ma nataknem ja to sve na kolac...jbt s kojim ja budalama imam posla...
ne mislim na vas tu, nego ovdje u RL
Tu san ja, kakva obleka?
Sutra je veliki dn za tebe (rođendan) pa ćeš valjda nabaciti nešto na sebe u duginim bojama.
Opet moraš provoditi odgojne mjere u susjedstvu?
Tu san ja, kakva obleka?
Sutra je veliki dn za tebe (rođendan) pa ćeš valjda nabaciti nešto na sebe u duginim bojama.
Još 15 minuta, al iman osjećaj da ću zaspat prije toga.
Nego, ja san mislia da mi neće trebat odjeća, moje muževno tijelo ne treba odjeću, sexy je samo po sebi. 
Opet moraš provoditi odgojne mjere u susjedstvu?
ma moram to sve poslat u 3 lijepe i gotovo...
nezahvalna gamad...
Još 15 minuta, al iman osjećaj da ću zaspat prije toga.
Nego, ja san mislia da mi neće trebat odjeća, moje muževno tijelo ne treba odjeću, sexy je samo po sebi. 
O čemu ti sada? Nećeš valjda na rođendan ići na paradu? Pa šta su ti napravili u onoj fancy temi.
ma moram to sve poslat u 3 lijepe i gotovo...
nezahvalna gamad...
Jesi li razmišljao o bacaču plamena? Lakše ga je složiti od LED-ica.
O čemu ti sada? Nećeš valjda na rođendan ići na paradu? Pa šta su ti napravili u onoj fancy temi.
Ma nisan lud, ne znan ni sam di ću ić za rođendan, možda negdi sa curon, ili sa ekipon, jedna frendica je rođena devetog, ona je isto napunila 18 pa ćemo možda proslavit skupa. Ko zna.
Jesi li razmišljao o bacaču plamena? Lakše ga je složiti od LED-ica.
razmišljao sam o sačmarici :)
veći domet ima xD
Ma nisan lud, ne znan ni sam di ću ić za rođendan, možda negdi sa curon, ili sa ekipon, jedna frendica je rođena devetog, ona je isto napunila 18 pa ćemo možda proslavit skupa. Ko zna.
S 18 si prava lovina za ekipu što paradira.
razmišljao sam o sačmarici :)
veći domet ima xD
OK ali nema onaj fini miris nakon obavljenog posla.
LN svima...
neidem ni ja :D
http://androoolog.blogspot.com/
Dobro večer
EP, ajde odg jedan nabrzaka?
Zenska mi je u autbusu stala na prst, sada je poplavio i lagano nabubrio malo ispod nokta, jel slomljen? Mogu ga micati, ali boli malo. Usliko sam, ali nece fotic sa usbom zeza me cijelo vrijeme, ako uspijem , stavim sliku.
amo leć...
Zenska mi je u autbusu stala na prst, sada je poplavio i lagano nabubrio malo ispod nokta, jel slomljen? Mogu ga micati, ali boli malo. Usliko sam, ali nece fotic sa usbom zeza me cijelo vrijeme, ako uspijem , stavim sliku.
LoL... dobio si obican mali hematom... da je slomljen ne bi mogao ni MAKNUTI prst...
stavi hladni oblog i to je to...
ženska ti stala na prst i poplavio? jbg pa kolka je ta onda? xD
ženska ti stala na prst i poplavio? jbg pa kolka je ta onda? xD
Ma nije to problem, nego je skolcila, i petom meni po prstima :)
priznaj da si ju uhvatio za dupe xD
Glasajte za Rolanda http://t.co/ucblHwD
priznaj da si ju uhvatio za dupe xD
Jesam ranije tjekom dana, ali su je neki drugi u busu na povratku kuci copili :D
Trebo si je za sise uhvatiti kad ti je vec skocila po prstima...
Nipple twister... :D
Trebo si je za sise uhvatiti kad ti je vec skocila po prstima...
Nipple twister... :D
Ma i to smo na bazenu ali jel mos odgovoriti? Jer ako prstu treba 14 dana da zacijeli, jadan ja!
Ma i to smo na bazenu ali jel mos odgovoriti? Jer ako prstu treba 14 dana da zacijeli, jadan ja!
ja mislim da će ga trebat odrezat :)
ja mislim da će ga trebat odrezat :)
Oh, ne, pa sta cu ja onda?
De ne zezajte se, stvarno sad trebam tocan i brz odgovor.