Muške frizure
- poruka: 45
- |
- čitano: 65.136
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Frizuru si stimate po obliku lica i kako ono izleda, nece svakom isto stajati jedna frizura.Morate sami nac kako vam najbolje stoji.
Frizuru si stimate po obliku lica i kako ono izleda, nece svakom isto stajati jedna frizura.Morate sami nac kako vam najbolje stoji.
Ko ima vremena za to? Ošišam sve s mašinicom i živim slobodnim životom, život je pre kratak da bi ga tratio na polusatno slaganje frizurice (po mogucnosti neke p*derske).
Ko ima vremena za to? Ošišam sve s mašinicom i živim slobodnim životom, život je pre kratak da bi ga tratio na polusatno slaganje frizurice (po mogucnosti neke p*derske).
Ja se već cca 20 godina na ćelavo šišam...
Ja se već cca 20 godina na ćelavo šišam...
Ja drkam od 12-te pa se ne kurcim ...
Najvise imaju srece ljudi kojima stoji celavo, nazalost nisam takve srece, imam zaliske do pola glave
Najvise imaju srece ljudi kojima stoji celavo, nazalost nisam takve srece, imam zaliske do pola glave
Pa obrij onda sve a ne da izgledaš ko da ideš na kemoterapiju...
Pa obrij onda sve a ne da izgledaš ko da ideš na kemoterapiju...
HAHHHAhahhaahah
Kad mi nestoji, nemam oblik glave za celavo, imam neke izbocine, izgledam retardirano
pozdrav svima,evo posto nema ovakve teme,da upitam samo,koje su frizure kod muskaraca sada in,?neznam meni samom se svidjaju retro german style frizure iz 1939 ali izgleda da ih vecinom koriste hipsteri danas.Pa bacite koji komentar.
dan te jebo koji hipsteri,pa 80 % ovih mladji "pedercica" (nek se pederi ne uvrijede) nose takve frizure...
dodju po 3 skupa na pice svi iste frizure,kakvi hipsteri...hipster si ako si drukciji koliko znam,a danas svi iste glave odaju,zabaceno u stranu i slicne varijante.
Evo osiso sam se na celavo, sada tek vidim koliko sam ruzan, a sutra cu se najverovatnije ubit
Evo osiso sam se na celavo, sada tek vidim koliko sam ruzan, a sutra cu se najverovatnije ubit
Vidjet ćeš kad pice polude...
Ekipa, jedan sam od oniih kojima genetika neide na ruku po pitanju kose, odnosno njenog otpadanja, pa se zadnjih par mjeseci šišam s mašinom, na kratko.
Znam da inače ima elipso i bolje akcije, al trenutno imaju 20% na Braun šišače. Zanima me ima li ko kakvih iskustava, ima li ko kakvu preporuku?
Godinama koristim njihove aparate za brijanje i prezadovoljan sam, pa se trenutno dvoumim između HC5090 i 5050.
Svaki savjet/kritika je dobrodošla!
Ekipa, jedan sam od oniih kojima genetika neide na ruku po pitanju kose, odnosno njenog otpadanja, pa se zadnjih par mjeseci šišam s mašinom, na kratko.
Znam da inače ima elipso i bolje akcije, al trenutno imaju 20% na Braun šišače. Zanima me ima li ko kakvih iskustava, ima li ko kakvu preporuku?
Godinama koristim njihove aparate za brijanje i prezadovoljan sam, pa se trenutno dvoumim između HC5090 i 5050.
Svaki savjet/kritika je dobrodošla!
Imam dovoljno dugu kosu, samo me zanima zna li netko na koji način postići ovu frizuru?
Postoji li nekakva tehnika vezanja gumicom kose ili je potrban gel i slično?
Ima netko ideju?