Muke ježove s OBI-em i INTEX-om

poruka: 1
|
čitano: 11.971
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Muke ježove s OBI-em i INTEX-om

Prvo što ćete se pitati jest što ova tema radi na forumu o računalima i svemu u istom polju, napisao sam ovo s obzirom da su počele ljetne vručine i vjerojatno bi mnogi s malo prostora i novaca napravili isto u potrazi za rashlađenjem a ne želim da napravite istu grešku kao i ja.

Naime priča počinje jučer 28.6.2011 kad smo u OBI-u kupili INTEX-ov "Easy" bazen dimenzija 457x107 skupa s svim potrebnim "kerefekama" poput sredstava za snižavanje pH vrijednosti, sredstva protiv algi i slično. Oko 12 sati smo taj isti krenuli sastavljati. Sastavljanje je prošlo relativno lagano. Postavili smo podnožje od expandiranog polistirena (stiropora, stiropola, kako god ga zovete) da bi izbjegli moguća puknuća, stavili smo podlogu na stiropor za ugodnije hodanje, postavili na njemu bazen, spojili pumpu i krenuli ga puniti. Nekoliko sati kasnije išli smo provjeriti kako napreduje punjenje i primjetili veliku lokvu vode, obrisali s spužvom misleći da je možda samo šlauf došao u nezgodnu poziciju i vratili se za 1 sat kad opet lokva vode, onda smo zaključili da bazen pušta. Zvali smo OBI i oni su donjeli novi bazen u roku pola sata, čak ga je zaposlenik pomogao isprazniti s nama (svaka im čast na tome, mada se ovo nije smijelo ni desiti). Nakon toga taj bazen smo ostavili da se puni i nastavili s poslom koji smo imali, nakon 3 sata smo se vratili i tada smo vidjeli da bazen OPET pušta, novi novcati bazen, kojeg smo mi čupali iz kutije kao i onaj prvi. Oba bazena su puštala na mjestu gdje se spaja donji dio bazena s stranicama. Danas 29.6.2011 smo nazvali OBI OPET i oni su donjeli novi bazen u roku sat vremena. I naravno, opet sve ispočetka, otvorili smo tvornički zapakiranu kutiju, postavili bazen i kad nakon par sati iznenađenja, OPET PUŠTA PI*KA IM MATERINA!!! I ništa idem ja malo to "proguglat" i nađem ja telefon od INTEX-ove podružnice u Hrvatskoj. Nazovem ja broj i lijepo kulturno pitam gospodičnu/gospođu što se na učiniti po tom pitanju. Njezina priča naravno ne drži vodu (no pun intended), a glasi nekako ovako: "Pitanje kolko su ovi u OBI-u to imali u skladištu, kako se prema toj robi ponašalo...." (ma da, sigurno su se tam kopljima nabacivali ko idioti i pogodili su istu vrstu bazena, točno u mjesto lemljenja, kroz debelu kutiju i foliju tri puta), tada me je uvjeravala da sam treba kod nje kupiti jer je kod nje "skuplje, ali se bar ovo nebi dogodilo". Eto, sad po liniji događanja dolazimo do ovog trenutka kad ovim topicom pokušavam educirati sve željne osvježenja da rađe kupe ljetnu zalihu radlera nego da kupe ovaj bazen koji ne samo da mi je popio živce nego i 15000litara vode...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice