Možete mene iz slavonije pitati ja sam tu odmah iz jednog sela kraj Orahovice
Pomoć forumašima u drugim gradovima
- poruka: 358
- |
- čitano: 101.354
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
mogu i ja nešto pogledati za Osijek, ali radim, pa nemam baš puno vremena za analizu ispravnosti komponenata.
<ako bude nekome trebalo iz Virovitice, tu sam!! :D
Javljam se za Pazin.
tu sam za Split :)
Mogu i ja pomoć za Pazin i okolicu.
Sorry svima koje nisam stavio na listu,nisam prije mogao jer sam dobio crveni karton na tjedan dana zbog svoje gluposti u jednoj temi,tjekom dana bit ćete dodani,hvala svima koji su se pridružili za sad maloj skupini dobrih ljudi
Ima nas tri za Pazin a čisto sumljam da ćemo imat posla ali eto.
Ako ikome treba pomoć kraj Makarske neka se javi
mogu pomoc u metkoviću i okolici
dodao sam u citirani post.
je*iga tek si 7 dana na forumu, moraš najmanje 3 mjeseca bit:D
U Sisku Vam mogu pomoći ja...
Gdje? Google it!
da ali ako moze i oce pomoc zasto ne
U Sisku Vam mogu pomoći ja...
Gdje? Google it!
pa znaju svi di je sisak, tamo di je rafinerija!:D
da onda bi tako mogo bilo ko doć, prijavit se na forum i javit se za zagreb(jer tamo ima najviše posla) i fino kad mu neko pošalje pare ovaj ih uzme ne ode uzet paket ni niš...sve ima svoj razlog:D
da onda bi tako mogo bilo ko doć, prijavit se na forum i javit se za zagreb(jer tamo ima najviše posla) i fino kad mu neko pošalje pare ovaj ih uzme ne ode uzet paket ni niš...sve ima svoj razlog:D
a ono tu si u pravu, ima ih svakavih i mene su preko njuskala zahebali...
a ono tu si u pravu, ima ih svakavih i mene su preko njuskala zahebali...
jer pazi tu tražimo pouzdane ljude...u koje imamo kolko tolko povjerenja...a ako bi svako mogo to tako i sa 1 danom na forumu onda ti je isto dal uzimaš izravno ili preko njega:D
Javljam se za Pazin.
Wtf? Sorry na -u ali nisan zna da ima domacih iz mog grada ....
ja mislim ubrzo kupovati Iphone 4 preko njuskala ,jer je kod mene to preskupo (BIH),i ako nađem u nekom gradu prodavača ocete li mi pomoci da vidite jeli to ispravno ,da dzabe ne dolazim autom u određeni grad .
Pa kad vi utvrditi da je Ok oonda ja dođem po mob.
ja mislim ubrzo kupovati Iphone 4 preko njuskala ,jer je kod mene to preskupo (BIH),i ako nađem u nekom gradu prodavača ocete li mi pomoci da vidite jeli to ispravno ,da dzabe ne dolazim autom u određeni grad .
Pa kad vi utvrditi da je Ok oonda ja dođem po mob.
Zato je tema i pokrenuta ;)
evo kao što sam obećao dodani ste na listu,ja se ispričavan ako sam koga preskočio jer par dana nisam bio na forumu pa se malo više ljudi nakupilo možda sam nekog preskočio ako jesam nek se javi na pp.
I da još nešto ,svi koji su ispod 2 mjeseca na forumu neće biti dodani na listu iz razloga što mnogi smatraju da nisu pouzdani neki su tu 5 dana i već su dobili crveni i žuti karton tako da sorry kad prođe 2 mjeseca bit ćete dodani na listu,nadam se da se me razumjete.
evo kao što sam obećao dodani ste na listu,ja se ispričavan ako sam koga preskočio jer par dana nisam bio na forumu pa se malo više ljudi nakupilo možda sam nekog preskočio ako jesam nek se javi na pp.
I da još nešto ,svi koji su ispod 2 mjeseca na forumu neće biti dodani na listu iz razloga što mnogi smatraju da nisu pouzdani neki su tu 5 dana i već su dobili crveni i žuti karton tako da sorry kad prođe 2 mjeseca bit ćete dodani na listu,nadam se da se me razumjete.
Slažem se, ali ništa nije rečeno. Jer ima puno njih koji dobivaju i crne kartone a već su više godina na forumu.
mogu pomoc u metkoviću i okolici
I ja isto područje.
mogu pomoć na području sesveta..
Pohvala za temu... Ideja je odlična!
Pošto nas ima dosta i iz BiH... Ako nekome treba pomoć na području Kupresa, Livna, Tomislavgrada, Bugojna i Uskoplja - neka se javi!
Pohvala za temu... Ideja je odlična!
Pošto nas ima dosta i iz BiH... Ako nekome treba pomoć na području Kupresa, Livna, Tomislavgrada, Bugojna i Uskoplja - neka se javi!
Također i iz Bihaća :)