Kupovina novog moba-Dvojba htc rhymes vs iphone4s

poruka: 33
|
čitano: 5.556
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Evoo kupujem mob u t-mobile-u izabrao sam extra total m tarifu i spreman sam izdvojiti oko 2000kn za mobitel pa se dvoumim između ova dva modela, te bi volio čuti vaša mišljenja :)

3 Htc Rhymes
22 Iphone 4s
15 godina
neaktivan

I ako vise volim HTC, od ta 2 uzeo bi 4S {#}

13 godina
neaktivan
Re: Kupovina novog moba-Dvojba htc rhymes vs iphon

A čini se možda bolji po performansama, ali izgled iphona mi se ne sviđa htc mi je ljepši i ima android koji mi se čini boljim tak da sam u nedoumici

14 godina
Games55 kaže...

Evoo kupujem mob u t-mobile-u izabrao sam extra total m tarifu i spreman sam izdvojiti oko 2000kn za mobitel pa se dvoumim između ova dva modela, te bi volio čuti vaša mišljenja :)

Glasaovao sam za Iphone. ali čisto iz razloga što ova dva moba nisu niti blizu iz istih kategorija, ali, da si uz Iphone uzeo u obzir HTC Sensation (bilo koji od verzija), glasovao bih za HTC, obzirom, su oni po nekoliko meni bitnih detalja mi, ukupno gledajući bolji.

BTW; a zašto si spomenuo EXTRA TOTAL tarifu, odnosno, koju tarifu unutar konkretno, a čini mise da postoje od L do XXL.

Obzirom u XXL za 200 kuna, uz sve povlastice imaš cijenu nižu samo tako {#} ??!! 

ATJ Lučko
13 godina
neaktivan

Aaa znam, ali sensation mi je malo preskup  on bi bio 2598 a ova dva modela su oko 1998 kn i da tarifa je extra total M :D

14 godina
Games55 kaže...

Aaa znam, ali sensation mi je malo preskup  on bi bio 2598 a ova dva modela su oko 1998 kn i da tarifa je extra total M :D

Ti simalo pobrkao lončiće, u Tmobile Sensation u XXl tarifi za 200, dođe oko 498 kuna, provjeri na stranicama Tmobile.hr {#} !!!!

ATJ Lučko
13 godina
neaktivan

Paaa u XXL daa, ali u M tarifi je 2598

13 godina
neaktivan
makar sam skloniji androidu u htc-u, ipak glas ide iphoneu. jaci procesor, stoga je i brzi, vise rama...
Me gusta....
13 godina
neaktivan

A kad mi se ne sviđa taj iphone nekak

16 godina
neaktivan
Games55 kaže...

pa ako ti se nesviđa nemoj ga uzet. Problem riješen

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
14 godina
Games55 kaže...

ti si vec odlucio sto bus uzeo prije otvaranja teme...

Nikad te necemo zaboravit. R.I.P Steve Jobs!!
13 godina
neaktivan
ah cuj... znam da nije najljepsi ali ako uzmes htc, pozit ces. dosta je slab i desit ce ti se da uskoro nece moci pokrenut skoro nijednu igru. ja imam mob sa 600mhz procesorom(kao taj htc) i stravicno spor zna biti, igre poput angry birdsa su neigrive...
Me gusta....
15 godina
protjeran
Rhyme nije high-end android pa time nije u istoj klasi s iphoneom, nemas se sta mislit ako isto kostaju.
Sve i da ne zelis iphone, uzmes njega, prodas ga, kupis rhyme i ostane ti ohoho para.
15 godina
protjeran
Nema ti se sta iphone ne svidjat, kupi njega, prodaj ga i uzmi gs2 i jos ti ostane para.
Sa strane financijske isplativosti, uvijek je najbolje uzet iphone, pa ako ga ne zelis, prodas i uzmes sta oces a uz to zaradis.
13 godina
neaktivan
kupis iphone, prodas ga i piknes si nekakav rabljeni galaxy s2, sensation, xperia arc...
na njuskalu nitko ne mora i nece znati da si ga uzeo za 2k kn. reci ganz novi i utopi ga za ~3500kn.
Me gusta....
15 godina
protjeran
nema nikakve veze za kolko ga je on uzeo, bitno je kolko vrijedi na trzistu.
13 godina
neaktivan

Saad mjenjam mišljenje.. :D
Moram samo zanemarit izgled i to je to

13 godina
neaktivan
ne, ozbiljno, puno ti je pametnije prodati ga i uzet nesto kvalitetnije. daleko kvalitetnije.
Me gusta....
13 godina
neaktivan

A sad ga kupujem da bi ga imao, a ne kako bi ga prodavao i nebi ga mjenjao jedno godinu dana sigurno

13 godina
neaktivan
pametno ;)
Me gusta....
16 godina
neaktivan
Suddenly Psychotic kaže...
ne, ozbiljno, puno ti je pametnije prodati ga i uzet nesto kvalitetnije. daleko kvalitetnije.

Daleko kvalitetnije? {#}

Pa mobitel je jedan od najboljih na tržištu, ako ne i najbolji

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
13 godina
neaktivan

Nadam se da je jedan od najkvalittnijih i nadam se da neću požalit ako ga kupim :)

16 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Daleko kvalitetnije? {#}

Pa mobitel je jedan od najboljih na tržištu, ako ne i najbolji

Je li nešto najbolje možeš odredit samo ako su sve ostale stavke iste (ovdje OS)

Najboljeg uređaja nema, za osobu da, ali za skupinu ne. Da se mene pita najbolji je Nokia N9, eto ti kažeš iPhone, doć će netko 3. i reć SGSII.

Uglavnom ovdje je iPhone daleko bolji i za ovaj rang bi zažmirio i na zatvorenost platforme i na izgled, te bi uzeo neku gumenu masku, da malo ubije one neudobne rubove. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
jedino sto je STVARNO lose na 4s(barem tako pricaju) je ocajno trajanje baterije. oko jedan dan bez koristenja.
Me gusta....
16 godina
neaktivan
jedino sto je STVARNO lose na 4s(barem tako pricaju) je ocajno trajanje baterije. oko jedan dan bez koristenja.

To je problem usljed spajanja na 3G mrežu, mislim da su to riješili updateom, ako nisu hoće i ludilo... 

Sve se može pretrpit za takvu razliku, a ionako bi Rhyme isto punio svaki dan...

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan

Novi testovi trajanje baterije (GSMarena.com)

13 godina
neaktivan

A ne interesira me sad toliko to sve, al me zanima kak tih 1ghz i 786mb od rhymea nisu dovoljni za neke aplikacije tj. igrice i tak?

13 godina
neaktivan
sad jos i nije neophodno ali, vjeruj mi, za godinu-dvije ce itekako biti vazno imati vise od 1ghz i 768mb rama.
Me gusta....
13 godina
neaktivan

Meni se to za sad čini stvarno jako za mobove

16 godina
neaktivan

Kao što možeš vidjeti iz raznih benchmarka - procesori jednakog takta u MHz ne moraju imati jednake peroformanse.

Pa tako nije rijetko da nazivno "sporiji" čip ima daleko bolje performanse of nazivno "bržeg".

iPhone ima zaista dobar CPU i odličan GPU. Za primjer -  novi Galaxy Nexus ima u nekim testovima mrvicu bolji CPU ali ni blizu dobar GPU.

Ovdje pričamo o neoverclockanim rezultatima jer je moguće da nazivno sporiji čip (ako ga se dovoljno overclocka) u neki područjima postigne bolje rezultate od nazivno bržeg (i skupljeg) čipa - ali sumnjam da ćeš overclockati smartphone.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2011 21:44 (Random.).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice