Temperatura dali je prevelika?

poruka: 37
|
čitano: 5.181
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Temperatura dali je prevelika?

Dakle, frajer nije očistio staru pastu i stavio je previše nove..što znači da se toplina vrlo slabo odvodi na hladnjak..što znači da možeš hladit hladnjak kompresorom, a temperatura ne bu išla dolje..

Tako da..ne znam..ili razuvjeri starce, ili ne poduzimaj ništa, jer ništa ni ne možeš (eventualno undervolt (otvori temu kako i zašto, ja nemam baš iskustva)) i čekaj dok krepa..bar ćeš dobit novi proc..{#emotions_dlg.tongue-out}..iako, nije to tako ekstremna temperatura..trebao bi izdržat..

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\ // Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
15 godina

Hvala vam na pomoći! Ovo undervolt neći ni pokušat jer ni u bios ne smijem pristupiti, a i to sumnjam da bih tako nešto dobro izveo.

Nikad nisam igrao nijedan cod multiplayer.
17 godina

S cime si mjerio temp. koji program?

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode.
15 godina
djigibao kaže...

S cime si mjerio temp. koji program?

core temp!

15 godina

Sadsam nešto primjetio! Hladnjak na zadnjoj stranici se ne vrti! Jedan hladnjak je u napajnju i on se vrti, dok drugog vidim kroz otvor on se ne vrti! A vidim da do njega idu žice za napajanje! Je li to normalno?

15 godina
captain_soap_McTawish kaže...

Sadsam nešto primjetio! Hladnjak na zadnjoj stranici se ne vrti! Jedan hladnjak je u napajnju i on se vrti, dok drugog vidim kroz otvor on se ne vrti! A vidim da do njega idu žice za napajanje! Je li to normalno?

Razlikuj hladnjak (vent + pasivni dio)

i ventilator

Pretpostavljam da misliš na stražnji vent na kućištu...

Ne, nije normalno da se ne vrti. Nije bitno što do njega idu žice od napajanja, bitno je da su one ukopčane u napajanje/matičnu ploču. On ti omogućava protok zraka kroz kučište i on je onda jednim dijelom krivac za visoke temperature..iako nije tolika razlika s njim i bez njega, da ti se temperatura spusti na normalnu razinu..

Dakle nije normalno, ali on nije krivac (je, donekle) za visoke temperature..

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\ // Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
15 godina
DamageHigh kaže...

Hvala tebi i svima ostalima na pomoći!

Ja dižem ruke od kompjutera pa kad se pokvari da se zna da sam u kvaru! Unatoč svemu tome što ja govorim mene se ne sluša! Riječ vode neke budale tipa onog što sam naveo u čišćenju paste! Uglavnom nadam da će se proscesor pokvariti, a neki još dio uz njega ne bi bio na odmet. Razlog momu nadanju je to što ću tada biti u pravu i shavaćati će me ozbiljno pa će mi i dopustiti da promijenim pastu(iako mi je to obećano još na početku godine).

Zato odmah savljam na prime95 pa mi poželite sreću u mome nadanju da me shvate ozbiljno!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice