Skoro zaboravih dobra vecer svima!
Eto ti sad,kad ćeš ti meni tako
pa što li ti je skrivio da odma daješ thumb down?
Hola ljudi vratih se sa ribarenja (kao što sam rekao sinoć). Ulov je solidan: 2.5kg ribe (očišćeno). Najveća je: Fratar od 400g
dal treba neki cd key ukucat kod instalacije 7-ice?
Am fuckaj ga, nek stisce koliko oce, tak i tak mi to nesmanjuje rank
On je meni da thumb down,pa mu vraćam,a sad ćemo se pobit (u COD-u)
edit:evo sad sam ti skini zbog thump up-a,ali bitka i dalje ostaje
Oly sta si bacio parangal,samo mi nemoj iči pecat na Lošinj da mi sve ribe poloviš.
BORG ja cu te malo thumbat up!
Dobro mu velis...
...dobro veče
prvi put nakon mjesec dana upalio televizor već u 21.00 h...emisija Korner i voditelj
koji svojim držanjem, govorom i izgledom neodoljivo podsjeća na astmatičnog apartčika
koji je ispao iz vremeplova, recimo negdje šestdesetih godina...
Hola ljudi vratih se sa ribarenja (kao što sam rekao sinoć). Ulov je solidan: 2.5kg ribe (očišćeno). Najveća je: Fratar od 400g
Bok svima eto i mene, koju tehniku ribicije si upotrijebil za danasnji ulov samo da nije dinamit joj!
Rado bih vam se pridružio i pokazao što znači riječ skill, ali kao što vidite, minimalne postavke nisu na mojoj strani...
večer ekipa..
evo igram poker na faceu...kakio ljudim imaju sreće..
kak na toj krami igras COD???
Ne (potroših ga na zečeve ). Standardna udica (ne na štapu jer mi je slomljen) sa klizečim olovom (20g) i morski crv kao mamac
Rado bih vam se pridružio i pokazao što znači riječ skill, ali kao što vidite, minimalne postavke nisu na mojoj strani...
Meni pričaš??Pogledaj MOJ PC,pa vidi.Ne bi išlo na rezi 320x240 na minimalnoj grafici.A i daleko sam bolji u Counteru 1.6 negu u CoD-u.Ode gledat TV,dosta mi je za danas
kak na toj krami igras COD???
Ne igram na PC-u nego pomalo na laptopu,ali ne baš toliko puno.
ko to igra COD2 MP prek xFirea?
idemo bacit :D
ajoj slabo nam se posta danas
večer, doša sa tekmi obe izgubia, sudac me malo pokra, razbilo me... i to pogotovo zube...
evo Rockyja pogledo...
večer ekipa..
joj ja ne više... spalio sam na živce prije par minuta, imam Three of a kind kraljeva na flopu idem All In na 100000 ženska me prati i na hebenom riveru mi izvadi peti tref i naravno sve popušim... pa ovog nema nigdje
večer ekipa..
joj ja ne više... spalio sam na živce prije par minuta, imam Three of a kind kraljeva na flopu idem All In na 100000 ženska me prati i na hebenom riveru mi izvadi peti tref i naravno sve popušim... pa ovog nema nigdje
a šta ćeš, nesreća...
nemoj se živcirat oko toga... di bi svi stigli da se živciramo oko takvih sitnica?
...dobro veče
prvi put nakon mjesec dana upalio televizor već u 21.00 h...emisija Korner i voditelj
koji svojim držanjem, govorom i izgledom neodoljivo podsjeća na astmatičnog apartčika
a ja sam mislio da je neka zabavna emisija..
inače dobro veče
Evo digao sam nekih bijednih 30k. Ajd dobro, kako me karta išla.. dobro je da nije minus.
...dobro veče
a ja sam mislio da je neka zabavna emisija..
inače dobro veče
...o dobro jutro pospanac...a ja sam mislio po nazivu da je neka emisija o sportu...nije mi jasno iz
napisanog da li si je gledao ili ne...
Pozz huda-luda,nikad pospana,uvijek spremna za dobru zahebanciju...i pomoć....ekipa.Kako smo večeras????
Evo jedan narodni lijek za sve namjene....ako si bolestan,ziher ozdraviš...ako si zdrav,poslje konzumacije ovoga....ne buš više...hehehehehe
Dobra večer svima
Uff, igra san Braid i mozak i prkouva
Fromcelltohell, da nije bilo ovog tvog čarobnog napitka neznam što bih napravio.
Pozz sta se radi?
Nakanjujem se otpočeti instalaciju systema na frendovom kompu dobrih par sati već....
prvo sam počistio sve,a bilo je toga i previše...onda mu ugradio novu grafu i pržilicu....
i sad bi trebao početi s windozama,a neda mi se nekako...hehehehehe