Pirotehnika P&O zaključana tema

poruka: 2.943
|
čitano: 1.452.666
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Pirotehnika P&O
Znalac111 kaže...
Cobra33 kaže...

hrčak i anonymous_Zg

Po petardama 3 razreda Mirnovac je oprao Oriona. Vidim da su ostali na 2 proizvoda, a Cobra11 više ne postoji, dok je Mirnovac izbacio Dinamitku, ali su ostali na 5 petardi 3 razreda. Nadam se da Topovski Udar neće biti kao iz prošle godine, jer je bio nikakav isto kao i Dinamitka. Znači tu definitivno pobjeđuje Mirnovec. Rimske svjeće puno bolje od Mirnovca, tako da i tu pobjeđuju. O boxsovima možemo pričat, jer nije sve u novcima. Tu bi rekao da su recimo tako ravnopravni, mada Mirnovec ima bolju ponudu. Petarde 2 razreda su na Orionovoj strani, ali one me ne zanimaju, tako da je meni pobjednik Mirnovec, a ne Orion.

Jorge pak treba isprobat mada znam neke njihove proizode. Mislim da su prekasno ušli u igru ove godine i neće baš imat uspjeha. Da su bili pametniji trebali su barem mjesec dana prije krenut u promociju tako a ih tek naredih godina vidim kao pravu konkurenciju Orionu i Mirnovcu. Kada se piše, treba pisat objektivno, a ne favorizirati bilo koga.

O čemu ti pričaš???Da cobra11 više ne postoji hahahahha...

Pokaži mi da li vidiš negdje u katalogu "Orion" Cobru 11. Ja je ne vidim, a kako je pucala prošle godine i bolje da je nema. Na znam radi čega to neki ne žele priznat. Topovsli Udar i Cobra11 su totalno podbacile.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.12.2013 19:31 (Cobra33).
13 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Slazem se. Topovski je prosle godine bio ocajan. 1 od 15 ne bi ni karton raznjelo. Od oriona je prosle godine najjaci bio Atomic. Jedna anketa: Magnumex vs. Bigbum. 

2 Bigbum
3 Magnumex
This pork is so raw it's still singing hakuna matata! ._.
13 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

ja uzimam 10 paketa magnumex hahah malo za zajebanciju prije nove :D
msm izgledat ce to ovako
magnumex x10
zolja x2
bigbum x2
tenkovska x1
topovski x1
pancer bomba x1

bunker bomba x1
indijanac box x1
bit ce ovo ludaa godina hahaha :D 

12 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

evo još konkurencije za naše domaće 

http://www.weco-pirotehnika.hr/

13 godina
neaktivan
Mandalore kaže...

evo još konkurencije za naše domaće 

http://www.weco-pirotehnika.hr/

imaju ljepe boxeve :D

13 godina
neaktivan
Cobra33 kaže...
Znalac111 kaže...
Cobra33 kaže...

hrčak i anonymous_Zg

Po petardama 3 razreda Mirnovac je oprao Oriona. Vidim da su ostali na 2 proizvoda, a Cobra11 više ne postoji, dok je Mirnovac izbacio Dinamitku, ali su ostali na 5 petardi 3 razreda. Nadam se da Topovski Udar neće biti kao iz prošle godine, jer je bio nikakav isto kao i Dinamitka. Znači tu definitivno pobjeđuje Mirnovec. Rimske svjeće puno bolje od Mirnovca, tako da i tu pobjeđuju. O boxsovima možemo pričat, jer nije sve u novcima. Tu bi rekao da su recimo tako ravnopravni, mada Mirnovec ima bolju ponudu. Petarde 2 razreda su na Orionovoj strani, ali one me ne zanimaju, tako da je meni pobjednik Mirnovec, a ne Orion.

Jorge pak treba isprobat mada znam neke njihove proizode. Mislim da su prekasno ušli u igru ove godine i neće baš imat uspjeha. Da su bili pametniji trebali su barem mjesec dana prije krenut u promociju tako a ih tek naredih godina vidim kao pravu konkurenciju Orionu i Mirnovcu. Kada se piše, treba pisat objektivno, a ne favorizirati bilo koga.

O čemu ti pričaš???Da cobra11 više ne postoji hahahahha...

Pokaži mi da li vidiš negdje u katalogu "Orion" Cobru 11. Ja je ne vidim, a kako je pucala prošle godine i bolje da je nema. Na znam radi čega to neki ne žele priznat. Topovsli Udar i Cobra11 su totalno podbacile.

