Plaćanje pouzećem

poruka: 6
|
čitano: 6.328
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
plaćanje pouzećem

PLAĆANJE POUZEĆEM...

Zanima me jeli plaćanje pozećem plaćanje da kad ti netko posalje to tebis tigne na kućnu adresu i ti platiš poštarinu i cijenu tog artikla..

puno hvala

MOLIM BRZI ODGOWOR!

Ideš đurđa
16 godina
neaktivan
Plaćanje pouzećem

Da ali se ne ispati kod vecih iznosa jer npr. kupiš nešto u vrjednosti od 5000 kn a 3% od toga ide dostavljaču tak da bi morao platiti 150 kn više od same cijene!

17 godina
neaktivan
RE: Plaćanje pouzećem
pa to je malo s obzirom kakve su pare u pitanju i kolki je rizik da neko nekome prvi upalti novce za neki artikl!
Izradujem Pro Clan WEB-ove,Osobne i poslovne WEB-ove!(Webspell,Joomla,HTML,Wordpress,SMF..) Vrlo povoljno, kontaktirajte na live chat xfire:bilypiton ili privatnom porukom na BUG Forumu.
17 godina
Plaćanje pouzećem

Po meni je vise neisplativo platit pouzecem manje vrijedne artikle, tipa ventilatore za pc i sl. stvari... Jedan prosjecni vent kosta 30 kn i sad ces na njega platit postarinu cca 40 kn ? Bas nije nekak isplativo...

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
17 godina
protjeran
zeroname kaže...

Da ali se ne ispati kod vecih iznosa jer npr. kupiš nešto u vrjednosti od 5000 kn a 3% od toga ide dostavljaču tak da bi morao platiti 150 kn više od same cijene!

Ja sam naručo razer goliatus˙(gamerska podloga) koja košta 109 kn.Pise ovako osnovica 88

porez na dodanu vrijednost 21 

ukupno 109

poštarina 0

Ideš đurđa
17 godina
protjeran
Batista kaže...

Po meni je vise neisplativo platit pouzecem manje vrijedne artikle, tipa ventilatore za pc i sl. stvari... Jedan prosjecni vent kosta 30 kn i sad ces na njega platit postarinu cca 40 kn ? Bas nije nekak isplativo...

narucio sam razer goliatus 109 kn..pise postarina 00.00 kn

www.instar-informatika.hr POGLEDAJ

Ideš đurđa
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice