Najsmješniji video klipovi

poruka: 8
|
čitano: 4.933
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Video klipovi

Evo ljudi ja otvaram ovu temu posto imaju dvije teme slicne ovoj koje se nisu razvile pa ja sam ovu temu otvorio, pošto imamo smiješne slike ja otvaram ovu temu i nadam se da ce se dobro razvite kao i ova prethodna tema koju sam rekao.

Isto tako se nadam da me moderatori nece kazniti, jer ja zelim sve najbolje ovome forumu i da ima sve vise i vise članova., i nadam se naravno da temu nisam otvorio pod krivu (pod temu).

Pa evo ljudi stavljajte sto smjesnije video klipove kao sto i sam naslov kaže!       UŽIVAJTEE!

15 godina
protjeran

Postoji tema humor, a postoje i smijesne slike.

Stvarno nije potrebna i 3. spam tema.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2011 16:09 (Mentalist).
15 godina
neaktivan
Re: Najsmješniji video klipovi

da ali nisu razvijene ja zelim da bude razvijena kao tema smiješne slike, i nisam rekao da ubacivaju slike!, nego video clipove!

15 godina
protjeran
KOZOMAR kaže...

da ali nisu razvijene ja zelim da bude razvijena kao tema smiješne slike, i nisam rekao da ubacivaju slike!, nego video clipove!

Ovo je informaticki forum, te teme su sporedne. Dosta su 2 za smijeh!

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
15 godina
neaktivan

da a postoji pod tema OSTALO ako nisi vidio!

15 godina
neaktivan

Sta ti znaci nije razvijena? Jesi vidio koliko tema Humor ima stranica i postova?

Mes que un Club! FCBarcelona!
17 godina
Re: Video klipovi
KOZOMAR kaže...

Evo ljudi ja otvaram ovu temu posto imaju dvije teme slicne ovoj koje se nisu razvile pa ja sam ovu temu otvorio, pošto imamo smiješne slike ja otvaram ovu temu i nadam se da ce se dobro razvite kao i ova prethodna tema koju sam rekao.

Isto tako se nadam da me moderatori nece kazniti, jer ja zelim sve najbolje ovome forumu i da ima sve vise i vise članova., i nadam se naravno da temu nisam otvorio pod krivu (pod temu).

Pa evo ljudi stavljajte sto smjesnije video klipove kao sto i sam naslov kaže!       UŽIVAJTEE!

Bilo bi zgodno, ali nije potrebno! {#}

15 godina
neaktivan

mislim nema nista postoka kontas?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice