hrčak i anonymous_Zg
Po petardama 3 razreda Mirnovac je oprao Oriona. Vidim da su ostali na 2 proizvoda, a Cobra11 više ne postoji, dok je Mirnovac izbacio Dinamitku, ali su ostali na 5 petardi 3 razreda. Nadam se da Topovski Udar neće biti kao iz prošle godine, jer je bio nikakav isto kao i Dinamitka. Znači tu definitivno pobjeđuje Mirnovec. Rimske svjeće puno bolje od Mirnovca, tako da i tu pobjeđuju. O boxsovima možemo pričat, jer nije sve u novcima. Tu bi rekao da su recimo tako ravnopravni, mada Mirnovec ima bolju ponudu. Petarde 2 razreda su na Orionovoj strani, ali one me ne zanimaju, tako da je meni pobjednik Mirnovec, a ne Orion.
Jorge pak treba isprobat mada znam neke njihove proizode. Mislim da su prekasno ušli u igru ove godine i neće baš imat uspjeha. Da su bili pametniji trebali su barem mjesec dana prije krenut u promociju tako a ih tek naredih godina vidim kao pravu konkurenciju Orionu i Mirnovcu. Kada se piše, treba pisat objektivno, a ne favorizirati bilo koga.
O čemu ti pričaš???Da cobra11 više ne postoji hahahahha...
Pokaži mi da li vidiš negdje u katalogu "Orion" Cobru 11. Ja je ne vidim, a kako je pucala prošle godine i bolje da je nema. Na znam radi čega to neki ne žele priznat. Topovsli Udar i Cobra11 su totalno podbacile.