The Friendzone Club
- poruka: 10.990
- |
- čitano: 1.479.704
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ak si mislio da ces jebat Heidi Klum, prevario si se. A ak je toliko gadna, zasto si ju muvao?
Sad sa sobom uvijek nosi africku sljivu u dzepu, zlu ne trebalo.
Svidila mi se cura ima dva tjedna koju je prije moj bf bario,ali nije htijela vezu.
Ubiti trebao sam ju odma startovat,ali bila je tim oko mene,pa nisam htio.Sve je islo preko frenda.Prvo je on napisao bez mojeg znanja da mi se svidja,sto mi je bilo ok.Kasnije je pitao da li imam sanse i rekla je da nemam.Tek poslje toga sam joj se javio o rekao da mi je zao sto mi nije dala priliku i da mi je drago bilo sto sam vidio curu kako gpeda tekmu.
Tu je ona odgovorila da niko nema samse i da ju ne daje nikom.
Ubiti starija je dvije godine.
Dalje nisam ni pokusavao.

A onda ok, sorry.
Nikad mi nece biti jasne gadne zenske koje se nude.
A onda ok, sorry.
Nikad mi nece biti jasne gadne zenske koje se nude.
Jednostavno je. I one su žene, a ako se nude šansa im je veća da dobiju. One zgodnije mogu birati pa se ne nude toliko.
Razumijem to, ali nije sve u dobivanju. Ja bih radje bio suva kurca nego bio na glasu da jebem sve sta mi da.
Potrudi se, nadji curu/decka i imaj noramalan seksualni zivot, ako zelis 1NS, pa valjda ces se potruditi oko picke, a ne oko nekog gabora.
Ima poslovica od starih Rimljana - Ne može cura biti toliko ružna koliko ja mogu biti pijan.
Ili tipa onih izjava - She`s fat, I`m drunk, it`s on!
Ja sam iskreno iz veze od godine i pol prešao na žigolo style. Imam tu privilegiju da imam svoj stan, 2 spavače, 2 bračna kreveta, tako da u zadnjih 5 mjeseci sam sa malo truda zbario više cura nego kako sam tražio " onu pravu " .
Da skratim, ako ste u vezi, držite se te cure, možda bude a možda i ne bude ona ta prava. A u međuvremenu, samo jako dečki!!!!
evo jos jednoga u clubu
evo jos jednoga u clubu
poklonimo se palom bratu
minutu sutnje, molim, biti ce dovoljno
Sad kad je prošla... Kako te uspjelo friendzonati pobogu??
vidi sliku, i bili na kavi, i prica o bivsem decku, a ja gledam kak mi se muha utapa u kavi i kimam glavom, kaze kao stari kolega ti ces to razumijeti, oo kompletnu ti familiju
vidi sliku, i bili na kavi, i prica o bivsem decku, a ja gledam kak mi se muha utapa u kavi i kimam glavom, kaze kao stari kolega ti ces to razumijeti, oo kompletnu ti familiju
Hhaha dobro si se suzdržao neki bi je zatukli palicom.
jebem joj sunce, jos mi bila simpaticna od srednje skole, ali uvijek bila nekako nedostizna, zadnji puta je vidio prije sest godina, nakon zavrsetka srednje i evo jucer se cujemo, dogovorimo za kavu i ostatak znas
to pod hitno prekidas... nikada to ne radis..too se pod hitno prekida s nekom drugom temom ili sry moram ici...
Izgleda mi da te je friendzonala još davno. Kreni se i ti njoj žaliti o svojim problemima. Low FPS na 4k i te spike pa te više neće zvati na kavu
A nemaš puno stvari za napraviti. Umjesto na popodnevnu/jutarnju kavu zovi ju u kasnije sata vani pa probaj okrenut spiku (i nju).
Dečki, pustite brkove.
Dobio sam jednu konobaricu, ali ne na osnovu šarma i humora nego zbog brkova.
Pustite brkove.
Trebal sam ju pitati kaj ona misli intel vs amd, haha
Dečki, pustite brkove.
Pustite brkove.
a što s nama koji ih jos ne mozemo uzgojiti :(
Zalijepi lažne.
Dečki, pustite brkove.
Pustite brkove.
a što s nama koji ih jos ne mozemo uzgojiti :(
obrij stidne pa zalijepi :-D
Dečki, pustite brkove.
Pustite brkove.
Vole one kad decko ima bradu, ili brkove
Ponekad stvarno dosta pomaze.
Imam handlebar, taj nije toliko creepy.
pustio bi ja bradu da mogu, dugu onako ko drvosječa, pa da izgledam muževnije
pustio bi ja bradu da mogu, dugu onako ko drvosječa, pa da izgledam muževnije
Ja nosim bradu godinama; dotjeranu, gustu i sređenu (circle beard).
Ako nemaš uspjeha ovako, brada ti nipošto neće pomoći.