U katalogu su samo neki proizvodi,koje su oni odabrali a cjenik izlazi za par dana sa svim petardama i boxevima...Po tebi znaci nema ni silver petarde jer je nema u katalogu...Btw."Letak"

14 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Ima i 4. igrač, nekakav pyrostar. Isto pakovanje kao i orion ali jeftinije. Kutija groma od pyrostara dođe 20 kn a onaj od oriona čini mi se 35 kn. Mogu već sada kupiti fp3 od jorge-a i isprobati ako želite.

13 godina
neaktivan
carmack kaže...

Ima i 4. igrač, nekakav pyrostar. Isto pakovanje kao i orion ali jeftinije. Kutija groma od pyrostara dođe 20 kn a onaj od oriona čini mi se 35 kn. Mogu već sada kupiti fp3 od jorge-a i isprobati ako želite.

U kojim gradovima se nalazi?

14 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Tu, kod mene u Karlovcu, sekstagonu. Neka roba mu je već i stigla, vidim ima i cobre 11, nekakav grom od pyrostara ali je crvene a ne žute boje kao orionov, jorge itd. Ali nemože mi još prodat robu jer nije izradio cjenike. Šteta jer bih odma mogao isprobat.

11 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Inace ako niste probali jorge fp3 su super,nema im ravnih,slobodno kupite necete se pokajati {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2016 16:39 (petardas).
12 godina
petardas kaže...

Inace ako niste probali jorge fp3 su super,nema im ravnih,slobodno kupite necete se pokajati {#}

A evo malo i od mene {#}

http://www.dodaj.rs/f/j/wD/4Nqm9eIk/2/2013-11-29-222422.jpg 

Jel je Jorge uopće u Htvatskoj

koliko ste platili GROM I kakva je to Dinamitka

11 godina
neaktivan

Jorge ti je Poljska firma

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2016 16:39 (petardas).
14 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Evo, probao sam jorge fp3 ,fp3 small, explosive(mala crvena sa fitiljem) i pyrostarov grom. Fp3 je zvukom nešto jači od zolje, a lonac je diglo možda 15% višlje. Fp 3 small je zvukom negdje ko zolja ali slabije razorne moći. Grom

dobar, možda malo tuplji zvuk za razliku od orionovog groma ali diglo lonac višlje u zrak. Explosive su moćnije od velikih piratica. Piratica digla lonac 15 cm a explosive oko 1 m. Fp 3 je 30 kn 20 kom, fp 3 small 25 kn 30 kom, pyrostarov grom 24 kn 40 kom, explosive 5 kn 40 ili 60 kom(nisam siguran). Dao mi je i jednu cobru 11(isto pyrostar) pa ću i nju isprobat.

13 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Sto je bolje?

9 Widow Maker
0 Pancer Bomba
13 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Evo moga popisa pa vi recite kaj mislite.

2x Tenkovska

2x Widow Maker

5x Crna udovica

2x Megatron

2x Bunker bomba

6x Mini trinagl

8x MagnumEx

5x Extra Big Bum (sada je bas glup naziv)

9x Zolja

1x Air Force

1x Pakleni lanac

1x Magic Bang

1x Color coconut candle

{#} A u nedelju dolaze i slike!

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.12.2013 20:41 (jokezg).
13 godina
neaktivan
jokezg kaže...

Evo moga popisa pa vi recite kaj mislite.

2x Tenkovska

2x Widow Maker

5x Crna udovica

2x Megatron

2x Bunker bomba

6x Mini trinagl

8x MagnumEx

5x Extra Big Bum (sada je bas glup naziv)

9x Zolja

1x Air Force

1x Pakleni lanac

1x Magic Bang

1x Color coconut candle

{#} A u nedelju dolaze i slike!

{#}

Reci kada sve dobijes sta je bolje: Magnumex ili Bigbum? Znam da je razlika samo 5kn ali ne pljackam banke za jednu sezonu petardi :D LP, i dobar set imas! Preporucam ti Atomic power iz oriona 40kn 20kom prosle godine je bio bolestan, cesto bi puknuo jace od topovskog/kobre!

13 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Ljudi kaj mislite koja ce petarda biti najjaca ove godine?

13 godina
neaktivan
jokezg kaže...

megatron buraz {#}

13 godina
neaktivan
jokezg kaže...

Cobra 6 EE ;-)

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
11 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Moj popis:

-2 kutije zolje

-3 kutije groma

-2 kutije tnta

-2 kutije zute dinamitke

-3 kutije magnumexa

-2 kutije widowmakera fp3

-1 kutija widowmakera jc05

-7 kutija velikog pirata orion

-5 raketa tomahawk

-5 raketa knall

-3 rakete siux

-2 rakete zlatni pauk

-2 box alien

-1 box mars

-2 box pauk

-mozda i 1 box orca

To je to,misljenja? {#}

13 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Gdje se moze kupiti widow maker fp3 ?

13 godina
neaktivan
jokezg kaže...

Widow maker i FP3 so mogu kupiti u Jorgen-pirotehnici, ali koliko sam ja skuzio shop imaju samo u karlovcu...

Ja cu najvjerojatnije

2x Zolja

1x Atomic power

2x Big bum

1x Magnumex

Ocu uzet atomic zato sto je prosle godine bio mocan. Jel netko zna di ima jeftinih ali dobrih dimni bombi ili moram sam radit od ping-pong loptica i folije? :D

13 godina
neaktivan
AxeAwesome kaže...
jokezg kaže...

Widow maker i FP3 so mogu kupiti u Jorgen-pirotehnici, ali koliko sam ja skuzio shop imaju samo u karlovcu...

Ja cu najvjerojatnije

2x Zolja

1x Atomic power

2x Big bum

1x Magnumex

Ocu uzet atomic zato sto je prosle godine bio mocan. Jel netko zna di ima jeftinih ali dobrih dimni bombi ili moram sam radit od ping-pong loptica i folije? :D

Ima jedna stranica na fb na mobu sam ne mogu sad poslat...

Btw.primjetio sam sa svake druge godine dolaze nove petarde,ako ste me sbvatili jer ove godine nista nema novi id perardj ni u orionh ni u mirnovcu ispravite me ako se ne varam..

Popis petardi konacan za ovu godinu

Tenkovska x2

Window m. x2

Topovski

Zolja x4

Magnum

Pirat

Grom

Skorpion

Mini pirat

Supertop

Bigbum

13 godina
Pirotehnika P&O

Hajde da pitam, jer to nigdje ne piše, pa ni u promidžbenom letku.  Gdje su Pyro shopovi od Oriona? U letku piše da će prvi kupci dobiti nagradu u Pyroshopovima, a koliko vidim na popisu je samo jedan u ZG i to u Jankomiru. Da li to znači da bi ja trebao proputavat cijeli Zagreb, jer sam na istoku da bi eventualno dobio tu nagradu, ili postoji još neki. Posebno me zanima rad u nedjelju, jer bi kupnju obavio baš u nedjelju, 15.12. Da li što radi nedjeljom od Oriona taj dan???????

12 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

zadnja strana ima ih preko 20 u zg 

http://www.vatromet.hr/slike/2013-ORION-2013-letak.pdf

13 godina
neaktivan
Mandalore kaže...

zadnja strana ima ih preko 20 u zg 

http://www.vatromet.hr/slike/2013-ORION-2013-letak.pdf

Ovisi kolko ti mjesto ima stanovnika... Đakovo (sa okolicom max. 35k) ima 2 shopa. Nijedan naravno, nije zaseban nego je npr. u trgovini ribicke opreme ili trgovini bicikla. I u vezi ovog glasovanje Magnumex 3 - Big bum 1

Big bum je 15kn 40kom a magnumex 10kn 40kom. Logika? Jel neko isprobao oboje pa da moze stvarno reci (Vise nije Magnum XL nego Magnumex!). LP

14 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Što mislite gdje je ove godine bolje kupovati???

Meni se nekako ćini da je Orion jeftiniji ove godine za razliku od prošle kad je bio Mirnovec

I da ovo što govorite MagnumEX I Big Bum ,kolko sam ćuo to NISU novi nazivi petardi već će se te petarde prodavati po novoj cijeni do isteka zaliha .

E onda kad isteknu zalihe ( ja raćunam možda 3-4 dana ) će opet biti MagnumXXL I Big Beng po 40 KN 

E jebiga :(

Piterson
11 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Zolja,Tnt dinamit i widowmaker fp3 po meni bestbuy ove godine

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2016 16:40 (petardas).
13 godina
neaktivan
Pajo123 kaže...

Meni se nekako ćini da je Orion jeftiniji ove godine za razliku od prošle kad je bio Mirnovec

I da ovo što govorite MagnumEX I Big Bum ,kolko sam ćuo to NISU novi nazivi petardi već će se te petarde prodavati po novoj cijeni do isteka zaliha .

E onda kad isteknu zalihe ( ja raćunam možda 3-4 dana ) će opet biti MagnumXXL I Big Beng po 40 KN 

Odakle ti ta informacija? :O 

13 godina
neaktivan
AxeAwesome kaže...
Pajo123 kaže...

Odakle ti ta informacija? :O 

Prati orion fb stranicu.

Nego kakav je zeus?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice