Ma taj fejs je smrt, na fejsu možeš upecati samo curu koja je glupava, za sve koje imalo vrijede moraš imat muda i uletit/zašprehat uživo.
Najmanji problem, pošalješ nešto tipa "e, jel se mi znamo", ili glumiš da si joj slučajno poslao poruku.
Malo razgovora, neka šetnjica, nikad kava ako ju želiš samo zbarit, i to je to.
Al čim je sposobna pasti na takvu spiku, znači da joj je IQ na razini sobne temperature.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ljudi pomoć.
Znači, imam ovu jednu frendicu koja mi se sviđa, i ona je stalno sa svojom BFF. Kada joj se javim, sve super, sve 5, ali čim pokušam početi neki razgovor ili moraju ići negdje, ili bilo što, samo da se makne (mislim na ovu koja mi se sviđa). Sa tom njenom BFF sam super, stalno pričamo i pitao sam je kao jesam li ja njoj možda dosadan ili tako nešto, ona govori da nisam bla bla... Ali, opet tu je sumnja ta sam joj dosadan, da nisam njen tip ili tako nešto...
Sad, javim joj se na fb, sve super, pričamo cijeli dan.. I navečer ode ona "spavati", i ja mislim sutra će mi se opet javit, ali ništa od toga se nije desilo. Viđamo se svaki dan u školi, i sve je stvarno super, ali kada pokušam popričati sa njom, sve to pada u vodu...
Ima li kakve pomoći ovdje ili da samo to ostavim?
Makni vodu, možda uspije
Probaj zaboravit na igre, bit malo ljubazan, zagrlit ju, odvest u kino i sto vise vremena provodit s njom. I da, reci njoj da ti se ta njena bff ni malo ne sviđa. Bio sam u istoj situaciji, i tako reko ovoj da mi se njena prijateljcia ni malo ne dopada, dapače, uopće mi nije draga. I ova zagrizla, al sam onda skonto da ni ova baš nije nešto, i vratio se na kompjuter.
Radimo nekakvu roštiljadu u mene doma uskoro, zvao sam je, govori najvjerojatnije da joj njeni neće dati, ali da će pokušat ih nagovorit... Mislim se kao nekakav početak to, onda kao da je pitam hoćemo nekad vani ili tako to... To dobra ideja ili?
'ebote break-up.
Jucer se dere, brise me s FB-a, brise moj broj telefona, ja sam bezosjecajni hladni gad koji treba bit' sam.
Danas zove i place, najbolji decko kojeg je imala, kako ce ona bez mene, da li se sjecam kako smo nekad X Y Z...
Pa daj se odluci zenska glavo!
'ebote break-up.
Jucer se dere, brise me s FB-a, brise moj broj telefona, ja sam bezosjecajni hladni gad koji treba bit' sam.
Danas zove i place, najbolji decko kojeg je imala, kako ce ona bez mene, da li se sjecam kako smo nekad X Y Z...
Pa daj se odluci zenska glavo!
Je li i u vas promjena vremena?
frend i ja smo curama u tramvaju uletali sa "jesi li ti Marina" i krene spika, malo sprdamo jedan drugog, one se smiju, i samo krene.

frend i ja smo curama u tramvaju uletali sa "jesi li ti Marina" i krene spika, malo sprdamo jedan drugog, one se smiju, i samo krene.
cuj to, nisam znao da bilje ima tramvaj :D
Kakva je to fora sa "Jesi li ti Marina ?" ?
Znam za onu "Jesi li si jelena?", ako kaže ne onda se kaže "onda je on tebe".
Pa mozes koristit bilo koje ime...i nema bilje tramvaj, al osijek ima

Nemam baš iskustva preko fejsa. Uglavnom cura ide u našu školu i znam je sam ono iz viđenja i nikad ju nisam vidio vani ili negdje izvan škole. Moje pitanje je kako preko fejsa započet razgovor?
Vani nemam baš tih problema, al ovako mi malo čudno kad nikad nisam to preko fejsa radio...
Ja imam sreće jer mi se ona prva javila tak da je lakše odma.
meni se nijedna dobra cura nije prva javila, neke mi se jesu uzivo cak, ali sam ih okrutno i hladnokrvno odhebo rekavsi im da su ruzne, valjda me za to i bog kaznio kad je mene jedna tako odhebala.
Inace ne trazim savjete, ali ovo je posebna situacija. Kako je sutra dan zena, pa idem malo izac, a po svojim karakteristikama i osobinama znam da ce se cure stickat po meni, zanimame kako da ih se rijesim jer sam sretno zaljubljen u jedne lijepe blizanke. Ako kontate, pomozite.
Inace ne trazim savjete, ali ovo je posebna situacija. Kako je sutra dan zena, pa idem malo izac, a po svojim karakteristikama i osobinama znam da ce se cure stickat po meni, zanimame kako da ih se rijesim jer sam sretno zaljubljen u jedne lijepe blizanke. Ako kontate, pomozite.
Dafuq? Dan zena je 8.3

Dafuq? Dan zena je 8.3
noc vjestica botu hh
To je bila sprdnja fore sa facebooka....noc vjestica

Nisam poveza, al dobra :D
jel ti nas zahebavas?
jel ti nas zahebavas?
On nas sticka.
idem malo izac, a po svojim karakteristikama i osobinama znam da ce se cure stickat po meni, zanimame kako da ih se rijesim
Priznaj, to je zato jer si glavni u Black Ops 2 temi.
jel ti nas zahebavas?
U no seen my muscles
Evo krecem, morat cu se dobro prikrit.
jel ti nas zahebavas?
U no seen my muscles
moja baba ima više mišića od tebe.
jel ti nas zahebavas?
U no seen my muscles
moja baba ima više mišića od tebe.
pa normalno kad nemaju teretane u bilju
Kakve su ovo sad gluposti?
Ova tema je za sramežljive ispovijesti, loše savjete i moje post-ove.
Uglavnom da se vratimo na temu. Narednih dana u grad dolazi jedna cura sa mora s kojojm sam bio 2 dana. Prijatelj mi je reko da će mi dat ključeve od stana.
Cura mi ostavlja dojam dobrice (nije baš ono cura koja je odma spremna za akciju), pa mi zanima koji je najbolji način da ju odvedem do stana...
pa pitas ju "ocemo do mog stana", mislim takve stvari pale i kod dobrica, i onda ju polako nagovaras na khm khm.
nekako je nagovoris da s tobom ode do stana, kazes vani je hladno, prehladit cemo se itd, itd nesto smislis,
i onda joj naspi malo vina, zapali koju svijecu, upali neku laganu glazbu i reci joj dosta romantike skidaj gace da te *ebem
Uglavnom da se vratimo na temu. Narednih dana u grad dolazi jedna cura sa mora s kojojm sam bio 2 dana. Prijatelj mi je reko da će mi dat ključeve od stana.
Cura mi ostavlja dojam dobrice (nije baš ono cura koja je odma spremna za akciju), pa mi zanima koji je najbolji način da ju odvedem do stana...
Iskoristi priliku i pošto je žena, natjeraj ju da očisti cijelu kuću, posebno kuhinju. Prije toga, pošto kažeš da je dobrica, bi možda htjela pričati o anti-bakterijalima koje će upotrebljavati. Prijatelj će biti zahvalan, ako je prijatelj.
Prvo se šali u početku, a onda dokaži da misliš ozbiljno. Ti se uz nju pravi da čistiš, ali zapravo nemoj raditi ništa.
Chloroform i auto :P
normalno kao "šta ima" ili onako... "ej, kako si, šta radiš.. etc"