Pucanje zracnom puskom na pse zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 1.373
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Pucanje zracnom puskom na pse

Da li je zabranjeno pucati sa zracnicom na pse ?, naime mnogo lutalica i drugih vlasnika puste svoje pse i lutaju ulicama i vrse nuzdu mi pred kucom, i nikako ih oterat. Vjerovatno dolaze zato sto imam i ja psa pa zapisavaju kapiju i fasadu i ostaju tragovi.

14 godina
Re: Pucanje zracnom puskom na pse
Što sve neću pročitati na ovom forumu...

15 godina

Sram te bilo tako se ne riješava problem...

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
13 godina
neaktivan

Da li je zabranjeno pucati sa zracnicom na ljude ?, naime mnogo zgubidana i njihovi prijatelji se secu ulicama, prave stetu i vrse nuzdu gdje stignu, i nikako ih oterat. Vjerovatno dolaze zato sto tu ima ljudi pa zapisavaju kapiju i fasadu i ostaju tragovi

...

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2015 16:30 (skoosha).
15 godina

Kazna za to ti je oko 20k kuna... Skup ti je to sport kolega...

17 godina
neaktivan
Re: Pucanje zracnom puskom na pse

Mirko1980 kaže...

Da li je zabranjeno pucati sa zracnicom na pse ?, naime mnogo lutalica i drugih vlasnika puste svoje pse i lutaju ulicama i vrse nuzdu mi pred kucom, i nikako ih oterat. Vjerovatno dolaze zato sto imam i ja psa pa zapisavaju kapiju i fasadu i ostaju tragovi.

Zovi komunalnog redara u svojoj općini i traži da pošalje šintere. To je posao za lokalnu samoupravu i sigurno imaju neku firmu s kojom su sklopili ugovor za takve poslove.

Nikako nemoj raditi ovo sa zračnom puškom jer ćeš imati problema s policijom, a ako te netko prijavi oduzeti će ti pušku i prekršajno prijaviti.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice