zanima me isplati li se uzimati vip u Johnn Morrison sistemu?
nas nekolko ovdje ga ima..i po meni se isplati. jer dobivas solidne prognoze dosta sportova a sad i vrhunske analize tenisa
zanima me isplati li se uzimati vip u Johnn Morrison sistemu?
nas nekolko ovdje ga ima..i po meni se isplati. jer dobivas solidne prognoze dosta sportova a sad i vrhunske analize tenisa
U svezi glede naših rukometaša, oni u zadnjih pet ako sam dobro uočio utakmica nisu dali više od 23 gola, a nema više Balića, istina niti one braće u vrancuza, tako da je moje za neku okladu da niti danas nećemo dati više od 25.5 golova, koeficijent je u SS kladionici 1.80, po mojem, ovo je pravi poklon bon !!!!
zadnjih 5 utakmica sa francuskom mi smo dali: 22, 29, 27, 27, 21 golova
zadnjih 5 utakmica uopće mi smo dali: 33, 27, 24, 30, 31 golova
Krivo si uočio
evo anketa za one koji su zainteresirani za pretplatu
1 | Smicer |
---|---|
5 | Dvoznak |
0 | Nesto drugo |
U svezi glede naših rukometaša, oni u zadnjih pet ako sam dobro uočio utakmica nisu dali više od 23 gola, a nema više Balića, istina niti one braće u vrancuza, tako da je moje za neku okladu da niti danas nećemo dati više od 25.5 golova, koeficijent je u SS kladionici 1.80, po mojem, ovo je pravi poklon bon !!!!
zadnjih 5 utakmica sa francuskom mi smo dali: 22, 29, 27, 27, 21 golova
zadnjih 5 utakmica uopće mi smo dali: 33, 27, 24, 30, 31 golova
Istina, ali opet, bez Lackovića, Balića, teško da možemo puno zabijati s vanjske linije. Moramo znati da će nas Francuzi ubijati ako ne budemo davali brze golove.
Puno toga nam ovisi o mladim igračima, kopljar, bičanić, mandalinić, stepančić... Jasno je meni da će Vuković i Duvnjak odraditi svoj posao kako treba, ali pitanje je kako će drugi...
I ja mislim da je ovo čisto solidan zicer...
istina-danas vori nastupa-treba staviti na njega više golova--
nisam se kladil ni na nas ni na francuze..odigral 2 listića sasvim deseto..
ipak navija se za naše i prolaz
Evo nešto o šmiceru prije nego uzmete pretplatu http://osmiceru.bloger.index.hr/
Španjolska Njemačka 12-14, odigrao pol il ikraj njemačka :)
Update dvoznaka, od 8 parova koje sam odigrao, jedan završio, i to uspješno, čekao da vidimo što će dalje biti
Vekija sam ispratio samo ocekujem još noleta i sharapovu. Ajmooooooooo
Evo nešto o šmiceru prije nego uzmete pretplatu http://osmiceru.bloger.index.hr/
ma kakve pretplate-ja pratim jednog lika taj jedan tjedan ubada do 90%-a drugi ni 50%..sve je to mafija ,koriste ovisnike o klađenju u vlastite svrhe...
a jesmo im jebali majku
a jesmo im jebali majku, A JESMO O DA !!!!
Upravo sam uočio da sam "prognozirao" kako nećemo dati over 25.5 golova, A ONO +7 za nas
!!!!
Bez uvrede gospodine Baliću, ali, možda nam ide i bolje bez Vas!!!!
Pozdrav i Čestitke Kaubojima
!!!!
Loše prognoziraš
evo iz prve ruke-u mojem selu(okolica koprivnice)uplata u kladomat je bila oko 38tisuća kn prošli mjesec-isplata 27tisuća-pa izračunajte koju lovu dere kladionica-tj. kladomat..
kladionice kupuju utakmice-čak vam mogu reći iz druge ruke da ovi kaj prognoziraju utakmice-potplačeni su od strane kladionice-da šire krive informacije.....
a jesmo im jebali majku, A JESMO O DA !!!!
Upravo sam uočio da sam "prognozirao" kako nećemo dati over 25.5 golova, A ONO +7 za nas
!!!!
Bez uvrede gospodine Baliću, ali, možda nam ide i bolje bez Vas!!!!
Pozdrav i Čestitke Kaubojima
!!!!
ma nek smo ih dobili sa ivanom il bez njega, dečki igraju odlično
evo iz prve ruke-u mojem selu(okolica koprivnice)uplata u kladomat je bila oko 38tisuća kn prošli mjesec-isplata 27tisuća-pa izračunajte koju lovu dere kladionica-tj. kladomat..
kladionice kupuju utakmice-čak vam mogu reći iz druge ruke da ovi kaj prognoziraju utakmice-potplačeni su od strane kladionice-da šire krive informacije.....
u mom mjestu, malom oko 1800 stanovnika, prvi mjesec kad je stigo hattrick aparat uplaćeno je preko 300 tisuća kuna, a zarada klade je bila preko 80%, pa sad zamisli koje su to pare :D
Tko je OVO odigrao, za ima JAJA kao u plavetnog kita !!!!
BRAVO, svaka čast, hrabrost, sreće a i malo znanja!!!!
Da i meni to nije jasno, navodno diže tisuće dnevno i onda ide prodavat tipove za parsto kuna mjesečno.
Kad krene onda ne staje još jedan laganini prolaz
http://s8.postimage.org/xmejsrbid/hvala_super_sportu.jpg
Kod mene na Vrbanima u Zgrebu 3 betbox-a i 4 kladionice u dolsovce u istoj ulici pa ti misli koja je to lova, naselje sa brojem stanovnika za jedan manji grad.
Kod mene na Vrbanima u Zgrebu 3 betbox-a i 4 kladionice u dolsovce u istoj ulici pa ti misli koja je to lova, naselje sa brojem stanovnika za jedan manji grad.
danas kladionice popušile
Serra F. v Becker B. under 21.5 @ 1,91 (Bet365) 215E
jucer Beck doso i otanko, nema to veze sa Serrom, Beck pobaco sve van i lose serviro.Danas odlucio u under varijantu da ce Serra pokazati svoje pravo lose lice sa domacim igracem jakog servisa
Evo i rezultata dvoznaka jučer što sam ja odigrao.
Situacija je sljedeća, oni su imali još 2-3 para koja ja nisam odigrao jer nije bilo u ponudi supersporta, i jedan koji nisam htjeo odigrati. Taj koji nisam htjeo je također prošao ali jednostavno nisam vjerovao da aballo neće zabiti više od 3,5 golova...
Nego, vratimo se na ovo što jesam odigrao. Uloženo je 175kn na 8 parova. Dobijeno je 197kn.
Dakle dobitak od 22kn. Možda ne zvuči puno, međutim ja sam ulagao 20 puta manje od njihovih preporuka. Kao što sam i najavio.
Dakle da ste se kladili sa njihovim ulozima bili bi u plusu 440kn za samo jedan dan...
Danas je novi dan, i dalje imam premium, i danas idu 20 puta manje uplate nego preporučene.
Za vikend možda dignem malo uloge, ali o tome sutra više :-)
LP i slika za kraj
danas ima mi toliko zanimljivih stvari za odigrat da mi je tesko odabrati na sta staviti pa cu omasoviti i spustiti uloge
neda mi se pisati razloge uglavnom na neki osobni dojam i statistiku
ukoliko vas zanima suha statistika ovaj sajt ce posluziti http://www.tennisexplorer.com/
Cervenak P. v Dancevic F. over 21.5 @ 1,72 100E
Rochus O. v Petzschner P. Rochus O. @ 1,72 100E
Mathieu P v H. v Gulbis E. Mathieu P @ 1,61 100E
Vitjaz v Donbass Donbass @ 2,00 100E
Ignatik U. v Bemelmans R. Bemelmans R. @ 1,57 100E
Hocevar R. v Odesnik W. over 21.5 @ 1,72 100E
Hifk v SaiPa Hifk @ 1,71 100E
Jyvaskyla v Assat Pori Jyvaskyla @ 2,00 100E
Alund M. v Skugor F. under 21.5 @ 1,83 100E
Tonsberg v Lillehammer Lillehammer @ 1,50 100E
Gonzalez A. v Elias G. over 22.5 @ 2,00 100E
Rogle v Linköping Linköping @ 2,00 100E
Krajicek A. v Klahn B. Klahn B. @ 1,61 100E
Johnson S. v Alves T. Johnson S. @ 1,45 100E
eto skorom pa 2/3 banke s bet365 na bubaj pa sretno svima ukoliko neko odabere nesto od ovog te dijeli slino razmisljanje glede nekog para
danas ima mi toliko zanimljivih stvari za odigrat da mi je tesko odabrati na sta staviti pa cu omasoviti i spustiti uloge
neda mi se pisati razloge uglavnom na neki osobni dojam i statistiku
ukoliko vas zanima suha statistika ovaj sajt ce posluziti http://www.tennisexplorer.com/
Cervenak P. v Dancevic F. over 21.5 @ 1,72 100E
Rochus O. v Petzschner P. Rochus O. @ 1,72 100E
Mathieu P v H. v Gulbis E. Mathieu P @ 1,61 100E
Vitjaz v Donbass Donbass @ 2,00 100E
Ignatik U. v Bemelmans R. Bemelmans R. @ 1,57 100E
Hocevar R. v Odesnik W. over 21.5 @ 1,72 100E
Hifk v SaiPa Hifk @ 1,71 100E
Jyvaskyla v Assat Pori Jyvaskyla @ 2,00 100E
Alund M. v Skugor F. under 21.5 @ 1,83 100E
Tonsberg v Lillehammer Lillehammer @ 1,50 100E
Gonzalez A. v Elias G. over 22.5 @ 2,00 100E
Rogle v Linköping Linköping @ 2,00 100E
Krajicek A. v Klahn B. Klahn B. @ 1,61 100E
Johnson S. v Alves T. Johnson S. @ 1,45 100E
eto skorom pa 2/3 banke s bet365 na bubaj pa sretno svima ukoliko neko odabere nesto od ovog te dijeli slino razmisljanje glede nekog para
1400eura - skoro 2/3 banke !?
CAR !
Sretno ti bilo ...
dva dana za redom u dobitku..ulog 10kn dobitak 110kn, drugi listic ulog 20kn dobitak 140kn...nije puno ali čovjeka veseli, bar da sam uzeo kladionici :) krenulo me nešta
Odigran drugi dan dvoznak-a...
Imam neki problema sa računom, nije mi dostupna lova koja je dobijena jučer i danas.
Javio sam se supportu, izgleda da je neki problem do njih, vratit će mi lovu do sutra ujutro...
Uglavnom, vratimo se na dvoznak, odigrao dns ono što je bilo ponuđeno ali s obzirom da nisam imao dosta love na računu, nije sve odigrano.
Malo su mi "shebali" experiment, ali odigrao sam opet nešto parova za koje sam bio siguran da bi mogli proći...
Čekamo sutra da vidimo rezultate....
Slika listića: