- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma igram uglavnom 3 listića, jedan noramalan, jedan dalekometni, jedan siguran, pa ćemo vidjeti dokle ćemo tako
Za sad sam u plusu konstantno, vidjet ćemo koliko još dugo....
na snookeru odnio čisto za tjedan dana nekih 800kn,..unazad 3-4 godine pratim svaki turnir(snooker) i odprilike znam ko je u kakvoj formi...
popušil sam dosta na nogometu-jer slušam okolo budaletine,..najbolje sam igrati-razraditi sistem klađenja i to je to...
na snookeru odnio čisto za tjedan dana nekih 800kn,..unazad 3-4 godine pratim svaki turnir(snooker) i odprilike znam ko je u kakvoj formi...
popušil sam dosta na nogometu-jer slušam okolo budaletine,..najbolje sam igrati-razraditi sistem klađenja i to je to...
Ja se inače najradije kladim na rukomet i nogomet. Tim redom, ali s obzirom na prvenstvo, dosta je slaba ponuda rukometa...
I da, pratim i medveščak intezivno, pa ebel uglavnom imam u malom prstu
Iako se sad kladiti na bilo koga u drugom krugu lige, je čista lutrija...
Ali veliki su koeficijenti, pa ako netko sa teškog gostovanja naleti na recim RB, kac, vienu ili medvjedima, tu je poprilično jasno. Još ako se pogleda kako je zgusnut termin između tekmi, i dan odmora više igra veliku ulogu, a da ne spominjem putovanja...
za sutra igram 3 sigurna snooker para-jedan listić..
a na drugi hokej-makar ga puno ne pratim-stavil bum protiv medveščaka-dobar je koeficjent
a na drugi hokej-makar ga puno ne pratim-stavil bum protiv medveščaka-dobar je koeficjent
Pa neznam baš, medvjedi su u dosta dobroj formi, igrli su protiv Villacha predprošlo kolo, i to su ih uništili, a u prošlom kolu su imali teško gostovanje kod Linza, dok je medveščak igrao protiv pretposljednje momčadi prvenstva...
Prije bi rekao da se isplati odigrati neki dalekometni na medveščak i na albu protiv olimpije....
kako mi mugro uvalio imo 100 E na njega protiv ferera @ 5,50 2-0 je imo u setovima te brejk u 4tvrtom setu na kraju se raspo
Struff - de Schepper Struff @ 2,20 (Bet365) 200E
de Schepper inace na ovakvim podlogama je izrazito opasan sa svojim razornim servisom no otpoco je godinu prilicno lose, vjerovatno previse zimovo.3-3 skor na pocetku sezone ali je gubio od prilicnih daski ala klec, cak je izgubio u chenaju set od nekog totalno anonimnog domaceg decka.Struff takodjer nista specijalno no dobio je Hutu i De Bakkera u australiji.Lani vrlo dobar indoor 12-5 medju kojima se naslo dobrih chelenger skalpova ala Manarino, Knitel , Baker, Bachinger, Berankis .....Osim toga i domaci je igrac
kojq su ta 3 para
Marseile:raspon golova 2-3
Juventus-Lazio: odg 3+
Bemelmans - Authom Bemelmans @ 1,67 (Bet365) 300E
Authom je izrazito opasan indoor sa 40-11 lani (ok bilo je tu dost futures meceva) , lani je dobio jednog LLodru, Rosola , Levinea.Ipak je to nestabilan igrac kako dobi bolje od sebe tako poceto u egal ili kad je favoriziran podbaci.U australiji je igro dobro izbacio Browna i Serru te bio zaustavljen od Berlocqa.Bemel ko Bemel servis voley sto na ovakvim podlogama je dobra taktika.Takodjer dobro otpoceo sezonu u cenaju ga kroz tajeve Stakhovsky dobio u australiji nakon sto je izbacio Ilhana i Golubeva je u ratu od 5 setova 11-9 izgubio od Vazelina.Bemelmans je inace izraziti indoor igrac , lani je ovdje igro finale i mislim da je sveukupno standardniji sa vise kontinuiteta na servisu igrac
Ja sam poceo pratit NHL otkako je poceo, solidni su kf a ako znate na koga se treba kladit onda imate veliku prednost. Za danas/sutra igram na Clipperse. A moze i zbroj poena 201.5 manje
Epinal-Nantes 2
Juventus- Lazio -3g
Obala Bjelokosti-Togo f2
Nantes dolazi u najjacem mogucem sastavu, a Juve... ipak je kup, a i malih problema sa ozljedama.
Za Slonove ne treba trosit rijeci.
Barys Astana - Slovan Bratislava Barys Astana @ 2,10 (Bet365) 400E
u ovako koncipiranom khlu novopridosle ekipe izvan sssr-a su izrazito domacinske pa tako iako vrlo dobar slovan u gostima nije to ista ekipa.Gostovanje u dalekoj Astani je jos i vise neugodno.Slovan u principu nema mjesta za ici prema gore u diviziji uoci playofa, a isto tako je i solidno iznad crte playoff zone.Astana s druge strane na 6tom mjestu divizije moze dohvatiti 5ti Novosibirsk.Koliko je to motiv posto je tesko birati protivnika izmedju ovih najbolje plasiranih tesko je reci.Ipak ja idem na kakav takav motiv, tezak teren te dalek put za Slovan
eto jos jedan hokej
Yugra - HC Lev HC Lev @ 2,90 (bet365) 250E
ovdje vjerovatno pola kladionicara koji igraju hokej idu na Yugru koja se znacajno digla u formi loveci playoff.Trenutno prvi iza crte u trci sa Nižnekamskom koji je nutra.Lev s druge pak strane tek unutar playoff zone ispred Torpeda.Lev je poput prije spomenutih pridoslica vise domacinska ekipa no nerjetko iznenade u gostima kao sto su dobili Dinamo Moskvu prije mjesec dana ili vraski namucili SKA.Prvu tekmu su deklasirali Yugru na svom terenu 4-0 , danas vjerovatno nece biti tako lako.Motiv je podjednak ja idem usprkos nezgodnog gostovanja da ce ipak bolja ekipa kroz cijelu sezonu pobijediti
Probat ću danas ovo u Lutriji:
Obala Bjelokosti-Togo 1 1.3 nogomet
Celtic-Dundee Utd 1 1.4 nogomet
Pontebba-Asiago 2 1.3 hokej
R.Dutra Da Silva-J.C.Campozano 1 1.35 tenis
Smyczek T.-T.H.Yang 1 1.35 tenis
Ukupno: 4.31
Mytishi - Sp. Moscow Mytishi @ 1,80 (Bet365) 390E
Domacin nema jos puno kola nade da uz srecu dograbi playoff.Iako inace tradicionalno pri vrhu khla zadnjih godina ove godine usprkos solidne momcadi su previse bodova prosipali.S druge strane Spartak koji se odavno oprostio od sezone i sad neopterecen igra najbolji hokej dobivavsi znatno jace protivnike od sebe.Kako bilo da bilo srecu treba traziti i domacin nema manevarskog prostora za gubiti bodove do kraja regularne sezone.Izugbiti doma od zadnje momcadi divizije bio bi veliki udarac
Za par dana stavljam jednu BESPLATNU prognozu unaprijed sa dvoznaka. Svi koji su zainteresirani nek mi se javi na pp
ekipa jel prati ko smicera ili da ga je pratio i uzeo pretplatu njegovu? jako me privlaci pa bi uzeo a nezz sta da ocekujem od njegovih parova.. citam po netu i stvarno svasta se pise od toga da je*eno gadja do toga da je prevara..
ekipa jel prati ko smicera ili da ga je pratio i uzeo pretplatu njegovu? jako me privlaci pa bi uzeo a nezz sta da ocekujem od njegovih parova.. citam po netu i stvarno svasta se pise od toga da je*eno gadja do toga da je prevara..
kolko je para pretplata i na koliko vremenski? men se cini jedan od boljih, ali ako imas za visoke uloge jer on tako igra a tak je i najbolje..
400kn mjesec. od toga se on obvezuje na 15 listica minimum , tako kaze.. a to sam mislio uzet s frendovima pa podjelimo pretplatu i kladimo se , za pocetak nebi isao s visokim ulozima, krenuo bi sa 50kn kvota oko 2 i duplanje a kasnije ako se dobro pokaze bi dizao.. al opet citam svasta o njemu i nije bas da mi se da izgubit 500kn+pretplata na bzvz nesto..
bas sam ja mislio predloziti da se opet skupi nas 20-ak i uzmemo pretplatu od smicera... pratim ga vec koji mjesec i svaku nedjelju stavlja free listic na fejs i jakoo malo listica je fulao...
Mjesečna naknada za primanje mojih parova (ŠMICER) putem sms poruka iznosi 400 KN(60 EU). Ako ste zainteresirani i želite pratiti parove uplate možete izvršiti na ove načine: Uplata iz Hrvatske - kupite HL bon-ove za internet klađenje u vrijednosti od 400 kn(2 puta HL bon od 200 kn) u poslovnicama Hrvatske lutrije (dakle kupite bon i pošaljete kod-ove) ili uplata putem moneybokersa, Uplate iz inozemstva - Western Union ,pay safe card ili moneybookers. POSTOJI JOS UPLATA OD 500kn (jedan kod od 500 kn iz lutrije) TE ONDA SURADNJA TRAJE MJESEC I POL DANA(45 dana). Obvezujem se da ce te par ili parove sa ukupnom kvotom oko 2 dobivati najmanje 15 dana u mjesecu od dana kad zaprimim valjane kodove(pin-ove) ili neku od drugih vrsta uplata... Za prolaznost parova ne odgovaram,a salju se isti oni parovi koje odigram.U tu cijenu ukljuceni si i razni infooo itd. što se nekad ne objavi na blogu, ovisno o ponudi.. Moj odabir parova se bazira na sportovima: odbojka, košarka, tenis, rukomet, vaterpolo.. ponekad i nogomet i ostali sportovi.. no najviše odbojka i košarka.. što se može primijetiti na blogu..Šta se samog slanja parova tiče:
parovi će vam biti poslani najmanje sat prije poćetka prve utakmice, a nastojat ću ih poslat do 17 h.....Također ću Vam predložiti jedan sistem ako postanete korisnik po kojem ja igram i po kojem na kraju i ostvarim zaradu.
Ja sam za
Ja sam za
Radije ovaj dvoznak, oni puno više zarađuju, i same prognpze su dosta detaljnije objašnjene...
Recimo traži se 2500kn za to. nek nas je 10, može svatko dati 250kn jer vidim da pogađaju jako puno, preko 90%...

Kolega je poslao prognozu, uplaćeno 50kn na nju, vidjet ćemo hoće li proći.
odigrano 5 parova, ukupni tečaj je 22 međutim ja sam odigrao sistem 4/5 pa mi je tečaj oko 13 i pol, a dobitak 640kn
S obzirom da ima i prognoza i NBA-a, rezultate ćete dobiti ujutro, postana slika cijela
Kolega je poslao prognozu, uplaćeno 50kn na nju, vidjet ćemo hoće li proći.
odigrano 5 parova, ukupni tečaj je 22 međutim ja sam odigrao sistem 4/5 pa mi je tečaj oko 13 i pol, a dobitak 640kn
S obzirom da ima i prognoza i NBA-a, rezultate ćete dobiti ujutro, postana slika cijela
Aj sretno :)
Evo 2 listića od mog kolege koji nema pojma o klađenju, nego se samo preko tog kladi. Od sutra ja počinjem stavljat svoje listiće
kako izgleda EBEL 2 krug, samo jedan zicer je pobjedio ostalo sve veči koeficijenti prošli
za medveščak sam bil 100% siguran da pljuga,.al ovo je teško iznenađenje(hokej) olimpija tukla u gostima,,nogomet 1 poluvrijeme oba mi prešla-dobre kvote- al janezi me shebali...
edit:sad zabio i blackburn 45+ pa mi nije tak žal