A vi se sada sprdavate iz svega toga. Ili napravi nesto pametno ili nemojte nista
Pimp your gun
- poruka: 75
- |
- čitano: 30.287
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
V2
Nikad dosta preciznosti,metaka,samoubilackih dodataka,i tisine
Sta to betmen koristi hahaha
evo mog superkul p90; san svakog vrhunskog cod 4 igraca
Sta je onaj šiljak,ak neas sanse ga ubit,ubi sebe
to je spojler s auta :D
evo da ovo ima u cod4 to bi bilo najdraze oruzje noobovima (dolazi sa last standom)
Kaj ce im scope LOL pa gl kad puknes on se spusta tak da je nepotreban scope al dobro je oruzije
Ovaj inače ne pokazujem nikome
Dobar. Jesi ga testirao
Sniper drzim podalje od zene, a sacma je tu za maloga.
Ovaj inače ne pokazujem nikome
Dobar. Jesi ga testirao
Aha
Stvarno ima kreacija bez mozga Kao kad pimperi pimpaju auto, pa samo cirkus naprave. Valjda se zato i zove pimp my gun xD
V2
Nikad dosta preciznosti,metaka,samoubilackih dodataka,i tisine
jos da imas jos jedno dva para očiju, nema sanse da fulas nekog
Nemate pojma :P
Ovakve zvjerke treba nositi:
1. Sig&Sauer P226, .357 sig kalibar, pogodan za korištenje pancirnih metaka, nije jak kao .357 magnum ali to se nadoknadi količinom metaka, jak recoil i trošenje pištolja, Crimson Trace ograničena serija s laserom, tu je i prigušivač, za brzo i tiho uklanjanje neprijatelja u zatvorenim prostorijama.
2. MP5, kalibra 10mm auto, puno veća zaustavna moć od slabašnog 9mm parabelluma, ne proizvodi se više, za mobilnost i okretnost, djelovanje u jako uskom prostoru, skriveno nošenje.
3. M4 tactical, Sabre defence izvedba AR-15 puške, 6.5mm grendel kalibar, zaustavna moć blizu 7.62mm kalibru, dvostruko veća od 5.56 nato, upola manji recoil od 7.62, velike brzine metka i povećanog efektivnog dometa, jako bitno za rifle/carbine).
4. Custom made sniper, zasnovan na cheytac 0.408 kalibru (ili barettovom 0.416), 30" cijev, precizno pogađa na 2500m, s puno više kinetičke energije od 0.50 kalibra.
Kada sam ovo pročitao imao sam osjećaj kao da mi netko obajšnjava kako izgraditi space shuttle
Vaše kreacije su prilično ubojite. Nažalost, vjerovatno za onog ko ih koristi :)
To me podsjetilo na jednu nezgodu koja je mogla završiti tragično. Prilikom pucanja iz M48, koristili smo stare metke (7.9mm) kojima su zrna lako ispadala iz čahura. U toku ručnog loadanja, jedno zrno se zaglavilo u cijevi. Nakon što smo izbacili čahuru, probali smo loadati drugi metak, ali zrna su završila u čahuri. Sreća, jer da je to zrno bilo par milimetara dublje u cijevi, slijedeći bi bio uspješno loadan, pa bi vjerovatno izašao nazad, jednom članu moje familije u lice.
I win
LOL paint not allowed
I win
aaaaaaaa cisti WIN! /bow
Nema ništa do dobrog starog colta M1911 sve ostalo je druga liga.