Ajmo spameri, clockeri, cugeri i ostale subkulturne skupine. Otvoreno je....
Dobra večer svima...
Ajmo spameri, clockeri, cugeri i ostale subkulturne skupine. Otvoreno je....
Dobra večer svima...
Večer again :D
De Mario pogledaj onaj stan što sam postavio u prethodnom postu.
I ti i stan više.. pitaj roditelje.
P.S. da ti dvojica kažu kupi, to je to, ti bi kupio...
Pogledao, želiš mišljenje ili neki savjet?
Na prvu stan mi djeluje nekako mračno i bez svjetla, instalaciju grijanja kao da su radili šegrti koje gazda ne plaća mjesecima.
Problem neki?
Pitao sam ja njih već, ne brini ti ništa. I naravno da ne lol.
Edit: Mario, trebam i mišljenje i savjet.
Noc
Problem neki?
Ne znam kakve su kod vas cijene ali meni ovo ne liči na neku top klasu. Kad imaš u stanu puno dekoracije onda je često slučaj da se nešto prikriva ili da se pokušava dići na viši nivo ušminkavanjem. Po meni je ovo neka srednja klasa. Ako gledaš za sebe onda ti je u startu ovo preveliko, veliki stan je i veliki trošak (režije rastu vjerujem i kod vas kao kod nas).
Moraš otići pogledati i to s nekim tko je po prirodi kritičar, dobiti ćeš realniju sliku.
Bok svim nehrkalicama, fučkaj ga pa kakvi su to šalabajzeri na kubik daj nekaj konkretno a ne ovak jel.
E moj Rambox, mislio sam da ćeš bar ti znati o komu se radi. Ovo je promjenilo sve, ishodište turbo folka. Inače Vatreni poljubac je bio legendarni bend a Milić je oduvijek volio lovu (zaraditi i potrošiti).
Problem neki?
Ne znam kakve su kod vas cijene ali meni ovo ne liči na neku top klasu. Kad imaš u stanu puno dekoracije onda je često slučaj da se nešto prikriva ili da se pokušava dići na viši nivo ušminkavanjem. Po meni je ovo neka srednja klasa. Ako gledaš za sebe onda ti je u startu ovo preveliko, veliki stan je i veliki trošak (režije rastu vjerujem i kod vas kao kod nas).
Moraš otići pogledati i to s nekim tko je po prirodi kritičar, dobiti ćeš realniju sliku.
Zahvaljujem. I da uzimam za sebe, a pare nisu uopšte problem. A pogledat ću još malo na Pik-u prije nego li kontaktiram čovjeka da pogledam stan.
Ljudi šta mislite da li vrijedi kupovati ovaj stan?
http://www.pik.ba/artikal/4259884/mijenjam-ili-prodajem-moderan-stan-od-95-kvadrata/
Izgleda depresivno.
Pa i ne izgleda baš toliko depresivno O.o
..valjda. Budem pogledao stan tokom ove sedmice
E moj Rambox, mislio sam da ćeš bar ti znati o komu se radi. Ovo je promjenilo sve, ishodište turbo folka. Inače Vatreni poljubac je bio legendarni bend a Milić je oduvijek volio lovu (zaraditi i potrošiti).
Znal sam ja okvirno o kome se radi, no nikad nisam tak nekaj nit slušal nije me niti najmanje intresiralo nema šanse fučkaj ga.
Čever.
Da ja moram otvarati nespavalice?
A najmanje vremena imam.
Alo ljudi :) jel kome fb down?
Nope.
Večer svima.
Dobra vecer :) meni je svako 5min down :/
Da ja moram otvarati nespavalice?
A najmanje vremena imam.
Bok svim nehrkalicama, a neko mora ti si mlađi pa buš to lakše odradil fučkaj ga.
Dobra vecer :) meni je svako 5min down :/
Tak je da kaj se može navodno imaju invaziju Ježeva na Fejsu kak se to dogodilo nikom nije jasno.
Zamrle nespavalice a niti ponoc nije.
Zamrle nespavalice a niti ponoc nije.
Laku noc.
Noć prijatelju.
Večer ljudi.
Červe.