Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.698.819
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

hej pa gdje ste?

nije vrag da spavate zadnje dva dana?

16 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
Drakon kaže...

hej pa gdje ste?

nije vrag da spavate zadnje dva dana?

Tu samSmijeh Ma kakvo spavane nema spavana do pola cetri ha ha ha...
Striker II formula,Intel quad 9550,FreezerXtreme,4gb kingston hyperX,9800gx2,coolermaster cosmosS.chieftec 750w.
16 godina
protjeran
Za nespavalice

oo, šta se radi... ?

ja evo idem pogledat novi x-files   muvi....   nadam se da je dobar

"Hedonism Is My LifeStyle"©
17 godina
protjeran
Za nespavalice

Nista od nespavalica... zar nitko vise ne provodi noci uz kompjuter

Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan
pa nije jos kasno:)
kaj ima nespavalice? kak se zabavljate u ovaj ne jos tako sitni sat?
ako se igrate necu ni cuti, traze se informaticari:)
i nogom u guzicu je korak naprijed
17 godina
protjeran
Sto trebas,?

Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan
netrebam nist, krivo si em skuzil:) mislim dobro bi mi dosel nekop ko zna kak da natjeram mobitel da na sebe instalira ssh server:) ili remote desktop:) al posto to bas nije iozvedivo... htel sam reci da se ne racunaju nespavalice koje se igraju. nego ljudi koji pisu kodove do jutra, koji rade zabavne stvari:) ah moram ljeciti svoje komplekse na forumu, damn ljubav prema linuxu:(
17 godina
l)oolvl kaže...

oo, šta se radi... ?

čuo sam da je sranje... bolje pogledati seriju Californication sa Mulderom, pre*eben mi u toj seriji, ne mogu da sada zamisliti da glumi Muldera hehe!

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa.
17 godina
neaktivan
je, super je californication, sad je 2. sezona krenula, i super je. mislim sad, izaslo je 9 ili 10 epizoda
17 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...
l)oolvl kaže...

oo, šta se radi... ?

čuo sam da je sranje... bolje pogledati seriju Californication sa Mulderom, pre*eben mi u toj seriji, ne mogu da sada zamisliti da glumi Muldera hehe!

OK film, ocjena 3 ili 4. a za Dosjeji X fanove dosta plitak film - ne izvlači sav "lore" što se dugo gradio u seriji.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
16 godina
protjeran
Za nespavalice

meh, izgleda da ću ga ipak gledat sutra.   neš mi se ništa neda včrs.   idem spavat   :/

16 godina
neaktivan
Za nespavalice

eO potpis jedne NEspavalice : p

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Jao sranje, kažu biti će ledene kiše, nadam se da neće u 7 ujutro, kad ja idem doma.

Phalanx One
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ta nije valjda da se spava??? Pa tek je 20 do 4Smijeh

Malo sam se igrao s overclockingom pa ostao do ovih doba.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
17 godina
neaktivan

ti isto? ja bas vrtim prime, da vidim jel mi je proc stabilan... Smijeh

17 godina
neaktivan
Baotica kaže...

Jao sranje, kažu biti će ledene kiše, nadam se da neće u 7 ujutro, kad ja idem doma.

Tko radi, ne boji se gladi! :D
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Nespavalice kako smo veceras...Sta se radi evo kod mene pada sneg jo kolko sam sretan kad pomislim da na se priblizava nova godina...Nesto u posledne vreme niste bas preterano aktivni,mala salaNamigiva

Striker II formula,Intel quad 9550,FreezerXtreme,4gb kingston hyperX,9800gx2,coolermaster cosmosS.chieftec 750w.
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

ma evo traže se dobitni parovi,da osvojimo paraa novi komp

jel ima tko kakvu preporuku?

17 godina
Za nespavalice

Evo i ja budan, muzika osamdesetih s internet radia mi sluzi za ugodno raspolozenje pa malo bacam oci na xxx filmice a uskoro cu ic gledat drugu sezonu Terminator The Sarah Connor Chronicles ja sam biram kad i sta cu gledat a ne da ovisim o ovim suftima na htv ili rtl ili nova tv, jedna standardno ugodna noc ak se kladis na nogomet samo nemoj na hrvatsku ligu stvarno nema smisla!!!Smijeh

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (940mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.11.2008 1:14 (rambox).
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ja zasada čekam, skida mi se Slagalica strave 5 (Saw V) i to originalni R5 DVD sa izborom titlova, a među njima i hrvatski. Nema dvdripa upitne kvalitete  i traženja prijevoda. Ajde na 95,0% mi je

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.11.2008 1:19 (Paolo2612).
17 godina
Za nespavalice

Kaj bi mi bez Torrenta recimo da ih nema, bilo bi nezgodno no ovak gledas skoro kaj hoces samo se treba strpit i naravno dijelit sto vise a jasno bez flatrate-a nista od Torrent poslastica!!!Izlanuo se

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (940mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

E imali netko pozivnicu za privatni torrent, volio bih skidat filmove malo brže... pa ako ima netko tko ćeme usrećit :)

Čudo je naći djevicu ljeti na Zrću........
16 godina
protjeran
Za nespavalice

eh,

pogledao maloprije novi x files muvi napokon...

PA TU NEMA KONSPIRASIJA NI VANZEMALJACA !!!       bljak.       otprilike kao da sam pogledao 2 prosječne epizode, sa nešto manje motiviranim glavnim likovima     :/ 

17 godina
Za nespavalice

Jos jedna nocna ptica. Nije jos kasno.. tek je pola 3h al ne znaci da cu leci prije 5 ;)

There is no pain or anger that I am not
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

joj dobro jutro ljudi s podočnjacima. vidim da je danas aktivniji dan/noć

e da bar kod mene pada snijeg

ima ko za partiju AA

16 godina
protjeran
Za nespavalice

kruh ga mazo, već sam mislio da svi spavaju. ili se opijaju.

17 godina
Za nespavalice

Ne spavaju noćne ptice, btw upravo sam se vratio iz diskača, smrdim na dim (vrlo loše ventilacije kod nas)! E sada "službeno" ode spavati

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest!
17 godina
neaktivan
Najbrži kaže...

Ne spavaju noćne ptice, btw upravo sam se vratio iz diskača, smrdim na dim (vrlo loše ventilacije kod nas)! E sada "službeno" ode spavati

Ja isto, ali fallout 3 nisam mogao igrati zbog problema s crackom, ali to sam ispravio pa zato navali narodeCool
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

nije valjda da sam je jedina nespavalica u ove rane nocne sate? Iznenađen

16 godina
neaktivan
Za nespavalice

ne brini,ja sam uvijek tu na dežurstvu.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice