Za nespavalice (22h - 06h)
- poruka: 19.453
- |
- čitano: 2.140.229
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ta mi već dosadila xD
treba nešto novo :)
Jesu ti one dosadile?
ta mi već dosadila xD
treba nešto novo :)
Ma ne to već nešto iz one tvoje rokerske varijante.
Jesu ti one dosadile?
ne, samo zvučni dio xD
E sad mogu u miru završiti ove zone opasnosti.
:D
Večer.

Otvoreno.
Rokaj.
A šta reći nego da mi je najbolji prijatelj umro :(
EDIT: umro je jučer
Večer...i moja sućut,koliko je godina imao??što bi?
Baš i nije najbolja večer :(
Moja iskrena sućut.
Moja sucut.
Moja sucut.
Umro je u teškoj automobilskoj nesreći.
Sletio je s ceste na ledinu nekako izletio iz auta i auto je palo na njega
Hvala
Hvala
To je uvijek nesreća.
Nadam se da nije bio alkoholiziran ili prekomjerna brzina.
Hvala
Dobra vecer, moja sucut za prijatelja,
Naime imam problem sa instalacijom windowsa na novi laptop Lenovo b580; kada dodem do odabira patricije, podijelim hdd od 300gb na jednu od 100gb i jednu od 200gb, ovu od 100gb bi htio kao sistem patricija; no windows mi nece prizna tu patriciju kao system, nego on radi sam svoju od 100mb (lol), evo slikice
4:00 ujutro citam sportski.net i desno u kutu gdje su profilne slike ljudi sa fejsa koji su lajkali stranicu (nemam fejs al se ne skuzi jel xD) vidim ime Vlado. Kliknem na njegovo ime jer je profilna slika toliko stara tj. podsjeca me na slike baka i djedova prije 50 god (slicnom 'tehnikom' fotografiranja) da sam jednostavno bio znatizeljan tko se nalazi iza ove slike, tko je taj covijek zapravo.
Dakle ponovnim klikom na slilku, koja se sada javlja u vecem formatu, otvara se prozorcic gdje pise 'tko je lajkao sliku'- pojavi se ime KleoNiki Kleoniki. Klikom na njeno ime (jbg, tu sam vec postao poprilicno znatizeljan,put bez povratka:)otvara se njena fb naslovna stranica.Klik na njenu profilnu sliku i tamo stoji, pogadjate, jedini komentar 'Vlado:" prekrasna slika...". WTF is going on here? Sablasna fotografija nje u nekakvoj jeftinoj hotelskoj sobi koji je najvjerovatnije zatvoren vec dobrih 30.tak god (otprilike koliko mislim da je i ova slika stara). Tko je ta zena uopce? pogledajte njen 'Favorites' samo. Kakvi neobicni interesi samo. U kakvoj je ona vezi sa onim starim i zasto njih dvoje 'lajkaju' jedno drugome profilne slike? cudno da on vec nije odavno tamo gdje idu stari ljudi, a ne lajka nekakvim neobicnim zemskim! fb korisnicima profilne slike. Kamo nas vodi ovo 'virtualno doba?
dolje je link na njegovu fb stranicu pa se sami mozete uvjeriti:
Zanimaju me vasa misljenja kakva je njihova veza i tko su ti ljudi zapravo, mislim da je neki totalno mistican zaplet posrijedi xD
lp: )
Počeo rastavljati laptop oko ~1h, sastavio ga nazad oko 4h. Pogubio sam oko 2 vijka i ono najbolje, tipkovnica više neradi.
Svaka mi čast, sad moram nosit G110 sa sobom u Zagreb ffs
Laku noć

večer...
Večer svima,šta se radi u ovo doba?
Aj mi napišite neko ime i prezime, ali da nije neko čudno