The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.489.353
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
zeroname kaže...

Sto se tice braka normalno je da imas zenu nekog koga volis sa kime odgajas dejcu i prolazis kroz sve zivotne probleme i sretne trenutke ali naravno treba sa strane jebavat.

Isto kao sto bi ocekivao od supruge i nikad joj to ne bi zamjerio. Ti si bas moderan neki tip.

17 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Kao prvo, čestitam kolegi na zarukama, lijepo je to čuti. {#}

Kao drugo, pošto se monogamija spominje, da, to iziskuje disciplinu, ujedno iziskuje i povjerenje. Kako djevojka (žena) može znati da si ti njoj vjeran? Kako ti možeš znati da je ona tebi vjerna? Uostalom, ako netko nije spreman na bračnu obavezu, nitko te ne tjera da budeš u braku (vrijedi i za vezu), lijepo budi slobodan/a, možeš bariti koga hoćeš i kad hoćeš, možeš i orgijati svaki dan, nikome ne moraš polagati račune. Sa takvim načinom života ljudi mogu biti sretni, doduše, to ovisi što više želiš. Ako je do seksa, nađeš si neku djevojku za fwb i imaš sve prednosti veze, bez mana. Ali vjerujem da nakon nekog vremena trebaš više od seksa, nekog tko ti može popraviti dan jednim osmijehom i sl. Ali dobro, to je samo moje mišljenje. {#}

Kao treće, otišao sam gadno u offtopic. Pisao bih o frendzoni, ali u zadnje vrijeme nemam takvih iskustva. :D

Why so serious?
16 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
zeroname kaže...

Sto se tice braka normalno je da imas zenu nekog koga volis sa kime odgajas dejcu i prolazis kroz sve zivotne probleme i sretne trenutke ali naravno treba sa strane jebavat.

Isto kao sto bi ocekivao od supruge i nikad joj to ne bi zamjerio. Ti si bas moderan neki tip.

Ne bi isto ocekivao od supruge i da bi zamjerio bi joj. Znam hrpu ljudi koji su oženjeni i okolo imaju ljubavnice a žene samo šute i prave se da ništa ne znaju.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.10.2014 19:14 (zeroname).
17 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ma ne treba se uopće ženit. Brak ti samo natovari dodatnu papirologiju jednom kada bude gotov{#}

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
14 godina
neaktivan
Cesc kaže...

Kao treće, otišao sam gadno u offtopic. Pisao bih o frendzoni, ali u zadnje vrijeme nemam takvih iskustva. :D

Nabijaj nam na nos...

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
13 godina
The Friendzone Club

Čovjek pretpostavlja da je libido prosječnog muškarca osjetno intenzivniji od onog prosječne žene. S tim bih se složio, a mislim i većina ljudi.

Shodno tomu, smatra da taj podatak predstavlja valjan izgovor u slučaju muškarčevog preljuba dok žena pritom ne uživa isti "luksuz". S tim se ipak ne mogu složiti.

Ukoliko postoji nekakav implicitni dogovor glede uzajamne vjernosti (a u 9 od 10 slučajeva postoji), onda se tu radi o očitom kršenju dogovora. Bez obzira na biološke porive. Razum i moral trebaju uvijek imati prednost.

Otvorena veza se ovdje nameće kao prirodno rješenje navedene dileme.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
17 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
Cesc kaže...

Nabijaj nam na nos...

Iskrene isprike, nije trebalo tako zvučati. 

Why so serious?
17 godina
pr0n_addict kaže...

Čovjek pretpostavlja da je libido prosječnog muškarca osjetno intenzivniji od onog prosječne žene. S tim bih se složio, a mislim i većina ljudi.

Shodno tomu, smatra da taj podatak predstavlja valjan izgovor u slučaju muškarčevog preljuba dok žena pritom ne uživa isti "luksuz". S tim se ipak ne mogu složiti.

Ukoliko postoji nekakav implicitni dogovor glede uzajamne vjernosti (a u 9 od 10 slučajeva postoji), onda se tu radi o očitom kršenju dogovora. Bez obzira na biološke porive. Razum i moral trebaju uvijek imati prednost.

Otvorena veza se ovdje nameće kao prirodno rješenje navedene dileme.

Ne bih se složio ni sa valjanošću izgovora, a ni sa time da je muški libido intenzivniji od ženskog.

Prema mom iskustvu, ženski libido je dovoljno intenzivan da mi se, na primer, dešavalo da me, nakon što smo to veče već imali seks, devojka probudi oko 3 noću da bismo to opet radili, ili da nakon 3-4 orgazma želi još, da ni ne pominjem situacije kada me iznenada pozove da odmah dođem do nje jer je uzbuđena. Pri tom ne mogu da kažem da sam ja sad baš nešto toliko posebno pa da je zbog toga, naprosto, sve devojke sa kojima sam bio su imale prilično "zdrave" apetite po ovom pitanju. Žene, naravno, nisu stalno raspoložene za seks i nisu uvek raspoložene u isto vreme kad i mi, ali apsolutno ga žele koliko i mi, samo često znaju biti nešto sputanije vaspitanjem i strahom da će ispasti "nezasite ku**e", ako one budu inicirale kad god im se prohte.

Stoga mislim da ni jedna priča koja polazi od generalne razlike u jačini libida između polova ne stoji.

13 godina
The Friendzone Club

To su sigurno odlična iskustva, ali uzorak je naprosto premali da bi se mogao dati valjani zaključak.

Imaš na netu podosta materijala (o obliku sažetka nekakvog provedenog istraživanja) koji konzistentno idu u korist teze jačeg libida kod muškaraca.

Govorim o prosjeku, naravno, kao i u prošlom postu. Dakle, stotine ako ne i tisuće individua je prošlo intervju i/ili riješilo nekakvu anketu.

Iako, ne radi se isključivo o biologiji već se uzrok može pronaći i u sociologiji. Žene se često ustručavaju jer ne žele da ih se smatra promiskuitetnima odnosno ne žele riskirati možebitnu stigmatizaciju.

Kod muškaraca, dakako, nema takvih prepreka.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
14 godina
odjavljen
zeroname kaže...

Sad bi te toliko jako puknuo da bi se okrenuo i završio u 17. stoljeću. Baš radi takvih kao ti su neke žene postale takve kakve jesu. Al nedaj Bože da ona pozdravi nekog muškarca kojeg ti ne znaš jelda? Treba te protjerat jer si seljačina.

17 godina
neaktivan
footballer kaže...
zeroname kaže...

Sad bi te toliko jako puknuo da bi se okrenuo i završio u 17. stoljeću. Baš radi takvih kao ti su neke žene postale takve kakve jesu. Al nedaj Bože da ona pozdravi nekog muškarca kojeg ti ne znaš jelda? Treba te protjerat jer si seljačina.

PLEASE don't feed the troll!

Samo nemoj obraćat pažnju na takve i gotovo, protjerat će oni sebe sami.

troll troll
Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
15 godina
The Friendzone Club

Treba spremit post pa ga za 10ak godina, kad bude imao ženu i klince pitat da ti pošalje ženu, čisto malo sastrane.

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
15 godina
The Friendzone Club

Prethodna tri forumaša su feminizirana.

Potpis!
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ponekad žene svojim ponašanjem doslovno natiraju muža da nađe ljubavnicu. Mene moja cura tako nekad razočara(sricom sve su to sitnice) 4 godine smo skupa nadam se da cemo bit jos dugo ali jednostavno nekad te bas rasp****i njeno ponasanje.....

15 godina
Horatio_Hornblower kaže...

Ponekad žene svojim ponašanjem doslovno natiraju muža da nađe ljubavnicu. Mene moja cura tako nekad razočara(sricom sve su to sitnice) 4 godine smo skupa nadam se da cemo bit jos dugo ali jednostavno nekad te bas rasp****i njeno ponasanje.....

Sva sreca pa imas ovo. :)

15 godina
neaktivan
Horatio_Hornblower kaže...

Kad se s nekim ne slažeš(dugoročno, jel), ne treba ih varati nego raskinuti vezu.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
16 godina
neaktivan
footballer kaže...
zeroname kaže...

Ti ocitno ne gledas tv. Danas u modernom svijetu nrp u Njemackoj i Francuskoj ozenjeni muskarci trose pare na prostituciju a njihove zene to znaju i prave se da ne vide i ne cuju. Osim toga tu dolazimo do opce prihvacenog misljenja da su zene kurve ako imaju vise partnera a muskarcima se to tolerira. Npr u Islamskim zemljama muskarcima se preljub tolerira a ženama ne vec se kažnjava smrcu. Ista situacija je u indiij.

17 godina
neaktivan
Ezio kaže...

Prethodna tri forumaša su feminizirana.

Ako tebi feminiziran znači biti u stabilnoj vezi, (odnedavno) zaručen, bez šaranja i potpunim povjerenjem u partnera - onda jesam. Ja to zovem sretna i zdrava veza.

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
15 godina
The Friendzone Club

Covjece, ne mogu da vjerujem kako pojedinci ovdje imaju poremecenu percepciju veza, opcenito zena i svega sto to cini.

You better run, you better take cover!
14 godina

petnaestogodišnji "apostoli".

15 godina
Keops kaže...

petnaestogodišnji "apostoli".

Kako me takvi sekiraju. Ne znam je li to debilizam, pokušaj biti faca, ili pak neka urođena bolest.

14 godina
odjavljen
zeroname kaže...
footballer kaže...
zeroname kaže...

Ti ocitno ne gledas tv. Danas u modernom svijetu nrp u Njemackoj i Francuskoj ozenjeni muskarci trose pare na prostituciju a njihove zene to znaju i prave se da ne vide i ne cuju. Osim toga tu dolazimo do opce prihvacenog misljenja da su zene kurve ako imaju vise partnera a muskarcima se to tolerira. Npr u Islamskim zemljama muskarcima se preljub tolerira a ženama ne vec se kažnjava smrcu. Ista situacija je u indiij.

Krasan nam je taj moderan svijet. A i, kad si već kod tih prostitutki, misliš da njihove žene ne idu jahat nekog drugog dok ovi utjeruju prostitutkama? Kakvo je vrijeme došlo da je to normalno?

16 godina
neaktivan
footballer kaže...
zeroname kaže...
footballer kaže...
zeroname kaže...

Krasan nam je taj moderan svijet. A i, kad si već kod tih prostitutki, misliš da njihove žene ne idu jahat nekog drugog dok ovi utjeruju prostitutkama? Kakvo je vrijeme došlo da je to normalno?

Sumnjam jer razlog sto idu prostitutkama je sto im zene imaju 50+ godina i nisu vise privlacne

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.10.2014 0:02 (zeroname).
14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Prestao sam čitati kod "Sumljam"

15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

hahahahahaha

Losing all hope was freedom
15 godina
neaktivan
footballer kaže...

Krasan nam je taj moderan svijet.

Ma kakav moderan svijet. Toga je bilo i davno prije, kao i danas. S modernošću to nikakve veze nema. Riječ je jednostavno o stavu prema vezama i usađenim vrijednostima općenito. Samo zato što možeš, ne znači i da bi i trebao, no neki se očito ne slažu s time...

Štoviše ne samo da to nema veze s modernošću, nego bih rekao da su mnogi stavovi, koje je zeroname izrazio, poprilično nazadni i mjesto im je u prošlosti. Samo zato što se neke od situacija koje je nabrojao doista i događaju ne znači da su ikako poželjne, ili čak da im je uopće i mjesto u civiliziranom društvu i zdravom odnosu između muškarca i žene.

Naravno, pravo muško uzima što hoće, kad hoće, i gdje hoće. I nitko mu nema pravo prigovarati zbog toga, a ponajmanje ne išta ženskog spola. U slučaju da se to ipak dogodi, pokazat će joj gdje joj je mjesto, ako treba i mišićima. Jer On je alfa, i svi trebaju razumjeti njegove potrebe, a ženi je bolje da šuti jer nije za ništa drugo osim za jebanje (i to samo dok izgleda dobro). [/sarkazam]

To je sve taj isti mentalni sklop, samo što su neki izravniji sa izražavanjem svojih ideja, a drugi zaobilaze direktne kontroverze, ali im tu i tamo izlete kojekakve upitne izjave.

A C program is like a fast dance on a newly waxed dance floor by people carrying razors.
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.10.2014 22:26 (rustweaver).
15 godina
rustweaver kaže...
samo za jeba.....
A ko će ti kuhat? {#}
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Zenu treba tretirati kako ona tretira tebe.

Za brakove ne mogu govoriti jer sam premlad i neupucen, ali mogu za cure.

Ako ja izrazavam ljubav curi, ocekujem da ista bude uzvracena meni. Ne mora nacin izrazavanja biti isti, no neka ga bude.

Ako se cura bahati ili me zahebava, nema razloga da ja ne budem takav prema njoj(ne mislim na prijateljsku zahebaciju/zadirkivanje nego na hebanje u zdrav mozak) ili ju jednostavno ostavim.

Isto vrijedi i obratno.

Partnera ne treba uzimati zdravo za gotovo. Nije ti on/ona neka igracka nego je ljudsko bice i treba ga se tretirati s postovanjem sto zbog nekakve hebene ljudskosti, a sto zbog toga ako zelis da veza bude kvalitetna i uspjesna.

Ne treba plaziti jedno po drugome i kunjkati nego treba imati homeostazu. Ti sretan, o a sretna, ne ovisite jedno o drugomu, a super vam je kad ste zajedno.

A ako te partner/ica prevari, normalno je okoncati vezu. Osim ako je bilo silovanje u pitanju...

Razlog je postojao i kakav god bio nije opravdan.

U vezi si s nekim i ne mozes se kaciti po drugima. Ako ti je do toga, onda ne kenjaj kad te partner ostavi.

Ako si bio dovoljno govno da prevaris nekoga, sad i pojedi to govno.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
15 godina
neaktivan
chutac kaže...

Zenu treba tretirati kako ona tretira tebe.

Ili još preciznije: tretiraj ženu onako kako bi htio da ona tretira tebe (dakle djeluj proaktivno, a ne reaktivno). To se u biti može proširiti na sve međuljudske odnose. Jako jednostavna vodilja a mnogima promiče...

chutac kaže...
Ako se cura bahati ili me zahebava, nema razloga da ja ne budem takav prema njoj(ne mislim na prijateljsku zahebaciju/zadirkivanje nego na hebanje u zdrav mozak) ili ju jednostavno ostavim.

Glasujem za ostavljanje. Osim ako te vrsta veze u kojoj jedno drugom isisavate život, poput dva vampira, ne uzbuđuje. Znam da zvuči smiješno, ali neki ljudi jednostavno obožavaju destruktivne veze. U psihologiju koja stoji iza takvih pojedinaca ne bih ulazio.

Biraj - pronaći svoj mir, ili si život pretvoriti u misiju nadjebavanja svoje "bolje" polovice.

A C program is like a fast dance on a newly waxed dance floor by people carrying razors.
17 godina
rustweaver kaže...
tretiraj ženu onako kako bi htio da ona tretira tebe (dakle djeluj proaktivno, a ne reaktivno).

Zašto bi ju tretirao kao muškarca?

Gledam te!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice