Svaki put kad pomisliš na nju napravi 10 skelkova, nakon 2 mjeseca nećeš misliti na nju, i bit ćeš jaki, nabildani macan.
Još se obrij brkove ako ih imaš, i nitko sretniji od tebe.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajde ljudi pomoc...
Prije nekih 4 mj. jedna djevojka, koju sam poznavao i bili smo "prijatelji" mi je rekla da me voli i da je zaljubljena u mene, i naravno ja sam se odmah zaljubio u nju.
I sve je bilo ok neko vrijeme, i onda je to pocelo sve nekako nestajati postepeno, i dosli smo do stepena da ja nju i dalje volim a ona mene koliko mogu vidjeti ne.
Jednostavno ne mogu shvatiti njeno ponasanje, jedno vrijeme je ovakva drugo onakva.
Ja sam u dobrim odnosima s njenom rodicom, koja je njoj kao sestra, zezamo se itd. I najednom je ta djevojka pocela s mojim rodjakom ono da se zeza (lajkuje mu sl., statuse na fb, dok meni rijetko kad ista lajkuje, sto nije bio slucaj prije) kao ja i njena rodica. Sad da li je to pokusaj da mene napravi ljubomornim ili nesto drugo??
Ona je vrlo mlada, pa mozda to njeno ponasanje i ne cudi toliko. Vrlo je lijepa i cini se da je nekako ponosna previse na svoju ljepotu, (govori kao ja sam najljepsa itd), kao da je umisljena.. Kaze da ne voli ufurane osobe ali i sama ima neke osobine tih osoba. Kao da sam dobio osjecaj da ona hoce da sto vise momaka bude zaljubljeno u nju.
Inace ta njena rodica i moj rodjak i jos par osoba stalno nas dvoje zezaju i govore kao da smo jedno za drugo, govore to pred nama kada smo svi zajedno.
Sta vi mislite sta bih trebao uraditi i kako bih se trebao ponasati? Da li da odustanem od nje ili i dalje pokusavam nekako? A volim je i sve sam spreman uciniti na nju. A znam da me voljela, siguran sam u to.
Ma to je cisti vrag, sprasi je i reci joj nek se tako napuhana nosi u svoje rodno mjesto, ako joj je malo stalo do tebe, to ce malo pobuditi iskricu pa da se natrag napali na tebe ,a ak joj nije stalo onda ga hebi, nađi drugu. Inace s takvom imam i puno previse iskustva, i moj savjet ti je bjezi od takvih cura - posljednje u zivotu sto ti treba jest neka umisljena gadura koja ce te stalno zahebavat. (Od pocetka sam mislio da pises o mojoj bivsoj)...
I ljubav i zaljubljenost su ti 2 jako strana pojma, za ljubav je potrebno puno vremena i isto toliko teskih situacija koje ste zajedno prosli, a za zaljubljenost je potrebno samo malo alkohola ili golo zensko koje nece u akciju prije nego joj kazes da je volis...
Btw. ak je tak umisljena onda sumnjam da je to pokusaj da tebe napravi ljubomornim...Kao sto sam vec rekao opcenito se kloni takvih umisljenih osoba jer su jednostavno nepodnosljive u vezi i vole zapovjedati, nek nauci da nije najbolja a da pogotovo nije jedina...
Svaki put kad pomisliš na nju napravi 10 skelkova, nakon 2 mjeseca nećeš misliti na nju, i bit ćeš jaki, nabildani macan.
Obrij. Brkove.
Kakav je to savjet? Neka se ubije odmah.
Ja sam imao van Dyke nekih pola godine, možda i više. Nedostaje mi. Brado vrati se kući, skuhao sam ti paštašutu.
Obrij. Brkove.
Kakav je to savjet? Neka se ubije odmah.
Ja sam imao van Dyke nekih pola godine, možda i više. Nedostaje mi. Brado vrati se kući, skuhao sam ti paštašutu.
sve cure koje znam ne vole ni bradu ni brkove, neznam sto im je, zato se ja i brijem inace bi pusto jer mi je to super.
Eto da se i ja javim u ovu temu. Imam jedan problem, ali malo drukčiji od vaših :D
Jedna cura mi je priznala da joj se sviđam. Problem je u tome što se ona meni niti malo ne sviđa. Daleko od toga da je ona ružna ili tako nešto, nego me baš ništa ne privlači kod nje. Problem je i to što je išla sa mnom u osnovnu (godinu starija), a i sad ide sa mnom u srednju. Dakle, viđam ju često, i ne želim imati neke awkward situacije nasred hodnika i sl. Odhebavao sam cure prije, ali ovo je drukčije, sa ovom mladom damom moram biti u istoj školi još više od godinu i po' dana. Molim savjet nekog starog lovca, ako takvih ima ovdje
Eto da se i ja javim u ovu temu. Imam jedan problem, ali malo drukčiji od vaših :D
Jedna cura mi je priznala da joj se sviđam. Problem je u tome što se ona meni niti malo ne sviđa. Daleko od toga da je ona ružna ili tako nešto, nego me baš ništa ne privlači kod nje. Problem je i to što je išla sa mnom u osnovnu (godinu starija), a i sad ide sa mnom u srednju. Dakle, viđam ju često, i ne želim imati neke awkward situacije nasred hodnika i sl. Odhebavao sam cure prije, ali ovo je drukčije, sa ovom mladom damom moram biti u istoj školi još više od godinu i po' dana. Molim savjet nekog starog lovca, ako takvih ima ovdje
Np br0.
Na odmoru otiđi do Konzuma i kupi si šniclu. Kad dođeš u razred stani s njom i pričaj te jedi šniclu. Suhu šniclu, bez kruha.
U pola razgovora neka ti ispadne, podigni je, puhni i nastavi jesti.
Np br0.
Na odmoru otiđi do Konzuma i kupi si šniclu. Kad dođeš u razred stani s njom i pričaj te jedi šniclu. Suhu šniclu, bez kruha.
, ne znam zašto al sam se od srca nasmijao kad sam ovo procitao >.<
U Bugista frend zona kao zona radiaktivnosti kod Černobila
U Bugista frend zona kao zona radiaktivnosti kod Černobila
pitam se zasto
Np br0.
Ovo ide u arhivu
Prije nego sto pocnete citati, upozorit cu vas da je jako komplicirano
Dakle, Jedna cura mi je otvoreno rekla da joj se svidjam, problem je sto mi je ta cura tako iritantna, za razliku od njene najbolje frendice koja mi se jako svidja. No tu nije kraj problemima jer nikako da dodjem do nje, uvijek je sa tom svojom frendicom kojoj se svidjam pa nikako da normalno pricam s njom jer su kao bff pa stalno suti ta koja mi se svidja i daje prednost da ova kojoj se svidjam prica samnom, a ova kojoj se svidjam samo sere nesto i sere, a tako je iritantna...no tu nije kraj problemima jer se mome frendu svidja ta kojoj se ja svidjam i neznam sta da napravim sa svim tim, prekomplicirano je hahahaha
ikakva pomoc? :D
Dakle, Jedna cura mi je otvoreno rekla da joj se svidjam, problem je sto mi je ta cura tako iritantna, za razliku od njene najbolje frendice koja mi se jako svidja. No tu nije kraj problemima jer nikako da dodjem do nje, uvijek je sa tom svojom frendicom kojoj se svidjam pa nikako da normalno pricam s njom jer su kao bff pa stalno suti ta koja mi se svidja i daje prednost da ova kojoj se svidjam prica samnom, a ova kojoj se svidjam samo sere nesto i sere, a tako je iritantna...no tu nije kraj problemima jer se mome frendu svidja ta kojoj se ja svidjam i neznam sta da napravim sa svim tim, prekomplicirano je hahahaha
Moj savjet ti je da prodaš tu svoju priču RTL-u , da snime epizodu Krv nije voda, jer zvuči k'o španjolska sapunica :D
Moj savjet ti je da prodaš tu svoju priču RTL-u , da snime epizodu Krv nije voda, jer zvuči k'o španjolska sapunica :D
vec sam ih kontaktirao e-mailom, ali ne odgovaraju :/
Najgore što može biti jest da ti vučeš ovu za nos koja želi tebe, tj. da ne činiš ništa. Ako ne možeš biti na samo sa ovom koja ti sviđa[a želiš] kako možeš znati da li ti se sviđa. Dosta često se osobe drugačije ponašaju kada su s nekim ili na samo. Možda na kraju želiš i ovu drugu podsvjesno jer utječe na ovu koja ti se sviđa time stvarajući situaciju da ti se sviđaju druge osobe više s njom u društvu nego bez nje kad ti bude dosadno[možda?].
Nemoj nista. Znaci meni je isto isto to bilo sad, zadnja dva tjedna.
Zenska s kojom idem u razred je htjela bit samnom, ali ja nisam htio bit s njom tako da od toga nije bilo nista. To je bilo prije, brat bratu, 6-7 mjeseci. I sad, ja sam htio bit s njenom frendicom, ali ova je valjda iz zelje za osvetom, ili sta ja znam cim, toj curi nesto natrabunjala, tako da nista od toga nije bilo. E, al je stvar u tome sto sam se ja toj frendici njenoj poceo svidjat, al je ova rekla bog zna sta, tako da nisam vise imao sanse.
Zelim ti rec da bjezis od 'BF4LIFE', zato sto ti je to cisto zlo.
Osim ako si bas zateleban, onda ju idi barit. Posto se ocito znate, zovi ju van.
Nemoj nista. Znaci meni je isto isto to bilo sad, zadnja dva tjedna.
Zenska s kojom idem u razred je htjela bit samnom, ali ja nisam htio bit s njom tako da od toga nije bilo nista. To je bilo prije, brat bratu, 6-7 mjeseci. I sad, ja sam htio bit s njenom frendicom, ali ova je valjda iz zelje za osvetom, ili sta ja znam cim, toj curi nesto natrabunjala, tako da nista od toga nije bilo. E, al je stvar u tome sto sam se ja toj frendici njenoj poceo svidjat, al je ova rekla bog zna sta, tako da nisam vise imao sanse.
Zelim ti rec da bjezis od 'BF4LIFE', zato sto ti je to cisto zlo.
Osim ako si bas zateleban, onda ju idi barit. Posto se ocito znate, zovi ju van.
buduci da*, buduci da se ocito znate, zovi ju van.
ugl. a razmislit cu jos, pozvao bi ju van al onda ce to ona rec frendici kojoj se svidjam i onda ce ova bit ljubomorna/ljuta sta vec pa se bojim ili da ce govorit gluposti toj koja mi se svidja il tak nes, a to mi najmanje treba jer sam onda u jos vecem sranju ako joj se naprica gluposti. razmisljao sam da idemo van ja i taj moj frend s njih dvije i onda tu koja mi se svidja nekako sa strane nekako pomaknuti da popricam s njom/a i da mozda frend moj zbari nesto :D sto mislite?
buduci da*, buduci da se ocito znate, zovi ju van.
ugl. a razmislit cu jos, pozvao bi ju van al onda ce to ona rec frendici kojoj se svidjam i onda ce ova bit ljubomorna/ljuta sta vec pa se bojim ili da ce govorit gluposti toj koja mi se svidja il tak nes, a to mi najmanje treba jer sam onda u jos vecem sranju ako joj se naprica gluposti. razmisljao sam da idemo van ja i taj moj frend s njih dvije i onda tu koja mi se svidja nekako sa strane nekako pomaknuti da popricam s njom/a i da mozda frend moj zbari nesto :D sto mislite?
Ja nikada ne bi isao barit nekog sa frendom. Neznam, cudno mi je to. Pozovi ju van, nemas sta izgubit buduci da [:)] tu zensku kojoj se svidjas ne volis(koliko sam skuzio, iritantna ti je), jedino mozes imat srece s ovom drugom.
Pitaj ju da odete van, ali ne dok je u drustvu s tom drugom zenskom, bilo bi bezobrazno prema curi, pa vidi dal ce uopce pristat, ali nisam siguran jer, one su frendice, a ta zna da se svidjas toj drugoj, tako da vjerojatno nece htjet povrijedit prijateljicu. Ali probaj, kud puklo da puklo.
Al ga petljate. Jednostavno pitaš curu koja ti se sviđa više da izađete, bolje se upoznate, nabaciš koju foru i to je to
Uf, citam postove od prvog na dalje, postajem pravi ljubavni maher.
Daj sliku cure pa da mi procijenimo je li u tebi problem... :D
Može i na PP, pa ti ja kažem..
Ja imam jednu genijalnu frendicu koju ne bi ni za što mijenjao. Totalno se kužimo. Možemo pričat o svemu ono nema tabu tema. Malo je reći da je volim. Obožavam je. Jedan savjet za dečke: Čuvajte si svaku prijateljicu pogotovo ovakve jer vam treba netko takav u životu s kime možete apsolutno o svemu, a pod tim mislim doslovno svemu pričati bez ikakvog stida ili neugodnosti. Cijenite to! Vidjet ćete koliko će vam biti drago u životu zbog toga (govorim iz iskustva).
Svi mi želimo sjajnu jabuku na vrhu drveta, ali ponekad je ne može dohvatiti pa moramo uzeti jednu sa bližih grana. U najgorem slučaju uzmeš ovu trulu sa poda...
Svi mi želimo sjajnu jabuku na vrhu drveta, ali ponekad je ne može dohvatiti pa moramo uzeti jednu sa bližih grana. U najgorem slučaju uzmeš ovu trulu sa poda...
I vodiš se onom "rupa je rupa - glavno da se f*ka"...
A ak te zbog toga muci savjest:
2 junačka odgovora udaljena par postova koja idu u arhivu.
Bravo momci :D
Ma to je cisti vrag, sprasi je i reci joj nek se tako napuhana nosi u svoje rodno mjesto, ako joj je malo stalo do tebe, to ce malo pobuditi iskricu pa da se natrag napali na tebe ,a ak joj nije stalo onda ga hebi, nađi drugu. Inace s takvom imam i puno previse iskustva, i moj savjet ti je bjezi od takvih cura - posljednje u zivotu sto ti treba jest neka umisljena gadura koja ce te stalno zahebavat. (Od pocetka sam mislio da pises o mojoj bivsoj)...
I ljubav i zaljubljenost su ti 2 jako strana pojma, za ljubav je potrebno puno vremena i isto toliko teskih situacija koje ste zajedno prosli, a za zaljubljenost je potrebno samo malo alkohola ili golo zensko koje nece u akciju prije nego joj kazes da je volis...
Btw. ak je tak umisljena onda sumnjam da je to pokusaj da tebe napravi ljubomornim...Kao sto sam vec rekao opcenito se kloni takvih umisljenih osoba jer su jednostavno nepodnosljive u vezi i vole zapovjedati, nek nauci da nije najbolja a da pogotovo nije jedina...
Ma i ja sam nju u par situacija pravio ljubomornom i vidjelo se na njoj da joj nije svejedno. Jednom sam pricao s njenom najboljom prijateljicom, pozdravljali smo se i u tom trenutku dodje ona i rastavi nas i upita nas sta to radimo.
Ali i dalje imam neki osjecaj kao da i ona mene jos voli, ali kao da je ljuta zbog neceg. Recimo kad je vidim nasmijesi mi se, pricamo itd., nekad me zeza kao govori mi npr. kad se vozimo u busu (zivimo na selu oboje) i prodjemo pored nekog mjesta kaze nesto kao, tu imam tu momka.
A taj moj rodjak mi je govorio da se ona "lozi" na mene. On je zezao nesto u vezi mene i kaze ona sve ono "okolo", daje mu do znanja da joj se svidjam.
Najgore je to sto ne znam sta ona misli, uvijek mislim ima neke nade.
@Slash 666 Za sklekove nije problem, mogu ih uraditi dosta
Imam plan da krenem u teretanu, da se malo nabildam i da joj dokazem sta je propustila.
Malac ze zaljubio
Ja imam jednu genijalnu frendicu koju ne bi ni za što mijenjao. Totalno se kužimo. Možemo pričat o svemu ono nema tabu tema. Malo je reći da je volim. Obožavam je. Jedan savjet za dečke: Čuvajte si svaku prijateljicu pogotovo ovakve jer vam treba netko takav u životu s kime možete apsolutno o svemu, a pod tim mislim doslovno svemu pričati bez ikakvog stida ili neugodnosti. Cijenite to! Vidjet ćete koliko će vam biti drago u životu zbog toga (govorim iz iskustva).
"Joj šta mi se desilo jučer"
DING DONG (FB notifikacija), prekidaš DotA, gubiš utakmicu, nvm.
"Šta?"
"Našla sam dva super tipa, svratili smo do njegovog stana, puna sam modrica xD."
Ljudi pomoć.
Znači, imam ovu jednu frendicu koja mi se sviđa, i ona je stalno sa svojom BFF. Kada joj se javim, sve super, sve 5, ali čim pokušam početi neki razgovor ili moraju ići negdje, ili bilo što, samo da se makne (mislim na ovu koja mi se sviđa). Sa tom njenom BFF sam super, stalno pričamo i pitao sam je kao jesam li ja njoj možda dosadan ili tako nešto, ona govori da nisam bla bla... Ali, opet tu je sumnja ta sam joj dosadan, da nisam njen tip ili tako nešto...
Sad, javim joj se na fb, sve super, pričamo cijeli dan.. I navečer ode ona "spavati", i ja mislim sutra će mi se opet javit, ali ništa od toga se nije desilo. Viđamo se svaki dan u školi, i sve je stvarno super, ali kada pokušam popričati sa njom, sve to pada u vodu...
Ima li kakve pomoći ovdje ili da samo to ostavim?
Ljudi pomoć.
Znači, imam ovu jednu frendicu koja mi se sviđa, i ona je stalno sa svojom BFF. Kada joj se javim, sve super, sve 5, ali čim pokušam početi neki razgovor ili moraju ići negdje, ili bilo što, samo da se makne (mislim na ovu koja mi se sviđa). Sa tom njenom BFF sam super, stalno pričamo i pitao sam je kao jesam li ja njoj možda dosadan ili tako nešto, ona govori da nisam bla bla... Ali, opet tu je sumnja ta sam joj dosadan, da nisam njen tip ili tako nešto...
Sad, javim joj se na fb, sve super, pričamo cijeli dan.. I navečer ode ona "spavati", i ja mislim sutra će mi se opet javit, ali ništa od toga se nije desilo. Viđamo se svaki dan u školi, i sve je stvarno super, ali kada pokušam popričati sa njom, sve to pada u vodu...
Ima li kakve pomoći ovdje ili da samo to ostavim?
Makni vodu, možda uspije
Probaj zaboravit na igre, bit malo ljubazan, zagrlit ju, odvest u kino i sto vise vremena provodit s njom. I da, reci njoj da ti se ta njena bff ni malo ne sviđa. Bio sam u istoj situaciji, i tako reko ovoj da mi se njena prijateljcia ni malo ne dopada, dapače, uopće mi nije draga. I ova zagrizla, al sam onda skonto da ni ova baš nije nešto, i vratio se na kompjuter.