sto se tice feste.. evo i mene..
ali, samo izbacite rakiju (alkohol) i stavite neki sokic jer sam maloljetan...
=)))))
i, bolji su mi ovakvi smajliji nego oni zuti..
=)
=)))))
i, bolji su mi ovakvi smajliji nego oni zuti..
=)
Gledaj sad 2 do 3 kile teletine,2 do 3 kile mladih kumpira pa bacit ispod peke,malo slanih srdela,10 litara vina,domaca pogaca ispod peke i luda ekipa koja sidi u kominu!
Evo ja upravo malo gledao youtube, prelistao par tema na forumu da vidim ima li se išta pametno za reć. Sad se mislim bi li spavao ili bi igrao Dead Space (za ljepše snove :D). Iako se moram ujutro ustat u 7h čini mi se da će bit Dead Space....
Evo ja upravo malo gledao youtube, prelistao par tema na forumu da vidim ima li se išta pametno za reć. Sad se mislim bi li spavao ili bi igrao Dead Space (za ljepše snove :D). Iako se moram ujutro ustat u 7h čini mi se da će bit Dead Space....
ja sam u ove kasne sate odlučio igrat RA3 i jednostavno su me ljudi razvalili pa sam upalio neku igricu The Club danas sam je tek kupio počeo igrat i svatim da igra nema "Save Game" ili ima a da ja nisam vidio uglavnom mi nije gušt igrat kad nemogu snimit...bezee...
E onda je stigo najbolji trenutak upalio televizor i gledo Housa
Da se priključim i ja:DEATH SPACE u kasne sate je milinica!
Nevjerojatno nezelim nikoga ucijeniti ili uvrijediti pa dajte odite trcati bavite se sportom bilo sto i ja garantiram da nece nitko igrati nikakvu igricu u noci ili imati problema sa spavanjem ja sam isto takav bio na kompu skoro do jutra bilo je nesto slicno kao oklada tko ce moci duze svaki dan ostati do jutra budan na msnu sva sreca da nisam ili ocaravio ili oglupio ali dobro ima to vec da je bilo sada treniram 3 sata na treningu ufc a sve ukupno 3 sata putujem ,sljedeci dan idem u teretanu dizem se u 8 ujutro putujem do teretane sat vremena i tako natrag tamo sam kojih dva sata nekad vise, zivim zdravo i tako svaki dan i subotom,a i svaku vecer spavam ko bebica toliko od mene pozdrav !
Nevjerojatno nezelim nikoga ucijeniti ili uvrijediti pa dajte odite trcati bavite se sportom bilo sto i ja garantiram da nece nitko igrati nikakvu igricu u noci ili imati problema sa spavanjem ja sam isto takav bio na kompu skoro do jutra bilo je nesto slicno kao oklada tko ce moci duze svaki dan ostati do jutra budan na msnu sva sreca da nisam ili ocaravio ili oglupio ali dobro ima to vec da je bilo sada treniram 3 sata na treningu ufc a sve ukupno 3 sata putujem ,sljedeci dan idem u teretanu dizem se u 8 ujutro putujem do teretane sat vremena i tako natrag tamo sam kojih dva sata nekad vise, zivim zdravo i tako svaki dan i subotom,a i svaku vecer spavam ko bebica toliko od mene pozdrav !
Oni koji već nisu odite si malo na youtube pogledajte filmiće od Jona Lajoiea.
Pogotovo ovu pjesmicu: https://www.youtube.com/watch?v=qqXi8WmQ_WM i onu drugu isto
Oni koji već nisu odite si malo na youtube pogledajte filmiće od Jona Lajoiea.
Pogotovo ovu pjesmicu: https://www.youtube.com/watch?v=qqXi8WmQ_WM i onu drugu isto
znaci ima "nas" jos,...koji surfaju u bolesne sate :D neka neka,lakse mi kada znam da nisam jedini..
O_o opet se skuplja ekipa nespavača...
a pitanje jel besjedite uz neku igricu do jutarnjih sati?
evo me... još malo i pravac krpe. A što ću ovisan sam o netu/forumu tako da sam još uvjek budan.
prije sam stalno bio budan uz UT na netu, al to me previše umaralo, i psifički i fizički.
sad po noći igram "lagane" stvari, stare ROMove na emulatoru, ili neku logičku ili neki tower defense u flashu... nešto šta trenira mozak, a ne reflekse...
Baš sad idem bacit par levela The Lost Vikingsa...
Ja upravo izlazim iz far cry 2 ne odvajam se od ove igre opasno sam se zarazio
znaci ima "nas" jos,...koji surfaju u bolesne sate :D neka neka,lakse mi kada znam da nisam jedini..
dobro nisam jedini koji voli ostat budan uz far cry 2 hm ponekad i uz battlefield 2142...
zalomi se "koja" neprospavana noć
uživajte ekipo dok možete, dok se ne budete svako jutro ustajali za na posao.
Znaci do cetv. imam vremena lol ...treba iskoristit dokle ide :) a igre uff.. s obzirom da je kanta stara .. al ipak pokrene fallout 3 i call of duty 5 tako da ne znam ni sam sta bi igrao prije.. :D ali ipak veci gust zapalit gens i trazit gluposti na netu :)
Evo jos se drzimo! kakvo je vrime kod tebe!
magla na sve strane... nevidim ni susjedovu kuću!
a susjed je daleko 5 km! !
...evo opeta polako počinju sitni sati. Kratki surf i... nema i nego spavanje.
Evo malo surfam po netu jos malo i krevet.Poz ekipo.laku noc
Ja evo prosli tjedan mora svaki dan u 6 a legnen oko 1 h.(i morat cu iduci tjedan isto u 6 svaki dan)
ima li nas jos budnih?....
amo, naadjimo neku zabavu..
Ja cekam da mi se skine film (American Gangster), pa da zaspem na uvodnoj spici.