Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.453
|
čitano: 2.152.714
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
neaktivan
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
mario.L_hr kaže...
Ček malo, on tebi ili ti njemu?

Čuj vidio sam Pentium 4 konfe kako idu po 100 eurića:)

World Championships: 7, GP started: 294, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,519
13 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
Unix kaže...

Ironija.

Ignoriraj.

Vidim nabavio si novo HP-ovo čedo?

Ne, star je godinu dana, nego sam napravio HP Recovery restore a sa njim dolaze i ove bedastoce.

HP je valjda najgori oko ovoga (i hladjenja)

Verum est, summus hominorum.
15 godina
F1-IVO kaže...
mario.L_hr kaže...

Zadnji Pentium EE još uvijek u AutoCAD-u jede sve nove procesore, ima ga jedan kompić i nemogu se načuditi koliko je moćan. Istina mislim da ima napajanje od 1 kW ali koga briga, kW gore-dolje.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
15 godina
Unix kaže...

Ne, star je godinu dana, nego sam napravio HP Recovery restore a sa njim dolaze i ove bedastoce.

Jedino što vrijedi zadržati je ovaj Drive Guard.

16 godina
neaktivan
Vegeta kaže...

Momci koliko po vama vrijedi ovaj stari PC koji sam danas nabavio?

Asrock P4VM800 S478

Intel Celeron 2,66GHZ, stabilan na stock napon 3,2GHZ

512MB DDR

WD 80GB

DVD citac sa opcijom przenja

MS 400

kuciste

Večer svima.

@Vegeta,  imao sam takvu ploču jer postoji u BIOS opciju Overlockanje, no nažalost rikla. Bila je dobra pentium četvorke 4. A i takvu konfi nekoć ( prije 3g) prodavao oko 400kn a danas vrijedi ak je upitanju samo konfi tada oko 600 - manje-više.  Ak prodaš stavi cijenu kako hoćeš.

17 godina
neaktivan
Unix kaže...

Prvo šta maknem sa novih laptopa su ta sranja. Assistant my ass. Žešći komadi bloatwarea!

World Championships: 7, GP started: 294, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,519
13 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
mario.L_hr kaže...

Imam ja jednu P4 makinu sa 9800GT, OC-ani oboje. Za toliko para bih je vjerojatno prodao, 9800GT je nekih 200kn otprilike.

Sretno se vrti W8 na tome :)

13 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Dobro veče.

The world is your playground.
16 godina
moderator

HP softver je sav bloatware...

pogotovo njihovi driveri za printere...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
13 godina
protjeran

Ivo za par min odi na mejl, evo jedan link za tebe.

clock2much
17 godina
neaktivan
Unix kaže...
Imam ja jednu P4 makinu sa 9800GT, OC-ani oboje. Za toliko para bih je vjerojatno prodao, 9800GT je nekih 200kn otprilike.

Sretno se vrti W8 na tome :)

Ja sam frendu neki dan nabavio 9800GT za 200kn. Dečko m i donesao originalnu ambalažu, sve konektore šta je dobio a kartica kao da nikad nije radila! Sjaji se i ni traga prašini.

16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Prvo šta maknem sa novih laptopa su ta sranja. Assistant my ass. Žešći komadi bloatwarea!

Večer, poštar me ulovio baš kad sam spremao u grad. Stiglo je sve Ok. 

17 godina
neaktivan
Vegeta kaže...

Ivo za par min odi na mejl, evo jedan link za tebe.

Ti Celeri da ih digneš na 6ghz su sranje:)

16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

HP softver je sav bloatware...

pogotovo njihovi driveri za printere...

Kad se sjetim tih drivera, 200 MB samo instalacijski file, milijun gluposti koje ti uvale ako se ne miču one kvačiće pri instalaciji i šta je najbolje to je bija samo printer, koliki su tek driveri za all-in-one uređaje.

Btw, dobra večer

13 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Unix kaže...

Danas je na  sjednici na koju su dosli izmedu istalih zupan i gradonacelnik iskocio Norton za update (bundlan sa laptopom) i HP Assistant. Mozete zamislit reakciju.

13 godina
protjeran
F1-IVO kaže...

Ti Celeri da ih digneš na 6ghz su sranje:)

Ma nije bit toga, ipak je 600MHZ OC na 90NM procu.BTW na ploci je zadnji bios, flasha ga ima pola sata.

clock2much
17 godina
neaktivan
Nello kaže...

Malo je vodenasta pa sam je ja cijelu istisnuo u jogurtovu čašu, promješao i uvukao nazad u špricu.

Ej Nello ne prolaze mi mejlovi prema tebi?! Poslao sam ti danas dva maila i vratila mi se poruka da nisu isporučeni.

EDIT:

Zašto za bluetooth paket sa driverima ima preko 100mb? Pa šta toliko trpaju unutra?

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 22:43 (F1-IVO).
16 godina
neaktivan

opet mi neko brise postove bez da mi kaze razlog...

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
17 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

opet mi neko brise postove bez da mi kaze razlog...

Ja sam ti obrisao jer su bile samo slike a za to imamo temu smješne slike zar ne?{#}

15 godina

Nemojte mi spominjati HP i drivere. Još i sada se razp_zdim kad se sjetim plotera i queuinga i nestinga. Kupiš uređaj (koji košta kao manji automobil) koji to ima ali ga ne podržava u AutoCAD-u (podržava ali je praktično beskoristan).

13 godina
protjeran

Ivo odi na mail.

clock2much
15 godina
Vegeta kaže...

Ivo odi na mail.

Pusti čovjeka da uživa u blagodatima foruma (brisanje postova).{#}

17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Nemojte mi spominjati HP i drivere. Još i sada se razp_zdim kad se sjetim plotera i queuinga i nestinga. Kupiš uređaj (koji košta kao manji automobil) koji to ima ali ga ne podržava u AutoCAD-u (podržava ali je praktično beskoristan).

Ni Tobiša i Acer nisu ništa bolji šta se tiče bloatwarea.

Zato ja ljudima dignem svoju čistu instalaciju sedmice i samo upišem njihov ključ i vozi.

Puno jednostavnije nego kasnije brisat gomilu smeća.

Vegeta kaže...

Ivo odi na mail.

Aj.

16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Nello kaže...

Malo je vodenasta pa sam je ja cijelu istisnuo u jogurtovu čašu, promješao i uvukao nazad u špricu.

Ej Nello ne prolaze mi mejlovi prema tebi?! Poslao sam ti danas dva maila i vratila mi se poruka da nisu isporučeni.

EDIT:

Zašto za bluetooth paket sa driverima ima preko 100mb? Pa šta toliko trpaju unutra?

Tvoj mejl sam dobio prekjučer i jučer. a neznam zašto dobim duple mejl. tj 2 kom iste. Ja mislim da je to mog sticka. Jedan mi kolega kaže da nba skypeu na moj ime svali čas online pa offline. A veza stabilna samo neznam zašto stalno puca na skypeu. 

Bluetooth koji ima 100mb zapravo su aplikacije za mob. I moj acer isto ima preko 100mb. pa radi ok.

16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
mario.L_hr kaže...

Zato ja ljudima dignem svoju čistu instalaciju sedmice i samo upišem njihov ključ i vozi.

Vegeta kaže...

Ivo odi na mail.

Aj.

I danas mejl poslana u oko 11.30. Tak da si sigurno dobio od mene.  Sad ču ti ja slat mejl pa javi jesi dobio.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 22:53 (Nello).
15 godina
F1-IVO kaže...

Ja sam nedugo frenda, skoro raspametio. Uvalio mu u novi lap Live CD od Ubuntua da nije ni skužio. Da si vidio paniku kad se pojavio nepoznati ekran. Umro sam od smijeha.

Kako rješavaš ove situacije s windozama koje su predinstalirane i samo treba dovršiti instalaciju (s njima ne dobiješ nikakav key).

17 godina
neaktivan
Nello kaže...
I danas mejl poslana u oko 11.30. Tak da si sigurno dobio od mene.

Dobijem ja od tebe ali mi je danas javilo za dva maila da nisu isporučeni.

Ma vjerojatno moj net.hr kenja kvake:)

17 godina
F1-IVO kaže...
Nello kaže...
I danas mejl poslana u oko 11.30. Tak da si sigurno dobio od mene.

Dobijem ja od tebe ali mi je danas javilo za dva maila da nisu isporučeni.

Ma vjerojatno moj net.hr kenja kvake:)

Bok svim nehrkalicama, pa kaj i ti koristiš taj smotani Mail a kaj fali Yahoo Mail ili Gmail ili MSN Mail itd fučkaj ga sad.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
Kako rješavaš ove situacije s windozama koje su predinstalirane i samo treba dovršiti instalaciju (s njima ne dobiješ nikakav key).

Dignem neki live cd (Easeus partition manager), formatiram C particiju (recovery particiju ne diram osim ako stranka želi još tih par giga slobodno pripojit) i normalno botam os sa dvd-a ili sticka.

Ja još nisam naišao na lap sa predinstaliranim os-om a da nije imao naljepnicu ispod?!

17 godina
neaktivan
rambox kaže...
Bok svim nehrkalicama, pa kaj i ti koristiš taj smotani Mail a kaj fali Yahoo Mail ili Gmail ili MSN Mail itd fučkaj ga sad.{#}{#}

Oj Spambox!{#}

Yahoo sam imao i katastrofa mi je bio. Gmail imam ali to mi je strogo privatni (obitelj i par frendova). Od MSN mi se diže kosa na glavi.{#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice