danas su skoro sve seksualne devijacije i fetišizmi prihvaćeni. 

Naše babe su sa 16 godina imale djecu, a sa 28 su bile "stare cure" i skoro nije bilo šanse da se ikada udaju. S biološke točke gledišta nije čudno ni da se čovjek od 70 godina zabavlja s 16-ogodišnjakinjom.

S druge strane su društvene implikacije. Zlobna osoba mogla bi reći da bi deset godina mlađu curu koja živi s roditeljima bilo iznimno lako manipulirati, isto kao što bi njoj bilo lako tebe iskoristiti za manipuliranje roditeljima.

Ili ako misliš da je osoba iz srednje zrela, zamisli kako moze biti zrela takva osoba s još 10 godina životnog iskustva (5 godina faksa). Mislim, tvoji vršnjaci imaju djecu, većinom su oženjeni, udani, zaposleni i obrazovani, siguran sam da joj je to slasna avantura u "svijet odraslih".

Mislim, zamisli kako bi bilo da ste ravnopravni u vezi, a ne da samo pokušavate biti. 

17 godina
neaktivan
kicmabrajker kaže...

pa radi seksa, sigurno....

Što je najgore i tu je podbacila. Kasno sam shvatio da je jedna od onih "za pokazivanje" u društvu.

Onjegin kaže...
S druge strane su društvene implikacije. Zlobna osoba mogla bi reći da bi deset godina mlađu curu koja živi s roditeljima bilo iznimno lako manipulirati, isto kao što bi njoj bilo lako tebe iskoristiti za manipuliranje roditeljima.

Ili ako misliš da je osoba iz srednje zrela, zamisli kako moze biti zrela takva osoba s još 10 godina životnog iskustva (5 godina faksa). Mislim, tvoji vršnjaci imaju djecu, većinom su oženjeni, udani, zaposleni i obrazovani, siguran sam da joj je to slasna avantura u "svijet odraslih".

Mislim, zamisli kako bi bilo da ste ravnopravni u vezi, a ne da samo pokušavate biti. 

Nisam jedan od onih koje osobito zanima što okolina ima reći, zato i imam ograničen krug prijatelja koji znaju kakav sam i da ću svima reći ono što mislim bez imalo zadrške. To mi mnogu uzimaju za manu, ali ja mislim da mi je to vrlina. Inače živim u manjem mjestu Slavoniji gdje svi znaju sve o svakome tako da sam praktički "outcast" što se toga tiče. Ali ne živim ja od sela. Već sam dobio par primjedbi na to kako je dosta mlađa od mene (jednu prije nepunih sat vremena) na što sam samo odgovorio da je to moj "problem".

Ok, kužim šta pokušavaš reći iargumenti su ti na mjestu. Većina mog društva je oženjena/zaručena i dosta ih već ima djecu (dvoje-troje), i sam sam bio među njima (zaručen) tak o da kontam to. Ali znaš onaj osjećaj kad s nekim klikneš na prvu, kad točno razumije što želiš reći, kako se osjećaš. Izbaci osjećaje iz svega toga i dobiješ savršenu simbiozu. Ne mogu ja tebi ovako to opisati. Iste argumete kao ti je imala moja sestra do večeras. Dok nismo otišli na cugu, sjeli i pričali, samo nas troje. Nakon što sam došao doma poslala mi je poruku da ona nije ni približno kao njezine vršnjakinje. A što se manipuliranja tiče, niti ja njome želim manipulirati niti ona želi svojim roditeljima nešto smjestiti.

16 godina
The Friendzone Club

It's all fun and games until the first hurricane

There are some things so serious you have to laugh at them. -Niels Bohr
10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Je l' imate neki savjet kako da priđem djevojci koju sretnem samo u busu dva-tri puta tjedno, inače ne živim u istom gradu kao i ona? Ne poznajem i još sam pritom stidan tako da ne znam kako bih to mogao izvest :/

Problem je i to da ju je praktički nemoguće uloviti samu a ako joj priđem u busu, gdje su oko nas ljudi, sumnjam da bi to dobro završilo haha.

Druga sam godina faksa i viđam je od kako sam krenuo na faks. Dok sam išao u srednju školu par puta sam je uhvatio kako me gleda, a i par puta sad kako idem na faks u busu, ali ove godine ne baš. Možda, veliko možda, mi je i nešto pokušala dati do znanja ali je odustala nakon što ja nisam ništa poduzeo... 

Siguran sam da je tokom moje prve godine faksa imala dečka ali ga sad ni jednom nisam vidjeo s njom tako da mislim da je prekinula. Btw ona ide u 3. ili 4. srednje, nisam siguran.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice