The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.478.475
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
Wisely kaže...

Je l' imate neki savjet kako da priđem djevojci koju sretnem samo u busu dva-tri puta tjedno, inače ne živim u istom gradu kao i ona? Ne poznajem i još sam pritom stidan tako da ne znam kako bih to mogao izvest :/

Problem je i to da ju je praktički nemoguće uloviti samu a ako joj priđem u busu, gdje su oko nas ljudi, sumnjam da bi to dobro završilo haha.

Za sad je najbolje da ne radiš ništa. 

Sačekaj da završi srednju i onda više neće ići s tobom u bus pa ćeš ju zaboraviti. 

Zamisli da sjediš u autobusu i gledaš svoja posla, a neki čudni tip koji izgleda kao da je viša godina faksa bulji u tebe. Uvijek izgleda kao da pokušava da ti priđe. Pokušaš mu dati "ne gledaj me pogled", ali on ne shvaća i nastavlja da bulji. Trudiš se uvijek biti u društvu jer se bojiš tog čudaka i samo čekaš svoju stanicu da što brže izađeš. 

Koristimo domaće proizvode za pranje zuba - Kalodont (Saponia Osijek)
16 godina
neaktivan
Wisely kaže...

Je l' imate neki savjet kako da priđem djevojci koju sretnem samo u busu dva-tri puta tjedno, inače ne živim u istom gradu kao i ona? Ne poznajem i još sam pritom stidan tako da ne znam kako bih to mogao izvest :/

Problem je i to da ju je praktički nemoguće uloviti samu a ako joj priđem u busu, gdje su oko nas ljudi, sumnjam da bi to dobro završilo haha.

Druga sam godina faksa i viđam je od kako sam krenuo na faks. Dok sam išao u srednju školu par puta sam je uhvatio kako me gleda, a i par puta sad kako idem na faks u busu, ali ove godine ne baš. Možda, veliko možda, mi je i nešto pokušala dati do znanja ali je odustala nakon što ja nisam ništa poduzeo... 

Siguran sam da je tokom moje prve godine faksa imala dečka ali ga sad ni jednom nisam vidjeo s njom tako da mislim da je prekinula. Btw ona ide u 3. ili 4. srednje, nisam siguran.

Baš sam neki dan razgovarao s frendicom o tome,najbolji način da joj priđeš je jednostavno da joj kažeš bok i predstaviš se a dalje vidiš kuda to vodi. Prosudi o tipu osobe kakva je i na temelju toga se predstavi i vodi daljnji razgovor,pozovi je na kavu i dalje vidiš kuda vodi.

Onda se vrati ovdje i napiši dal je uspjelo,ako nije da sasujem frendici u facu, ja nemam muda da isprobam.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2015 19:11 (zerocool12).
12 godina
Wisely kaže...

Druga sam godina faksa i viđam je od kako sam krenuo na faks. Dok sam išao u srednju školu par puta sam je uhvatio kako me gleda, a i par puta sad kako idem na faks u busu, ali ove godine ne baš. Možda, veliko možda, mi je i nešto pokušala dati do znanja ali je odustala nakon što ja nisam ništa poduzeo... 

Siguran sam da je tokom moje prve godine faksa imala dečka ali ga sad ni jednom nisam vidjeo s njom tako da mislim da je prekinula. Btw ona ide u 3. ili 4. srednje, nisam siguran.

ako te zanima lijepo odes do nje(u busu) i pitas jeli slobodno,ako kaze da vec si pola posla obavio..

I onda se predstavis i zapocnes razgovor,nebitno je o cemu,bitno da ne zavlada neugodna tisina..

nemoj predugo cekati da nebi slucajno stavila slusalice ili nesto slicno jer ju onda sigurno neces htjeti smetati...

samo nemoj okolisati i to je to..

Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.[121119962015]
15 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Sačekaj da završi srednju i onda više neće ići s tobom u bus pa ćeš ju zaboraviti. 

Zamisli da sjediš u autobusu i gledaš svoja posla, a neki čudni tip koji izgleda kao da je viša godina faksa bulji u tebe. Uvijek izgleda kao da pokušava da ti priđe. Pokušaš mu dati "ne gledaj me pogled", ali on ne shvaća i nastavlja da bulji. Trudiš se uvijek biti u društvu jer se bojiš tog čudaka i samo čekaš svoju stanicu da što brže izađeš. 

Glupost.

Meni je lik druge godine faksa prišao i sad smo dva drugara dobra stara. 

A autore, pitaj jel slobodno, ako kaže da je i nasmješi se, iskoristi šansu, a ako hladno kaže da je, onda samo sjedi i šuti.

U najgorem slučaju mijenjaš autobusnu liniju.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Kazes da si primijetio da te gleda. Ocito si joj oku ugodan i dala ti je znak da te ohrabri. Shvatila je da tebi i dalje nije jasno. Pitala je frendice sto da radi. Dugo je smisljala kako da te ohrabri na prvi korak. Nasla je decka da ti budes ljubomoran. Mucila te neko vrijeme i onda prekinula. To je novi znak da joj se i dalje svidas. Vjerojatno jace nego ikad ako je bila spremna povrijediti drugo bice. Ona i dalje ceka tvoj prvi korak. Skupi hrabrost i daj da ga napokon doceka.

15 godina
The Friendzone Club

Kako bilo nemas sta izgubit, i najgluplji ulet moze bit najgori, dodes kazes bok ja sam taj i taj drago mi je i dalje ces lako nac temu :D

Nitko ne umire kao djevac, jer život svakoga izj*be.
9 godina
protjeran
Istina je da nemaš pojma kako će reagirat i moraš to prihvatiti i jednostavno joj prići. Možda je super dobre volje, a možda joj je krepo zamorac i izdere se na tebe. Ako te brinu ljudi okolo, istina je da nikog nije briga za tebe. Čak i ako te djevojka o****e ti si napravio ono što nitko drugi nije i trebao bi se samo zbog toga osjećati dobro.
10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Hvala svima na savjetima. Ako bude prilike, jer će brzo praznici i sve to, probat ću, ako ne onda poslije nove godine :)

12 godina
neaktivan
Wisely kaže...

Hvala svima na savjetima. Ako bude prilike, jer će brzo praznici i sve to, probat ću, ako ne onda poslije nove godine :)

prilika uvijek ima, samo ih moras sam stvoriti.

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
14 godina
The Friendzone Club

Ne razumijem kako nisam prije zapazio ovu temu, nego prije par dana i polagano čitam i nasmijem se do suza. Nisam imao namjeru postat sve do današnjeg dana. Pa eto moje dugačke priče, budem probao skratit priču koliko je to god moguće, pa eto.

Sve je počelo negdje prije godinu dana i nekoliko mjeseci ( mislim da srednim devetog il početkom desetog ), tu curu sam dodao na fejsu samo zbog fizičkog izgleda ( imala je lijepu profilnu ), nisam o njoj ništa znao, nikad ju nisam vidio, apsolutno ništa. I stavila je na fejs one gluposti, ako lajkaš napišem ti mišljenje, ocjenim izgled, šansu i te gluposti da ne nabrajam, pa tako ja lajkam i napiše mi u inbox sve najbolje što me jako iznenadilo pošto apsolutno nije imala pojma tko sam i što sam ( moje mišljenje je bilo da joj se sviđam ) i tako sam započeo razgovor sa njom. Sve je bilo super ko u bajki, ona je meni pisala da sam super dečko i da je takvog danas teško nać ( inače sam veliki romantik, pristojan i lijepo odgojen ), ja njoj uzvračao itd, imali smo dosta toga zajedničkog, al oko dosta stvari se i nismo slagali. Posebno mi se sviđalo to što nije baš izlazila, ne pije ni ne puši ( jer sam ja točno takav ) i što nije neka lagana fufa, nego pametna cura koja razmišlja svojom glavom. Puno smo razgovarali o muziki pošto smo imali identičan ukus, samo strana glazba, od metala, popa, pa čak do rapa itd, znaći apsolutno ništa domaće, a pogotovo ne cajke koje užasno mrzim, što mi je bilo super jer sam mislio da takvu djevojku nikad neću naći, odmah sam se zaljubio u nju i sve ono oko čega se nismo najbolje slagali me uopće nije smetalo jer sam uvijek za dogovor i mislio sam sve ćemo mi to riješit uz dogovor. Nakon nakog vremena sam ju odlučio pozvat na kavu, rekla je da ne može jer ima puno obaveza oko škole, da sad imaju puno testova i tih gluposti, mislio sam oke, cura mora učit pošto ima same petice. Nastavimo mi pričat, ponavljam sve je bilo super i nakon par tjedana odlučim ju opet pozvat van, bio sam uvjeren svi testovi su joj prošli sad nema obaveza. Pozovem ju i kaže mi, ne mogu van, imam zdrastvenih problema, reko oke, sve 5 i nastavili mi s dopisivanjem, prošao je tjedan, dva, tri, pa reko mora da joj se stanje popravilo budem opet probao, ali ništa, nije mogla zbog xy razloga. Nakon toga standardna priča, nastavili s dopisivanjem, svaki dan praktički od jutra do sutra, i tako nakon nekog vremena pozvao ju još jednom, dvaput al stalno ju je nešto spriječilo. I počelo je meni sve to skupa bit sumnjivo, kažem joj, bez ljutnje al već sam te nekoliko put pozvao van, a ti si svaki put našla neki razlog da ne ideš, pa ako nećeš samnom van samo reci i gotovo. Njena reakcija na to je bila, jesi ti ozbiljan??? Reko da, jesam, a ona meni da se sad razočarala u mene, da joj ne vjerujem vamo tamo, odmah je te večeri napisala nekakav status o razočaranju itd. Ja se odmah počeo ispričavat, da mi je žao, nisam htio biti grub prema njoj itd. Vjerujem da sam ju svojom dobrotom uvijerio da me ima u šaci i može manipulirat samnom. Nakon tog dana, više nije bilo isto, nije bila srčeka i ostalih bedastoča, a ja sam dalje nastavio s ispričavanjem, njen komentar na sve to je bio, ne trebaš se ispričavat, sve okei, al fkt si me šokirao s time, nisam očekivala to od tebe, bla bla bla...Nastavili smo s dopisivanjem i razgovarali nekoliko mjeseci, mogao bi reći da smo opet bili u prvobitnom stanju, kao da se nije ništa dogodilo. Mislio sam, ona zna da sam ju nekoliko puta zvao van i sve je odbila zbog xy razloga, bude možda sad ona meni dala nekakav znak jer me svaki put odbila, al ništa s toga, reko, cura je, još k tome i vjerojatno malo sramežljiva pošto ne izlazi, budem opet probao, al čim bi ja spomenuo izlazak, po njenim porukama bi zaključio da sam ju opet počeo "gnjavit" s time. Pitam jel ima kakve planove ovaj vikend, kaže nema, reko super, pozovem ju van i naravno, opet je našla neki xy razlog koji ju je spriječio da izađe. Nakon toga, klasika dopisivanje, opet proše nekoliko tjedana do mjesec dana, zovem ju ista priča, več sam počeo pizdit pomalo jer mi ovo nije imalo smisla, nešto smo se posvađali oko tih izlazaka i izbrisao sam ju s fejsa. Naravno jako mi je falila jer sam se baš momački zaljubio u nju i tako prođe tjedana dana, dodam ju i odmah me prihvati, pitam jel smetam, a ona meni, naravno da ne, kaj gluposti ispitujem, navodno sam joj jako falio i da joj je baš drago da sam se javio. Nakon toga, klasično dopisivanje, kojih tjedan dana i reko idem probam, zovem ju van i odgovori mi, rado bih išla al sad opet imam testove, neki projekt bla bla, ne mogu, ići čemo drugi put. Prođe koji mjesec dana pozovem ju van, opet ništa, dođe sljedeći vikend opet ništa, kaže sad samo pred završetkom škole, imam puno za učit, vjerujem da imaš i ti, ne mogu ići. Rješavala ona školske obaveze, rješavao sam ih i ja i prilikom dopisivanja kaže ona meni, budemo išli na kavu kad škola završi, po ljetu nemam ništa pametno za radit, mogu doć i kod tebe, budemo igrali igrice bla bla. Na taj njen prijedlog sam bio oduševljen i još više se zaljubio jer ona nije igrala nikakve igre, a ja njoj dosta pričao o tome, bio sam oduševljen prijedlogom, pristao kako je ona sve to isplanirala i jedva čekao ljeto, a do onda klasika ( dopisivanje ). I tako riješimo sve obaveze i dođe ljeto, ja počeo s kavama, pa da kasnije dođe do mene, no sve je to bila varka, mjesec dana ju zvao na kave, sve i svašta, al uzalud vam trud svirači, kak bi se reklo. Popizdio sam i reko joj ovo više nema smisla razgovaramo više od pola godine na fejsu i ti ne možeš naći sat vremena da izađemo i sa suzama u očima prekinuo sam svaki kontakt s njom. Prošlo je cca 5-6 dana, eto nje, javlja se ona meni, da joj je žao, da joj strašno falim bla, bla i naravno ja budala s svojom dobrotom odmah joj sve opraštam , odnosi su se posložili, al nije ni riječ pisnula oko kave/izlaska. Kažem si, neću ju odmah forsirat, neka prođe neko vrijeme pa onda, i tako razgovaramo, sve super, sve 5 do trenutka kad nisam spomenuo kavu/izlazak, opet je našla neki xy razlog ( uvjerljiv u kojeg sam vjerovao ), kaže mi, drugi put, nakon određenog vremena opet ja nju zovem, ali 0 bodova. Opet se posvađamo, nismo pričali nekoliko tjedana, ovaj put se ja javim njoj i naravno BUDALA, sve opraštam, nisam imal neke namjere više za kavu itd, i onak pričamo, ko PRIJATELJI jer je ona izgubila povjerenje u mene zato što sam sumnjao da su to sve fake izgovori/razlozi, jer navodno nisu bili, al oke, probam ju pozvat još dva, tri put na kavu al sve odbija i nastavimo s dopisivanjem, žalio sam se kak se znamo gotovo godinu dana i još ništa s usranog izlaska, nakon toga dopisujemo se još kojih tjedan dana i kažem joj da mi se više neda razgovarat s njom bla bla, prekinemo svaki kontakt. Prođe mjesec i po il čak dva i javi se ona danas oko 22h "Hej, jel možda smetam?:)", nisam ništa odgovorio, jer čitajuči vaše postove, naučio sam da što si bolji prema curama one su gore prema tebi, u što sam se iz svega ovog i uvijerio.

Moje pitanje je sad, što napravit? Dal joj dati još jednu šansu i probat pozvat na kavu? I kad joj odgovorit? Sutra ujutro, popodne il tek navečer? Nek se malo kuha da skuži da su se neke stvari promijenile i da više nisam onoliko lud za njom, nek se sad ona trudi oko mene, da budem opet onoliko dobar. Btw ZNAM da svo to vrijeme nije imala nikakvog tipa, s nikim nije bila. Aha da, zaboravio sam navest gore u tekstu, pitao sam ju nekoliko put jel ima kakvog tipa i rekla je da nema, zatim sam ju pitao postoji netko ko joj se sviđa i rekla je da postoji, a to sam JA. Btw još uvijek mi je privlačna...

Jedan od boljih kolega ju zna iz viđenja i svaki put kad je razlog za ne ić van bio npr, moram k jako dobroj kolegici na rođendan il tak nešt, reko sam njemu idi provijer ( kad su iz istog sela i čak se njeno društvo druži s par kolega od mojeg frenda pa je mogao tako provjerit i sve što mi je rekla je bila istina tj ovaj mi je to potvrdio, pa se znam zapitat, jel moguče da su svi ti razlozi istiniti?

Hvala svima na čitanju, znam da je dugačat tekst, al drukčije vam ne mogu predočit svoju situaciju. Kako bi vi postupili da ste u mojoj koži? Kao što sam reko, još uvijek mi se sviđa, al ni približno kao "nekad". Btw nakon što mi je poslala poruku 22h sam još bio na na fejsu neko vrijeme da vidi da sam online, a ne reagiram, da nema više ovog instantnog oprosta i ispričavanja, do sad je manipulirala samnom, mora znati da je tome došao kraj!

EDIT: tek sad kad sam poslao ovu poruku na BUG vidim da je već pola 3, šta mi radi ta cura, jaooo...

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2015 2:41 (Stolnik).
17 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Iskreno, čudno mi zvuči da cura ima toliko obaveza da ne možete jednom u godinu dana otići na piće ili kakvo druženje jer od dopisivanja nema ništa, kako i sam vidiš. Sad, ako je istina što ti je frend rekao za tu curu, opet mi je čudno da se nijednom ona nije javila da tebe zove na piće jer eto, baš tih 10, 20 puta nije mogla izaći sa tobom. Po nekoj mojoj logici bih rekao da pustiš to, ne javljaš se više, da je moglo biti nešto, bilo bi. S druge strane, kolega sa faksa je mjesecima bario kolegicu sa kojom ide na predavanja, cura mu rekla valjda sve živo da ga odbije, kako nema vremena za dečka, želi se posvetiti faksu, nije ona za veze, čak ga i odbila nakon što joj je rekao da mu se sviđa i da bi htio više od prijateljstva i nakon 10 mjeseci, vidim objavu na naslovnici: on i ona su u vezi.  

Ako misliš da joj vrijedi dati još tisuću i prvu priliku, go for it. Ako ne, produži dalje. 

Why so serious?
14 godina
Cesc kaže...

Iskreno, čudno mi zvuči da cura ima toliko obaveza da ne možete jednom u godinu dana otići na piće ili kakvo druženje jer od dopisivanja nema ništa, kako i sam vidiš. Sad, ako je istina što ti je frend rekao za tu curu, opet mi je čudno da se nijednom ona nije javila da tebe zove na piće jer eto, baš tih 10, 20 puta nije mogla izaći sa tobom. Po nekoj mojoj logici bih rekao da pustiš to, ne javljaš se više, da je moglo biti nešto, bilo bi. S druge strane, kolega sa faksa je mjesecima bario kolegicu sa kojom ide na predavanja, cura mu rekla valjda sve živo da ga odbije, kako nema vremena za dečka, želi se posvetiti faksu, nije ona za veze, čak ga i odbila nakon što joj je rekao da mu se sviđa i da bi htio više od prijateljstva i nakon 10 mjeseci, vidim objavu na naslovnici: on i ona su u vezi.  

Ako misliš da joj vrijedi dati još tisuću i prvu priliku, go for it. Ako ne, produži dalje. 

I meni je to čudno, ma kakvih 10, 20, to sam ja jako skratio priču da ne napišem post na 4 stranice, zvao sam ju uhh, mali milion puta. On je bio na konju, bario je, ja tu curu nisam nikad vidio svojim očima, a kamoli kaj drugo, jer ja sam iz okolice Varaždina, a ona okolice Ivanca, tak da ide u školu u Ivanec...

mislio sam se javit i strogo joj reći, gle neda mi se više zafrkavat oko tebe, ti znaš kakav sam i koliko sam se trudio, ako hoćeš možemo na kavu i porazgovarat, a ako ne tj opet nađeš neki razlog, prekidamo sve kontakte jednom i zauvijek.

Odoh spavat, pozz

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2015 3:03 (Stolnik).
17 godina

Ajd' u VŽ kod čike najbržeg na poduku...ja imam xy razloga za otići na kapivu

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
12 godina
Stolnik kaže...
Cesc kaže...

I meni je to čudno, ma kakvih 10, 20, to sam ja jako skratio priču da ne napišem post na 4 stranice, zvao sam ju uhh, mali milion puta. On je bio na konju, bario je, ja tu curu nisam nikad vidio svojim očima, a kamoli kaj drugo, jer ja sam iz okolice Varaždina, a ona okolice Ivanca, tak da ide u školu u Ivanec...

mislio sam se javit i strogo joj reći, gle neda mi se više zafrkavat oko tebe, ti znaš kakav sam i koliko sam se trudio, ako hoćeš možemo na kavu i porazgovarat, a ako ne tj opet nađeš neki razlog, prekidamo sve kontakte jednom i zauvijek.

Odoh spavat, pozz

upravo boldano, ne daj se zajebavat više

14 godina
Del_Boy97 kaže...
Stolnik kaže...
Cesc kaže...

Odoh spavat, pozz

upravo boldano, ne daj se zajebavat više

Tako je, budem joj odgovorio na msg, al tek danas navečer, nek se malo "znoji", nikaj ne budem odugovlačio, odmah ču ju pozvat van, ako bude opet imala bilo kakav razlog za ne ići, objanil budem joj da NE MOŽEMO biti prijatelji i doviđenja. ( makar sam prošli put mislio da je gotovo jednom i zauvijek sa njom, al eto, opet nešto mulja )

10 godina
odjavljen
Stolnik kaže...

Tako je, budem joj odgovorio na msg, al tek danas navečer, nek se malo "znoji", nikaj ne budem odugovlačio, odmah ču ju pozvat van, ako bude opet imala bilo kakav razlog za ne ići, objanil budem joj da NE MOŽEMO biti prijatelji i doviđenja. ( makar sam prošli put mislio da je gotovo jednom i zauvijek sa njom, al eto, opet nešto mulja )

Zakaj ne? Možda si ti antagonist u toj cijeloj priči - ona želi samo dobrog prijatelja (a ne zna to spakirati u lijep paket), a ti želiš nešto više.

Znaš kako kažu za internet – muškarci su muškarci, žene su također muškarci, a klinci su tajni agenti. – Lastan, travanj 2010.
14 godina
Arendelle kaže...
Stolnik kaže...

Zakaj ne? Možda si ti antagonist u toj cijeloj priči - ona želi samo dobrog prijatelja (a ne zna to spakirati u lijep paket), a ti želiš nešto više.

Da, dobrog prijatelja s kojim ne može izać jednom u godinu dana na kavu i lijepo mu objasniti da možemo biti samo prijatelji. Kažeš prijatelji? Na što tu točno misliš? Ona će muljati nešto sa hladnim "frajerima", a ja ću biti uz nju kad ju oni povrijede, tj nešto tipa utješna nagrada do kad ne nađe nekog opasnog tipa, pa kad sa njime nebude nešta štimalo, opet ću ja biti tu samo za nju, ma daaaaj, gluposti samo takve...kakva muško ženska prijateljstva...kao što je rekao ovdje jedan forumaš, dok sam bio dobar prema ženama imale su me za budalu i bio sam njihova pudlica, a sad dok se prema njima ponašam kao prema zadnjem smeću, tek onda je za mene igra počela. Logika i žene = 0 bodova!

16 godina
The Friendzone Club

Neka mi ova tema izmami takav osmijeh ...sjetim se onih "Imam 16 godina i imam dečka s kojim imam intimne odnose. Muči me to što on voli da mi gura grlić boce tamo dolje. Moje pitanje glasi: Je li moj dečko alkoholičar???"

There are some things so serious you have to laugh at them. -Niels Bohr
13 godina
neaktivan
Arendelle kaže...

Šalu na stranu, je li sve cure žive u svijetu tolikih iluzija i zabluda da misle da imaju ijednu kvalitetu zbog koje bi im neki tip htio biti "samo dobar prijatelj"? 

13 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Dečki, ne kužim oko čega sekiracija, stolnik, vidim da smo susedi praktički, ja sam iz ČK.

Kaj se brineš kog Boga, ako hoće dobro ako ne ne, i ja sam prije dok sam bio mlađi tako letio non-stop i opraštao nekaj kaj nisam trebao ali eto, opametiš se kad-tad.

Cure su danas jebeno teška roba, teško je naći neku da je pri zemlji da se tako izrazim i da je slobodna ( naravno fizički mora imati nešto da vas privuče )

Eto ja od kolovoza ništa, nikakve veze niti neznam kaj, bio sam na par kava sa curama koje nisam vidio 100 godina čisto prijateljski i to je to, jednostavno sam odlučio pauzirati malo od svega.

Ima jedna - dvije cure tu u Čk koje su mi, da tako kažem, moguće mete ... Jednu viđam u crkvi nedjeljom, samo nisam bio u crkvi bar mjesec dana pa ju nisam vidio od zadnjeg puta kad sam bio u crkvi.

Cura fino obučena, pristojno, i kad me pogledala  nasmijala se lagano i popravila malo kosu, znam, trebao sam se odmah predstaviti ali odkako sam u toj svojoj pauzi, više neznam kako uletiti, makar znam, ako me razumijete.

Druga cura, radi u pekari u kojoj stajem svaki dan kad idem na posao, isto jedno jutro sam išao iz nočne prema kući i dođem oko 06:15 kod nje, i ona pospana, ja pospan, ja joj nešto kažem ona ne razumije, pa joj ponovim pa uzme krivi artikl, isto se nasmije i tako priča sa mnom a ja ono, fala na bureku odoh spavat ( u glavi naravno )....

Sad ne znam kak bu ispalo to sve, budemo vidjeli, ali ne forsiram se niti 1% niti mislim da bi se itko od vas trebao..

Koliko se sami odlučite dopustiti da vas cura voza, da joj opraštate nešto kaj ne bi trebali, mislim da ste se shebali u startu, govorim iz iskustva.

14 godina
Phantom_RI kaže...

Dečki, ne kužim oko čega sekiracija, stolnik, vidim da smo susedi praktički, ja sam iz ČK.

Kaj se brineš kog Boga, ako hoće dobro ako ne ne, i ja sam prije dok sam bio mlađi tako letio non-stop i opraštao nekaj kaj nisam trebao ali eto, opametiš se kad-tad.

Cure su danas jebeno teška roba, teško je naći neku da je pri zemlji da se tako izrazim i da je slobodna ( naravno fizički mora imati nešto da vas privuče )

Eto ja od kolovoza ništa, nikakve veze niti neznam kaj, bio sam na par kava sa curama koje nisam vidio 100 godina čisto prijateljski i to je to, jednostavno sam odlučio pauzirati malo od svega.

Ima jedna - dvije cure tu u Čk koje su mi, da tako kažem, moguće mete ... Jednu viđam u crkvi nedjeljom, samo nisam bio u crkvi bar mjesec dana pa ju nisam vidio od zadnjeg puta kad sam bio u crkvi.

Cura fino obučena, pristojno, i kad me pogledala  nasmijala se lagano i popravila malo kosu, znam, trebao sam se odmah predstaviti ali odkako sam u toj svojoj pauzi, više neznam kako uletiti, makar znam, ako me razumijete.

Druga cura, radi u pekari u kojoj stajem svaki dan kad idem na posao, isto jedno jutro sam išao iz nočne prema kući i dođem oko 06:15 kod nje, i ona pospana, ja pospan, ja joj nešto kažem ona ne razumije, pa joj ponovim pa uzme krivi artikl, isto se nasmije i tako priča sa mnom a ja ono, fala na bureku odoh spavat ( u glavi naravno )....

Sad ne znam kak bu ispalo to sve, budemo vidjeli, ali ne forsiram se niti 1% niti mislim da bi se itko od vas trebao..

Koliko se sami odlučite dopustiti da vas cura voza, da joj opraštate nešto kaj ne bi trebali, mislim da ste se shebali u startu, govorim iz iskustva.

Slažem se sa svime što si rekao, btw ja studiram u Čk

Ova o kojoj ja pričam, našao sam sve dobre osobine i ono, cura mi odgovara, samo me muči ovo kako nikad u godinu ne možemo na kavu. Znam da mi je pričala da ima zahebane roditelje pa ju možda ne puštaju, al s druge strane ima sestru koja stalno nekam ide, tako da roditelji brane onda bi branili i jednoj i drugoj...i kao što sam rekao, ne vjerujem da ima druge i misli se hebat okolo s drugima jer po dojmu kakav mi je ostavila, mogu sa sigurnošću reći da nije takva i da joj to nije na pameti. Samo zašto ne želi izać? Što ju spriječava? To me muči....

Prije sam imao velike osjećaje prema njoj, a sad, meh, već mi je nekako postalo svejedno, btw još joj nisam odgovorio na msg.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2015 17:02 (Stolnik).
12 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

Slažem se sa svime što si rekao, btw ja studiram u Čk

Ova o kojoj ja pričam, našao sam sve dobre osobine i ono, cura mi odgovara, samo me muči ovo kako nikad u godinu ne možemo na kavu. Znam da mi je pričala da ima zahebane roditelje pa ju možda ne puštaju, al s druge strane ima sestru koja stalno nekam ide, tako da roditelji brane onda bi branili i jednoj i drugoj...i kao što sam rekao, ne vjerujem da ima druge i misli se hebat okolo s drugima jer po dojmu kakav mi je ostavila, mogu sa sigurnošću reći da nije takva i da joj to nije na pameti. Samo zašto ne želi izać? Što ju spriječava? To me muči....

Prije sam imao velike osjećaje prema njoj, a sad, meh, već mi je nekako postalo svejedno, btw još joj nisam odgovorio na msg.

nhf ali ti skaces oko nje cim ti se javi... daj malo za promjenu ti budi "hard to get". ako je njoj u tom cijelom vremenu bilo problem odvojiti 1h za druzenje sa tobom onda bjezi od takvih bez obzira kakva ti se ona cini prek poruka.

ak je zainteresirana bude skakala oko tebe, a ako nije onda te bude natezala bezveze

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
13 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

Ne razumijem kako nisam prije zapazio ovu temu...

Mlad si naučit ćeš, žene ne vole kad ih držiš kao kap vode na dlanu (iako one to navodno sve žele od dečka). Kad žena vidi da si predobar prema njoj ona podsvjesno zna da te "posjeduje", to je žena, njen mozak tako radi. Tako da kad dobiješ ispalu od nje, kad ju pitaš npr da se družite preko vikenda i ona kaže da ne može i smisli neki neracionalan razlog opet, odgovoriš joj: "aha, oke, onda ću otići u kino s..." (najbolje bi bilo da to bude neka frendica ili "frendica", ali njoj tvrdiš da je to SAMO frendica, jer jel ipak nisi đubre, barem ne javno). Uvijek ju drži malo na distanci, neka vidi da ona nije tvoj jedini način života i da se ne vrti sve oko nje, nemoj joj se javljati par dana nakon što si bio u kinu s frendicom, kažeš joj da si bio previše zauzet, a ona nek vrti moguće scenarije filma što se desilo u kinu i zašto si se "ohladio" od nje, mašta čuda radi.  Ovo brisanje s fb je početnička pogreška, tako pokazuješ samo da ti je jako puno stalo i da se daš izmanipulirati i da se lako naljutiš, a još lakše opraštaš s čime još više umanjuješ svoj autoritet u toj "vezi". U muško-ženskim odnosima je pobjednik (nemojte misliti da nema pobjednika, uvijek ima pobjednik, ak nisi alfa, onda si kuja) onaj tko ima jače živce i tko bolje igra "mind games". Nadam se da nisi odgovorio, nemoj odgovarati barem 48h, poslije toga napišeš: "naravno da ne, ti nikad ne smetaš :)" i onda kad ti odg na tu poruku, opet pričekaj neko vrijeme da odg, 45min do 1h. Neka vidi da ti nije prioritet, ako joj je stalo do tebe potrudit će se da ti bude prioritet, a tad traži nove savjete, na raspolaganju smo.  

10 godina
odjavljen
Stolnik kaže...

Da, dobrog prijatelja s kojim ne može izać jednom u godinu dana na kavu i lijepo mu objasniti da možemo biti samo prijatelji. Kažeš prijatelji? Na što tu točno misliš? Ona će muljati nešto sa hladnim "frajerima", a ja ću biti uz nju kad ju oni povrijede, tj nešto tipa utješna nagrada do kad ne nađe nekog opasnog tipa, pa kad sa njime nebude nešta štimalo, opet ću ja biti tu samo za nju, ma daaaaj, gluposti samo takve...kakva muško ženska prijateljstva...kao što je rekao ovdje jedan forumaš, dok sam bio dobar prema ženama imale su me za budalu i bio sam njihova pudlica, a sad dok se prema njima ponašam kao prema zadnjem smeću, tek onda je za mene igra počela. Logika i žene = 0 bodova!

I ti za sebe misliš da si dobro odgojen? Što, otac ti je bio predsjednik neke udruge seksista ili si malo skrenuo s pravoga puta? Kako bilo, možda bi se trebao konkurirati na neki izbor za najseksističkiju osobu godine. Djevojka ima pravo što se ne nalazi s tobom - vrag zna kakvu bi joj neugodnu predstavu pripremio pred ljudima. Zaboga, meni bi bilo neugodno naći se s tobom, a vjerujem da sam ipak zrelija od nekakve 16-godišnjakinje (?) s kojom šuruješ.

Onjegin kaže...

Šalu na stranu, je li sve cure žive u svijetu tolikih iluzija i zabluda da misle da imaju ijednu kvalitetu zbog koje bi im neki tip htio biti "samo dobar prijatelj"? 

Sve gore napisano vrijedi i za tebe.

Znaš kako kažu za internet – muškarci su muškarci, žene su također muškarci, a klinci su tajni agenti. – Lastan, travanj 2010.
13 godina
neaktivan
Arendelle kaže...

I ti za sebe misliš da si dobro odgojen? Što, otac ti je bio predsjednik neke udruge seksista ili si malo skrenuo s pravoga puta? Kako bilo, možda bi se trebao konkurirati na neki izbor za najseksističkiju osobu godine. Djevojka ima pravo što se ne nalazi s tobom - vrag zna kakvu bi joj neugodnu predstavu pripremio pred ljudima. Zaboga, meni bi bilo neugodno naći se s tobom, a vjerujem da sam ipak zrelija od nekakve 16-godišnjakinje (?) s kojom šuruješ.

"pred ljudima" 

Samo cura može biti toliko narcisoidno uvrnuta da, osim što sama zavisi od pozornosti nepoznatih ljudi, čak bira svoje interakcije na osnovi nečega što bi druga osoba mogla u nekom mogućem slučaju uraditi. I to ne zbog toga što je urađeno već zbog toga što bi drugi mislili o tome. 

Doista isprazna bića. 

10 godina
odjavljen
Onjegin kaže...
Doista isprazna bića. 

Iskustveno je učenje, dakle, isprazno? Ne vidim ništa loše u predviđanju vrlo predvidljivih ljudskih reakcija - to je urođena osobina koja postoji s razlogom.

13 godina
neaktivan
Arendelle kaže...
Stolnik kaže...

Onjegin kaže...

Sve gore napisano vrijedi i za tebe.

Ne kužim zašto tolike predrasude prema dečku? Jer se slaže s mišljenjem nekog forumaša? Neodgojen je jer istomišljenik mišljenja koje ti ne misliš? Zadnji puta kad sam provjerio svatko ima pravo na svoje mišljenje...

Budimo realni i iskreni, svaka cura sebi traži neku rezervu, tog nekog posebnog prijatelja, kad dobije "pedalicu" od nekog krkana da ima kome otići. Sad, zašto bi ijedan muškarac pristao biti zamjena krkanu? Očito je da ga zavlači, čeka da nešto "bolje" uleti? U godinu dana nije uspjela naći 1sat za kavu s dečkom kojim se dopisuje od jutra pa do sutra, inače jedna godina ima 8756 sati. Ako ona ne može odvojiti osamtisućasedamstopedestšesti djelić godine da se uživo vidi s dečkom prije bi bilo da je ona neodgojena, radi lažnih xy izgovora, zar ne?  

Uostalom, kad smo već kod predrasuda, šta misliš o muslimanima kao ljudima? 

10 godina
odjavljen
lithiumion kaže...

Ne kužim zašto tolike predrasude prema dečku?

Dečko je mizogini seksist s vrlo opasnim stavovima. Oni koji takvu ideologiju šire i oni koji je prihvaćaju isti su i treba ih koriti jednakim intenzitetom.

P. S. Zašto misliš da bih o muslimanima trebala imati izdvojeno mišljenje? Dok nekoga ne upoznam, ne mislim o njemu ništa loše bio on crn, bijel, kršćanin, musliman ili ateist. Zar se to ne podrazumijeva?

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

i tako... ode i ova tema u krasni kuki. tnx obama mortodelle

Ke?!
13 godina
neaktivan
Arendelle kaže...

Dečko je mizogini seksist s vrlo opasnim stavovima. Oni koji takvu ideologiju šire i oni koji je prihvaćaju isti su i treba ih koriti jednakim intenzitetom.

"ako smije on, smijem i ja" 

U ženskom mozgu ova logika ima smisla. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice