Evoo kupujem mob u t-mobile-u izabrao sam extra total m tarifu i spreman sam izdvojiti oko 2000kn za mobitel pa se dvoumim između ova dva modela, te bi volio čuti vaša mišljenja :)
3 | Htc Rhymes |
---|---|
22 | Iphone 4s |
Evoo kupujem mob u t-mobile-u izabrao sam extra total m tarifu i spreman sam izdvojiti oko 2000kn za mobitel pa se dvoumim između ova dva modela, te bi volio čuti vaša mišljenja :)
3 | Htc Rhymes |
---|---|
22 | Iphone 4s |
I ako vise volim HTC, od ta 2 uzeo bi 4S
A čini se možda bolji po performansama, ali izgled iphona mi se ne sviđa htc mi je ljepši i ima android koji mi se čini boljim tak da sam u nedoumici
Glasaovao sam za Iphone. ali čisto iz razloga što ova dva moba nisu niti blizu iz istih kategorija, ali, da si uz Iphone uzeo u obzir HTC Sensation (bilo koji od verzija), glasovao bih za HTC, obzirom, su oni po nekoliko meni bitnih detalja mi, ukupno gledajući bolji.
BTW; a zašto si spomenuo EXTRA TOTAL tarifu, odnosno, koju tarifu unutar konkretno, a čini mise da postoje od L do XXL.
Obzirom u XXL za 200 kuna, uz sve povlastice imaš cijenu nižu samo tako ??!!
Aaa znam, ali sensation mi je malo preskup on bi bio 2598 a ova dva modela su oko 1998 kn i da tarifa je extra total M :D
Aaa znam, ali sensation mi je malo preskup on bi bio 2598 a ova dva modela su oko 1998 kn i da tarifa je extra total M :D
Ti simalo pobrkao lončiće, u Tmobile Sensation u XXl tarifi za 200, dođe oko 498 kuna, provjeri na stranicama Tmobile.hr !!!!
Paaa u XXL daa, ali u M tarifi je 2598
A kad mi se ne sviđa taj iphone nekak
pa ako ti se nesviđa nemoj ga uzet. Problem riješen
ti si vec odlucio sto bus uzeo prije otvaranja teme...
Saad mjenjam mišljenje.. :D
Moram samo zanemarit izgled i to je to
A sad ga kupujem da bi ga imao, a ne kako bi ga prodavao i nebi ga mjenjao jedno godinu dana sigurno
Daleko kvalitetnije?
Pa mobitel je jedan od najboljih na tržištu, ako ne i najbolji
Nadam se da je jedan od najkvalittnijih i nadam se da neću požalit ako ga kupim :)
Daleko kvalitetnije?
Pa mobitel je jedan od najboljih na tržištu, ako ne i najbolji
Je li nešto najbolje možeš odredit samo ako su sve ostale stavke iste (ovdje OS)
Najboljeg uređaja nema, za osobu da, ali za skupinu ne. Da se mene pita najbolji je Nokia N9, eto ti kažeš iPhone, doć će netko 3. i reć SGSII.
Uglavnom ovdje je iPhone daleko bolji i za ovaj rang bi zažmirio i na zatvorenost platforme i na izgled, te bi uzeo neku gumenu masku, da malo ubije one neudobne rubove.
To je problem usljed spajanja na 3G mrežu, mislim da su to riješili updateom, ako nisu hoće i ludilo...
Sve se može pretrpit za takvu razliku, a ionako bi Rhyme isto punio svaki dan...
A ne interesira me sad toliko to sve, al me zanima kak tih 1ghz i 786mb od rhymea nisu dovoljni za neke aplikacije tj. igrice i tak?
Meni se to za sad čini stvarno jako za mobove
Kao što možeš vidjeti iz raznih benchmarka - procesori jednakog takta u MHz ne moraju imati jednake peroformanse.
Pa tako nije rijetko da nazivno "sporiji" čip ima daleko bolje performanse of nazivno "bržeg".
iPhone ima zaista dobar CPU i odličan GPU. Za primjer - novi Galaxy Nexus ima u nekim testovima mrvicu bolji CPU ali ni blizu dobar GPU.
Ovdje pričamo o neoverclockanim rezultatima jer je moguće da nazivno sporiji čip (ako ga se dovoljno overclocka) u neki područjima postigne bolje rezultate od nazivno bržeg (i skupljeg) čipa - ali sumnjam da ćeš overclockati smartphone.