Alo ribo ovdi gradele!
Šalu na stranu, takav ulet će ti teško proći ako nisi uigran player. I onda su dobre šanse da ne uspije. Najlakše je preko poznanika da vas upoznaju itd. Ovako ispadaš creep. Ali ako nemaš druge opcije nemaš što ni izgubit.
Jel ćeš poslat poznanika i da ju poševi umjesto tebe da ne ispadneš creep? 
Ebate i onda se čudite što plivate u friend/brother/pi
milematere zone kad toliko mudrujete oko j**enog upoznavanja.
Takve fore upoznavanja preko "poznanika" su toliko očite i vrijede u osnovnoj i pola srednje škole. Kažem pola jer bi do 18-te čovjek očekivao da se konačno počnete ponašati kao muškarci.
Dobro šta je najgore šta se može desit ako priđete sami nekoj ženi? U najgorem slučaju vas može od*ebat i reć da nije zainteresirana.
I ne direktno upoznavanje nikoga ne čini creepom, štoviše daje do znanja da je frajer stvarno zainteresiran, a bilo koja cura koja misli da treba posrednika kod upoznavanja je ili klinka kojoj i onako ne treba muškarac/dečko nego kita da se hvali prijateljicama ili je mentalno zaostala u vremenu kada joj je trebala kita da se hvali prijateljicama.

Tražim shoegaze djevojku. Slonovi, žbljohe i grobovi neka se ne javljaju.

Imam 16god, drugi sam raz tehnicke skole jel, koliko toliko uzoran ucenik... Ugl. bio sam sa jednom zenskom nekih 1mj i prekinuli smo prije malo manje od mjesec dana. Ja sad vec imam drugu, al to je nebitno. Bitno je da je ta moja bivsa mene prevarila, i nekim cudom je zavrsila trudna
Naravno, ja nisam otac, nismo nikad u nikakve odnose ulazilli al mene j*be kaj se prica po njenoj sk da je trudna samnom, a ona skroz i negira da je trudna iako nas par zna da je jer smo vidjeli njene testove trudnoce... Mislim, po meni uopce nije normalno ulazit u takve odnose s 16god a kamoli da netko zavrsi trudan... Mene samo zanima, kaj bi ste vi napravili u mojoj situaciji? Nezelim da se prica okolo da sam otac i da se jebem ili kaj ja znam. I nekuzim zasto ona to toliko negira..
Priznaj. :P