Jos jednom ti ponavljam kivic nemoj mi davati dislike iz besa -.-
Znam da ti je krivo sto sam u pravu ali nemoj biti besan zbog toga
Jos jednom ti ponavljam kivic nemoj mi davati dislike iz besa -.-
Znam da ti je krivo sto sam u pravu ali nemoj biti besan zbog toga
Šta vi mislite
zenga vs zolja
atomic vs triangl
I stvarno manimo se vise svadje,drzimo se teme.
Po mom misljenu zolja i atomic
sine,ja ti jedini i dajem TU....
i nemaš ti meni šta ''još jednom ponavljat'' jer si neki nad*kani klinjo/krkan što se i vidi po tvojoj napaljenosti na ovu temu.... lp
Po ovome kako si krenuo podsjecas me na klince od par godina koji su vec 26.12 poćeli pisati pismo djedu mrazu koj dolazi tek za 364 dana...
Ako imaš toliku strast prema petardama ne vrijeđaj onoga tko nema. Zašto odmah misliš da netko nema para ako ne prica o petardama?
Kažeš da si u pravu? Nije mi jasno u čemu? Mi smo rekli da je sada pre rano za razmišljanje o petardama, ti govoriš da nije. I kako možeš biti upravu, a mi ne?
Previse smaras
Kao prvo ja imam 17 godina,kao drugo za petarde meni nije rano zato sto sam ja iz Srbije,a tu pre dolazi nego u Hrvatsku,i kao trece niste u pravu jel me vredjate i kazete da lazem da sam krenuo da kupujem,a za to pismo dedamrazu napisi ti posto znam da mu pises svake godine,pa nemoj da zaboravis i ove,a kivic ja se izvinjavam tebe sam nepravedno nabedio.
Zašto bi itko mislio da ti lažeš zato što si rekao da vec sada kupujes petarde? Kako si me pobijedio? Ja nisam rekao da pises pismo djedu mrazu, nego da me podsjecas na takvu dijecu.
Svejedno,nema vise svadje od sad se drzite teme.
Koja vam je najdraza petarda:
3 | Topovski Udar |
---|---|
5 | Megatron |
0 | Dinamitka |
1 | M-80 |
9 | Widowmaker |
Šta vi mislite
zenga vs zolja
atomic vs triangl
Zolja > zenga
Atomic > triangl
Iz prve ruke ti mogu rec da je atomic bio gotovo za duplo jaci od topovskog prosle sezone, i dan danas zalim sto ga nisam kupio... zolju sam imao i dosta je dobra za onih (mislim) 25kn. Ali atomic ono stvarno
Sta bi ste vi izabrali:
0 | Mirnovec "Miami" raketa |
---|---|
0 | Orion "Apolo" raketa |
1 | Mirnovec "No1" raketa |
0 | Orion "No1" raketa |
15 | Pre bih uzeo neki box |
Ajmo dečki šta vas je prestalo pucanje
Zna li netko kako napraviti eksploziju atraktivnijom? Ne mislim pojačati petardu itd. Nego da se nešto dogodi kada ona pukne a da ne ugrozim ljude oko sebe i sl.
na petardu naljepis dosta upaljača pa dobiješ i plameni efekt ..lipo je po noci vidit ..samo skupa ..najjeftinji upalajc je 2 i po kn
Fučkaj ga sad pucanje previše košta jel, a ljudi nemaju para za raznu pirotehniku viš da su nam burze pune ko šipak kaj ne.Hm i kak sad to onda spojit s pucanjem jel, pa eto treba se vratit jedno dvadeset pet godina u prošlost znači uhvatite se opet jeftinog karabite i udri pucat.
Fučkaj ga sad pucanje previše košta jel, a ljudi nemaju para za raznu pirotehniku viš da su nam burze pune ko šipak kaj ne.Hm i kak sad to onda spojit s pucanjem jel, pa eto treba se vratit jedno dvadeset pet godina u prošlost znači uhvatite se opet jeftinog karabite i udri pucat.
Kako se tocno puca karabite?
Kolko mislite potrositi ove godine na pirotehniku?
Evo moj plan:
1x Magnum XXL - odlično za zagrijavanje
1x Grom
1x Zolja
1x Tenkovska
1x Cobra 11
1x Shark
To je sve oko 300 kn, po prošlogodišnjem cjeniku.
Od prošle godine mi je još ostalo 2 kutije Velikog pirata (kupio sam 7 kutija :D) i jedna kutija Magnuma XXL (dao mi bratic jer nije imao gdje s njom)
Kolko mislite potrositi ove godine na pirotehniku?
Histogramski ;)
3 | do 150kn |
---|---|
9 | od 150 do 300 |
5 | od 300 do 500 |
0 | od 500 do 1000 |
3 | vise od 1000 |
Karabit ti ima ulogu baruta, al je puno lakse dobit eksploziju, dokle god je u posuda zatvorena. Karabit posut vodom ce stvarat plin. Nako nekog vremena kad se posuda napuni (u onom slucaju skrinja) zapalis ga na nacin da napravis rupu u posudi i tu prineses plamen, roka super! Ja sam ga pucao iz ruke iz limenke od boje sa rupom na dnu, kako grmi rekao bih da bih trebao do sad imat 10 prstiju manje, al nista ti ne bude, samo poklopac od limenke odleti.
Evo moj plan:
1x Magnum XXL - odlično za zagrijavanje
1x Grom
1x Zolja
1x Tenkovska
1x Cobra 11
1x Shark
To je sve oko 300 kn, po prošlogodišnjem cjeniku.
Od prošle godine mi je još ostalo 2 kutije Velikog pirata (kupio sam 7 kutija :D) i jedna kutija Magnuma XXL (dao mi bratic jer nije imao gdje s njom)
Ja bi mjesto tenkovske uzeo widow maker jači 3 razred ima ih više i samo 5 kn skuplji
Da bolje uzmi widowmaker
.
7 | Orion |
---|---|
10 | Mirnovec |
1 | Inozemstvo/homemade :D |
Ja uzimam
2x tenkovska
2x window
Topovski
Zolja 4x
Veliki pirat
Magnum
Pozdrav ljudi,imam 1500kn samo za petarde i 650kn za vatromet,za petarde znam sta cu uzeti ali mi preporucite neki vatromet...Prosle godine sam uzeo Cezara i nije mi se svidio,glavni sam po petardama i vatrometu u okrugu 10km hahah
Pozdrav ljudi,imam 1500kn samo za petarde i 650kn za vatromet,za petarde znam sta cu uzeti ali mi preporucite neki vatromet...Prosle godine sam uzeo Cezara i nije mi se svidio,glavni sam po petardama i vatrometu u okrugu 10km hahah
Ove godine uzmi 1 pak najjacih petardi i 2 paka nekih srednjih, i 1 dobar box i ustedi malo love i to je to, ne kontam ko uspije pobacat 1500kn petardi... Imam osjecaj da se samo hvalis.
Ove godine tu kod mene u pyroshopu u Karlovcu dolaze poljske petarde tvrtke Jorge. Fp3 je najjača i 20 kom dođe 30 kn.
Ove godine tu kod mene u pyroshopu u Karlovcu dolaze poljske petarde tvrtke Jorge. Fp3 je najjača i 20 kom dođe 30 kn.
Kako se zove pyroshop?
Kako se zove pyroshop?
Sekstagon.
Više informacija na http://jorge-pirotehnika.hr/