Razocarali biste se, pa zato...
pa nije baš da mi zavodimo carle bruni i jessice albe okolo.
Ali ja bas nemam nikakve sanse.
jao vise, pustite čovjeka na miru ...
Ma samo nemoj k'o ja.
Uvijek pucam u glavu, izvalim nešto direktno, pa se sve uplaše i odlepršaju.
Treba igrati frajera s kojim se mogu zajebavat.
Evo ja sam s jednom bio super, nonstop se ona meni/ja njoj javljao, padali komplimenti itd.. i onda jednom prilikom malo previše popio i tekstao joj da mi s ejako sviđa.
Downhill o'tada, baby, downhill.
Ma samo nemoj k'o ja.
Uvijek pucam u glavu, izvalim nešto direktno, pa se sve uplaše i odlepršaju.
Treba igrati frajera s kojim se mogu zajebavat.
Evo ja sam s jednom bio super, nonstop se ona meni/ja njoj javljao, padali komplimenti itd.. i onda jednom prilikom malo previše popio i tekstao joj da mi s ejako sviđa.
Downhill o'tada, baby, downhill.
A strucnjaci :D
Al haj,tako je i meni nesto slicno bilo,samo sto sam ja dosao na vrata.
Zivi 10km daleko, bolji sam prijatelj sa njenim tatom nego s njom (nije joj starac, nego fin tip koji me zna od rodjenja), znam joj familiju i ocito nisam sposoban voditi imalo normalan razgovor s njom. Nekad smo se druzili (valjda, mutno mi je).
Razgovor:
Nostalgija u 3 recenice, neke gluposti i nakon sto sam se sjetio neceg od prije 7 godina ja kazem:
Ja: Osjecam se kao slon.
Ona: Slon?
Ja: Nije bitno, nekad se cesto govorilo da dobro pamte.
Nisam to cuo vec mnogo godina.
Ona: Nikad cula
Ja: Kako si mogla imati djetinjstvo bez toga?
Ona: Nekako jesam, prvi put sam to cula sad od teb
Ja: "The cerebrum temporal lobes, which function as storage of memory, are much larger than those of a human." -Wikipedia
Ona: Ma uzalud im to sve
Ja: Zasto?
Ona: Ne sluzi im ni za sto
Ja: Da li ikad pomislis da je tako bolje?
Ona: Nikad, da ljudima nije sluzio ni za sto onda ja sad ne bih sjedila ovdje za komp.
Ja: Dobro si, slonovi su u sigurno goroj poziciji.
Par gluposti (normalne stvari) i pozdrav.
Zasto sam retard? Tko to citira Wiki u pola 3?
Auu, do'ro da nisi pod prozor pa zapjevao neku ljubavnu, a babo na prozor s puškom zaostalom iz rata.
Auu, do'ro da nisi pod prozor pa zapjevao neku ljubavnu, a babo na prozor s puškom zaostalom iz rata.
To sam jednom uradio i nikad vise :D
Zivi 10km daleko, bolji sam prijatelj sa njenim tatom nego s njom (nije joj starac, nego fin tip koji me zna od rodjenja), znam joj familiju i ocito nisam sposoban voditi imalo normalan razgovor s njom. Nekad smo se druzili (valjda, mutno mi je).
Razgovor:
Nostalgija u 3 recenice, neke gluposti i nakon sto sam se sjetio neceg od prije 7 godina ja kazem:
Ja: "The cerebrum temporal lobes, which function as storage of memory, are much larger than those of a human." -Wikipedia
Ona: Nikad, da ljudima nije sluzio ni za sto onda ja sad ne bih sjedila ovdje za komp.
A znam kako je,kad imas ovakve razgovore.
Ma nema, daleko je najjace kad se ubijes da napises nesto zanimljivo, smjesno, simpa i vvarijacije na temu, a ona odgovori genericki: lol ili hahahah.
Pa stero bi je u tri rođene, da nisam papak :D
Razgovor:
U pravu si,nemas sanse
Ma nema, daleko je najjace kad se ubijes da napises nesto zanimljivo, smjesno, simpa i vvarijacije na temu, a ona odgovori genericki: lol ili hahahah.
Ma i to nekako,al kad ti napišeš cijeli roman a ona na kraju "ok" pojeo bi se..a i nju usput.
Ovo je prvi put da chat-am s nekim zenskog spola bez da je zlostavljam dok me ne block-a.
Glupe hemijske reakcije u mom mozgu. Ali i da mogu prekinuti ne znam bih li. ROFL jos sam skoro gay, dijelim osjecaje s vama.
Ma i to nekako,al kad ti napišeš cijeli roman a ona na kraju "ok" pojeo bi se..a i nju usput.
Ovo je prvi put da chat-am s nekim zenskog spola bez da je zlostavljam dok me ne block-a.
Glupe hemijske reakcije u mom mozgu. Ali i da mogu prekinuti ne znam bih li. ROFL jos sam skoro gay, dijelim osjecaje s vama.
Svako ima osjecaje,dijeliti ih ne mora znaciti da si gay o.o
Zar ti nisi zensko?
Ili kad napises nesto ogromno i pomislis da li je preglupa i onda uvrijedis sebe shvativsi da si uopste mislio o tome da je glupa i onda CTRL+A i delete i trazis nesto jednostavnije.
Ne,nisam zensko. Valjda se moze vidjeti po nacinu pisanja a na profilu stoji da sam musko.
Laku noc.
Meni ovo nije nikad bio problem, uvijek sam otvoreno pričao o tome što osjećam, i nije mi bio problem priznat što bi neki prešutili.
npr. netko bi se sramio reći da mu je otac kronični alkoholičar i da je često zbog toga bila svađa u kući, ja ne...
Jednostavno, nemaš se šta sramit toga što jesi ili što osjećaš, samo ćeš se osjećat loše u svojoj koži.
Meni ovo nije nikad bio problem, uvijek sam otvoreno pričao o tome što osjećam, i nije mi bio problem priznat što bi neki prešutili.
npr. netko bi se sramio reći da mu je otac kronični alkoholičar i da je često zbog toga bila svađa u kući, ja ne...
Jednostavno, nemaš se šta sramit toga što jesi ili što osjećaš, samo ćeš se osjećat loše u svojoj koži.
To nije osjecaj.
P.S.
Tetak mi je takav, jos ima pusku.
Neki imaju problema sa izrazavanjem osjecaja.
To nije osjecaj.
Istina, nije osjećaj, ali dosta ljudi bi imalo osjećaj srama kad bi to priznalo. Ili ne bi, kog ja vraga znam :)
Takve ljude ne volim, koji se srame toga što jesu, volim direktne ljude koji kažu što i misle, iako ne uvijek prikladno.
Baš bi mogao ići spat, obećao sam bossu da ću sutra uskočiti, fali ljudi, istina samo 5h smjena, ali opet se čovjek umori.
Koje rasprave u 3 sata u jutru...
Mi smo strucnjaci.
Baš, počeli smo puno s*ati, što će značit da je vrijeme za krevet.
Baš, počeli smo puno s*ati, što će značit da je vrijeme za krevet.
Ma daj,ostat cu onda sam.
laku noc dobri ljudi.
EDIT: @ Aliser Napokon netko s gorim kompom!
Ma daj,ostat cu onda sam.
Ma tako bih rado otišao spavat, radio sam jutarnju pa išao na faks na ispit.
I naravno da sam preumoran, i svako veče' si kažem da idem ranije spat, i opet ništa, do 3-4 zaglavim.
laku noc dobri ljudi.
EDIT: @ Aliser Napokon netko s gorim kompom!
Mah,ne treba mi bolji kompjuter za sad,nisam ja neki gamer.
Ja sam jučer ostao do pola 5, a ustao se u pola 7 jer sam imao posla i to do 11.
I ništa vratio se u 11 i na podnevni spavanac negdje to 4.
Iskreno nisam niti bio previše umoran, a bome nisam niti sada, a opet imam posla i vjerojatno ću isto.
Sloboda FTW :)
Ja sam jučer ostao do pola 5, a ustao se u pola 7 jer sam imao posla i to do 11.
I ništa vratio se u 11 i na podnevni spavanac negdje to 4.
Iskreno nisam niti bio previše umoran, a bome nisam niti sada, a opet imam posla i vjerojatno ću isto.
Sloboda FTW :)
Mah mene sad još samo muči faks.
Imam još taj jedan ispit u utorak, i treba zapet sad svaki dan 5+h za knjigom. Sreća pa nije ništa preteško; zrakoplovni klipni motori.
To riješim u utorak, i onda sam miran s faksom do 9. mjeseca, mogu malo i do mora se zaletit, i napokon riješit taj vozački itd...
Evo već sam 19 puta rekao da idem spavat, i još sam tu. Gadim se sam sebi!