Problem sa prodanom karticom HITNO zaključana tema

poruka: 315
|
čitano: 52.660
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Problem sa prodanom karticom HITNO
MatkoBB kaže...

A zašto jednostavno ne uzmeš tu grafičku i opet je isprobaj kod sebe doma... možda kod njega ne radi, ali će kod tebe raditi...

Jer kad pogledaš s njegove strane i ti si dosta puta odgađao i on je mogao steći dojam da muljaš... ja mislim da je ovdje došlo do nesporazuma i bolje da to riješite na normalan način nego tu nekim GTA rječnikom....

zato sta ako mi dode doma a lik ju je uspio *shebat.. ja mu nemam vratit novce JER cim mi je dao novac ZNAO SAM da je kartica 100% ispravna uzeo sam drugu.

14 godina
neaktivan
MatkoBB kaže...

A zašto jednostavno ne uzmeš tu grafičku i opet je isprobaj kod sebe doma... možda kod njega ne radi, ali će kod tebe raditi...

Jer kad pogledaš s njegove strane i ti si dosta puta odgađao i on je mogao steći dojam da muljaš... ja mislim da je ovdje došlo do nesporazuma i bolje da to riješite na normalan način nego tu nekim GTA rječnikom....

Taman posla da mu vrati, mogao je doci doma i potrgati ju...

14 godina
neaktivan
kruskar kaže...
mislavgray kaže...
kruskar kaže...

Brate ja bi zvao plavce da sam na tvom mjestu,dok nije kasno.Ti sad razmisli.

sutra neznam dal da idem do njih najbliza postaja mi je druga postaja aka u ilici, ili da ih doma pozovem?

Ja bi ih informativno pozvao,znaći nazoveš i kažeš,što je bilo i da ti se prjeti taj tip,i što da učiniš,oni će te uputiti dalje.

ok to cu sutra cim se probudim napravit.

17 godina
Problem sa prodanom karticom HITNO

citam sve ovo i nevjerujem , ali lik jesi ti pao s marsa kakva murja :D sto uopce snjima kontaktiras , facebook , caht glupe spike , lik te samo zvalaci bzvz ;) , bdw jel ti starci znaju za novo nastalu situaciju , mozda oni mogu kako pomoc  ipak se tu radi o nekim prijetnjama ...

14 godina
neaktivan
4mal kaže...

citam sve ovo i nevjerujem , ali lik jesi ti pao s marsa kakva murja :D sto uopce snjima kontaktiras , facebook , caht glupe spike , lik te samo zvalaci bzvz ;) , bdw jel ti starci znaju za novo nastalu situaciju , mozda oni mogu kako pomoc  ipak se tu radi o nekim prijetnjama ...

Prijetnja=policija.

14 godina
mislavgray kaže...
kruskar kaže...
mislavgray kaže...
kruskar kaže...

Brate ja bi zvao plavce da sam na tvom mjestu,dok nije kasno.Ti sad razmisli.

sutra neznam dal da idem do njih najbliza postaja mi je druga postaja aka u ilici, ili da ih doma pozovem?

Ja bi ih informativno pozvao,znaći nazoveš i kažeš,što je bilo i da ti se prjeti taj tip,i što da učiniš,oni će te uputiti dalje.

ok to cu sutra cim se probudim napravit.

Preko noći,dvosjede/trosjede/fotelje pobacaj na vanjska vrata,prozore zakucaj letvama,lopatu/ašov kod kreveta i mirno spavaj :D(malo šale),ujutro se digni i nazovi ih oni ti budu rekli,a ako se bojiš otići onda im kažeš i oni bi došli k tebi doma.Imao sam sličnu situaciju,samo nije bilo facebook nego je bilo putem telefona.

http://www.bug.hr/forum/topic/racunala/procjena-konfepogledajte/112473.aspx?page=0&jumpto=2192724&sort=asc&view=flat
14 godina
neaktivan

zna stari rekao sam mu da sam mu prodao grafu , a on uvijek sa svojom pricom... bu te jednom neko razbil ovo ono... kao zato sto prodajem hardver itd..

15 godina
mislavgray kaže...
MatkoBB kaže...

zato sta ako mi dode doma a lik ju je uspio *shebat.. ja mu nemam vratit novce JER cim mi je dao novac ZNAO SAM da je kartica 100% ispravna uzeo sam drugu.

Pa neka ti doma bude stari ili još netko tko je vidio da ti kartica radi... jer na licu mjesta bi siguno to mogli riješiti na normalan način...

Ovako gledano s njegove strane i ti si ispao muljator... da ti je odmah došao doma da to isprobate ne bi sigurno došlo do ovoga... a pogotovo ako bi ti stari bio doma, pa ne bi ti smio ništa prigovorit.

17 godina

koja policija lol nek mu dojde na vrata sa starim pa ces vidijet kako ce se prica izmjenit , mome sinu da neko prijeti , prosuo bi mu zube po podu 

14 godina
neaktivan
MatkoBB kaže...

Ovako gledano s njegove strane i ti si ispao muljator... da ti je odmah došao doma da to isprobate ne bi sigurno došlo do ovoga... a pogotovo ako bi ti stari bio doma, pa ne bi ti smio ništa prigovorit.

Kako je on muljator? Tvoja stvar ako si kupio od mene grafu koju nisi htio isprobati.

14 godina
neaktivan
4mal kaže...

koja policija lol nek mu dojde na vrata sa starim pa ces vidijet kako ce se prica izmjenit , mome sinu da neko prijeti , prosuo bi mu zube po podu 

ma na policiju prvo.

17 godina
mislavgray kaže...

zna stari rekao sam mu da sam mu prodao grafu , a on uvijek sa svojom pricom... bu te jednom neko razbil ovo ono... kao zato sto prodajem hardver itd..

sorry al stari ti nije normalan , kaj god da je mora bit uz tebe jer si mu sin , zapamti to ... 

14 godina

Ma daj lipo skupi par prijatelja i razbij debilu jeb*nu facu pa ćeš vidit kako će te ubuduće izbjegavati u širokom luku. Da ja imam takvu situaciju bila bi riješena u 10 minuta

14 godina
neaktivan
4mal kaže...
mislavgray kaže...

sorry al stari ti nije normalan , kaj god da je mora bit uz tebe jer si mu sin , zapamti to ... 

nisam mu rekao u jasku je otisao prije sat vremena doci ce jos malo ja sam mu samo rekao da je lik javio da kartica ne RADI, za prijetnju jos nezna.

16 godina

Pošalji mu ovu sliku 
jer to je jedino sto ima smisla u cijloj ovoj sapunici 

14 godina
neaktivan
MatkoBB kaže...
mislavgray kaže...
MatkoBB kaže...

Pa neka ti doma bude stari ili još netko tko je vidio da ti kartica radi... jer na licu mjesta bi siguno to mogli riješiti na normalan način...

Mislim da nebi imao nista od toga da mu lik dolazi doma, jer ocito je da kartica vise ne radi (ili ju je pokvario namjerno ili ce mu uvaljati drugu a to ne mozes znat),

a trazio bi ga povrat novaca koje decko vise nema i onda opet problemi.

14 godina
neaktivan

evo dosao m ije sms na mob od njega; Iskreno ti kazem! I shvati me ozbiljno ! Sutra ti je zadnja šansa da se nadjes samnom!

17 godina

aha reci mu sve kaj imas , i vjerujem da ce ti izac u susret ,sretno ;) 

17 godina

Dečki... Nemoj te zezati kolegu, spamati i nepotrebno ga dodatno plašiti!

@autor teme... Kolega, ti znaš svoje! Znaš da je kartica bila ispravna i nemaš se čega bojati. On svoje prijetnje slobodno može okačiti mačku o rep! Upamti samo onu: "Pas koji laje - ne grize!".

Ukoliko nastavi s glupostima, slučaj prijavi policiji. Budi detaljan u opisu svake pojedinosti vezane uz svoj slučaj. Njegove poruke arhiviraj i budi ih spreman predati policiji u slučaju potrebe.

I to je to... Želim ti sreću!

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
13 godina
neaktivan

Na kraju će te i stari i on razbit. 

14 godina
neaktivan
cro_blue kaže...

Dečki... Nemoj te zezati kolegu, spamati i nepotrebno ga dodatno plašiti!

@autor teme... Kolega, ti znaš svoje! Znaš da je kartica bila ispravna i nemaš se čega bojati. On svoje prijetnje slobodno može okačiti mačku o rep! Upamti samo onu: "Pas koji laje - ne grize!".

Ukoliko nastavi s glupostima, slučaj prijavi policiji. Budi detaljan u opisu svake pojedinosti vezane uz svoj slučaj. Njegove poruke arhiviraj i budi ih spreman predati policiji u slučaju potrebe.

I to je to... Želim ti sreću!

ne na policiju idem sigurno mislim nece mi netko prijetit trganjem glave!

14 godina
neaktivan
Volume kaže...

Ma daj lipo skupi par prijatelja i razbij debilu jeb*nu facu pa ćeš vidit kako će te ubuduće izbjegavati u širokom luku. Da ja imam takvu situaciju bila bi riješena u 10 minuta

i onda sam isti ko on.

14 godina
4mal kaže...

Nikad prvi netreba napadati,možeš popušit sud,uvjetnu i dooosta veliku kaznu,dosta sam toga prošao s policijom,tako da znam,s obje strane tj. kao napadač i kao oštečeni,pa znam kako je,i krađe i svašta nešta,povlačio se okolo po sudovima,imam veliko iskustvo iza sebe pa mogu reći da nikad prvi netreba napast,nego u obrani i tako ćeš uvjek biti u pravu,ako hoće neka prijavi policiji to bilo bi mu pametnije,ili ako voli adrenalin neka čeka da mu dođe tip na vrata i neka ga pusti u kuću i nek nazove policiju i kaže došao mi je tu u kuću a prjetio se porukama,i oni će odmah doći i rješiti to u 22 oka sve.

moj skype pa koga zanima o takvim stvarima neka me doda

evilmage007

to mi je i steam i skipe a i gmail

http://www.bug.hr/forum/topic/racunala/procjena-konfepogledajte/112473.aspx?page=0&jumpto=2192724&sort=asc&view=flat
15 godina
neaktivan
mislavgray kaže...

evo dosao m ije sms na mob od njega; Iskreno ti kazem! I shvati me ozbiljno ! Sutra ti je zadnja šansa da se nadjes samnom!

Ma vidiš da je

a) psihopat (ne vjerujem da psihopati idu okolo kupujući grafičke, tako da je ovo malo vjerojatno)

b) s*re bezveze jer ga je uhvatio testosteron i sad je on "opasan, ono, kao znaš ono, opasan, ono"

Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo. **** I ako ti je netko pomogao, stisni HVALA, ne budi sebičan ****
15 godina
Kule_zg kaže...
MatkoBB kaže...
mislavgray kaže...
MatkoBB kaže...

Mislim da nebi imao nista od toga da mu lik dolazi doma, jer ocito je da kartica vise ne radi (ili ju je pokvario namjerno ili ce mu uvaljati drugu a to ne mozes znat),

a trazio bi ga povrat novaca koje decko vise nema i onda opet problemi.

To možeš samo nagađati, ali ja znam sigurno da lik od 22 godine pred njegovim starim ne bi imao "ponašanje" koje pokazuje sada preko poruka i chata... a možda bi se na kraju pokazalo da grafička radi i da je problem u njegovom PC-u...

Ali sad im je gotovo... zakomplicirali su obojica bezveze... a policija vjerojatno neće mrdnuti prstom, jer iznos nije preko 1000 kn...

14 godina

Samo bi mu tija vidit facu ako se nađete pa da grafa bude ispravna a on neki tard nesposobni.

xf: recod8600
16 godina

Ako vec dolazi doma kod tebe fino si za svaki slucaj pozovi nekog starijeg samo da se vidi da je u sobi 

Ma nista reci mu sorry frende nece ici 

14 godina
neaktivan
r3c0d kaže...

Samo bi mu tija vidit facu ako se nađete pa da grafa bude ispravna a on neki tard nesposobni.

da imam 600 kuna SIGURNO BI TO NAPRAVIO.

14 godina
neaktivan
MatkoBB kaže...

To možeš samo nagađati, ali ja znam sigurno da lik od 22 godine pred njegovim starim ne bi imao "ponašanje" koje pokazuje sada preko poruka i chata... a možda bi se na kraju pokazalo da grafička radi i da je problem u njegovom PC-u...

Ali sad im je gotovo... zakomplicirali su obojica bezveze... a policija vjerojatno neće mrdnuti prstom, jer iznos nije preko 1000 kn...

Ma da je iznos 100kn, nema on njemu sta prijetiti

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 0:09 (pirat).
14 godina

Pa kolko ja znam policija reagira na iznose veće od 500KN

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice