The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.484.535
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Pozdrav ekipa!

Ima jedna ženskica koja mi se sviđa i moje profesionalno oko bi reklo da se i na njoj sviđam(80% šanse). To bih izvukao jer svaki put kad me vidi kaže potiho frendici " Eno Isusa."

E, sad, ja nju vidim par puta na tjedan i to na hodniku i ne mogu joj ništa reć jer ne čujem samoga sebe od buke.

Budući da je ona dvije godine mlađa i, vjerujem, koristi "fejs" kao što ja koristim Battlefield(važan u životu), bi li bilo odgorega da joj se javim na to govno i pozovem ju van sutra navečer?

"Ej Vladimire"   Ja

"Ej Isus"   Ona

"Šta ima?"

"Ništa, češem kornjaču po glavi"

"O pa lijepo tako"

"Jeb ena priča"

"Nego, Vladimire, da te pitam

Što radiš sutra na večer?"

"Umirem"

"A jel bi možda umjesto toga htjela izać samnom van?"

"Bi"

Jel bi to upalilo, šta velite?

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
15 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
chutac kaže...

Pozdrav ekipa!

Ima jedna ženskica koja mi se sviđa i moje profesionalno oko bi reklo da se i na njoj sviđam(80% šanse). To bih izvukao jer svaki put kad me vidi kaže potiho frendici " Eno Isusa."

E, sad, ja nju vidim par puta na tjedan i to na hodniku i ne mogu joj ništa reć jer ne čujem samoga sebe od buke.

Budući da je ona dvije godine mlađa i, vjerujem, koristi "fejs" kao što ja koristim Battlefield(važan u životu), bi li bilo odgorega da joj se javim na to govno i pozovem ju van sutra navečer?

"Ej Vladimire"   Ja

"Ej Isus"   Ona

"Šta ima?"

"Ništa, češem kornjaču po glavi"

"O pa lijepo tako"

"Jeb ena priča"

"Nego, Vladimire, da te pitam

Što radiš sutra na večer?"

"Umirem"

"A jel bi možda umjesto toga htjela izać samnom van?"

"Bi"

Jel bi to upalilo, šta velite?

ne

ako nemate nikakvu konverzaciju od prije uživo ili online.. ne

uostalom, ispadneš očajno.. a i zašto bi išla s tobom van? ti si sigurno samo jedan x tipova koji su je to pitali, vjerojatno tog tjedna. a one redom odbijaju tipove,

imho, treba vremena, malo dopisivanja ili slučajnog viđanja i usputene spike da bi djevojka uopće i pomislila da ode s tobom. sama na kavu a kamoli van - kao izlazak. višesatni. bez prijateljica

~23 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source fan, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Evo na primjeru moje sestre, prosječne 16-17-ogodišnje zgodne, ali ne baš pametne cure.

Sjedila je u kafani s prijateljicama, u drugom dijelu kafane je bio taj tip (njen sadašnji momak, oko 6 mjeseci su skupa) sa svojim prijateljima i eto, malo su se gledali (no kontakto). On je navečer doda u prijatelje, ona prihvati i on je pita 12 puta da izađu, ona 12 puta kaže da neće.

Na kraju on samo kaže "Čekam te sutra u sedam sati ispred te i te kafane" i odjavi se.

Moram napomenuti da on ima 23-24 godine tako da je možda slabija šansa da upali ako si nekakav jado.

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

A to mi se baš i neda...

I nisam mislio na višesatni izlazak nego na sat-dva na kavu da se upoznamo.

Šta je usputena spika?

Pa zvao bih ju van(pod time mislim na kavu/piće) samu. Šta će joj frendice?! Nije baš da bih ju silovao na sred kafića...

Ne kužim zašto mora biti komplicirano...

"Bok Vladimire,

Jesi za kavu poslije škole/večeras?"

Dođem pred nju i pitam ju to.

Kužim da me stera u rodni kraj ak nema želju, ali ne da ne pristane jer me ne pozna. Zar nije bit izlaska(kave) upoznavanje!?

@Mentalist

Pjesnik htjede reći da treba curi reć di i kad i da će ona primiti zapovjed mačo mana?

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2014 22:19 (chutac).
11 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Evo na primjeru moje sestre, prosječne 16-17-ogodišnje zgodne, ali ne baš pametne cure.

{#}{#}

chutac kaže...
 Zar nije bit izlaska(kave) upoznavanje!?

Cure idu na kavu same s muškima samo kad su zainetresirane za nešto više s njima. Ni jedna ne ide na kavu s neznancem zato da bi se bolje upoznali.

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
15 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...{#}
Onjegin kaže...

{#}{#}

chutac kaže...
  Zar nije bit izlaska(kave) upoznavanje!?

Cure idu na kavu same s muškima samo kad su zainetresirane za nešto više s njima. Ni jedna ne ide na kavu s neznancem zato da bi se bolje upoznali.

A nisam mislio na random šabana da ju zove van.

Zna tko sam jer sam ju čuo nekolicinu puta kada   sam prošao da spomene moje ime(a imam rijetko ime).

A i gleda u mene. Nisam siguran jel se boji za život ili suprotno   {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2014 22:24 (chutac).
14 godina
The Friendzone Club

x

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.4.2014 7:43 (McSimon).
13 godina
odjavljen
ddarknessfairyy kaže...

i wish

Achieve your mission with all your might. Despair not till your last breath. Make your death count.
11 godina
neaktivan
chutac kaže...

A nisam mislio na random šabana da ju zove van.

Zna tko sam jer sam ju čuo nekolicinu puta kada   sam prošao da spomene moje ime(a imam rijetko ime).

A i gleda u mene. Nisam siguran jel se boji za život ili suprotno  {#}

Trenutno si ti za nju random šaban. Ne zavaravaj se, to što ti zna ime ne znači puno.

Kad sam ja bila u srednjoj(a davno je to bilo) znala sam ime gotovo svakog frajera u školi, pogotovo ako kažeš da je tvoje rijetko.

Grow some balls i pozdravi ju koji put za početak. Smijeh

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Joj da, ti si cura, zaboravih!

Zar ne bi bilo cudno pozdravit curu samo tako?

Iako, pisao sam to ovdje, jedna cura s kojom mi nije uspjelo me pozdravlja kada me vidi, a, makar ne mogu reci da mi znaci nesto, lijepo je to cuti. Ostavlja dojam prijateljski raspolozene osobe.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2014 23:08 (chutac).
13 godina
neaktivan
McSimon kaže...

Mali uvid u to kako funkcionira ženski mozak

Kad smo kod chat balvana, i meni se jučer posrećilo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.4.2014 0:26 (Onjegin).
11 godina
neaktivan
chutac kaže...

Joj da, ti si cura, zaboravih!

Zar ne bi bilo cudno pozdravit curu samo tako?

Iako, pisao sam to ovdje, jedna cura s kojom mi nije uspjelo me pozdravlja kada me vidi, a, makar ne mogu reci da mi znaci nesto, lijepo je to cuti. Ostavlja dojam prijateljski raspolozene osobe.

{#} Čudno ju je pozdravit a nije čudno doletit na Fb i pozvat ju na kavu Smijeh

Ako gleda u tebe dok prolaziš pozdravi ju(ili ako ti je baš bed kimni glavom, namigni,napravi nešto)-dat ćeš joj do znanja da si ju primjetio. Ako konstantno prolaziš kraj nje bez reakcije a i ti i ona ste svjesni da primjećujete jedno drugo ispadaš umišljen(da ne upotrijebim grublji naziv).

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

A di mene potrefi da ispadam umisljen... Nisam pojma imao da ostavlja takav dojam. :|

Ako namignem, izgledat cu kao da imam epilepticni napad; ako dignem obrve to bi bilo zesce creepy.

Mislim da bi "Bok"  bilo najpozeljnije :)

Makar mi je i dalje cudno. Sta ju imam pozdravljat kad se ne znamo...

Ali, vjerovat cu ti pa cu tako uciniti :)

Edit: Ili jedan extra Kazanova smjesak? :)

I samo upotrijebi najprikladniji naziv, ne smeta meni :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2014 23:26 (chutac).
11 godina
neaktivan

U svakom slučaju ako se ne pokreneš na ovaj ili onaj način na kraju ćeš izvisit jer će doć neki drugi koji neće puno prtljat {#}

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

"Ovaj ili onaj nacin"

Ne znam koji je ovaj, a kamoli onaj... :/

11 godina
neaktivan

Bok, creepy obrva, luđačko mahanje ili stalker Fb kava sistem koji god odabereš.

Btw Casanova smješak uvijek i u svakoj situaciji pali...osim ako si krezub Osmijeh

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

ja sam se na dobar način rješio tih školskih plzdarija..

fra Krsto Narkoman
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Probat cu sa smjeskom.

Imam sve zube i bjelji su od kukuruza...

Cek, a kad joj se nakesim, da se jos par puta nakesim ili sta?

Ovaj kulturni, korak po korak, pristup mi je stran :|

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

uletiš joj ovako i iskesiš se...."mala,kad sam te vidio,razveselila si me ko stabilan OC" ^^^

fra Krsto Narkoman
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Di si mala, dizes mi tlak!

*kesim se i namignem*

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

ili još bolje-dižeš mi tlak ko windowse sa ssd-a....

fra Krsto Narkoman
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ne pamtim kad sam zadnji put pročitao lektiru , i eto ne znam odakle mi se javi želja da pročitam sadašnju , bit će da je od interpretacije na času ,kad sam načuo o ljubavi neko dvoje , činila se zaniljmiva i eto uzmem i pročitam , pored toga dopala mi se i u cjelini općenito , al nije to sad bit nego , ta ljubav ,ti citati , način na koji ženska osoba priča pa 80% su ličili na moju prijateljicu ne znam da li ce se ko sjetiti,al eto razlog zašto sam u ovoj temi , i kad šta hoće sanjam ju baš preksinoć , a scene neke ko iz romana tog , pa me baci u neka razmišljanja eto , pod dojmom sna sam malo još uvijek , ispričam to kolegici drugoj , povjerljiva je ,a ujedno je i njena kolegica, te mi ona reče kako je i prijateljica ta isto sanjala mene,istu tu noć , drugačiji san skroz naravno ,ali eto ko bi rekao da se potrefi baš na istu noć da sanjamo jedno drugo , i kako može ovako jedan san probuditi hrpu misli u čovjeku , *bem ti lektiru sad sam našao da ju čitam {#} .. i tako eto redovno prolazimo jedno pored drugog , u busu, u školi , na cesti , a ne poznajemo se , a u svakom susretu priča se priča između nas , i tako to .. {#}

21.
13 godina
neaktivan
Deep kaže...

Ne pamtim kad sam zadnji put pročitao lektiru , i eto ne znam odakle mi se javi želja da pročitam sadašnju , bit će da je od interpretacije na času ,kad sam načuo o ljubavi neko dvoje , činila se zaniljmiva i eto uzmem i pročitam , pored toga dopala mi se i u cjelini općenito , al nije to sad bit nego , ta ljubav ,ti citati , način na koji ženska osoba priča pa 80% su ličili na moju prijateljicu ne znam da li ce se ko sjetiti,al eto razlog zašto sam u ovoj temi , i kad šta hoće sanjam ju baš preksinoć , a scene neke ko iz romana tog , pa me baci u neka razmišljanja eto , pod dojmom sna sam malo još uvijek , ispričam to kolegici drugoj , povjerljiva je ,a ujedno je i njena kolegica, te mi ona reče kako je i prijateljica ta isto sanjala mene,istu tu noć , drugačiji san skroz naravno ,ali eto ko bi rekao da se potrefi baš na istu noć da sanjamo jedno drugo , i kako može ovako jedan san probuditi hrpu misli u čovjeku , *bem ti lektiru sad sam našao da ju čitam {#} .. i tako eto redovno prolazimo jedno pored drugog , u busu, u školi , na cesti , a ne poznajemo se , a u svakom susretu priča se priča između nas , i tako to .. {#}

Sine moj, znaš li po čemu je romantizam dobio ime?

13 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
Deep kaže...

Sine moj, znaš li po čemu je romantizam dobio ime?

Br. 1 nisam ti sin

Br. 2 kakve veze romantizam ima sa ovim , inače , čitao sam Mešu Selimovića , tako da ti komentar nema nikakvog smisla 

21.
13 godina
neaktivan
Deep kaže...

Br. 1 nisam ti sin

wow

13 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
Deep kaže...

Br. 1 nisam ti sin

wow

Ne radi se o tome što je to očigledno nego jednostavno ne volim kad neko hoće ispadne pametan pa me oslovljava sa sine da bi izgledao mnogo stariji i mudriji.

21.
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.4.2014 1:00 (Deep).
13 godina
neaktivan
Deep kaže...

Ne radi se o tome što je to očigledno nego jednostavno ne volim kad neko hoće ispadne pametan pa me oslovljava sa sine da bi izgledao mnogo stariji i mudriji.

Jednom sam imao preko 100 thumb upova.

Sine.

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

{#} 

Nije vrijedno komentarisati dalje. 

21.
17 godina
Onjegin kaže...
Deep kaže...

Sine.

Vrh! I dalje si bog!

Rvat katolik!
16 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
Deep kaže...

Sine.

Zbog ovog te volim, Mentalist u <3 hahahahha

EUW: iPLAY Murloc
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice