Problem sa prodanom karticom HITNO zaključana tema

poruka: 315
|
čitano: 52.934
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Problem sa prodanom karticom HITNO
ante_etna kaže...
rooswelt1991 kaže...
fromcelltohell kaže...

Još malo offtopica: A,iz čega se tu dalo naslutiti da je u pitanju sarkazam?

HAHAHAH ček ti si povjerovao u ovako nešto {#}

BTW neki dan sam ulovio 2 zmaja, nezna se koji je veći, ali sam ih morao pustiti jer mi nisu stali u garažu{#}

Jel se tu osjeti sarkazam?

Ne lupetaj gluposti, sigurno ih nisi ulovio neki dan, zmajevi odlete na jug još krajem osmog mjeseca, osim toga stanu komotno u garažu ako prethodno izvadiš kombajn van i parkiraš ga na cesti.

Dobro ne neki dan, ima već jedno mjesec i pol. Ali nema šanse da vadim kombajn van, pa zarđat će mi cijeli, treba opet godini s njim na njivu{#}

Nego ontopic, mislav se dns ni meni ne javlja{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
rooswelt1991 kaže...
Nego ontopic, mislav se dns ni meni ne javlja{#}

Javit će ti se s pitanjem "Imaš 600 kn za posudit?"

16 godina
neaktivan
Uzalud ja svima govorim da se s polovnim stvarima trguje na vlastitu odgovornost. Prodavač nikada nije ništa kriv, pa čak i onda kada je kriv. Kupac je taj koji treba paziti da ga ne nasamare, pošto se upravo on javlja na oglas, a ne obratno. Kupiti polovnu stvar je kao da odigraš kladionicu uz omjer 50/50 i ako očekujete previše, nepotrebno će te se razoćirati. REMEMBER!!! "Common Sense Is So Rare, It's a Super Power."
Beauty doesn't have a weight restriction.
16 godina
neaktivan
Problem sa prodanom karticom HITNO

Najjača tema/ITsapunica {#}

Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
17 godina

i u 3 dana 4.214 pregleda :))

14 godina
fromcelltohell kaže...

Svačeg se nagledao i naslušao in vivo do sad,pa mi ne bi bilo ništa čudno da se neki virtualac odluči

otvoriti dušu kolegama na forumu umjesto da okaje grijehe kod svećenika na ispovijedi ili mu 

proradi savjest pa se sam prijavi na policiju{#}

Ma dobro, ne pretjerujmo, neće ozbiljni kriminalci odavati svoje tajne na forumu, o recimo, milijunskim prevarama. Pisat će samo o sitnim stvarima kao iznude, ucjene itd.  

Ivo Sanader kaže...

Ja sam maznuo 15 milijuna eura prilikom prodaje INA-e hehe {#}

Ups, a dobro, ti si iznimka koja potvrđuje pravilo, no budući da si pošten i lijepo priznao i pokajao se..... pardon, priznao nedjelo, pola ćemo ti ostaviti (druga polovica nama),

Eto, nismo ni mi svi bez grijeha, ja sam recimo krivotvorio citate nekih političara i oftopičario na ozbiljnim temama.

14 godina
4mal kaže...

i u 3 dana 4.214 pregleda :))

Što je tu čudno? Pa nije nam baš svejedno hoće li ta budaletina doći do Mislava i potrgati mu sve maćuhice po dvorištu i zgaziti paradajz u vrtu.

Nego Mislave, tvoj Stupnik je sav obrasao u ambroziju, pusti budalu neka ti dođe doma, možda je alergičan na ambroziju, ono pokuca ti na vrata, ti otvoriš, a on se u međuvremenu srušio na pod u suzama sa začepljenim nosom i plikovima po faci. Ti mu se lijepo nagneš nad facu s kapima za nos u ruci i veliš: "Ove kapi mogu biti tvoje, samo prvo potpiši ovdje da si na živo uštekao karticu u ploču".

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 20:34 (ante_etna).
14 godina
neaktivan
C.M.M.Rayne kaže...

Ja jos nisam u zivotu nekom zapretio i onda tu prijetnju ostvario.

Ako sam htio nesto napraviti onda sam mtav hladan covjeku prisao, i rekao/napravio to sto sam htio, okrenuo se i otisao.

To ti je kao macak kad se najezi da izgleda velik i opasan. Samo zastrasivanje, nista vise. Pa on se s tobom naganjava vec sta dva dana? Da se to meni desilo i ja mislim da sam u pravu i ti si meni karticu prodao neispravnu bez ijednog poziva bih ti dosao na vrata i rekao da kartica ne radi. E sad ako to mozemo rjesit kao ljudi OK, super. Ako ne....

Moja poanta je da ako mu je toliko jako stalo da vrati novce onda bi ti on vec dosad pokucao na vrata a ne bi lajao preko poruka kao pas na mjesec.

Pokusava te uplasiti u nadi da ces ti u strahu vratit novce. A ako nastavi sa pretnjama, ma samo kazi starome sto se desava. Covjece ja imam 27 godina i dan danas da se neko s*anje desi prvi kojeg zovem je moj stari da mi drzi ledja jer za njega jedinog na svjetu sam siguran da ce se borit za mene do kraja,i njemu jedinome vjerujem da me nece izdat kad mi netko treba.

Iznenadio bi se ti sta je otac spreman napraviti kad mu je sin u nevolji.

Sve je to ok, ali kako kupac moze znat tvoju adresu, ako te zna samo po nadimku ili imenu i dogovorili ste se za primopredaju negdje u gradu.

Osim ako ne inzistira da mu prodavac da adresu, sto nisu bas cesti slucajevi.

15 godina
neaktivan
Ante, rec' ti men' sta si danas pusia aaaa? Hahahaha
13 godina
neaktivan

vidija sam sad mislava u ovoj novoj seriji larin izbor,trca je po rivi a ovi ga vata sa grafickom u ruci.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 22:09 (njuskalo1983).
16 godina
njuskalo1983 kaže...

vidija sam sad mislava u ovaj novoj seriji larin izbor,trca je po rivi a ovi ga vata sa grafickom u ruci.

HAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHA

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
15 godina

HAHAHHAHAHHA o boze ja nemogu vjerovat tako se trgam od smijeha. HAHAHHAHAHA

je*es pricu jaci su komentari

15 godina
protjeran
njuskalo1983 kaže...

vidija sam sad mislava u ovoj novoj seriji larin izbor,trca je po rivi a ovi ga vata sa grafickom u ruci.

Reklamiras ,a?

Nisam se mogao suzdrzati da ne komentiram,ovo je najsmjesniji post koji sam procitao u mozda 2-3-4 tjedna XD...

Straight Edge
15 godina
neaktivan
Je*em vas, ja već mislio da Mislav ima nešto za reći...
Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo. **** I ako ti je netko pomogao, stisni HVALA, ne budi sebičan ****
14 godina
neaktivan

evo dosao iz muzicke kakve vi brije bacate vrisim doslovno : D inace panj se opce nije danas javio al evo ima jos sat i 20 minuta  :)

14 godina
neaktivan
Kule_zg kaže...

zna znato sta uvijek na mailu kad odgovrim pise mislav kučenjak haha al nije problem ja znam i njegovo hehehehe

13 godina
neaktivan

o ovog bi se dobra serija mogla snimit

13 godina
protjeran
Kule_zg kaže...
C.M.M.Rayne kaže...

Ja jos nisam u zivotu nekom zapretio i onda tu prijetnju ostvario.

Ako sam htio nesto napraviti onda sam mtav hladan covjeku prisao, i rekao/napravio to sto sam htio, okrenuo se i otisao.

To ti je kao macak kad se najezi da izgleda velik i opasan. Samo zastrasivanje, nista vise. Pa on se s tobom naganjava vec sta dva dana? Da se to meni desilo i ja mislim da sam u pravu i ti si meni karticu prodao neispravnu bez ijednog poziva bih ti dosao na vrata i rekao da kartica ne radi. E sad ako to mozemo rjesit kao ljudi OK, super. Ako ne....

Moja poanta je da ako mu je toliko jako stalo da vrati novce onda bi ti on vec dosad pokucao na vrata a ne bi lajao preko poruka kao pas na mjesec.

Pokusava te uplasiti u nadi da ces ti u strahu vratit novce. A ako nastavi sa pretnjama, ma samo kazi starome sto se desava. Covjece ja imam 27 godina i dan danas da se neko s*anje desi prvi kojeg zovem je moj stari da mi drzi ledja jer za njega jedinog na svjetu sam siguran da ce se borit za mene do kraja,i njemu jedinome vjerujem da me nece izdat kad mi netko treba.

Iznenadio bi se ti sta je otac spreman napraviti kad mu je sin u nevolji.

Sve je to ok, ali kako kupac moze znat tvoju adresu, ako te zna samo po nadimku ili imenu i dogovorili ste se za primopredaju negdje u gradu.

Osim ako ne inzistira da mu prodavac da adresu, sto nisu bas cesti slucajevi.

Kao prvo, Mislav je inzistirao da ovaj dodje kod njega isprobat grafu,

Drugo, kad se Mislavu ovaj pozalio da grafa ne radi  Mislav se slozio da Dete Kreten dodje kod njega i isproba ju na njegeovom kompu.

Trece, Dete Kreten ima i njegov broj mobitela i njegovu mail adresu.

Ukratko, Dete Kreten ima sve potrebne podatke da nadje Mislava. Nisi dobro pratio sapunicu. U iducem nastavku Mislav ostane trudan sam sa sobom.

13 godina
neaktivan

Pa kako ce ti se lik javit kad je isa lec.Danas je cili dan trca za tobom pa se umorija :)

14 godina
neaktivan
C.M.M.Rayne kaže...

on sve sto ima je moje ime i prezime , broj moba i natuknicu da sam iz stupnika

po mojoj procjeni je preglup da glugla moje podatke i nade adresu

13 godina
neaktivan

prijatelju znas sta napravi,nemoj se vise nervirat lipo zakljucaj temu i nastavi dalje prodavat

14 godina
neaktivan
Posto ovaj nije htio doc kod njega nije mu valjda dao ni adresu, a da je bas htio ostat anoniman mogo je koristiti neki drugi mail.
A preko broja moba ne mozes bas svakog nac, osim ako si 'Dete Kreten' pa ostavljas po razno raznim iskricama brojeve svog moba.
14 godina
neaktivan
njuskalo1983 kaže...

prijatelju znas sta napravi,nemoj se vise nervirat lipo zakljucaj temu i nastavi dalje prodavat

kaj bi se nervirao to sam se u ponedjeljak nervirao, sad me iskreno vise boli k**ac

evo malo veselja ciljam do nekih 2 slusat http://nyan.cat/

HAHA

14 godina
neaktivan

NOVOSTIII AAAAAAAAA OVO SAM CEKAO!

napravio sam drugi acc na gmailu i poslao upit za pc

Pitam ga kao dal bi prodao thermaltake pc ono slazem sinu blabla, nakraju odustanem

I pitam jel prodao ovu alpha dog karticu uzeo bih te ako ima jos koju

I ON ODGOVAR SA:

imam ti 9800gx2 igb ddr3.......... te zanima ta graficka?..... 900kn

pa smece jedno bezobrazno iduce sta sam poslao jel moguca proba? sad cekam da odgovori!

14 godina
Pitaj ga el željan bolničkih kolača! :D
15 godina

Neznas ko je veci kralj ovdje on ili ti hahhahahahha

16 godina
neaktivan

Ne znam zasto beres brigu...vidis da je lik muljator, prvo onaj komp sto prodaje ne vrijedi ni pola one cijene a kamoli ono sto je on naveo,msm kuciste 50kg, od cega li je armiranog betona...sto se tice grafe 99% da je on nesto s.ebao pa hoce da te zavrne...ne daj pare nazad, cak sta vise ignorisi ga. 

Što se tiče njegovih prijetnji...to on piša uz vjetar, pokusava da te uzme na prepad...lik je komedija prava, ono redovno vjezba atraktivan izgled a kosa gejevska...ovo ono...napisi ti njemu lijepo sledeci put...dzaba sto su široka ramena, kad su muda malena...{#}

14 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Ne znam zasto beres brigu...vidis da je lik muljator, prvo onaj komp sto prodaje ne vrijedi ni pola one cijene a kamoli ono sto je on naveo,msm kuciste 50kg, od cega li je armiranog betona...sto se tice grafe 99% da je on nesto s.ebao pa hoce da te zavrne...ne daj pare nazad, cak sta vise ignorisi ga. 

Što se tiče njegovih prijetnji...to on piša uz vjetar, pokusava da te uzme na prepad...lik je komedija prava, ono redovno vjezba atraktivan izgled a kosa gejevska...ovo ono...napisi ti njemu lijepo sledeci put...dzaba sto su široka ramena, kad su muda malena...{#}

hahahahahahaahahahahaha

14 godina
neaktivan

odgovorio je :

prvjerimo kod tebe jer moja maticna ne podrzava tu graficku........

lol ne podrzava...

15 godina
neaktivan
Sad on cita ovu temu i smije se... pa mislim da je lik skuzio (ili vidio ovdje) da si to ti... posalji "ma nista onda, sta ti imas maticnu sa AGP-om?" i zaboravi na njega... ono wtf.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice