Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.698.964
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
15 godina
neaktivan
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
rambox kaže...

Bok svim nehrkalicama, hm samo -15 pa moglo bi se zaokružit na -20 to nekak bolje izgleda jel.{#}

Daj skuhaj meni jedan čaj od Lipe ili Bazge recimo i nema frke.{#}{#}

Ako kažem da je -20 onda bi mislili da lažem ali nije uredu da od čovjeka mora lagat.  E pa nisam takav tip.

17 godina
neaktivan
rambox kaže...

sad bi ti birao... od naranče je čaj...tejk it or liv it. 

impossibru!!
17 godina
neaktivan
Batista kaže...

napredujes u kuhinji... tako, tako, navikni se na nju polako :)

znaš ti kako ja dobro kuham...jaaao... 

impossibru!!
15 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Idem ja laka vam noč!  {#}

17 godina
anshika05 kaže...

?

Truth in engineering.
17 godina
Nello kaže...
rambox kaže...

Bok svim nehrkalicama, hm samo -15 pa moglo bi se zaokružit na -20 to nekak bolje izgleda jel.{#}

Ako kažem da je -20 onda bi mislili da lažem ali nije uredu da od čovjeka mora lagat.  E pa nisam takav tip.

Onak zaokružiš na -20 iz fore kaj sad nigdo ti ne bu zameril sigurno fučkaj ga jel.{#}

anshika05 kaže...
rambox kaže...

sad bi ti birao... od naranče je čaj...tejk it or liv it. 

Onda daj tu Naranđu i gotovo samo brže da se ne ohladi ko če srkat polu mrzli čaj.{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
17 godina
neaktivan
Batista kaže...
anshika05 kaže...

?

-.-

ne fkt...pitaj koga god hoćeš ... {#}

impossibru!!
14 godina

Večer svima....

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
16 godina
neaktivan

Večer, svi su danas spalili za ići van (kao je prehladno). Osjećam se nekako jadno provodit subotu navečer na kompjuteru {#}

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
15 godina
moderator

opet gnjavim modove xD

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
14 godina
cuspajz kaže...

Večer, svi su danas spalili za ići van (kao je prehladno). Osjećam se nekako jadno provodit subotu navečer na kompjuteru {#}

Pa siđi s njega, bit će ti bolje.

17 godina
mario.L_hr kaže...

Večer svima....

Bok starino kak ide kad če penzija jel.{#}

cuspajz kaže...

A čuj kaj sad ništ strašno a kaj s onima koji nemaju komp,{#} nit internet zbog financijskih razloga kaj da oni rade uglavnom ne sekiraj se previše fučkaj ga jel može bit i puno gore.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
14 godina
rambox kaže...

Bok starino kak ide kad če penzija jel.{#}

Nema penzije, moja generacija ju neće dočekati.

http://www.dailymotion.com/video/x2eur3_no-country-for-old-men-trailer_shortfilms

15 godina

LN narode, ode u krevet se naspavati.

14 godina
odjavljen

večer svima,vidim veselo ovdje :)
In other news šćapili su tinKode-a šteta već ga duže vrijeme pratim na twitteru

PS. Jel netko zna gdje mogu nabaviti dokumentaciju o xts-400 operacijskom sustavu, na netu nema nista bas : /

15 godina
moderator

sad mi je ralica prošla po ulici, nakon što ju čekam cijelu večer {#}

{#}

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
14 godina

Jučer sam dobar dio večeri proveo u sređivanju nećakinjina laptopa (Lenovo G770AH) koji je kupljen s predinstaliranim Windows 7 Premium SP 1. Iznenadila me jedna stvar a to je činjenica da sam morao napraviti postupak update-a cca 8 puta i svaki put sam trebao restartati računalo. Mislim WTF pa šta nije moguće pokupiti te update odjednom ili maksimalno 2-3 puta? Zar moram svaki put restartati računalo? Na openSUSE-u je to puno bolje riješeno pokupi update i ne sjećam se kad sam zadnji put restartao računalo.

Kakva su iskustva (kod onih što ih imaju) sa win 8? Jeli se što promjenilo po ovom pitanju?

15 godina
moderator

ja sam mislio da je poanta imanja windowsa da moraš stalno restartat :D

14 godina
XXX-Man kaže...

ja sam mislio da je poanta imanja windowsa da moraš stalno restartat :D

Hebi ga sad, ubio si mi želju za ozbiljnim postanjem. {#}

15 godina
moderator
mario.L_hr kaže...

Hebi ga sad, ubio si mi želju za ozbiljnim postanjem. {#}

ah čuj, trudim se {#}

evo za ispriku

15 godina
odjavljen

Hehe vidi se da se ne družiš puno s windowsima. Na 7ici update ne radi uvijek kako treba, samo instaliraš verziju sa SP1 i isključiš update, te živiš mirno i libo te.

Bistar sam kao katran.
14 godina
Jakovp kaže...

Hehe vidi se da se ne družiš puno s windowsima. Na 7ici update ne radi uvijek kako treba, samo instaliraš verziju sa SP1 i isključiš update, te živiš mirno i libo te.

Družim se ja s njima svakodnevno i moram priznati da me to fascinira da tamo neki generički update treba restart cijelog OS-a. Pa šta nisu to mogli već složiti na neki kulturniji način.

16 godina
mario.L_hr kaže...

Jučer sam dobar dio večeri proveo u sređivanju nećakinjina laptopa (Lenovo G770AH) koji je kupljen s predinstaliranim Windows 7 Premium SP 1. Iznenadila me jedna stvar a to je činjenica da sam morao napraviti postupak update-a cca 8 puta i svaki put sam trebao restartati računalo. Mislim WTF pa šta nije moguće pokupiti te update odjednom ili maksimalno 2-3 puta? Zar moram svaki put restartati računalo? Na openSUSE-u je to puno bolje riješeno pokupi update i ne sjećam se kad sam zadnji put restartao računalo.

Kakva su iskustva (kod onih što ih imaju) sa win 8? Jeli se što promjenilo po ovom pitanju?

Sve ovisi o updateima.

Je.

Jakovp kaže...

Od SP1 je izašlo par sto mb updatea ,pa ti uživaj bez njih.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2012 0:17 (kizo2703).
15 godina
moderator
mario.L_hr kaže...

Družim se ja s njima svakodnevno i moram priznati da me to fascinira da tamo neki generički update treba restart cijelog OS-a. Pa šta nisu to mogli već složiti na neki kulturniji način.

ne samo update...u principu što god instalirao potreban je restart {#}

14 godina
kizo2703 kaže...

Sve ovisi o updateima.

Je.

Na bolje, nadam se.

13 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Evo jedne po tom pitanju :)

Watercooled CPU. KUPUJEM 120mm VENTOVE-PROZIRNI, PLAVE LED, 3-pin PRIKLJUČAK, 3 KOMADA, ISTE MARKE
13 godina
neaktivan
Nitro233 kaže...

večer svima,vidim veselo ovdje :)
In other news šćapili su tinKode-a šteta već ga duže vrijeme pratim na twitteru

PS. Jel netko zna gdje mogu nabaviti dokumentaciju o xts-400 operacijskom sustavu, na netu nema nista bas : /

Jel to za PC ili nesto trece?

bravoroms.wordpress.com - BravoRoms - HTC Desire ROM reviews
16 godina
mario.L_hr kaže...
kizo2703 kaže...

Sve ovisi o updateima.

Je.

Na bolje, nadam se.

Je ,puno je manje potrebe za restartom ,ali još uvijek moraš restartat nakon updatea drivera ili ugradnje novog hardvera!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2012 0:30 (kizo2703).
15 godina
odjavljen
mario.L_hr kaže...
Jakovp kaže...

Pa nitko te ne tjera da restartaš odmah, samo instaliraš što želiš i kad ugasiš komjuter na kraju će se instalirat.

Bistar sam kao katran.
14 godina

U qurac,kad sam reinstalirao winse pola mi se dana updateo na SP1 pa onda jos mnogo gluposti.Strasno.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice