Odabir Dj imena

poruka: 65
|
čitano: 30.456
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Odabir Dj imena
bornaperkovic kaže...

Jako mi se svida vas odgovor, imate li mozda kakvih ideja za mene? Također ne mogu smisliti nikakvo zanimljivo ime, puno ime mi je Borna Perković, volim pustati techno (bass house, future house, deep house, edm..) Hvala unaprijed:)

B Perx

8 godina
protjeran

Danas ti prolaze glupi nazivi.

Probaj sa:

DJ Dildo

Sto gluplji naziv da svi zapamte - prije ces postici nesto. jos ako si gay, pred tobom je karijera, to ti je danas "in".

13 godina
odjavljen
Odabir Dj imena

1. Zamisli da i nekaj napraviš od te karijere i za 10 godina odrađuješ intervju i pitaju te odkud ti ime i kažeš da ti ga je smislio neki random lik na forumu iz sprdnje...dosta jadno.

2. Brije ekipa da je biti DJ puštat matrice i playliste s youtuba. DJ anje je jedan od najkreativnijih načina glazbenog izražavanja jer ti je dostupan svaki mogući beat i instrument, pa bi tu kreativnost trebao pokazati i u određivanju svog imena.

3. Nemoraš imati DJ ispred imena da bi bio DJ. 

Sretno s tim!

7 godina
neaktivan
Zin8 kaže...

1. Zamisli da i nekaj napraviš od te karijere i za 10 godina odrađuješ intervju i pitaju te odkud ti ime i kažeš da ti ga je smislio neki random lik na forumu iz sprdnje...dosta jadno.

2. Brije ekipa da je biti DJ puštat matrice i playliste s youtuba. DJ anje je jedan od najkreativnijih načina glazbenog izražavanja jer ti je dostupan svaki mogući beat i instrument, pa bi tu kreativnost trebao pokazati i u određivanju svog imena.

3. Nemoraš imati DJ ispred imena da bi bio DJ. 

Sretno s tim!

Prije svega zahvaljujem ti na savjetu i odvojenom vremenu, no mislim da anegdota sa nastajanjem imena ne govori ništa o nečijoj kvaliteti onoga što radi i što voli malo si pre rasudan...također ne razumijem ovu stavku pod 2. tražio sam simpatičnu ideju za ime a ne predavanje o mixanju i soljenje pameti sa načelima što me inače jako živcira kod ljudi :)

11 godina
Dj paprsnjak
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice