Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.671.031
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
puma1400 kaže...

jeste tuuu???

Pa di bi pobjegliNamigiva, gledao sam film

Studiram elektrotehniku 1. godina

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Imali jos budni nespavalica i sta se rad?Ja evo upravo preso far cry2,sad prelazim na dead space.Naravno tu su i cod5 koji se lesi na netu...

Striker II formula,Intel quad 9550,FreezerXtreme,4gb kingston hyperX,9800gx2,coolermaster cosmosS.chieftec 750w.
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Nije valda da smo svi zaspaliPlač

Striker II formula,Intel quad 9550,FreezerXtreme,4gb kingston hyperX,9800gx2,coolermaster cosmosS.chieftec 750w.
17 godina
AVPR kaže...

Nije valda da smo svi zaspaliPlač

ma jeeee...

uvik ima nas pacijenata....

sta se radi?
pa, evo razgovaram sa jednin britancen priko xfire-a, nagovaran ga da mi rjesi domaci iz engleskog, je da je domaci prelagan, ali previse ga je.. =(
http://zupadesigns.com http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
17 godina
Za nespavalice

Ne znam kak bi izgledalo da sad zaigram Silent Hill...

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
16 godina
neaktivan
Armor kaže...

Ne znam kak bi izgledalo da sad zaigram Silent Hill...

Nista imo bi lepe snove...Ta muzik u Silent Hill je bolesna
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ajmo ljudi nema spavalja!!!!Belji se

Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

nebi,ali sada se mora

treba se ujutro ustat Viče

17 godina
cak_Norris kaže...

Ajmo ljudi nema spavanja!!!!Belji se

nema nema

a, skola mi u osan. moran se dignit u sean...ouchhh
http://zupadesigns.com http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ma dobro je to! Ja se ustajem u 7:30! :D

16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ma nije vrag da svi spavate??Cool

16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Prison Breaker kaže...
Paolo2612 kaže...
Imate preporuke za koji dobar film?

Od novijih filmova preporučijem film - Death Race

Vrlo vrlo dobar film.
 Već sam ga pogledao, gore u jednom postu sam ga napisao kao preporuku drugima - ali sam se sjetio Stathama i da imam njegov mega movie pack- pogledat ću 3 njegova filma koje nisam još pogledao: Ghosts of Mars, Lock,Stock and 2 smoking barrels i In the name of the king: a dugeo siege tale. Da li je ko gledao ove filmove? (makar me statham nikad nije razočarao)

A da malo sam surfao pa naišao na ovaj film - Tropic Thunder. Da li ga je tko gledao i kakav je?
 Od Jasona Stathama obavezno pogledaj film - The Bank Job.
A od onih filmova što si nabrojao gledao sam In the Name of the King: A Dungeons Siege Tale - prosječan film, ništa posebno, vuče na Gospodara Prstenova.

A Tropic Thunder ću pogledati ovih dana.
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Nespavalice kako stojimo veceras?Jesmo dobrog raspolozena ili loseg?

16 godina
protjeran
Za nespavalice

ma fantastično...

idem pogledat seinfelda     Smijeh

"Hedonism Is My LifeStyle"©
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Savršeno, prošao i osnove elektrotehnike - sada moram još učit za zaršne ispite. U međuvremenu kratim vrijeme novim Dexter-om. i instalirao FM09 i Dead space i nadam se da će radit. Većina novih igra (i dobrih) me izbacuje i ruši mi seViče Ali zato sada besplatno downloadam XP SP3 i Vistu x64 SP1 sa original cd key-evima pa da napokon nemam piratluk.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.11.2008 0:25 (Paolo2612).
17 godina
AVPR kaže...

loseg..

For The Glory Of My Asshole!! http://zupadesigns.com http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Većina novih igra (i dobrih) me izbacuje i ruši mi seViče

Potpuno isti slučaj kod mene.

Sa svakom ovom novom dobrom igrom sam imao problema.
17 godina
Za nespavalice

Dobra vecer (jutro) ljudi. Samo da pitam dali vec ima tema pod OSTALO (da ne otvaramk ponovno, ako netkop zna), gdje se moze vrijedat ono GOVN* OD SMRANADERA nakon sta je napravijo ovo STA JE NAPRAVIO (zamrzavanje placa i slicno, jer bi mu ja prvi *ebo *ilu *ater sta mi to radi)!!!!! HVALA.

Gigabyte P35-DS3R,Socket775/Intel Core 2 Duo E4400/4GB DDR2,800MHz,Kingmax/Segate,320GB,7200rpm 16MBcache/Gigabyte 8800GTS/CHIEFTEC,GPS-500AB-A/Thermaltake MiniTyphoon,CL-P0268/Chieftec AF-1225S,120/Chieftec AF-0925S/Chieftek TK92/Kućište Chieftec SG-01B,midi/LG FLATRON,19"/Trust WirelessDS-3250
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.11.2008 0:46 (doktor1).
17 godina
protjeran
puma1400 kaže...
AVPR kaže...

loseg..

Raspolozenje Odlicno,
Svi kompovi online, vrte ko ludi, testiram ovaj eXactMat Xcontrol od Razer-a, sto sam nabavio jucer. Mis leti na njemu a i masu je precizniji, izgleda nelosa investicija s obzirom na cijenu...
Zlo i Naopako
17 godina
protjeran
doktor1 kaže...

Dobra vecer (jutro) ljudi. Samo da pitam dali vec ima tema pod OSTALO (da ne otvaramk ponovno, ako netkop zna), gdje se moze vrijedat ono GOVN* OD SMRANADERA nakon sta je napravijo ovo STA JE NAPRAVIO (zamrzavanje placa i slicno, jer bi mu ja prvi *ebo *ilu *ater sta mi to radi)!!!!! HVALA.

Probaj pretrazivat forum, a mislim da se izbjegava politiziranje... Mozes se izluftat na T-online ili nekom drugom portalu....
Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...
Paolo2612 kaže...

Većina novih igra (i dobrih) me izbacuje i ruši mi seViče

Potpuno isti slučaj kod mene.

Sa svakom ovom novom dobrom igrom sam imao problema.
 Ma ja sam razmišljao da nekako skupim pare i kupim windowse pa da onda šta nije u redu lijepo prijavim, već dosta puta mi se komp zamrznuo i ATI Catalyst izbaci VPU Recover i ako hoću prijaviti kvar. Prijavim ja Microsoftu i slijedeće što sam radio je tražio WGA Removal tool. i prekipilo mi.

Odem ja na stranice od faksa da vidim da li imam kakve pogodnosti ili mogućnosti popusta kao student. I ja saznao da mi faks omogućava (zbog suradnje s microsoftom) da BESPLATNO dobijem vistu Buisness i XP Profesional sa ORIGINAL cd key-em. Još mogu birat da li 32 ili 64 bitna verzija i sa kojim service packovima. Sjelo mi ko budali šamar.Cool
16 godina
neaktivan

Jedino mi nije jasno kako misliš da su nespavalice od 22 h????

Valjda od 24 h?

Tikviči vladaju svijetom!
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

I ljudovi sta ima? Nema spavanja josBelji se

16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Slabo je to večers dečki...

neznam za vas ali je odoh sada spavati,jbg radni je tjedan

17 godina
neaktivan
cak_Norris kaže...

I ljudovi sta ima? Nema spavanja josBelji se

Pa naravno da nemaCool
16 godina
protjeran
Za nespavalice

eh... evo završio sa igranjem dead spacea.   zbilja nisam mislio odustajati dok ne pređem nivo, ali dopi*dilo mi već u 7. nivou ako netko zna, trebam uništit 4 držača asteroida a u prostoriji ih vidim samo 2.   hm   :/

al sutra nastavak slijedi...

"Hedonism Is My LifeStyle"©
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Igram icy tower od moćnih 2,5 megabajta. Beat that Fallout 3!

Prije toga sam gledao na youtube.com Charlie the Unicorn :)

Μολὼν λαβέ! "Daj mi dim da ugasim svijetlo dana, daj mi jedan dim."
16 godina
neaktivan

Igram cal of duty 2 mp ma odlicno, stalno pobjeđivam ili sam drugi ili treci Belji se

Nitko nikada nije postigao nešto zaista veliko, a da se nije izložio riziku. Denis Waltley
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Svi postovi pobrisani.

Ajmo ispocetka.

NE POSTAJTE PRIJE VREMENA U OVAJ THREAD!!!

Namjenjen je za nocne ptice i tako neka ostane.

I bez svađe!

E8400@4050mhz@H2O,Asus P5Q Deluxe,Mushkin XP 2x2gb@1080mhz 5-5-5-15,BFG GTX260 OCX,WD320gb+WD640gb-AAKS
17 godina
neaktivan
LUXX kaže...

Svi postovi pobrisani.

Ajmo ispocetka.

NE POSTAJTE PRIJE VREMENA U OVAJ THREAD!!!

Namjenjen je za nocne ptice i tako neka ostane.

I bez svađe!

Bez da izazivam nešto, zašto su onda pobrisani i neki postovi koji su bili postavljeni i u dobro vrijeme. Znam da smo govorili o tome, ali ja sam govorio i o razgovarao u nekim djelovimai o drugim stvarima. Šta se nisu mogli urediti ti postovi?
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice