The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.479.939
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
peterstern9 kaže...
Tinča14 kaže...
peterstern9 kaže...

Ak ti je alkohol potreban za hrabrost, onda prvo drmneš koju pivu da se "razveseliš" i onda krećeš u akciju :)
Meni osobno alkohol nije ni najmanje potreban, popijem jedno piće samo radi društva, a onda kad drugi postanu veseli, odmah sam i ja.

Ak je dobra muzika, nacugaš se i samo plešeš, usputno loviš komade, ne trebaš čak niš ni pričat :D

Bi ja lovil, ali strah me odjeba kad znam da budem ga 99% dobil.

ma kad si polu pijan ti je tak svejedno, samo ideš od jedne do druge i ne yebe te niš.

tLeon kaže...
Drmenes ih par prije i drmens ih par dok si tamo i prespavas sve lol

I to kaj veliš, nije ni to loša opcija haha
ovu si opciju uzmi kao rezervnu, tad bi se cure mogle skupljat oko tebe dok gledaju jesi živ :D

Pa da, jos ako uzme medicinski alkohol po mogucnosti 90% onda ne mora nosit ni velke boce niti nezz kolko pive popit rukne 70ml tog alkohola i nema ga cijelo vece {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 0:15 (tLeon).
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 22:37 (peterstern9).
11 godina
neaktivan
peterstern9 kaže...

Uglavnom, sve se vrti oko toga da moraš bit glavni, opušten i ne smije te niš sprječavat, moraš bit "dominantan", ne smiješ se sramit pred curama....ne znam kak će to izgledat, kakva će bit muzika i to, dal će bit malo pripite itd., tak da sve ovisi...

Sad se mogu sjetit ove dvije pjesme recimo, na to me niš ne yebe, kakva god bila cura, mogu radit kaj hoću, bez kapi alkohola u krvi

Nikad nisam bio baš skroz pijan tak da ne znam kak bi to onda izgledalo :D

Evo i još jedna opcija, bit ćeš glavni ziher, uzmeš si litru votke i na eks drmneš:

http://hercegovina.info/vijesti/zanimljivo/cudom-prezivio-izmjerili-mu-13-74-promila-alkohola-u-krvi

ta opcija sa votkom nije losa, buju se svi okupili oko njega kad to napravi pa cak ukljucujuci i sve cure {#}

13 godina
neaktivan
peterstern9 kaže...

Uglavnom, sve se vrti oko toga da moraš bit glavni, opušten i ne smije te niš sprječavat, moraš bit "dominantan",

Poznat je izraz Alpha as f**k.

Oprostite na nepotrebnom vulgarizmu.

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 22:37 (peterstern9).
14 godina
neaktivan
peterstern9 kaže...

Uglavnom, sve se vrti oko toga da moraš bit glavni, opušten i ne smije te niš sprječavat, moraš bit "dominantan", ne smiješ se sramit pred curama....ne znam kak će to izgledat, kakva će bit muzika i to, dal će bit malo pripite itd., tak da sve ovisi...

Sad se mogu sjetit ove dvije pjesme recimo, na to me niš ne yebe, kakva god bila cura, mogu radit kaj hoću, bez kapi alkohola u krvi

Evo i još jedna opcija, bit ćeš glavni ziher, uzmeš si litru votke i na eks drmneš:

http://hercegovina.info/vijesti/zanimljivo/cudom-prezivio-izmjerili-mu-13-74-promila-alkohola-u-krvi

U društvu sam rijetko kad glavni kad ne znam baš fore izmišljat. U zadnje vrijeme sam se zapustio i povukao u sebe. Pretpostavljam da cure ne budu pijane tak da bu malo teže.

Nije takva muzika, šteta. To je zapravo veliko proštenje u četvrtak pa je navečer fešta pod šatorom, neki domači bend bude tak da budu igrali domaču muziku.

Axtross_Hr - Origin
15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

5 koraka kako osvojiti curu na fešti pod šatorom u Biškupcu - za ozbiljno

1. Nemoj ni slučajno reći da si iz Biškupca - to je veliki minus, ako cura misli da si došao iz dalekih krajeva osjećala bude se više avanturistički

2. Cure sa sela koje se okupljaju na takvim feštama se pale na gradske dečke - reci da si iz Varaždina, Čakovca, Ivanca i pravi se jako načitan

3. Nemoj biti ženskast i previše pristojan, muški seljaci su glavni u obitelji i cura mora dobiti dojam da si ti veća faca od njezinog tatice i da možeš jednog dana rukovoditi imanjem i pripadajućim strojevima

4. Obuci se po najnovijoj modi i na stol stavi svoj skupocijeni smartphone, pokaži da imaš jer cure sa sela to jako gledaju

5. Cijelo vrijeme budi opušten jer ju ne budeš više sreo osim ako ima polje pokraj tvojeg, i ako si pratio prva četiri koraka izgled je nebitan i ona je tvoja ovu noć

Real Madrid
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ma ponavljam, muzika je tak nebitna kad se nacugaš, onda si glavni kaj god svira. To kaj si malo povučen alkohol rješava.

16 godina
peterstern9 kaže...

uf na ove dvije pjesme me nema niko, kad se na to razbacam, ja kad pocnem plesat uopce ne razmisljam sto cu rec, samo odem na sredinu kluba/necega i uhvatim curu za struk i natjeram je da plese samnom, neke me odgurnu, nekad me njihov decko odgurne a nekad se posreci. ali da, na seoskim zabavama je drukcije, na takvo sto nebi iso nikad jer ne volim tu muziku i to sve.

14 godina
neaktivan
piksic kaže...

1. Nemoj ni slučajno reći da si iz Biškupca - to je veliki minus, ako cura misli da si došao iz dalekih krajeva osjećala bude se više avanturistički

2. Cure sa sela koje se okupljaju na takvim feštama se pale na gradske dečke - reci da si iz Varaždina, Čakovca, Ivanca i pravi se jako načitan

3. Nemoj biti ženskast i previše pristojan, muški seljaci su glavni u obitelji i cura mora dobiti dojam da si ti veća faca od njezinog tatice i da možeš jednog dana rukovoditi imanjem i pripadajućim strojevima

4. Obuci se po najnovijoj modi i na stol stavi svoj skupocijeni smartphone, pokaži da imaš jer cure sa sela to jako gledaju

5. Cijelo vrijeme budi opušten jer ju ne budeš više sreo osim ako ima polje pokraj tvojeg, i ako si pratio prva četiri koraka izgled je nebitan i ona je tvoja ovu noć

Nisam ja iz Biškupca kaj ti je, makar ni nije to neka selendra ko na TV-u kak si ti misliš.

Budemo vidjeli kak bude, u petak definitivno javljam kak je prošlo.

Axtross_Hr - Origin
15 godina
moderator
Tinča14 kaže...

To je zapravo veliko proštenje u četvrtak pa je navečer fešta pod šatorom, neki domači bend bude tak da budu igrali domaču muziku.

A to veliš...sad bum ja tebe pojasnil kak buš zbaril curu na domači muziki pod šatorum...

Najprvo si spiješ 2-3 gemište i za to vreme glediš okolo da vidiš koja ima veće cice i tu si izbereš.

Onda kad mužikaši počneju igrati dojdeš k nji i pitaš ju jel bi si odplesala jenoga drmeža ztobum. Ak neče onda išći dalje.

Ak oče onda malko plešeš žnjum i onda kešneje ju pitaš da bi se išla šetati ztobum, a kad se malo odmaknete na stran onda ju kušneš.

Sam se naj ničega bojati, nečeju ti one nič.

Smijeh

Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
13 godina
neaktivan

I obavezno pitaj prvo jel hoće liz ili griz

15 godina
moderator

I još nekej da ti povedam.

Kad budete drmeža tancali dobro pazi da ji ne gaziš po nogami, tu si odma zgorel kaj luk na masti i ne te tela kušnuti.

Kad smo već pri luku, naj ga jesti taj den jer ti bu smrdelo iz zubi i se buju cure bežale odtebe.

Drmeža znaš tancati, kaj ne? To mora saki pravi mouž znati.

I kurtone ponesi, nek se najde, daj Bože Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 14:49 (XXX-Man).
15 godina
The Friendzone Club

kaje ovo za govor majko mila, međimursko-zagorski s malo slovenskog? {#}

al kaj je najbolje savjeti su legit, pogotovo ovo s lukom {#}

One ring to bring them all and in the darkness bind them
13 godina
protjeran
The Friendzone Club

Tak se valjda govori u Pisarovini, kaj ne?

15 godina
moderator
The Unforgiven kaže...

kaje ovo za govor majko mila, međimursko-zagorski s malo slovenskog? {#}

al kaj je najbolje savjeti su legit, pogotovo ovo s lukom {#}

To ja malo karikiram neku vrstu zagorskog/međimurskog govora koristeći riječi koje, ako i nisu iz tog govora, barem zvuče kao da jesu :)

Nadam se da sam barem otprilike uspio dočarati govor na tom području.

Naravno, sve u svrhu malo zabave i humora :)

daniel.hajdinjak666 kaže...

Tak se valjda govori u Pisarovini, kaj ne?

Niti slično...govor je sličan književnom sa nešto kajkavskog.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 1:27 (XXX-Man).
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

ja te kao dalmatinac ništa nisam razumio,znači da si dobro preveo {#}

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?
17 godina
Tinča14 kaže...

Uvijek me sram pored cura, ali nakon 3,4 pive onda je to druga priča.

Onda popij prvo 3,4 pive..mi kad idemo u grad isto nam je glupo zajebavat zenske, al zato kad dodemo popijemo 5 rundi odma i da vidis kak se opustis {#}

15 godina
Tinča14 kaže...

A nemam nikakvih iskustva s curama u tome je problem. Uvijek me sram pored cura, ali nakon 3,4 pive onda je to druga priča.

Popij dvije.

Swedish latin super funk.
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

evo jedna prikladna za friendzone :D

13 godina
neaktivan
luka7 kaže...

To rade samo jadnici, bijednici, očajnici i ostali -ici koji na kraju završe u crnoj kronici.

16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

ljudi više neznaju prepoznati malo za*ebancije...

15 godina
peterstern9 kaže...

ostali -ici

pobjednici?

One ring to bring them all and in the darkness bind them
13 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
peterstern9 kaže...

ostali -ici

pobjednici?

Ajde fali "i ostali slični -ici" :)

13 godina
luka7 kaže...

Baš, svi nekakvi uštogljeni {#}

Varijacija na temu tvoje zayebancije:

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
12 godina
neaktivan
pr0n_addict kaže...
luka7 kaže...

Baš, svi nekakvi uštogljeni {#}

Varijacija na temu tvoje zayebancije:

oror :D

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 19:13 (Ratohnhake:ton).
15 godina
neaktivan
luka7 kaže...

Nije uopće smiješno. Izgleda više kao isfrustrirani izljev bijesa nego kao šala.

Pogledati što su stavili pr0n_addict i Ratohnhake:ton za puno bolje primjere crnog humora...

peterstern9 kaže...

To rade samo jadnici, bijednici, očajnici i ostali -ici koji na kraju završe u crnoj kronici.

Jbt koja reakcija, malo si preozbiljno shvatio sliku. Iako se slažem s ovime što si napisao ovdje je riječ samo o veoma lošoj šali.

What Andy giveth, Bill taketh away.
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 19:26 (rustweaver).
16 godina
neaktivan
piksic kaže...

Zaboravio si reć da nek fejka neki strani naglasak...Strano ti je sve kaj ide prek drave na sjever, i prema zagrebu/slavoniji :D

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
13 godina
protjeran
zerocool12 kaže...

Strano ti je sve kaj ide prek drave na sjever, i prema zagrebu/slavoniji :D

Je, nabolje da joj uleti na mađarskom. Ako ciljas na međimurce i njihov naglasak, nisu baš omiljeni juzno od Drave, vjeruj mi.

12 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...
zerocool12 kaže...

Strano ti je sve kaj ide prek drave na sjever, i prema zagrebu/slavoniji :D

Je, nabolje da joj uleti na mađarskom. Ako ciljas na međimurce i njihov naglasak, nisu baš omiljeni juzno od Drave, vjeruj mi.

Kak ne, a zakaj misliš da je svako jutro magla pod dravskim mostom? {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.8.2013 15:46 (tomo104).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice