The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.479.928
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Budi muško, zajebaji se, budi direktan, cure vole to.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
The Friendzone Club

postoje stvarno cure s kojim ne mozes pricat, znam ih ja par, al to su obicno glupe cure, ali ipak nadem dosta cura s kojim se nakon 5 minuta vec mogu zahebavat. a kad si pijan onda si dobar sa svima, provjereno sto puta.

12 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
Tinča14 kaže...

Nisam došao tu da me sažaljevate nego da date neki savjet.

odabereš jednu,udaljite se od svog društva i pričate dok šetate :P

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?
15 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...

Kao što znate jučer je bil prvi dan Špancirfesta. Došla je uobičajena ekipa, nas 5 muških +1 koji prvi put s nama nekam ide i 5 cura među kojima je bila i ona sexy plavuša o kojoj sam govorio. Šetamo se mi po gradu, kupili smo pive (čovječe 10kn 0,5l točeno, ali se skuži zakaj je cijena 10kn {#}) i došli do šatora. Cure su nas pozvale da sjednemo za njihov stol pa reko ajmo. I tako mi sjedimo, naravno ja opet tiho ko neka pi*kica. Sve cure su pile pivo osim sexy plavuše, ona je pila Somersby. Odjedanput je došao neki narančasti balon na stol, nije punjen helijom nego običnim zrakom i ja ga uzeo. Držim ga koju minutu i onda sam ga odlučio baciti u frendovu glavu, onak iz zajebancije. Balon se odbio od frendove glave u flašu Somersbya i pošto je još nešto tekučine nutra ostalo sve se razlijalo{#}. Ja sam htio propast u zemlju od srama. Samo sam se jako nasmijao i rekao: "Slučajno". I tako mi dalje sjedimo, svi bacaju neke fore, cure se smiju, a ja tiho uopće nemam nikakve inspiracije. Uvijek kad su cure blizu sam tiho ko da mi mozak zblokira, strah me da nekaj krivo ne kažem ili da me ne ignoriraju jer sam nekaj glupo rekel. Izgleda da nisam uopće za žensko društvo nego samo za kompjutere i takve stvari.

Ajde sad razmisli kako si ovu situaciju mogao okrenuti u svoju korist!

Kakav sram, trebao si bit sretan da se to dogodilo!

zerocool12 kaže...

Raj...(Big Bang Theory) :D...

Nego,nacugaj se sljedeci put, bude bolje :D..

A mozda nije da nemres razgovarat s curama,sam evo s tih 5 cura nemres, događa se. Postoje ljudi s kojima možeš razgovarat i oni s kojima ne možeš...

A možda je i to, ako ti se samo sviđa, a da zapravo niste nikad ni razgovarali - 'ko zna kako bi to izgledalo.

Ako je želiš samo jednokratno - nacugajte se i u akcijui.

Ako ne, probaj prvo sa njom nekakv "običan" razgovor, privremeno zaboravi da ti se sviđa i odi u "ispekciju" da vidiš kako uopće funkcionirate!

Mitsuoka kaže...

Ja sam sinoć popi*dio...

Dogovorim se s jednom random curom koju sam upoznao vani, došli kod mene u stan, uzeli vodku, popili cca pola litre, ne nešto pijani, malo se zajebavali, gledali glupe spotove na CMC-u i tako, ja nju zagrlio, pa malo rukom po nogama, pa malo po guzici, ona mene po prsima, ja nju lagano počeo ljubiti po vratu, pa oko sisa (koje su btw najbolje sise koje sam u životu primio, velike, ali čvrsto gore, lijepog oblika, auf), grlimo se, drpamo, odnesem je na krevet, skinem joj majicu,... i ona odjednom, nemogu, imam momka.

Popi*dio, vidim hoće ona, hoću i ja... ona se navlažila za poludit, ma sve lijepo... damn -.-' nakon toga sam popi*dio, odustao, nagnio vodku i zaspao...

Damn, priča je tako dobro počela i onda ona ima dečka.

Eto sad mi je to pokvarlio dan. Grrrrrr

EDIT: Dodatak na odgovor na drugi post. Prije nekoliko godina mi je za oko zapela jedna preyebena cura iz susjedstva, ali kad sam čuo glas i kako govori - skoro mi se zgadila, iako kad je tiha je i dalje bomba! {#}

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2013 18:07 (godo).
13 godina
neaktivan
godo kaže...

Dodatak na odgovor na drugi post. Prije nekoliko godina mi je za oko zapela jedna preyebena cura iz susjedstva, ali kad sam čuo glas i kako govori - skoro mi se zgadila, iako kad je tiha je i dalje bomba! {#}

Ima nešto i u glasu,

a ne samo u stasu.

Jedna lagana vecernja rima {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2013 21:04 (Stux).
11 godina
neaktivan
The Friendzone Club

ajmo ekipa... dakle cura se zagrijala ... al iam 2 problema. bila mi je s najboljim frendom i drugo nisam bas neki maher kad dode pitanje cura :) ... Ima 15 godina za informaciju. Upozno sam ja , i pricali smo full malo prije.. Sad se ona meni odjednom javi na faceu baca srca i te picke materine.. izasli smo van dobro je proslo. sutra opet. vidi se da nesto zeli :$ eh.. da idem direktno u glavu, pa odma to probat rijesit na svetom povratku njenoj kuci ili  da jos cekam? :S

15 godina
sta imas cekat pobogu...

i nadamo se da imas priblizno isto godina ko i ona, a ne 32 :D
One ring to bring them all and in the darkness bind them
11 godina
neaktivan

Isto smo godiste :) Znaci sutra.. idemo samo čvrsto :P ... to je to , kad se vracamo do nje , rjesavamo sve stvari. :)

13 godina
HENDIkeP kaže...

ajmo ekipa... dakle cura se zagrijala ... al iam 2 problema. bila mi je s najboljim frendom i drugo nisam bas neki maher kad dode pitanje cura :) ... Ima 15 godina za informaciju. Upozno sam ja , i pricali smo full malo prije.. Sad se ona meni odjednom javi na faceu baca srca i te picke materine.. izasli smo van dobro je proslo. sutra opet. vidi se da nesto zeli :$ eh.. da idem direktno u glavu, pa odma to probat rijesit na svetom povratku njenoj kuci ili  da jos cekam? :S

Bro code 63: No sex with you bro’s ex

11 godina
neaktivan

Jebiga frende..... prilika se ne propusta :D

13 godina
neaktivan
HENDIkeP kaže...

Jebiga frende..... prilika se ne propusta :D

Imam jedno društvo otkako sam se rodio. Otkako smo bili bebe nas trojica smo prijatelji.

Najstariji je bio s jednom curom oko godinu, najmlađi je sad s njom oko 6 mjeseci. Svaki put kad sam s njima imam neki čudan osjećaj odgovornosti.

15 godina
HENDIkeP kaže...

Reci prijatelju, ako se on slaže kresni ju, ako ne odjebi i tjt

ako ga sjebeš govno si ;)

''Impossible is nothing..'' ''It's on me: To be lighter, fly higher, go further.,,'' ''Train your mind and the body will follow''
13 godina
neaktivan
Top Bugovac kaže...
HENDIkeP kaže...

Ti shvataš da ona ima 15 godina, zar ne?

14 godina
Onjegin kaže...

prestaro, ha mentalist?

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
16 godina
Onjegin kaže...
Top Bugovac kaže...
HENDIkeP kaže...

ajde to sto ona ima, nego i on ima tolko.

13 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Onjegin kaže...
Top Bugovac kaže...
HENDIkeP kaže...

ajde to sto ona ima, nego i on ima tolko.

Mislim da ih ta činjenica ne bi spriječila.

Kakva smo mi država Nikoli Tesli da je živ bi trebala veza da se zaposli u HEP-u.
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 19:15 (Unix).
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

znam ih koji su i sa 14 khm,khm...bar tako pričaju {#}

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?///Lancer Evolution X <3
16 godina
The Friendzone Club

ma htio sam samo rec da decki u tim godinama nisu kao cure, one u to ulaze puno prije, ali decki, oni su kako da kazem, manje razvijeni.

13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

ma htio sam samo rec da decki u tim godinama nisu kao cure, one u to ulaze puno prije, ali decki, oni su kako da kazem, manje razvijeni.

Cure nisu kao dečki s 15 godina nego one u sex ulaze puno prije? S 12?

Sve je ok dok se ne ode predaleko.

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

aa odakle ti to znaš? {#}

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?///Lancer Evolution X <3
16 godina
Onjegin kaže...
mar123 kaže...

ma idu s 13, ja sam prico s par cura i tako s 13-14 su prvi put. dok decki 16-17.

16 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Onjegin kaže...
mar123 kaže...

ma idu s 13, ja sam prico s par cura i tako s 13-14 su prvi put. dok decki 16-17.

Ma ja pričao isto s par, i sa 2-3 godine već su prvi put. A dečki 70-71.

16 godina
4ucker kaže...
mar123 kaže...
Onjegin kaže...
mar123 kaže...

a ti si *diot sta da ti kazem prijatelju, ja ti kazem sto su rekle cure iz razreda.

13 godina
mar123 kaže...
...

a ti si *diot sta da ti kazem prijatelju, ja ti kazem sto su rekle cure iz razreda.

Pravo sociološko istraživanje - provedeno na jednoznamenkastom uzorku ispitanika...

Kakav Alfred Kinsey bogati {#}

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 20:47 (pr0n_addict).
14 godina
4ucker kaže...

tako rano {#}

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
win4crazzy kaže...
4ucker kaže...

tako rano {#}

Pazi ti "dečka" od sedam banki {#}

Taj ako uspije žmeknuti kap-dvije pišaline dobro je, a kamoli nešto više od toga {#}

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Pitanje: Šta mislite o curama koje su dobre jos sa bivsima, tj druze se sa njima? 

13 godina
neaktivan
.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 22:31 (peterstern9).
16 godina
The Friendzone Club

zasto je prekinula opce s njim ako si je dobra s njim? to mi nikad nije bilo jasno.

13 godina
neaktivan
.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 22:31 (peterstern9).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice