Dobra vecer, danas sam se u nekoliko navrata iznervirao u Technomarketu pa sam odlucio to podjeliti s vama, da cujem vasa misljenja. Djevojka mi vec duze vrijeme prizeljkuje novi printer, tocnije multifunkcionalni uredjaj (skener, kopirka...) i vidila je jednog (EPSON SX 215) u njihovim promotivnim letcima koji joj se svidio, navodno snizenje. Malo sam gledao po internetu i vidio sam da je navedena cijena oko 200 do 300 kuna niza nego one iz drugih trgovina. Otisli smo zajedno u Westgate ga kupiti, pokazali smo prospekt osoblju i odveli su nas do istaknutog mjesta gdje je bio izlozen. Medjutim, to nije bio taj printer, docekao nas je EPSON SX 125 i prodavac nam je tvrdio da je to taj iz prospekta. Nismo toliko glupi, na kutiji je jasno napisano ime drugog modela i printer je vidno drugaciji te losiji po specifikacijama. Jedino zajednicko je bila akcijska cijena. Prodavac nas je i dalje pokusao uvjeriti da je to taj ali kad je uvidio da ne moze protiv slova na papiru se poceo pravdati kako je tiskarska greska. I to nas je uvjeravao da je greska samo u slici, da je printer po specifikacijama isti kao u prospektu, poceo se gubiti na veliko iz lazi upadao u laz. Iznervirali smo se, zaboravili sve i otisli u njihovu drugu radnju na Jankomiru da vidimo sto ce nam tamo reci. Tamo slicna stvar samo je prodavac malo uvjerljiviji... Vec smo bili umorni, dosli smo u Zagreb s namjerom da kupimo printer te smo se na povratku kuci smirili, odlucili smo ipak zatvorit oci i kupit taj printer u WG. Dok je ona kupovala ja nisam imao zivaca pa sam isprobavao konzole po strani, izasli smo vani i kaze mi da su joj uvalili jos za dodatnih 15 kuna usb kabel za spajanje, rekli joj da on ne ide s printerom. LOL! I naravno da u papirima pise da se u kutiji izmedju ostalog nalaze svi kabeli i naravno da su ga oni izvadili van...
Sad sam dosao doma, potrazio cijene printera koji su nam prodali i shvatio da je cijena ista kao i u ostalim trgovinama. Znaci, stavili proizvod na akciju, nataknuli ceduljicu "snizenje" i prodavali ga po regularnoj cijeni. Tko zna gdje su zavrsili oni printeri koje su stvarno ubacili u akciju i koliko su novaca neke osobe okrenule na njima. Mozda bi cak i uvjerio sam sebe da je sve to bio samo nesporazum da nisu na kraju jos uvalili i spomenuti USB... Priznajem da sam ja ispao naivan u toj prici ali nismo na placu da nas mogu zahebavat tek tako. Netko bi morao odgovarati za ovakve stvari.
Sto vi mislite o ovom, jeli imao netko slicna iskustva s doticnom trgovinom?