Pozivnice za privatne torrent trackere izdvojena tema

poruka: 5.319
|
čitano: 1.819.223
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Privatni torrent trackeri P&O
14 godina
neaktivan
Re: Pozivnice za privatne torrent trackere
Imsovcanin kaže...

molim Vas za pomoc xD znam da je ovo uzasno glupo pitanje, ali nema mi druge jer se ne mogu sjetiti xD kako se zove ona  domaca stranica za razmjenu invitova? znam da imam account ali jucer sam formatiro disk i otisli su mi svi bookmarkovi u pm, a ne mogu naci nigdje vrazji mail xD

imas i http://www.unitedbalkancrew.org 

14 godina
stiffler kaže...

BTN si dao oduška malo :D

Invite Auction #2

We're now a few hundred users below the user limit, so this time we are auctioning off 50 invites. However, the auction format will be a Dutch auction instead of a traditional auction. In this type of auction there is a high starting price, a decrement, and a reserve price. For this auction, the starting price will be 100,000,000 bonus points, the decrement will be 3,000,000 bonus points, and the reserve price will be 25,000,000 bonus points. Every three hours, the price will be decreased by 3,000,000 bonus points. The auction ends if the price would go below 25,000,000 bonus points or if all 50 invites are sold.

Another difference between this auction and the previous one is that Gurus will be allowed to purchase and use the invites. There is a catch though: only ten of the fifty invites will be sold to the Guru class, so you should purchase early if you're a Guru.

Before bidding, you must read the auction rules as well as the rules on invite usage. Send a Staff PM before bidding if anything is unclear.

Može li mi tko objasniti šta bi točno trebao napraviti za invite?

01000101010000010101010000100000010100110100100001001001010101000010000001001100010011110100111101010011010001010101001000100000001110110010100100101001001010010010100100101001001000000100100000110011
17 godina
makaown kaže...
stiffler kaže...

BTN si dao oduška malo :D

Invite Auction #2

We're now a few hundred users below the user limit, so this time we are auctioning off 50 invites. However, the auction format will be a Dutch auction instead of a traditional auction. In this type of auction there is a high starting price, a decrement, and a reserve price. For this auction, the starting price will be 100,000,000 bonus points, the decrement will be 3,000,000 bonus points, and the reserve price will be 25,000,000 bonus points. Every three hours, the price will be decreased by 3,000,000 bonus points. The auction ends if the price would go below 25,000,000 bonus points or if all 50 invites are sold.

Another difference between this auction and the previous one is that Gurus will be allowed to purchase and use the invites. There is a catch though: only ten of the fifty invites will be sold to the Guru class, so you should purchase early if you're a Guru.

Before bidding, you must read the auction rules as well as the rules on invite usage. Send a Staff PM before bidding if anything is unclear.

Može li mi tko objasniti šta bi točno trebao napraviti za invite?

Kreće se s visikom cijenom i ide se prema nuli (tj, minimum je 25 milja). Kada dođe do cifre koja nekome odgovora taj kupi pozivnicu. 

10 godina
neaktivan
Pozivnice za privatne torrent trackere

Za molio bih ako neko ima pozivnicu za torentHR. Zrela sam osoba, ne bih sigurno nekome napavio problem. Kompjuter je ukljucen stalno, raspolazem jakom internet konekcijom i nije mi problem da seed drzim onoliko koliko je potrebno. Hvala unapred...

17 godina
savke88 kaže...

Za molio bih ako neko ima pozivnicu za torentHR. Zrela sam osoba, ne bih sigurno nekome napavio problem. Kompjuter je ukljucen stalno, raspolazem jakom internet konekcijom i nije mi problem da seed drzim onoliko koliko je potrebno. Hvala unapred...

Nema više pozivnica za THR.

10 godina
neaktivan

Aha. Ok hvala Vam na odgovoru. Jel mozete da mi preporucite neki torent, da me usmerite. Obecavam da cu drzati sed kao sto sam vec rekao. Ovo otvreni torenti nemaju strane serije pa zbog toga trazim neki privatni torent. Izvini te ako Vas malo smaram.

15 godina
neaktivan
savke88 kaže...

Aha. Ok hvala Vam na odgovoru. Jel mozete da mi preporucite neki torent, da me usmerite. Obecavam da cu drzati sed kao sto sam vec rekao. Ovo otvreni torenti nemaju strane serije pa zbog toga trazim neki privatni torent. Izvini te ako Vas malo smaram.

Partis

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2015 22:33 (Haker_x).
10 godina
neaktivan

Hvala Haker_x 

14 godina

A koliko je to para (25 milja)?

01000101010000010101010000100000010100110100100001001001010101000010000001001100010011110100111101010011010001010101001000100000001110110010100100101001001010010010100100101001001000000100100000110011
15 godina
neaktivan
makaown kaže...

A koliko je to para (25 milja)?

25 miliona bonus poena

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
17 godina

Dajem:

2x IPT
1X TD
2X racing for me
1x freshon
4x more than tv
1x trancetraffic

1x waffles

15 godina

Balkanelite je otvorio registracije. 

15 godina
neaktivan

HD-Space trenutno otvoren

15 godina
neaktivan

Nudim pozivnicu za;

IPT

Crobytes.com

Samo clanovi koji su duze na forumu i koji ce se drzati pravila.

http://www.neobux.com/?rh=70726F6661
17 godina
odjavljen
funky boy kaže...

Molim THR invite :) Hvala!

Pazi ovog smrada... Pošaljem mu pozivnicu 18.03. i već ima HNR. I ne samo to - skinuo je 16 torrenata i ni jedan nije odseedao. Dakle, kroz par dana će dobiti ban. Mislim da je rekorder po tom pitanju! Dakle, da se ubiješ!

Freak Show Inc.
13 godina
protjeran

zbog tih specijalnih jedinica su i privremeno ukinuli na THR-u dijeljenje pozivnica.

tko ima ima a tko nema tko ga j.....
16 godina
neaktivan

Nudim:

- HD-Space  x2

- MySpleen  x3

- Crna Berza x2

Tražim pozivnice za glazbene trackere (poželjno Waffles),ebook trackere i trackere s općenitim sadržajem.

17 godina

The geekz ima otvorene registracije.

Tko trazi knjige nek se registrira na Bookz. Imaju 2,5 milijuna knjiga u bazi

16 godina
neaktivan

Dajem:
1x YUWABits

12 godina
neaktivan

Pozdrav. Sorry ako je 

zanima me samo jedna stvar. Ovi privatni trackeri. Ako odem zivjeti u njemacku (tamo je filesharing kaznjiv) - da li postoji mogucnost da me kazne, odnosno da me otkriju preko privatnih trackera. Ili moram zakupiti proxy server????

Hvala im vorraus. 

PRAVOPIS JE ZA SAVRŠENE LJUDE, JA NISAM SAVRŠEN A SVI ME RAZUMIJU...
17 godina
odjavljen
AdolvHilter kaže...

Pozdrav. Sorry ako je 

zanima me samo jedna stvar. Ovi privatni trackeri. Ako odem zivjeti u njemacku (tamo je filesharing kaznjiv) - da li postoji mogucnost da me kazne, odnosno da me otkriju preko privatnih trackera. Ili moram zakupiti proxy server????

Hvala im vorraus. 

Uzmeš seedbox i na njega downloadaš sve. Onda si s njega sve prebaciš preko FTP-a i miran si...

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
Friday kaže...

Uzmeš seedbox i na njega downloadaš sve. Onda si s njega sve prebaciš preko FTP-a i miran si...

Mislim da je i teže te uhvatit ak si na privatnom trackeru regan. Osim ako ekipa nema tamo profile i vreba. Nisam čuo od nikog da je dobio kaznu, a da je skidao sa privatnog. Većinom su to bili piratebay, isohunt i kickass.

17 godina
odjavljen
razer1911 kaže...
Friday kaže...

Mislim da je i teže te uhvatit ak si na privatnom trackeru regan. Osim ako ekipa nema tamo profile i vreba. Nisam čuo od nikog da je dobio kaznu, a da je skidao sa privatnog. Većinom su to bili piratebay, isohunt i kickass.

Ali kad imaš seedbox - ne postoji nikakva poveznica sa tvojom kućnom IP adresom. To je ono što je najbitnije!

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.4.2015 13:10 (Friday).
13 godina
protjeran

Dajem:

3×ipt

3×hdtorrents

3×hdacess

5×waffles

1×trancetrafic

Tražim :ptp

13 godina
neaktivan
Friday kaže...
razer1911 kaže...
Friday kaže...

Ali kad imaš seedbox - ne postoji nikakva direktna poveznica sa tvojom kućnom IP adresom. To je ono što je najbitnije!

Nedostaje ključna riječ: DIREKTNA

http://flyshare.info
17 godina
odjavljen
flyordie kaže...

Misliš da bi hosteri odali te informacije?

Freak Show Inc.
14 godina

Ne ne bi i ne daju ih uopće, čak i ako dođe do kakvih problema....

17 godina

Dajem:

7x More Than TV

13 godina
neaktivan
Friday kaže...
flyordie kaže...

Misliš da bi hosteri odali te informacije?

strong8472 kaže...

Ne ne bi i ne daju ih uopće, čak i ako dođe do kakvih problema....

ovisi o kome se radi...

14 godina

Bio sam u najmu kod dva seedbox providera (na ovom drugom sam trenutno preko godinu dana), i ni kod jednog nije bilo spomena o bilo kakvom odavanju podataka ili nečeg slično...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Privatni torrent trackeri P&O
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice