hej pa gdje ste?
nije vrag da spavate zadnje dva dana?
hej pa gdje ste?
hej pa gdje ste?
oo, šta se radi... ?
ja evo idem pogledat novi x-files muvi.... nadam se da je dobar
Nista od nespavalica... zar nitko vise ne provodi noci uz kompjuter
oo, šta se radi... ?
oo, šta se radi... ?
meh, izgleda da ću ga ipak gledat sutra. neš mi se ništa neda včrs. idem spavat :/
eO potpis jedne NEspavalice : p
Jao sranje, kažu biti će ledene kiše, nadam se da neće u 7 ujutro, kad ja idem doma.
Ta nije valjda da se spava??? Pa tek je 20 do 4
Malo sam se igrao s overclockingom pa ostao do ovih doba.
ti isto? ja bas vrtim prime, da vidim jel mi je proc stabilan...
Jao sranje, kažu biti će ledene kiše, nadam se da neće u 7 ujutro, kad ja idem doma.
Nespavalice kako smo veceras...Sta se radi evo kod mene pada sneg jo kolko sam sretan kad pomislim da na se priblizava nova godina...Nesto u posledne vreme niste bas preterano aktivni,mala sala
ma evo traže se dobitni parovi,da osvojimo paraa novi komp
jel ima tko kakvu preporuku?
Evo i ja budan, muzika osamdesetih s internet radia mi sluzi za ugodno raspolozenje pa malo bacam oci na xxx filmice a uskoro cu ic gledat drugu sezonu Terminator The Sarah Connor Chronicles ja sam biram kad i sta cu gledat a ne da ovisim o ovim suftima na htv ili rtl ili nova tv, jedna standardno ugodna noc ak se kladis na nogomet samo nemoj na hrvatsku ligu stvarno nema smisla!!!
Ja zasada čekam, skida mi se Slagalica strave 5 (Saw V) i to originalni R5 DVD sa izborom titlova, a među njima i hrvatski. Nema dvdripa upitne kvalitete i traženja prijevoda. Ajde na 95,0% mi je
Kaj bi mi bez Torrenta recimo da ih nema, bilo bi nezgodno no ovak gledas skoro kaj hoces samo se treba strpit i naravno dijelit sto vise a jasno bez flatrate-a nista od Torrent poslastica!!!
E imali netko pozivnicu za privatni torrent, volio bih skidat filmove malo brže... pa ako ima netko tko ćeme usrećit :)
eh,
pogledao maloprije novi x files muvi napokon...
PA TU NEMA KONSPIRASIJA NI VANZEMALJACA !!! bljak. otprilike kao da sam pogledao 2 prosječne epizode, sa nešto manje motiviranim glavnim likovima :/
Jos jedna nocna ptica. Nije jos kasno.. tek je pola 3h al ne znaci da cu leci prije 5 ;)
joj dobro jutro ljudi s podočnjacima. vidim da je danas aktivniji dan/noć
e da bar kod mene pada snijeg
ima ko za partiju AA
kruh ga mazo, već sam mislio da svi spavaju. ili se opijaju.
Ne spavaju noćne ptice, btw upravo sam se vratio iz diskača, smrdim na dim (vrlo loše ventilacije kod nas)! E sada "službeno" ode spavati
Ne spavaju noćne ptice, btw upravo sam se vratio iz diskača, smrdim na dim (vrlo loše ventilacije kod nas)! E sada "službeno" ode spavati
nije valjda da sam je jedina nespavalica u ove rane nocne sate?
ne brini,ja sam uvijek tu na dežurstvu.