The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.478.714
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Puštao sam bradu već, pozitivne reakcije inače na onu "trodnevnu" obično sam tada dobijao komplimente a i ljudi samnom tada obično ljepše razgovaraju.

Čekam da se malo upotpuni onda puštam divlju vikinšku bradu.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2015 23:40 (zerocool12).
16 godina
The Friendzone Club

i ja sam pustio bradu, ono full beard, i to od prosle godine, i dobivam pozitivne komentare od cura, al da sam dobio neku na to, to nisam.

14 godina
The Friendzone Club

Cure vole kad ih grebe tj. žene  

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2015 23:34 (monsieur).
12 godina
The Friendzone Club

dugu vikinšku bradu i duge zafrkane brčiće, takvo nešto bi bilo dobro

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Frkanje brkova dok sjediš u kafiću il negdje pričinja zadovoljstvo.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
13 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
chutac kaže...

Jesi li kupio Proraso gel za brkove? 

Koristimo domaće proizvode za brijanje - Ralon (Atlantic Grupa d.d.)
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Nisam kad ne znam koji da uzmem pa mi je lijeva strana sfrkana, a desna relativno raščupana.

I ne znam gdje da potražim. 
Aj hvala, sad znam koji da tražim.

16 godina
neaktivan
chutac kaže...

Ko i glađenje brade prstima, ko mini orgazmići. Dok sjediš na predavanju i gladiš si bradu.... Ili ležiš noću i gladiš si bradu....

--------------------------------------------------------------------------------------------
13 godina
neaktivan
zerocool12 kaže...
chutac kaže...

Ko i glađenje brade prstima, ko mini orgazmići. Dok sjediš na predavanju i gladiš si bradu.... Ili ležiš noću i gladiš si bradu....

Ili noću kad si međusobno gladite bradu...

Koristimo domaće proizvode za brijanje - Ralon (Atlantic Grupa d.d.)
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

I provlačimo si prstiće kroz kosicu 

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

"Tužno je kad te žena friendzona, ali je još tužnije kada te šofernizuje" 

13 godina
neaktivan
lithiumion kaže...

Ako u prvi mjesec posjedovanja vozačke nisi naučio da ne vozaš nikog onda to i zaslužuješ.

Koristimo domaće proizvode za pranje zuba - Kalodont (Saponia Osijek)
17 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
lithiumion kaže...

Ako u prvi mjesec posjedovanja vozačke nisi naučio da ne vozaš nikog onda to i zaslužuješ.

E nećeš rođena, pa da si mi na oko ispala! Zato auto u garažu, sredit makinu i lagano motorom. Je da je malo hladnjikavo, al yebaji ga. Bolje to nego taksiranje. Ako je voljna u suknjici, oskudno obučena sjest samnom na motor onda joj svaka čast. Plus coolnes faktor ti poraste kod oba spola (ako si zainteresiran za takve akcije) kad te vide na motoru u studenom. A još ako voziš neku "iljadarku" tipa R1, ZX10R ili S1000RR (a ne kao ja usisavač 636) pa di ti je kraj ;)

Windows Phone 8.1 - L520, L822, L930...
13 godina
neaktivan
dark_wizz kaže...

E nećeš rođena, pa da si mi na oko ispala! Zato auto u garažu, sredit makinu i lagano motorom. Je da je malo hladnjikavo, al yebaji ga. Bolje to nego taksiranje. Ako je voljna u suknjici, oskudno obučena sjest samnom na motor onda joj svaka čast. Plus coolnes faktor ti poraste kod oba spola (ako si zainteresiran za takve akcije) kad te vide na motoru u studenom. A još ako voziš neku "iljadarku" tipa R1, ZX10R ili S1000RR (a ne kao ja usisavač 636) pa di ti je kraj ;)

Najviše ti poraste coolness faktor u plućima, bubrezima, križima i mnogim zglobovima.

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Kakvi motori, najbolji auti za cure su karavani. 

Huehue

14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

evo novog u temi nazalost 

10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Dečki moji, davno sam zadnji put pisao u ovoj temi... i da još sam uvijek u vezi :) (s tim da s tom ženskom nisam bio u friendzone, nego smo jednostavno legli jedno drugom kroz nekakvo neobavezno druženje, koje je kasnije preraslo u nešto više)

Za taj čuveni friendzone nemam neki poseban savjet osim ovog, ideš na sve ili ništa (dobiješ curu/izgubiš prijateljicu) ili ostatak vašeg ''prijateljstva'' gledaš kako je drugi j*be, a onda slušaš o njenim problemima sa tim istim likom itd itd itd, svi znate ženske priče... 

Pa sad birajte kaj vam je draže.

Clueless gamers shouldn't judge
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

moj problem rijesen . 

15 godina
martinXD kaže...

moj problem rijesen . 

Vec? 

Nitko ne umire kao djevac, jer život svakoga izj*be.
14 godina
neaktivan

da , kupio sam bmw

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.10.2015 18:33 (martinXD).
9 godina
neaktivan
The Friendzone Club

1. kupi bmw,audi,merđu ili sl.

2. slikaj selfije sa autom,vozaj se s njim u lokalni noćni klub ili krčmu

3.????

4.sexaj 95% žena u RH a i šire

znate kaje najsmiješnije dečki kaj curama nije dosta da si srednja klasa te da imaš cca 3000 eura  na bankovnom računu, voziš peugot 206 i ponašaš se kao alpha neeeeeeee trebas biti high class richman koja su to sranja eeeee

ili maneken

prokleti fejsbuk je stvorio situaciju da danas svaka proječna pička misli da je super zgodna jer ima 100+ lajkova na fejsu te nekoliko idiota koji joj stalno ulizivanjem dizu ego

nekad su samo ljepotice bile takve danas svaka jebena prosječna seljača

/rant

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.10.2015 20:48 (moček).
13 godina
neaktivan
moček kaže...

1. kupi bmw,audi,merđu ili sl.

2. slikaj selfije sa autom,vozaj se s njim u lokalni noćni klub ili krčmu

3.????

4.sexaj 95% žena u RH a i šire

znate kaje najsmiješnije dečki kaj curama nije dosta da si srednja klasa te da imaš cca 3000 eura  na bankovnom računu, voziš peugot 206 i ponašaš se kao alpha neeeeeeee trebas biti high class richman koja su to sranja eeeee

ili maneken

prokleti fejsbuk je stvorio situaciju da danas svaka proječna pička misli da je super zgodna jer ima 100+ lajkova na fejsu te nekoliko idiota koji joj stalno ulizivanjem dizu ego

nekad su samo ljepotice bile takve danas svaka jebena prosječna seljača

/rant

Je li moguće biti ovoliko otkačen od stvarnosti? 

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Za to što vi mislite ne treba kupovati BMW...

Kupiš privjesak sa BMW-ovim znakom što ti je dovoljno da dobiješ pristup ciljanoj meti i da je možeš početi opijati.

Kasnije nije bitno u koji auto (ako i uopće) odlazite jer je već toliko pijana da metanje u cilj može početi!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
9 godina
neaktivan
godo kaže...

Kupiš privjesak sa BMW-ovim znakom što ti je dovoljno da dobiješ pristup ciljanoj meti i da je možeš početi opijati.

Kasnije nije bitno u koji auto (ako i uopće) odlazite jer je već toliko pijana da metanje u cilj može početi!

Upravo to, kakve su njene namjere neka budu takve i tvoje. Sponze treba samo iskoristiti jer ako ti nećeš njih one će tebe.

14 godina
godo kaže...

Say hello to my little friend
17 godina
dark_wizz kaže...
A još ako voziš neku "iljadarku" tipa R1, ZX10R ili S1000RR (a ne kao ja usisavač 636) pa di ti je kraj ;)

Ne laži da s "usisavačem" 636 ti ne dolaze cure/žene na "test" vožnju?! Samo traku ZX10R stavi na rep, kao da one znaju razliku između 600tke i "iljadarke" 

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
11 godina
neaktivan
Najbrži kaže...
dark_wizz kaže...
A još ako voziš neku "iljadarku" tipa R1, ZX10R ili S1000RR (a ne kao ja usisavač 636) pa di ti je kraj ;)

Ne laži da s "usisavačem" 636 ti ne dolaze cure/žene na "test" vožnju?! Samo traku ZX10R stavi na rep, kao da one znaju razliku između 600tke i "iljadarke" 

Živa istina, 

frend mi ima yamahu r 125 i svako malo voza neke cure.

Pojma one nemaju niti se zamaraju o kubikazi, njima je samo bitno da je motor (da nije tipa skuter).

17 godina
Antonov047 kaže...
Pojma one nemaju niti se zamaraju o kubikazi, njima je samo bitno da je motor (da nije tipa skuter).

Istina, a opet moraš imati jači motor. Kad ga stisneš da se mala priljepi za tebe i ne pušta te. Parkiraš doma, "opere" ju adrenalin i samo je uputiš do sobe i kažeš: 

Pošto sam te provozao, sada je na tebi red da ti mene provozaš...if you know what I mean

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ili imaš jači motor, okreneš ručicu i mala leti na cestu na leđa. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice