Nervira me kada mi napišu u neki dokument krivo ime ili neki drugi podatak.
Nervira me kad ostanem bez rizle.
Nervira me našo društvo(globalno).
Nervira me još dosta toga ali mi se neda toliko pisat.
Joj da, u mene uvijek zamijene DŽ i Đ
Joj da, u mene uvijek zamijene DŽ i Đ
Bad.
- reklamne kampanje mobilnih operatera sa svim zapakiranim lazima ispod oznake (*)
- desnicari i sve varijacije na te pacijente
- ksenofobi , homofobi i rasisti
- rvacka nogometna liga i kreature iz iste lige koje se vrte po svakom dnevniku
- rijec recesija i zlouporaba iste
- ljudi koji ljeti kukaju da je vruce,a sada kukaju da je zima
- materijalisti koji svaku kunu okrecu 15 puta na dlanu prije nego je potrose
- konzervativci
- moralisti
- neuvodjenje 16:9 signala u eter
- feministice
- ruzne feministice
- silikoni
- stupidne tetovaze na jos stupidnijim mjestima
- ljudi koji nisu u stanju sloziti dvije suvisle recenice ili pitanja
- obrazovani ljudi koji se ponasaju nadobudno s visoka
- fundametalizam
- tumacenje religije kako kome pase i treba
- boxerice
- konzumiranje kruha uz sve sto ne ide..pasta, pura, riza i sl
- zatupljivanje ispred ekrana losim sportom ili plesom sa zvijezdama nakon onura
- kupovanje dnevnih novina
- tracanje i radoznalost
- "mastheveri" ajfona po bilo koju cijenu,pa makar bubreg ostavili na 24 mjeseca
- teme u kojima je nesto vs nesto.. da ga hebo vs
- legalizirane petarde
- junkiji iz kvarta koji me uvijek zicaju kunu
- oni sto se pribiju u voznji 20cm iza mene
- na ribarnici ujutro kilo necega 200kn u podne mi kaze,evo nosi za 30 pa daj mackama
- golf dvica i jedinica...posebno ako je spusten do jaja i ma na sajbi jegermajster naljepnicu
- penzioneri sa 38 godina
- turisti koji me nonstop zaustavljaju na ulici "exjuzmi..."
- reklame za uloske i prasci za rublje ...posebno kad neki klinac istovari kilo majoneze i zemlje na majicu i mama ushiceno opere isto
- redovi na kasi
- redovi u banci...uvijek ima 5 saltera,jedan ili dva rade
- luzeri sto locu pivu ispred trgovine
- autostoperi..po mogucnosti kad zenka stopira,a lik cuci u zbunju
- ne cajke koliko oni sto ih konzumiraju
- neprofesionalnost i lijenost zasticenih slonova birokrata u usluznom javnom sektoru
- nervira me sto sad moram u kenjaru,a imam jos 120 tocaka za navest ;)
To što svi znamo tko je Onur...
Nervira me : to sto imam sestru kratko i jasno :D
Nervira me : reklama za vanish zato sto se ona zenska spawna u grmlju i samo sto ne izvuce taj vanish iz pi*
Vidio sam vec u par tema da se Golfovi spominju u negativnom kontekstu. Kec i dvica narocito
U cem je stvar?
- reklamne kampanje mobilnih operatera sa svim zapakiranim lazima ispod oznake (*)
- desnicari i sve varijacije na te pacijente
- ksenofobi , homofobi i rasisti
- rvacka nogometna liga i kreature iz iste lige koje se vrte po svakom dnevniku
- rijec recesija i zlouporaba iste
- ljudi koji ljeti kukaju da je vruce,a sada kukaju da je zima
- materijalisti koji svaku kunu okrecu 15 puta na dlanu prije nego je potrose
- konzervativci
- moralisti
- neuvodjenje 16:9 signala u eter
- feministice
- ruzne feministice
- silikoni
- stupidne tetovaze na jos stupidnijim mjestima
- ljudi koji nisu u stanju sloziti dvije suvisle recenice ili pitanja
- obrazovani ljudi koji se ponasaju nadobudno s visoka
- fundametalizam
- tumacenje religije kako kome pase i treba
- boxerice
- konzumiranje kruha uz sve sto ne ide..pasta, pura, riza i sl
- zatupljivanje ispred ekrana losim sportom ili plesom sa zvijezdama nakon onura
- kupovanje dnevnih novina
- tracanje i radoznalost
- "mastheveri" ajfona po bilo koju cijenu,pa makar bubreg ostavili na 24 mjeseca
- teme u kojima je nesto vs nesto.. da ga hebo vs
- legalizirane petarde
- junkiji iz kvarta koji me uvijek zicaju kunu
- oni sto se pribiju u voznji 20cm iza mene
- na ribarnici ujutro kilo necega 200kn u podne mi kaze,evo nosi za 30 pa daj mackama
- golf dvica i jedinica...posebno ako je spusten do jaja i ma na sajbi jegermajster naljepnicu
- penzioneri sa 38 godina
- turisti koji me nonstop zaustavljaju na ulici "exjuzmi..."
- reklame za uloske i prasci za rublje ...posebno kad neki klinac istovari kilo majoneze i zemlje na majicu i mama ushiceno opere isto
- redovi na kasi
- redovi u banci...uvijek ima 5 saltera,jedan ili dva rade
- luzeri sto locu pivu ispred trgovine
- autostoperi..po mogucnosti kad zenka stopira,a lik cuci u zbunju
- ne cajke koliko oni sto ih konzumiraju
- neprofesionalnost i lijenost zasticenih slonova birokrata u usluznom javnom sektoru
- nervira me sto sad moram u kenjaru,a imam jos 120 tocaka za navest ;)
Malo se previše živciraš...
Vidio sam vec u par tema da se Golfovi spominju u negativnom kontekstu. Kec i dvica narocito
U cem je stvar?
Svaki krkan ih nabrijava.
i mene ti golfovi i BMWi zivciraju
Ja u zivotu nisam vidio 3 nabrijane dvice. A u ovom gradu ih ima uhu-hu.
Auto ko auto. Jeftin, za one kojima treba prijevozno sredstvo, a nemaju za bolje....
U cem je stvar?
to ti je stvar kako tko dozivljava likove koji ih voze i kako ih voze.
moj stav je vezan uz one spustene,abartirane, tehnicki neispravne sa hrpom seljackih spojlera iz hercegovine, sa 30 seljackih naljepnica i oznaka 16v, sa tehnicki neispravnim profilom guma i 19 cola felgama.. obicno su ljakse likovi koji nakon turiranja i preseravanja izadju iz limenke (koju naravno cijene na 10k €) i neznaju slozit suvislu recenicu...osim one poznate "aaa pajdo da vidis,sad kad sam mu rucnu potego u onom dolje bogenu"
gti,gtd, turbo,intercooler... mega, giga...
Auto ko auto. Jeftin, za one kojima treba prijevozno sredstvo, a nemaju za bolje....
Ufff, ja sam si ih bogami nagledao.
Evo bas jedan primjer od jucer:
Pala je noc vec, ja se vracam doma, prolazim kroz kvart i vidim neki Golf1 (bio je malo sređen, tek tolko) se zaustavi na cesti ispod svjetiljke i izlazi frajer u kožnjaku, šminkerske hlace i izgelirana friska i....poćne pišat po zgradi
"nerviranje" - što je to, je*eš ti takav način života, uživancija, humor, i nema tog sranja
Ufff, ja sam si ih bogami nagledao.
Evo bas jedan primjer od jucer:
Pala je noc vec, ja se vracam doma, prolazim kroz kvart i vidim neki Golf1 (bio je malo sređen, tek tolko) se zaustavi na cesti ispod svjetiljke i izlazi frajer u kožnjaku, šminkerske hlace i izgelirana friska i....poćne pišat po zgradi
Da, i? Ne vjerujem da svi drzimo "patku" u gepeku.
Plus sve ostalo, alergican sam na predrasude. Evo sad vidim da i vozaci Golfica spadaju u isti kos s cajkarosima.
A cuj, ja sam svojim ocima vidio samo 2 tipa ljudi koji vozi te oldtimer golfove:
Plus sve ostalo, alergican sam na predrasude. Evo sad vidim da i vozaci Golfica spadaju u isti kos s cajkarosima.
neznam za druge,ali mene nervira i vazi ta predrasuda...kada prodajete te polovnjace od 30 i kusur godina:
- gledaj ga pajdo..300 000km,tek se razradio...svabo je svabo.
naravno da ne Golf 2 je odlican auto,al jbg 70% vlasnika Golfa 2(kojih poznajem) su cajkarosi
naravno da ne Golf 2 je odlican auto,al jbg 70% vlasnika Golfa 2(kojih poznajem) su cajkarosi
N-da. A vozaci Mercedesa Hercegovci? ;) Hehehehehe.
Cekaj da dodjem do postotka koji vrijedi za vozace BMW-a. Hmmm.
Djecja posla
Ne živciraju nas golfovi vec "nabrijani" golfovi.
Kad sam u školi mene najviše nervira kad još nismo izašli iz svlačionice a drugi razred počeo ulaziti e onda se ja probijem kroz njih kao big iz bijesa !
Živcira me:
Cekaj da dodjem do postotka koji vrijedi za vozace BMW-a. Hmmm.
Djecja posla
da istina
Ne živciraju nas golfovi vec "nabrijani" golfovi.
heh,a tih 70% misli da su im Golfovi nabrijani jer je stavio bolji klip il tak nekaj ili neki homemade auspuh
U cem je stvar?
to ti je stvar kako tko dozivljava likove koji ih voze i kako ih voze.
moj stav je vezan uz one spustene,abartirane, tehnicki neispravne sa hrpom seljackih spojlera iz hercegovine, sa 30 seljackih naljepnica i oznaka 16v, sa tehnicki neispravnim profilom guma i 19 cola felgama.. obicno su ljakse likovi koji nakon turiranja i preseravanja izadju iz limenke (koju naravno cijene na 10k €) i neznaju slozit suvislu recenicu...osim one poznate "aaa pajdo da vidis,sad kad sam mu rucnu potego u onom dolje bogenu"
Kad vidim takav Golf, odmah napravim facepalm.
A s druge strane, ima i pošteno složenih Golfova 1 i 2:
http://d.imagehost.org/0479/RS140.jpg
http://b.imagehost.org/0577/DSC05753.jpg
http://d.imagehost.org/0913/2669171.jpg
http://img837.imageshack.us/img837/3263/4659574293ab5a7751e0b.jpg
Ajd, 70% ipak je to mećka, inace nesto sto nikad ne bih rekao da cu dozivjeti sam jednom..doživio (lol), mercedes e klasa (valjda), krem boja, ispolirana voskom, kožna sjedala itd. a iz nje izlazi frajer u trenerci i smrdi na 3m na ustajali znoj. Mercedes mi se tog dana zgadio (nije da sam ga inace nesto cijenio ali ovo me bas dotuklo)
Npr. Moja učiteljica iz fizike i postupku nesmije biti ovo
1/100+ 50/100 + 200/100
Mora biti ovako
(1+50+200)/100
ovo su razlomci...Nadam se da kužite :)
jedini golf za kojeg znam da nije spušten zbog "nabrijavanja" je susjedov golf u kojeg složi 2m3 drva