Budi muško, zajebaji se, budi direktan, cure vole to.
The Friendzone Club
- poruka: 10.990
- |
- čitano: 1.479.928
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
postoje stvarno cure s kojim ne mozes pricat, znam ih ja par, al to su obicno glupe cure, ali ipak nadem dosta cura s kojim se nakon 5 minuta vec mogu zahebavat. a kad si pijan onda si dobar sa svima, provjereno sto puta.
Nisam došao tu da me sažaljevate nego da date neki savjet.
odabereš jednu,udaljite se od svog društva i pričate dok šetate :P
Kao što znate jučer je bil prvi dan Špancirfesta. Došla je uobičajena ekipa, nas 5 muških +1 koji prvi put s nama nekam ide i 5 cura među kojima je bila i ona sexy plavuša o kojoj sam govorio. Šetamo se mi po gradu, kupili smo pive (čovječe 10kn 0,5l točeno, ali se skuži zakaj je cijena 10kn ) i došli do šatora. Cure su nas pozvale da sjednemo za njihov stol pa reko ajmo. I tako mi sjedimo, naravno ja opet tiho ko neka pi*kica. Sve cure su pile pivo osim sexy plavuše, ona je pila Somersby. Odjedanput je došao neki narančasti balon na stol, nije punjen helijom nego običnim zrakom i ja ga uzeo. Držim ga koju minutu i onda sam ga odlučio baciti u frendovu glavu, onak iz zajebancije. Balon se odbio od frendove glave u flašu Somersbya i pošto je još nešto tekučine nutra ostalo sve se razlijalo
. Ja sam htio propast u zemlju od srama. Samo sam se jako nasmijao i rekao: "Slučajno". I tako mi dalje sjedimo, svi bacaju neke fore, cure se smiju, a ja tiho uopće nemam nikakve inspiracije. Uvijek kad su cure blizu sam tiho ko da mi mozak zblokira, strah me da nekaj krivo ne kažem ili da me ne ignoriraju jer sam nekaj glupo rekel. Izgleda da nisam uopće za žensko društvo nego samo za kompjutere i takve stvari.
Ajde sad razmisli kako si ovu situaciju mogao okrenuti u svoju korist!
Kakav sram, trebao si bit sretan da se to dogodilo!
Raj...(Big Bang Theory) :D...
Nego,nacugaj se sljedeci put, bude bolje :D..
A mozda nije da nemres razgovarat s curama,sam evo s tih 5 cura nemres, događa se. Postoje ljudi s kojima možeš razgovarat i oni s kojima ne možeš...
A možda je i to, ako ti se samo sviđa, a da zapravo niste nikad ni razgovarali - 'ko zna kako bi to izgledalo.
Ako je želiš samo jednokratno - nacugajte se i u akcijui.
Ako ne, probaj prvo sa njom nekakv "običan" razgovor, privremeno zaboravi da ti se sviđa i odi u "ispekciju" da vidiš kako uopće funkcionirate!
Ja sam sinoć popi*dio...
Dogovorim se s jednom random curom koju sam upoznao vani, došli kod mene u stan, uzeli vodku, popili cca pola litre, ne nešto pijani, malo se zajebavali, gledali glupe spotove na CMC-u i tako, ja nju zagrlio, pa malo rukom po nogama, pa malo po guzici, ona mene po prsima, ja nju lagano počeo ljubiti po vratu, pa oko sisa (koje su btw najbolje sise koje sam u životu primio, velike, ali čvrsto gore, lijepog oblika, auf), grlimo se, drpamo, odnesem je na krevet, skinem joj majicu,... i ona odjednom, nemogu, imam momka.
Popi*dio, vidim hoće ona, hoću i ja... ona se navlažila za poludit, ma sve lijepo... damn -.-' nakon toga sam popi*dio, odustao, nagnio vodku i zaspao...
Damn, priča je tako dobro počela i onda ona ima dečka.
Eto sad mi je to pokvarlio dan. Grrrrrr
EDIT: Dodatak na odgovor na drugi post. Prije nekoliko godina mi je za oko zapela jedna preyebena cura iz susjedstva, ali kad sam čuo glas i kako govori - skoro mi se zgadila, iako kad je tiha je i dalje bomba!
Dodatak na odgovor na drugi post. Prije nekoliko godina mi je za oko zapela jedna preyebena cura iz susjedstva, ali kad sam čuo glas i kako govori - skoro mi se zgadila, iako kad je tiha je i dalje bomba!
Ima nešto i u glasu,
a ne samo u stasu.
Jedna lagana vecernja rima
ajmo ekipa... dakle cura se zagrijala ... al iam 2 problema. bila mi je s najboljim frendom i drugo nisam bas neki maher kad dode pitanje cura :) ... Ima 15 godina za informaciju. Upozno sam ja , i pricali smo full malo prije.. Sad se ona meni odjednom javi na faceu baca srca i te picke materine.. izasli smo van dobro je proslo. sutra opet. vidi se da nesto zeli :$ eh.. da idem direktno u glavu, pa odma to probat rijesit na svetom povratku njenoj kuci ili da jos cekam? :S
i nadamo se da imas priblizno isto godina ko i ona, a ne 32 :D
Isto smo godiste :) Znaci sutra.. idemo samo čvrsto :P ... to je to , kad se vracamo do nje , rjesavamo sve stvari. :)
ajmo ekipa... dakle cura se zagrijala ... al iam 2 problema. bila mi je s najboljim frendom i drugo nisam bas neki maher kad dode pitanje cura :) ... Ima 15 godina za informaciju. Upozno sam ja , i pricali smo full malo prije.. Sad se ona meni odjednom javi na faceu baca srca i te picke materine.. izasli smo van dobro je proslo. sutra opet. vidi se da nesto zeli :$ eh.. da idem direktno u glavu, pa odma to probat rijesit na svetom povratku njenoj kuci ili da jos cekam? :S
Bro code 63: No sex with you bro’s ex
Jebiga frende..... prilika se ne propusta :D
Jebiga frende..... prilika se ne propusta :D
Imam jedno društvo otkako sam se rodio. Otkako smo bili bebe nas trojica smo prijatelji.
Najstariji je bio s jednom curom oko godinu, najmlađi je sad s njom oko 6 mjeseci. Svaki put kad sam s njima imam neki čudan osjećaj odgovornosti.
Reci prijatelju, ako se on slaže kresni ju, ako ne odjebi i tjt
ako ga sjebeš govno si ;)
Ti shvataš da ona ima 15 godina, zar ne?
prestaro, ha mentalist?
ajde to sto ona ima, nego i on ima tolko.
ajde to sto ona ima, nego i on ima tolko.
Mislim da ih ta činjenica ne bi spriječila.
znam ih koji su i sa 14 khm,khm...bar tako pričaju
ma htio sam samo rec da decki u tim godinama nisu kao cure, one u to ulaze puno prije, ali decki, oni su kako da kazem, manje razvijeni.
ma htio sam samo rec da decki u tim godinama nisu kao cure, one u to ulaze puno prije, ali decki, oni su kako da kazem, manje razvijeni.
Cure nisu kao dečki s 15 godina nego one u sex ulaze puno prije? S 12?
Sve je ok dok se ne ode predaleko.
aa odakle ti to znaš?
ma idu s 13, ja sam prico s par cura i tako s 13-14 su prvi put. dok decki 16-17.
ma idu s 13, ja sam prico s par cura i tako s 13-14 su prvi put. dok decki 16-17.
Ma ja pričao isto s par, i sa 2-3 godine već su prvi put. A dečki 70-71.
a ti si *diot sta da ti kazem prijatelju, ja ti kazem sto su rekle cure iz razreda.
a ti si *diot sta da ti kazem prijatelju, ja ti kazem sto su rekle cure iz razreda.
Pravo sociološko istraživanje - provedeno na jednoznamenkastom uzorku ispitanika...
Kakav Alfred Kinsey bogati
tako rano
tako rano
Pazi ti "dečka" od sedam banki
Taj ako uspije žmeknuti kap-dvije pišaline dobro je, a kamoli nešto više od toga
Pitanje: Šta mislite o curama koje su dobre jos sa bivsima, tj druze se sa njima?
zasto je prekinula opce s njim ako si je dobra s njim? to mi nikad nije bilo jasno.