Pozivnice za privatne torrent trackere
- poruka: 5.319
- |
- čitano: 1.819.281
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dajem:yuwabits i thr
dajem pozivnicu za 0day.ro...zauzvrat tražim neki sličan dobar tracker
Pratim več neko vrijeme i moram da kažem da se ovdje dijele samo još loše pozivnice.
Nema ništa pametnog sto se tiče pozivnica.
Samo moje mišljenje.
Bok.
Pratim več neko vrijeme i moram da kažem da se ovdje dijele samo još loše pozivnice.
Samo moje mišljenje.
Bok.
Onda podijeli štagod pametnog od pozivnica!
Samo moje mišljenje.
Bok.
Onda podijeli štagod pametnog od pozivnica!
A ne zna ni sam kaj hoce
Trebam:http://www.bitvaulttorrent.com
Dajem:puno toga,upit na pm
Samo moje mišljenje.
Bok.
A šta bi ti da ti ponude možda RevTT,TvT wafless,what,PTP i takve trackere hahahaha
Samo moje mišljenje.
Bok.
A šta bi ti da ti ponude možda RevTT,TvT wafless,what,PTP i takve trackere hahahaha
Pa več imam sve ove trackere.
Pa zašto da se ne dijele ove pozivnice ovdje?
Bok.
Samo moje mišljenje.
Bok.
Pa več imam sve ove trackere.
Pa zašto da se ne dijele ove pozivnice ovdje?
Bok.
zato jer večina skine i ne uploada ništa i šta sad da idem riskirat svoj acc.
Ne razumijem šta hočeš.
mozda zato sto su to vecinom trackeri sa strogim pravilima te se jednostavno ne isplati riskirat. Ovdje stvarno ima hrpa ljudi koji se registriraju, poskidaju koliko mogu i nikad vise ne udu na tracker. Naravno bude bannan ali sa sobom povuce i onoga koji ga je pozvao. Stoga se pozivnice tipa what, RevTT, BTN i ostale pozivnice za 'elitne' trackere salju samo ljudima kojima vjerujes da te nece zaribati. Stoga pazite kome dajete pozivnice jer dok se ne opecete jednom necete naucit.
Da ne bi bio off topic nudim:
IPT x3
AnimeBytes x10
BalkanElite x5
JPopsuki x2
I za one sa seedboxevima:
TL x2
HD-T x1
Dijelit ce svasta, pa tako i pozivnice.
Daj ako može podatke za irc.
Hvala,bok.
Daj ako može podatke za irc.
Hvala,bok.
imaš info na trackeru
Dajem:
2×tl
2×ipt
2×torrent day
2×cinematik
Tražim:
Ncore ili Bithumen.
Poruke na pm.
Ima li tko pozivnicu za kakav HD tracker?
Bio sam na Awesome-HDu, ali su mi ukinili članstvo jer me nije bilo godinu dana.
Javite
Dajem:
2×tl
2×ipt
2×torrent day
2×cinematik
Tražim:
Ncore ili Bithumen.
Poruke na pm.
Mhm, da, Tl je bolji od SCCa? TD je bolji od IPTa? Ti nama tu postavljaš nekakva pitanja, a ni sam nisi član ni na 0,01% "jačih" trackera. I da, može meni Cinematik? Dajem 3 Ratia (Power User; l33t User; Uploader) i SeedBox Proof.
Nudim:
What.cd
Tražim:
BTM
Dajem passthepopcorn za what.cd
dajem TL invite... nek se javi na PM ko hoce sa dokazima
dajem 2 IPT trazim THR ili neki bolji torrent tracker...
Dobro jutro svima,
kao većina na ovom topicu ja žicam pozivnicu za TorrentHR. Nemam nikakav proof jer do sada sam sve skidao sa pirate bay-a, ali evo me na bolovanju godinu dana. Uzeo sam seedbox na DtsLeech.com, a moj junior-sin sad već može gledati crtiće sa hrsinkro, pa je to razlog zašto mi treba pozivnica ta TorrentHR , a usput bude nekih filmića i za tatu dok je mama na poslu a junior spava . Na partis.si ima super crtića, ali sa slo sinkro, pa neka mi sin poćinje na slovenski spikati, susjedi će reći da je neki slovenac napravio maloga
Ako nema za TorrentHR može i neka druga pozivnica, nisam izbirljiv, a ratio ću bez problema održavati.
Mogu poslati prntscr sa seedboxa ili za par dana kad nabijem ratio sa partis.si.
Hvala unaprijed .
Ovo je copy-paste sa pc expert foruma, pa možda netko ima ovdje pozivnicu viška.
Hvala
Dobro jutro svima,
kao većina na ovom topicu ja žicam pozivnicu za TorrentHR. Nemam nikakav proof jer do sada sam sve skidao sa pirate bay-a, ali evo me na bolovanju godinu dana. Uzeo sam seedbox na DtsLeech.com, a moj junior-sin sad već može gledati crtiće sa hrsinkro, pa je to razlog zašto mi treba pozivnica ta TorrentHR , a usput bude nekih filmića i za tatu dok je mama na poslu a junior spava . Na partis.si ima super crtića, ali sa slo sinkro, pa neka mi sin poćinje na slovenski spikati, susjedi će reći da je neki slovenac napravio maloga
Ako nema za TorrentHR može i neka druga pozivnica, nisam izbirljiv, a ratio ću bez problema održavati.
Mogu poslati prntscr sa seedboxa ili za par dana kad nabijem ratio sa partis.si.
Hvala unaprijed .
Ovo je copy-paste sa pc expert foruma, pa možda netko ima ovdje pozivnicu viška.
Hvala
Zahvaljujem na pozivnici, te ostalim dobrim ljudima koji su mi se javili.
Trazim neki dobar tracker sa filmovima. Uredno seedam, komp upaljen 0-24.
Trebam TorrentHR invite, upload mi je 200kb/s 24/7 mogu uploadat...Molim dobru dušu da mi posalje invite kod u PP
Bump, moze tko?
Trebam TorrentHR invite, upload mi je 200kb/s 24/7 mogu uploadat...Molim dobru dušu da mi posalje invite kod u PP
Bump, moze tko?
Ne moras 2 posta praviti u roku od par sati, ja bih ti dao ali u profilu ti pise "Intel dual2core E8500" a to je stvarno... nisi cak ni ime procesora napisao kako treba a da zasluzis pozivnicu od mene
Kakav procesor o cemu ti? Imas ti kakvih problema s vidom? Netreba mi više jedan dobar forumaš mi je dao, i hvala mu!
Tražim thr pozivnicu, nemam nažalost ništa trenutno za pokloniti/razmijeniti
Mogu poslati kao dokaz sliku s balkan elite-a sa 274gb uploda