Bem ti kaj sam star, on ima 13 godina i 10 mjeseci...
Kraj svijeta već 2011.
- poruka: 232
- |
- čitano: 65.386
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Jos samo fali obavjest, "U slucaju kise, smak svijeta ce se odrzati u zatvorenom!"
pa zar to jucer ni trealo bit?
cekaj da amerima zavrsi
zivi smo!!!! :)
ma nema nikakvog smak svijeta to su samo pederi koji misle da ima.
cekaj da amerima zavrsi
dasta u nas i smak svjeta kasni
Nije nista uspjelo pa nece ni ovo
jebes chuck norrisa kad smo mi prezivjeli smak svijeta
Sinoć je bio film "kuća debele mame 2"
ne pijem binarno pivo...
btw, zašto imaš avatara batiste ?
Bolje i binarno nego nikakvo XD
Što se avatara tiče,jest...i cijenjeni kolega Batista ima isti takav,
no pao je dogovor i čovijek nema ništa protiv,
a ja imam valjan razlog za Tigra kao avatar:)
Da ne bude offtopic,najbolje da bude smak svijeta svaki put kad se neka budala sjeti to izvaliti negdje u medijima
Preuzeto sa : http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/129338/Prorok-sudnjeg-dana-zbunjen-sljedbenici-jos-vise.html
Hehe :)
Preuzeto sa : http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/129338/Prorok-sudnjeg-dana-zbunjen-sljedbenici-jos-vise.html
Hehe :)
treba te mamlaze sve u plinsku komoru i riješena stvar,pa ce otic na nebo
hehe evo sad je 23.5.2011. ja sam prezivio......ako je kako je Isaac Newton tvrdio da ja Bog matematičar jedna od teorija prekjucerasnjeg dana je moguca...ali posto je racunano 5*10*17 na kvadrat dođe bas tocan broj dana od Isusova razapeca do 21.5.2011. ali zasto su u pitanju bas brojevi 5, 10 i 17.....tim brojevima je Harold Camping nazvao neke cinjenice kao sto je raj(ostalih se ne sjecam)....ja bih za to uzeo 3,7,9.....
http://www.24sata.hr/svijet/prorokova-zena-suprug-je-u-soku-jer-nije-bio-smak-svijeta-221777
Jadan nemoze doc sebi....
jadnicak....
najludji je onaj stari sta je potrosija cilu ustedjevinu za plakate
cini mi se da je 12.12.2012 sljedeci smak svijeta?
mah , glupi su ko qurac svi od reda , jednostavno mi je nepojmljivo da netko moze bit ttako neandertalan i zaostao da vjeruje tom starcu , a kamoli potrosi životnu ušteđevinu na plakate , i ne mozes ti njima dokazat da nema boga , sad će oni samo nastavit tražit opravdanja , dobro je netko gore naveo , treba to sve u plinsku komoru pa neka oni idu na nebo.
mah , glupi su ko qurac svi od reda , jednostavno mi je nepojmljivo da netko moze bit ttako neandertalan i zaostao da vjeruje tom starcu , a kamoli potrosi životnu ušteđevinu na plakate , i ne mozes ti njima dokazat da nema boga , sad će oni samo nastavit tražit opravdanja , dobro je netko gore naveo , treba to sve u plinsku komoru pa neka oni idu na nebo.
Starca ja razumijem jer ima 89 godina i nekakva kataklizma bi ispunila njegov strah od smrti, no ne kontam te idiote koji su njegovi "sljedbenici". Što je to sljedbenik i zašto netko postane sljedbenik ?
A što se tiče Boga, nije Bog kriv što se na zemlji razmnožilo kretena. Bog je pri stvaranju imao dobre namjere.
I ovo s plinskom komorom nije korektno.
Starca ja razumijem jer ima 89 godina i nekakva kataklizma bi ispunila njegov strah od smrti, no ne kontam te idiote koji su njegovi "sljedbenici". Što je to sljedbenik i zašto netko postane sljedbenik ?
A što se tiče Boga, nije Bog kriv što se na zemlji razmnožilo kretena. Bog je pri stvaranju imao dobre namjere.
I ovo s plinskom komorom nije korektno.
nisam nigdje naveo rijeć sljedbenik? mislio sam na ljudi koji su došli na to njegovo "predavanje" ljude koji su mu vjerovali i ove gore sa slike sa plakatima apocalipse day.
Ma nemoš opet kenjat.... Najprije 1994, pa neki dan, pa će to ipak biti 21. listopada.... Ovo treba zatvorit u ludnicu podhitno..
Američki prorok Harold Camping (89) tvrdi kako će se njegovo proročanstvo o kraju svijeta ipak ostvariti. Kaže kako će Sudnji dana stići za pet mjeseci, točnije 21. listopada. Smatra kako ljude više ne trebe plakatima i vijestima upozoravati na to jer je Bog već odabrao one koje će u listopadu odvesti u raj. Camping je izjavio kako će sve do 21. listopada na svom radiju umjesto vijesti i raznih obavijesti o Sudnjem danu puštati samo religioznu muziku i druge emisije, javlja Fox.
Na svom radiju, ovaj radikalni evanđelist, kazao je kako se osjećao jadno i razočarano jer svijetu nije bio kraj u subotu kako je on predvidio te da je odmah nakon toga sa suprugom pobjegao u motel. Camping se ispričao jer nije "pogodio datum točno kao što je pretpostavio". Prijatelju je povjerio kako 21. svibnja možda nije bilo kataklizme biblijskih razmjera, već "spiritualnih". Smatra da su ljudi taj dan trebali doživjeti kao duhovno pročišćenje. Njegova kompanija Family Radio International potrošila je milijune dolara, od kojih su većina bila donacije Campingovih sljedbenika, na kampanju kojom bi ljude upozorili na kraj svijeta.

Ma nemoš opet kenjat.... Najprije 1994, pa neki dan, pa će to ipak biti 21. listopada.... Ovo treba zatvorit u ludnicu podhitno..
Američki prorok Harold Camping (89) tvrdi kako će se njegovo proročanstvo o kraju svijeta ipak ostvariti. Kaže kako će Sudnji dana stići za pet mjeseci, točnije 21. listopada. Smatra kako ljude više ne trebe plakatima i vijestima upozoravati na to jer je Bog već odabrao one koje će u listopadu odvesti u raj. Camping je izjavio kako će sve do 21. listopada na svom radiju umjesto vijesti i raznih obavijesti o Sudnjem danu puštati samo religioznu muziku i druge emisije, javlja Fox.
Na svom radiju, ovaj radikalni evanđelist, kazao je kako se osjećao jadno i razočarano jer svijetu nije bio kraj u subotu kako je on predvidio te da je odmah nakon toga sa suprugom pobjegao u motel. Camping se ispričao jer nije "pogodio datum točno kao što je pretpostavio". Prijatelju je povjerio kako 21. svibnja možda nije bilo kataklizme biblijskih razmjera, već "spiritualnih". Smatra da su ljudi taj dan trebali doživjeti kao duhovno pročišćenje. Njegova kompanija Family Radio International potrošila je milijune dolara, od kojih su većina bila donacije Campingovih sljedbenika, na kampanju kojom bi ljude upozorili na kraj svijeta.
hhhaahaha ajme meni koliko glupi on misli da su ljudi , al stvarno ako netko ovo opet popije to je nevjerojatno , tip je glup ko qurac , jedva cekam da se razocara u listopadu i postavi novi datum.
A staces starac u godinama pa se oce proslavit....
koi kre** majko moja
vise srece drugi put
Pitanje je koliko je on novaca zaradio donacijama svojih sljedbenika...
malo se sje*o, zaboravio je kratiti minuse u formuli XD
Američki prorok Harold Camping (89) tvrdi kako će se njegovo proročanstvo o kraju svijeta ipak ostvariti. Kaže kako će Sudnji dana stići za pet mjeseci, točnije 21. listopada.
Možda njemu dođe sudnji dan za 5 mjeseci.
umra od smija kad san cuja...
al bit ce jos komicnije kad prodje i taj datum.... a onda ce se mozda i od depresije i ubit.... hahahhahahaha