Da, javi se, i nemoj da te vuče za nos, reci mu sve kak on to prodaje, kak si ga skužil itd. I nemoj se sastajat s njim bez nekoga uz sebe.
Problem sa prodanom karticom HITNO
- poruka: 315
- |
- čitano: 52.610
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
ja ti se definitivno divim, da je meni to napravio to bi bilo rijeseno u roku od sat vremena sa 2 poziva...
lik je garant neka seljacina.... fino i komotno ga odhebi na nacine koji su ti predlozeni i nemas brige
edit: bas me zanima sta ce nakraju bit...
sutra dolazi u 5 ujutro da to testiramo, trebam jos savjeta sta sve da pogledam kad dode tu napisite jer njemu cu temu pokazat kad dode. Imam svjedoka da je radilo stari je vidio da radi a buraz i sestra su bili na pc u od 10- 13 te znaju da je radila. stari je u 8 vidio da radi
Nema on sta kod tebe naknadno dolazit. Trebao je doc prije kupnje, a ne sad kad je shebo graficku. To mi smrdi na muljazu.
Prvo pravilo prodaje polovne robe.
Jednom kad si predao robu i novci su ti u dzepu, povrata vise nema, i amen.
To sto ce netko reci budi covjek pa daj garanciju to su price za malu djecu, kakva mrtva garancija. Ponudis da se roba isproba ako odbije kupuje na vlastitu odgovornost.
Nije mi jasno zasto si uopce se nudio da on dolazi kod tebe isprobat nakon sto je kupio.
Slicno nesto je meni jedan lik napravio kad sam mu PS2 prodao. Dosao kod mene, PS2 stoji ugasen kod telke ja mu kazem da ju upali i vidi da radi on kaze "ne treba vjerujem ti".
Decko dao lovu, zove navecer kaze da ne radi.
Moj je odgovor bio jednostavan, kod mene je radio, imao si sansu da ga isprobas, nisi htio, lovu ne vracam.
Je da je bio ljut, ali zaboli me djordje za to, ja sam prodao ispravnu robu a to sto je on neki telac kome je to ispalo na pod ili mi hoce podvalit svoj stari mene ne tangira puno.
*ebo ga ti pa nisi ti ducan da izdajes racun i jamstveni list. Ako je on glup (il ivaralica) pa nisi i ti da padas na neke "to cudo ne radi" fore.
Otkantaj ga po kratkom postupku i ako nastavi s*at zapreti da znas kako mulja i da ces ga prijavit za pokusaj prevare. Nestat ce lik sa radara dok si reko kviki gric.
haha da i ja isto provjeravam kad ce nam dati neki update o razvoju situacije.
haha da i ja isto provjeravam kad ce nam dati neki update o razvoju situacije.
možda se Sivko više neće javljati....:)
ma daaaaaaaaaaaj a bas smo se uzivili u dogadjaj. Eno na prosloj stranici vec ekipa spremna da napravi dar mar za pivu i cevape :D :D
Onur i Seherzada su goli k. koju mi sapunicu imamo na Bugu.Jedva cekam nove nastavke Bugovi MUCKI.
cek uskoro ce ovaj vlajda doc kod nejga il mu poslat sms brijem da ce nastavak bit oko deset sati. tako nes. do onda stiscem f5 :D
sta nije bio dogovor u 18?
ajmo brzo update, F5 mi je napukla vec :D
Ako je živ uopće...
Jao pa mi ovdje imamo pravu sapunicu :D...bez zahebancije tipa slobodno odhebi i fajrunt,ja sam frendu prije 4-5mjj prodao nVidia 8600GTS 256mb gddr3 igrao je kod mene 5-6 sati cod 7 na njoj i kupio ju za 150kn,i molio me da mu dođem ugraditi,kaže reko da ja nešto neshebem pa bacim lovu uvjetar,a inače mu servisiram komp kad ode,i eno grafa mu radi kao švicarski sat na codegenu 400W,i sada hoće da kupi od mene HD4850(starci će mu uzeti napajanje novo,normalno ja mu moram birati :D) a ja sad neznam da mu prodam za 400kn? full bundle čak i papiri njeni sve račun,2008 kupljena :P,a nezz koju bi mogao uzeti za 550-600kn,a da drži LC Power SIlent 550W series v.2.2.
mal sam u off otišao,nadam se da mi opraštate?

da...njihov komentar je da je to riječ o mafijaškom obračunu ZG podzemlja....XD
Malo gledam ostale oglase tog lika i pogledajte ovo...
http://www.njuskalo.hr/pc-racunala/pc-thermaltake-oglas-1757348
"kučište i sve u njemu ima otprilike 50kg" -šta je stavio vreću od cementa unutra ili šta
BTW cijena mu je isto kao da je pao s marsa...
Dečki mislav se ne javlja valjda je sve dobro prošlo
Nek netko ide do njega pogledati .
Danas sam cijeli dan u školi mislio šta će se dogodit i jedva dočekao da dođem doma i pogledam šta je na kraju bilo...
"kučište i sve u njemu ima otprilike 50kg" -šta je stavio vreću od cementa unutra ili šta
Vjerovatno ga prodaje po kilogramu,zato je tako skupo.Inace komponente koje ima unutra ne vrijede 5000kn.
Ja za 2000kn čak i manje
napravim takav komp samo s drugim kučištem
Vjerovatno ga prodaje po kilogramu,zato je tako skupo.Inace komponente koje ima unutra ne vrijede 5000kn.
Ma niti pol od toga ne vrijedi...
OMG, ovo je sapunica u stilu Santa Barbare, još i opakija :D
Najžešće mi je koliko je lik u biti nepismen i priprost, to mu pršti iz svake riječi, ne zna ni č ni ć, ni ije ni je, svaku riječ piše s tri točke nakon toga, piše kao da je svemogući i sveznajući sastavljač računala, a onda sam sebe opere u idućoj rečenici i kaže kako je matična gigabyte "al ne znam koja"!!! LOL!
Ali glavno da je komp "slagan godinu dana" i da je "znaĆi svaka komponenta kupljena posebno" (LOOOL), te da je "uloženo para i para" :D :D
A tek razlog prodaje "problemi" - ROFLMAO. Dođe čovjeku da se pita da li s računalom ili s vlasnikom :D
Ovaj je za rubriku vjerovali ili ne...
dejm, ja se ponadao da se Mislav javio hehe
E, moram u wc nakon što sam pročitao oglas...
Po toj logici moj komp se već pet godina slaže i vrijedi 25k kn gratis vreća krumpira (žuti ili crveni - po izboru) ~ 50 kg.
Mislave, JAAAVI SE!
Mislim da će biti mrtvih...
Mislav je rekao da po danu spava a po noći je budan valjda će se sad probuditi must know end of this story
Što reći na boildano?
ovako prodajem kompjuter u tooooop stanju......rađen je dio po dio....znaći svaka komponenta je kupljena posebno.....i slagan jedno godinu dana...ovako idu komponente....ima 3gb rama ddr2 800mhz.....amd6400+ 3.2ghz x2.....8800gt 512mb... hdd 500gb 2x 250 gb..2x dvd pržilice..napajanje modularno crossair 620w..... kucište thermaltake...prozirna stranica....plave neonke...vrti sve igrice na max rezoluciji...ekran 22" lg....matična je gigabite...ne znam koja...uloženo je para i para....komp je atrakivnog izgleda....kučište i sve u njemu ima otprilike 50kg...isplati se pogledat..radi bez greške....da se upali treba mu 27 sec..... čuje ... 200igrica za komp..tipkovnica...miš....zvati na 091...ili sms na 0989666486 cijena dogovor......razlog prodaje problemi....MOGUCA ZAMJENA ZA SKUTER...gilera....ili peugeot.....
Dio po dio hah svaki je tako rađen.
Godinu dana?
Sve igre na max rezoluciji?(1366x768)
Kaže slagao dio po dio a nezna koja je matična!
27 sec mu treba da se upali? ssdu treba više
200igrica za komp na 500gb prostora?
eto malo prodiskutiro ovaj oglas.
Vjerovatno je rucni rad svaka komponenta,pa vrijedi toliko.