Da joj zamijenis neke komponente mozda ne bi ni skuzila
Što vas najviše nervira...
- poruka: 788
- |
- čitano: 103.229
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
nerviraju me ljudi koji misle da se samo uz prisutnost alkohola u krvi covjek moze zabavit.
nervira me sdp(milanovic) koji misli da je bogomdan i da on jedini moze izvuc Hrvatsku iz krize i smeta mi to njegovo bahato i bezobrazno kritiziranje hdz-a
nervira me kad netko kupuje neku stvar samo zato jer je to "in", "cool", jer je fensi(ajfon)
itd itd....
![poslano s mobilnog telefona](/forum/slike/frommobile.png)
Da joj zamijenis neke komponente mozda ne bi ni skuzila
ma jok....ona stalno promatra jeli išta mijenjam na kompu....jednom sam joj instalirao CCleaner da počistim komp od smeća (barem jedan dio) i zaboravio sam odznačit "kolačiće" u browserima i obrisale se lozinke od svih accountova koje ona i njena djeca imaju (facebook, mailovi....)...ona je popi.zdil, a to nebi bilo čudno da djeca nisu u dobi od 4 do 10 godina.....i tako kad ja dođem kod nje moram pazit da nebi niti jednu fucking lozinku a.k.a. "kolačić" (neda mi se pisat eng. naziv ) obrisao jer djeca ne mogu na "fejs" igrat farmu i "pet sosajiti" .....
da oću nešta lapit od nje iz kompa, jedino bi sebi uzeo grafu...ima nVidiu 9600 GT meni taman paše .....nebi ni skužili jer djeca igraju COD 4 na low sa 800*600 rezolucijom
Ma nervira me jedan malac koji vozi staru Opel Corsu koju je prefarbo u zeleno i crno i stavio ispuh da bruji pa kada prođe ispred moje kuće preko ležećeg i kada zabruji sa autom.
Ima već duže vrijeme kako me nervira, ima da ga pošaljem na bolničku ishranu...
Nervira me:
- nervira me kad hocu da doruckujem, a nema tate
Nisi pomislio da on donosi dorucak u svoju radnju, odmah ispred glavnih vrata skole?
Ček, jbt, ti sam sebi odgovaraš ili kaj?
- Novinarske budale koje pišu o stvarima (ovdje mislim na IT) a nemaju pojma pola qurca. Primjer.
- Kad me baba ne pusti na red na kasi,imam sladoled ili neku drugu jednu stvar a ona veliku košaru.
- Ljudi koji se prave pametni,a neznaju o čemu pričaju.
- Kad uđem iz hladnog prostora u topli pa mi se zamagle naočale.
- Buka usisavača i fena
- Bacanje smeća (živim na 10. katu,uzmi smeće,pozovi lift,čekaj lift 5min,izađi iz zgrade,prošetaj 500m,baci smeće,vrati se u zgradu,zovi lift - TIME CONSUMING)
- Kad nemogu naći ključ u velikom snopu
- Resetiranje MaxTV-a
- Spori kompjuteri
- Kad mi općenito nešto ne ide
- Kad nemogu nešto naučiti
Što je tu loše? Umjesto da ćekaš 100 godina ćekaš par minuta...
Btw ja baš volim usisavač bez ovoga nemogu zaspat
Batista, daj objasni malo kak to susjedi točno ometaju wifi signal...
Nagovorit cu ju da mi slikovito prikaze :)
jao, kolko me toga nervira ne mogu izbrojat, neki:
-kad se u školi otvori tema o kompovima i ja uletim i nešto kažem a ovi samo u stilu "šta se praviš pametan uvijek, misliš da sve znaš", a zapravo ja tamo jedini znam nešto o kompovima
-kad nešto nekome moram nacrtat da bi skužio/povjerovao (često kad je u pitanju komp)
-kad neki klošari glume face
-kad ti klošari misle da si jadan zato što prolaziš s 5
-dvolični ljudi
-lažno optuživanje(ti si meni ukrao, ti si meni izgubio to i to)
-druženje kad nekome nešto treba(neće se družit samnom sve dok mu ne zatreba nešto)
-osobe koje se ismijavaju nekoj gluposti
-dosadne babe koje cijelo vrijeme stoje pored tebe čekajući da ćeš se ustati
-bahati klinci
-osobe koje misle da smo mi "kompjuteraši" čudni
-većina fejsbuk kretena koja cijelo vrijeme piše awww, onda njihove riječi koje sadrže w, ch, sh, malo slovo-veliko slovo-malo slovo..., kad se slikaju u wc-u i onda urede sliku s photoscapeom, kad ženske pišu ružna sam...komentari: 1.lijepa si 2. slatka <3 3.ružna si 4.(njen odgovor na 3.) šta tu opće pišeš...3.komentar izbrisan...
-neuredne ženske
-kad su blizanci obučeni isto(ako su blizanci, ne moraju u svakoj usranoj sitnici bit fcking isti)
-kad ispaštam zbog drugih kretena
-kad imamo ručak u školi, ovi me gledaju čudno kad operem ruke prije jela...
-idioti koji tuku samo slabije(onda kad te udaraju odeš kod jačeg ovaj što te lupa ode)
-arogantne osobe
-ljudi koji ne shvaćaju šalu
-oni kojima je ruka uvijek spremna da te lupe bez da im išta kažeš/napraviš
...ima još toga al mi se ne da više pisat
i s većinom ostalih se slažem(npr. torrente, mentalist i još je netko bio, ne sjećam se tko, ali je odlično napisao)
- penzioneri koji nas na ulici pokošavaju učiti "kulturi"
- bakice koje se guraju u puni bus i još s3eu da ima i drugih buseva
- naguravanje u bus
- feministice i osobe koje s 13 razmišljaju kao da imaju 30
- reklame svih vrsta
- neznanje, nepismenost i loše obrađene slike u 24sata
- vjesti o poznatima
- osobe kojima kad pokažeš 1 mađioničarski trik ku@če 2 tjedna s njim
- svi dosadni
- komarci
Mene nerviraju idiotski mazohosti koji nerazumiju da ti netreba mobitel od 18 mpx...
Mene nerviraju idiotski mazohosti koji nerazumiju da ti netreba mobitel od 18 mpx...
Mene živciraju ljudi koji si daju pravo da radi svog zatupljenog stava nazivaju ostale mazohistima.
I ljudi kojima je u redu dati znatnu količinu novaca za smeće od uređaja i svađati se kroz više tema o skroz nevažnoj stvari.
Mene nervira kada netko u postu napiše Hvala, pa mu moram objašnjavati gdje se nalazi tipka za to
- Ljudi koji slušaju cajke
- Dvolični ljudi
- Pederi
- Lažljivci
- Metroseksualci
- Nasilnici
- Kad moram u školu
- Kad se moram maknuti s kompa
- Kad je špinat za ručak
- Kada dobijem lošu ocjenu
- Kada nema neta
- Kad ga ima ali je spor
- Spori kompjuteri
- Razmaženi ljudi
- Kad nemam podlogu za miša
- Kada pišemo grčki
- Kad treba ići raditi
- Kada se treba rano dignuti
Nobody is perfect :D
Mene živciraju ljudi koji si daju pravo da radi svog zatupljenog stava nazivaju ostale mazohistima.
I ljudi kojima je u redu dati znatnu količinu novaca za smeće od uređaja i svađati se kroz više tema o skroz nevažnoj stvari.
Isto tako nevolim ljude koji potiču na flejm... Nerviraju me ljudi koji kupuju stvari bezveze...
Mene nerviraju reklame na RTL-u i NOVOJ, super je da uspiju ubaciti i malo filma...
Mene nervira pileći paprikaš
Nerviraju me ljudi koji imaju iPhone 3/3gs, pa onda kupe i iPhone 4
Nervira me kad netko kaže da je nešto smeće a nije probao.
Nerviraju me kada netko kupi mobitel zbog video poziva...
Nervira me ipod shaffle na govor, izgledao bi ko kreten kad bi u busu vikao da promjeni pjesmu...
najjače mi kad vidim nekog s iphoneom od 8000kn i pitam otkud ti, odgovor: kupili starci za rođendan. o_O pa meni je i za mašinu od kompa+monitor puno dati 10 000kn, a kamoli za neki mobitel s kojim se mob od 3000kn može uspoređivat, čak i nadjačat.
najjače mi kad vidim nekog s iphoneom od 8000kn i pitam otkud ti, odgovor: kupili starci za rođendan. o_O pa meni je i za mašinu od kompa+monitor puno dati 10 000kn, a kamoli za neki mobitel s kojim se mob od 3000kn može uspoređivat, čak i nadjačat.
Živrcira me kada netko izvali 8k kn na iphone kada ga novoga može nabavit za 1000...
(4 puta nabavljen u savršenom stanju zapakaran u kutiji, ne za mene nego za frenda i užu rodbinu)
Nervira me kada umjesto hladne stavim na toplu vodu pa se skurim...
Nervira me glupi hrvatski narod koji suti kao stado ovaca na sve sto se radi u drzavi. Mi smo debili, ne kazem da bi puno postigli prosvjedima, ali mozda barem nesta, a i manje bi glupo izgledali. A i nisu prosvjedi jedina stvar, da se i mirnim nacinom rijesavati.
Takodjer, jedni od glupljih su mi seljaci, koje godinama vec drzava vuce za nos, pa svake godine izlaze na prosvjede, onda im vlada obeca, i onda opet nista ne dobiju. I tako svake godine. Bravo, debili.
Zivcira me i propaganda koja se vrsi za ulazak u Europsku Uniju. Pranje mozga i mazanje ociju. Opet, dovoljno smo glupi i za to.
Da, zivciraju me i novine i novinari u Hrvatskoj (mainstream ofc) koji su potplaceni i korupmirani tupani koji ne pisu istinu, jer bi onda napisali istinu o EU. Zasto prica sa Francuskom ili Norveskom, referendumima, i Lisabonskim sporazumom ne osvane na naslovnici novina? Zato sto su DEBILI. I oni me zivciraju jel.
Zasad to
- nervira me kad padnem ispit, pa profesor odluči da se moram "malo" više potruditi kako bih ga prošao, pa komplicira, daje razne side zadatke, seminare i sl.
- kad sam dugo s curom u vezi i da mi nogu bez da išta objasni i/ili pokazuje
- mrzim kad me etiketiraju i grupiraju
- mrzim što sve funkcionira preko veza
- kad sam fer prema svim ljudima i sve ih poštujem, a baš mene u parku napadne skupina roma i počne mi prijetiti
- kad si s nekim cijeli život ili bar nekoliko godina prijatelj i samo se udaljimo, na kraju prestanemo pričati
- ljudski ego; jedina prava prepreka prema sreći
- cajke
- kad mi netko u blizini zapali cigaretu
- današnja glazbena scena bez pravog talenta (Bieber, Jonas sisters, Lady KaKa...)
- što me muči zdravlje, pa naručivanje po raznim pretragama, čekanje i čekanje, kolone i kolone
- to što narod ništa ne poduzima, a Šuker i Japanka Kokoš se smiju trpajući što više love stignu dok mi tonemo
- manipulacija ljudima pomoću religije; tj. kad neodgovorna budala drži ljudske snove u svojoj ruci i time se igra
- kad cure na faceu lajkaju sve što napišem iako ih 80% nezna što piše
- vezano s ovim gore kad face stvara lažan osjećaj socijalne pripadnosti, kad mi netko šalje privatne poruke, a u stvarnosti ni da zine ili samo prođe bez pozdrava
- kad prijatelji ne žele van jer imaju dogovoren termin za WoW i kad na kavi pričaju o WoW-u :S
- na kraju nervira me što nemam love za PS3+GT5 i dobru HD telku
živcira me:
- kad mi je ručak prerano a ja uopće nisam gladan
- kad mi fali jedan bod do veće ocijene
- kad mi u mc donaldsu daju hladnu hranu i onda mi dođe da im to bacim nazad odkud su mi dali
- kad mi se upali crveno taman kad ja dođem pred semafor
- kad mi bus zatvori vrata pred nosom
- kad se dosadni političari počnu opravdavat za nešto šta i sami znaju da su krivi al nemaju mud*a priznat
- kad se moram ustat rano ujutro zimi, a vani je još mrak
- kad neko radi banalne greške sa "č" i "ć"
- dosadne stvari na vijestima i općenito na televiziji
EDIT: Živcira me ona nova reklama o konzumu sa onurom i šeherezadom -.-
Nervira me kad završi sat, a ja nesmijem izaci iz ucionice prije profesorice....
Nervira me kad završi sat, a ja nesmijem izaci iz ucionice prije profesorice....
Pa se ona vuće ko' krepana mačka...
Ja izađem... Niš ne bude... Nigdje nepiše da nesmijem izaći na odmor piše samo da imam pravo na odmor od početka do kraja odmora...