Stolica za Gaming

poruka: 30
|
čitano: 28.368
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Stolica za Gaming

Tražim neku dobru stolicu predviđenu za gaming, koja ima podesive podloške za laktove, da je ergonomična i da je malo šira, jer sam ja poveći...

netreba mi da stolica ima zvučnike... ali može imati nekakvu rasvjetu. Pogledao sam web no nisam došao do nekih dobrih rezultata pa bih molio sve koje se kuže u ovake stvari da mi preporuče neku jel s stolicama nikako nemam sreće (il mala, il se pokvari.......)

molio bih samo da nije skuplja od 1000-1500kn...

Nobody's perfect... well, there was this guy, but we killed him ...
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.9.2010 0:03 (Viziman).
16 godina
neaktivan
RE: Stolica za Gaming
hahah... "stolica za gaming"
logic će biti oduševljen :)

Jednostavno - odi u salon namještaja i isprobaj stolice na licu mjesta. Koja ti se svidi (udobnost, cijena) - nju kupi
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
16 godina
protjeran
Stolica za Gaming

ovo nije smijesno.
Zato sto se proizvode gamerske stolice..........
Neznam sad imal na nasem podrucju da se prodaju, al mozes si kupit neku udobnu stolicu,kao za kancelarije samo s pokretnim sjedezom

Gaming chair
http://www.wired.com/gadgetlab/2007/12/review-prymat-w/

http://www.filesonic.com/file/16918661/cool gamer wallpapers.zip
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.9.2010 1:55 (damir1994).
17 godina
Stolica za Gaming

Mozda nesto ovog tipa: Aeron Chairs  (Wiki)

Ja trenutno imam uredsku stolicu slicno ovoj i nervira me sto je pocela skripati. Takvu nekakvu sam imao i prije ove (skuplju) i slicno se desavalo.

Kad dugo sjedis ova koza ne da disati tijelu i to je drugi nedostatak. Sljedeci put cu vjerojatno kupiti Aeron stil, kakvu su mi preporucili par ljudi.

Nisam gamer, ali dijelimo istu sudbinu - previse vremena za kompom :)

Welcome to the new decade: Java is a restricted platform, Google is evil, Apple is a monopoly and Microsoft are the underdogs.
18 godina
neaktivan
Jos ce prodavati zrak za gaming ;)
Bogatiji kiseonikom za bolje reflekse i sa razlicitim mirisima tipa barut, napalm i sl ;)

Stolica za gaming ;)

Get a life ;)
:)
17 godina
parizer kaže...

Mozda nesto ovog tipa: Aeron Chairs  (Wiki)

Ja trenutno imam uredsku stolicu slicno ovoj i nervira me sto je pocela skripati. Takvu nekakvu sam imao i prije ove (skuplju) i slicno se desavalo.

Kad dugo sjedis ova koza ne da disati tijelu i to je drugi nedostatak. Sljedeci put cu vjerojatno kupiti Aeron stil, kakvu su mi preporucili par ljudi.

Nisam gamer, ali dijelimo istu sudbinu - previse vremena za kompom :)

Ove Aeron sam i ja gledao al kostaju ko da su od zlata. Plus dodatke moras placati. Prosjecna stolica kosta ko dvije prosjecne hrvatske place.

I'm going woo woo
17 godina
tnakir kaže...

Prosjecna stolica kosta ko dvije prosjecne hrvatske place.

Da preskupe su. Neznam kak im padne napamet stavit onolike cijene na plastiku i nešto metala i drveta.

Meni starci kupili nešto za 600-700kn i meni super, šta će mi bolje.

Ak bi baš mogao uzet bilo koji stolac to bi bio captains chair sa enterprise-a, najbolji stolci u galaksiji.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
tnakir kaže...

Prosjecna stolica kosta ko dvije prosjecne hrvatske place.

Da preskupe su. Neznam kak im padne napamet stavit onolike cijene na plastiku i nešto metala i drveta.

Ima tu ipak malo vise od plastike i nesto metala i drveta   :) 

I have no special talent. I am only passionately curious. A.E.
17 godina
Kepolas kaže...

Ima tu ipak malo vise od plastike i nesto metala i drveta   :) 

Dobro,ali 2000kn za stolac nisam pao s kruške.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
17 godina
neaktivan
Stolica za Gaming

Ja imam u uredu ovakvu

I sve gledam da takvu kupim i kuci, kod kuce imam neku bezveze, koju sam uzeo na nekoj rasprodaji, jbt nakon sat vremena guzica mi otrne ;).

Ova gore dode oko 400 kn, a udobna je samo tako.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
17 godina
neaktivan

Znam, nama je to jako puno i apsolutno se slazem da bi neke takve stvari trebale biti puno jeftinije. Al što da se radi, kad je uslijed razno raznih okolnosti kvaliteta života (u koju spada i udobnost sjedenja tijekom rada) danas jako skupa.

Ja sam mišljenja da danas 2000 kuna za jednog Aerona (u doba izlaska proglašen je za najudobniju i najzdraviju stolicu na svijetu) nije puno (iako nisam siguran koliko točno košta), buduči da je koštao preko 7k kuna kad je tek izašao. A osobi koja puno sjedi tijekom dana / radnog vremena to mnogo i znači.

I have no special talent. I am only passionately curious. A.E.
17 godina
neaktivan
Kepolas kaže...

Znam, nama je to jako puno i apsolutno se slazem da bi neke takve stvari trebale biti puno jeftinije. Al što da se radi, kad je uslijed razno raznih okolnosti kvaliteta života (u koju spada i udobnost sjedenja tijekom rada) danas jako skupa.

Ja sam mišljenja da danas 2000 kuna za jednog Aerona (u doba izlaska proglašen je za najudobniju i najzdraviju stolicu na svijetu) nije puno (iako nisam siguran koliko točno košta), buduči da je koštao preko 7k kuna kad je tek izašao. A osobi koja puno sjedi tijekom dana / radnog vremena to mnogo i znači.

Gle, za na posao nije, i ako si mognem priustiti tih 2k kuna viska kupit cu si neku dobro kvalitetnu stolicu, jer sjedim 8 sati, a vec imam problema s ledima, do tada je ova odlicna, ali da za stolicu dam 2k kuna i sjedim na njoj 2-3 sata, no way.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
17 godina
neaktivan
logic kaže...
Bogatiji kiseonikom za bolje reflekse i sa razlicitim mirisima tipa barut, napalm i sl ;)

Stolica za gaming ;)

Get a life ;)

E koji si ti N00B... ko ti dade 4 zvjezdice... Stolice za gaming su sada savim uobičajen pojam upišeš malo u google i naći češ bare 50 kom... samo mene zanima koju da uzmem, a da imas imalo iskustva to bi i znao... i molim te da mi nespamas tu ko da si zadnji n00b sa pola zvjezdice.

Nobody's perfect... well, there was this guy, but we killed him ...
17 godina
Viziman kaže...
logic kaže...

Stolica za gaming ;)

Get a life ;)

E koji si ti N00B... ko ti dade 4 zvjezdice... Stolice za gaming su sada savim uobičajen pojam upišeš malo u google i naći češ bare 50 kom... samo mene zanima koju da uzmem, a da imas imalo iskustva to bi i znao... i molim te da mi nespamas tu ko da si zadnji n00b sa pola zvjezdice.

Koje si ti dijete

Da vam uvale gaming cetkicu za zube i naplate je 200 kn vi bi je kupovali jer na njoj pise gaming. Grow up!

I'm going woo woo
16 godina
protjeran
tnakir kaže...
Viziman kaže...
logic kaže...

Stolica za gaming ;)

Get a life ;)

Koje si ti dijete

Da vam uvale gaming cetkicu za zube i naplate je 200 kn vi bi je kupovali jer na njoj pise gaming. Grow up!

e ak neko oce da ima gamersku stolicu nek plati.
Jer te stolice su testirane koji najbolji polozaj odgovara da se covjek opusti.
Daj malo procitajte na netu o gaming stolicama, pa cete vidit da nisu bas obicne kako vi mislite........
Neko misli ja imam mis dobar zasto bi dao 400kn vise da imam za gamerski mis ?
Nemozes znati dok neisprobas

http://www.filesonic.com/file/16918661/cool gamer wallpapers.zip
17 godina
damir1994 kaže...

Daj malo procitajte na netu o gaming stolicama, pa cete vidit da nisu bas obicne kako vi mislite........

Imaju ledice?

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...
damir1994 kaže...

Imaju ledice?

I pale se u ritmu pucanja puske.

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm. KTM <3 Husky <3
16 godina
neaktivan
Stolica za Gaming

Ja mislim da ovo sto nazivaju "gamerskim stolicama" je cista glupost,tj navlacenje naivaca da kupuju nesta sto se samo zove "gamerskim",no u biti su samo malo udobnije stolice,koje za 500 njak KN mozete naci u svakome shopu,ali se ne zovu "gamerske"

Prava gamerska stolica bi po meni trebala biti neka,koja bi USB kablom bila pristekana na komp,pa bi se "drmala" kada bi recimo bili u igri pogođeni metkom......:-)))))))))

Ajd recimo.to bi bila gamerska stolica!

....ovu ideju bih trebala patentiratiSmijeh

Ako želiš pobjediti,ne smiješ izgubiti
17 godina
neaktivan
Stolica za Gaming

ja kupi stolicu od 300kn i pravo je gamerska. možeš čak sjest na nju!!

i možeš namjestit oće li biti visoko ili nisko. best buy, preporuka!

tema i po

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
17 godina
neaktivan
Stolica za Gaming

Ja tražim neku koja se može naginjat ili da je već sama malo ulegnuta, a ne na sadašnjoj sjednem i odklizim prema dolje.

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
17 godina
Stolica za Gaming

Pitanje je na sta je tocno autor mislio, da li je mislio bas na stolicu za gejmanje tj koja ima vec na sebi neke stvari poput touchpada pa se spoji na pc il je mislio stolicu na kojoj ce mu biti ugodno kada ce igrat...

16 godina
neaktivan
Stolica za Gaming

Evo moje stolice i prava je gejmerska i udobna je do bola:

Prof. dr. sc. torrentologije
18 godina
neaktivan

Kakav je to gamer koji je zadovoljan touchpadom ugradjenom u stolicu ;)

Ovo je za prave gamere i one koji se bave gamingom :)

Btw ima li koji gamer da mi konacno objasni sta znaci baviti se gamingom ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.9.2010 18:45 (logic).
17 godina
logic kaže...

Kakav je to gamer koji je zadovoljan touchpadom ugradjenom u stolicu ;)

Ovo je za prave gamere i one koji se bave gamingom :)

Btw ima li koji gamer da mi konacno objasni sta znaci baviti se gamingom ;)

haha ova 3 sa wc skoljkom haha to svakom treba haha koja genijalnost...

18 godina
neaktivan

ona je i moj favorit ;)

Ukucaj u google geek chair i da vidis perverzija ;)

17 godina
18 godina
neaktivan

Nisam ni sumnjao da ce ledice biti dio price inace nije gamerska ;)

17 godina
Stolica za Gaming

Koje piydarije...

I'm going woo woo
16 godina
protjeran

u! opako za GT!

http://www.youtube.com/watch?v=mNK6h1dfy2o
16 godina

Jednostavnije mi izvući sic iz auta i nabijem par ledica na njega i eto mi gamerske stoliceBelji se

Stoja
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice