Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana izdvojena tema

poruka: 11.931
|
čitano: 3.823.738
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana

Meni maloljetni sin ponekad kupi bon (u bilo kojoj poslovnici "Hrvatske lutrije"). To nije zabranjeno za maloljetnika jer on taj bon ne može koristiti pošto je maloljetan. Pri registraciji za internet klađenje mora se upisati OIB i svi osobni podaci. Ne možeš prijaviti lažne podatke jer nikad nećeš dobiti novac osvojen od igara na sreću. Osnova za utvrđivanje identiteta je OIB, a Ministarstvo financije Republike hrvatske sve to nadzire.

14 godina
neaktivan
papuk kaže...

Meni maloljetni sin ponekad kupi bon (u bilo kojoj poslovnici "Hrvatske lutrije"). To nije zabranjeno za maloljetnika jer on taj bon ne može koristiti pošto je maloljetan. Pri registraciji za internet klađenje mora se upisati OIB i svi osobni podaci. Ne možeš prijaviti lažne podatke jer nikad nećeš dobiti novac osvojen od igara na sreću. Osnova za utvrđivanje identiteta je OIB, a Ministarstvo financije Republike hrvatske sve to nadzire.

E puno ti hvala na ovoj informaciji :)

Da, naravno da ne mogu iskoristit nikakve lazne informacije .. nego sam mislio prek sestre napravit racun sa njezinim podacima, sa cime se ona naravno slaze, pa bih samo trebao si kupovat bonove !

Zasada privremeno dok za 4mj ne napunim 18. :)

Znaci u kladionici Hrvatske Lutrije mogu bez problema kupit bon ? 

Posjetite internet radio Firma illegal ! :) http://www.firma-illegal.co.nr/
13 godina
ATJLučko kaže...

Mali osvrt na ovu utakmicu, odnosno suparnike,

1 činjenica; zadnji puta kada je Athletic Bilbao iznenadio Barcelonu dogodilo se davne 2006 godine {#}, kada je bilo 3:1 za Athletic Bilbao, što znači da već deset utakmica i pet sezona Barcelona nije vidjela "iznenađenja" od Athletic Bilbao-a,

2 činjenica; u tih deset utakmica Athletic Bilbao je dao gol u njih sedam, od toga u njih četri od pet domaćih {#}, tako da bi Athletic Bilbao mogao dati gol Barceloni, mogli bi oba dva kluba dati gol na utakmici, ali će sigurno biti over 2.5 golova na utakmici,

a nadam se da je tak koeficijent mamar 1.30, jer ako je, ja bih ga igrao {#}!  

Bilbao vodi 2:1 {#}

14 godina
sLim95 kaže...
ATJLučko kaže...

Mali osvrt na ovu utakmicu, odnosno suparnike,

1 činjenica; zadnji puta kada je Athletic Bilbao iznenadio Barcelonu dogodilo se davne 2006 godine{#}, kada je bilo 3:1 za Athletic Bilbao, što znači da već deset utakmica i pet sezona Barcelona nije vidjela "iznenađenja" od Athletic Bilbao-a,

2 činjenica; u tih deset utakmica Athletic Bilbao je dao gol u njih sedam, od toga u njih četri od pet domaćih{#}, tako da bi Athletic Bilbao mogao dati gol Barceloni, mogli bi oba dva kluba dati gol na utakmici, ali će sigurno biti over 2.5 golova na utakmici,

a nadam se da je tak koeficijent mamar 1.30, jer ako je, ja bih ga igrao {#}!

Bilbao vodi 2:1  {#}

Da ne ispadne da flejmam, ili hejtam, moj post je bio upućen na događaj da će Athletic Bilbao dati gol, a kao što se je vidjelo dao je, i da će biti over 2.5 gola na utakmici, što je i bilo (1:1) 2:2, ali kao što se na kraju priče vidjelo, iznenađenja je bilo ali ne pre pre velikog, što je samo pokazatelj kako sam dobro predvidio.

A koeficijent na over 2.5 golova na ovu utakmicu je bio 1.50, a da će oba dati gola 2.00, pa što možeš više poželjeti za odigrati, reči mi sLim95 {#}!!!!

Moraš priznati da sam u analizi pogodio sve 100% {#}{#}  !!!!

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana

Nevjerojatan je ovaj nogomet. Idemo sad na hokej {#}. Medvjedi sve redom razvaljuju.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

Što mislite o ovome:

16 godina
neaktivan
tonyx1209 kaže...

Što mislite o ovome:

Koliko ulažeš?

15 godina
neaktivan
doctor_crash kaže...
tonyx1209 kaže...

Što mislite o ovome:

Koliko ulažeš?

10-20 kn.

17 godina
neaktivan

Cilic - Dasco 2 @ 3,00 bum 10E

ok verdasco igra lose to je svima jasno ali cilic 1,3 sa ex top 10 s kojim ima negativan h2h 2-4.Cilica kladionice cijene po petersburgu koji nije turnir vec organizirani kriminal i pobjedom nad raonicem koj ije jednostavno drva sa tada losim servis danom i cilicu je uspjevalo spasavati 15-40 protiv igraca bez returna.dasco je slicna eror masina poput cilica dosta baca van ali 15-40 cilic nebu spasavo.Cilic je u boljoj formi i zavredjuje status favorita ali 1,6 1,7 tu negde 3 koeficijent na dasca je smjesno sve da i izgubi glatko

1:2 {#}

Stepanek - Mayer over 23 @ 2,00 bum 10e

otvoren mec u svakom smislu.mayer je nemoguce procjeniti jedan dan igra odlicno drugi nemre servirati.Radek manje vise standard old school serv pa na mrezu ak nema serve lose mu se pise.oba dvoje imaju puno oscilacija tokom sezone pa i unutar meceva .kad sve podvucem over mi se cini ok opcija

21 {#} radek stari konj brejkne prvi set za 5-5 i opet zgubi servu u drugom set brejkne za 3-3 i zgubi servu sa 30-15 pa opet sljedeci servis reprizira zgubi servu sa 30-15 .Mayer sljedece kolo je out kog kod dobi

Raonic - Benneteau 2 @ 2,30 bum 10E

domaci bene je nekad bio jedan od rijetkih koji je zna pokoji put otkinuti feda ili nadala na dobar dan.Sad je druga prica no kroz chelengere se polagano vratio.ovo najvise igram protiv drva raonica jer ono sto je pokazo protiv cilica je bio amaterizam na druge servise sve je baco u mrazu sporo se kreto kasnio na lopte i uzasni bekhend.otvoren mec ovisi o servisu raonica no bene mi se koeficijentom ali i opcenito vise dopada

1:2 {#}

Bogomolov - Bellucci 2 @ 2,60 bum 10E

eto danas sve upseti .Ja sam uvjeren da je bogomolov mafijoza .Zadnjih njegovih 5-6 meceva su toliko cudni sa toliko preokreta na jednu pa na drug stranu da to nemoze biti slucajno .Da je samo glup gubio bi te meceve no po odabiru turnira i partnera za te eskapade vidi se da decko zaradjuje lovu s tim.Ok jedan mec ali 80% meceva koje igra su epic.O Bellucciju nema nista rec nekad solid danas vreca za napucavanje i ovo je odabir cisto protiv boge koji mi mirise na kriminal

Fischer - Hernych 1 @ 1,90 bum 10E

sigurno se pitate haa kaj je lud fisher igra uzasno.Ali ovo je bas jedan od onih meceva na chelengerima di sve govori za hernycha bolja forma bolji h2h bolje rangiran ali sta bode u oci zasto onda prakticki egal koeficijent.Nekakvim iskustvom sam uvidio da kad na chelengeru koeficijent ne odgovara stanju na terenu cesto bude cudan mec.Ja cu testirat opet tu svoju teoriju

1:2 {#} 100% fiks ali na krivu stranu nego ja ocekivo hernych 4-0 u prvom setu zgubi set fischer 3-0 u drugom setu zgubi set fischer 4-2 u trecem setu zgubi mec imajuci 40-15 na svom servisu plus 4 ekstra gpa za 6-5 i biva slomljen 

Janowicz - Meffert 2 @ 2,10 bum 10E

isto mi cudan koeficijent jano je drvo ok namucio je a. becka na zadnjem chelengeru no ima nimalo impresivan 9-9 skor indoor zivi i umire servisom jer jedino to zna .Meff old school takodjer no specijalista za indoor 13-4 ove sezone ,jedan osvojen chelenger jedno finale i jedno polufinale.Po meni nerazuman koeficijent

2:1 {#} nista se tu nema reci jano je bio bolji mef sretan da je i set ulovil

EDIt

V.Žižkov - Ostrava 2 @ 2,60 bum 10E     0:3 {#}

Bubka - Donskoy 1 @ 1,60 bum 10e      2:1 {#}

Ward  - Torebko 2 @ 2,40 bum 10e      1:2 {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 12:37 (Tcherot).
13 godina
neaktivan

Pozdrav kladioničari !

Registrirao sam se na ovaj forum jel sam slučajno naletio na ovu temu. Da se predstavim: Zovem se Kristijan i već godinama se kladim. Sve što odigram objavim na svom facebook profilu i ako želite zaraditi ne kladionici pratite me na facebooku i zaradite sa mnom ! Sljedeći listić odigrati ću za tjedan dana. Trenutno sam u minusu, ali u sljedeća 2 listića vračam se u plus. Koga zanima kako se kladim neka me doda za prijatelja ništa se ne plača - sve je besplatno. Ne tražim novac od Vas nego od kladionice ! Ozbiljno shvaćam klađenje i ne kladim se s 10kn nego s malo većom svotom. Toliko od mene i nadam se da mi nećete zamjeriti što sam ovako upao. Pozdrav !

Evo i slika mog odigranog lisića:

http://www.facebook.com/kristijan.prognoze
15 godina
Kristijan Prognoze kaže...

Pozdrav kladioničari !

Registrirao sam se na ovaj forum jel sam slučajno naletio na ovu temu. Da se predstavim: Zovem se Kristijan i već godinama se kladim. Sve što odigram objavim na svom facebook profilu i ako želite zaraditi ne kladionici pratite me na facebooku i zaradite sa mnom ! Sljedeći listić odigrati ću za tjedan dana. Trenutno sam u minusu, ali u sljedeća 2 listića vračam se u plus. Koga zanima kako se kladim neka me doda za prijatelja ništa se ne plača - sve je besplatno. Ne tražim novac od Vas nego od kladionice ! Ozbiljno shvaćam klađenje i ne kladim se s 10kn nego s malo većom svotom. Toliko od mene i nadam se da mi nećete zamjeriti što sam ovako upao. Pozdrav !

Ne želim nikoga popljuvati ali ovo boldano sigurno nije ozbiljna izjava nekoga tko se ozbiljno bavi klađenjem.

Za sve ostalo što si napisao {#}

17 godina
neaktivan

JCF - Mahut 1 @ 1,85 bum 10E                0:2  {#}jcf vidno bolestan vjerojatno jetra po ocima imo je oba seta break prednosti no mahut ga je brejknul valjda 10 puta 

Tursunov - Mannarino 2 @ 2,20 bum 10e       0:2 {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 12:36 (Tcherot).
13 godina
neaktivan
miki1981 kaže...
Kristijan Prognoze kaže...

Pozdrav kladioničari !

Ne želim nikoga popljuvati ali ovo boldano sigurno nije ozbiljna izjava nekoga tko se ozbiljno bavi klađenjem.

Za sve ostalo što si napisao {#}

Klađenje je puno zabave i bijesa. Vjeruj mi da kada ti par na listiću vodi 7-1 da si sretan, a kada najbolji igrač svijeta Messi u 95. minuti promaši penal onda si bijesan . To ti je sve KLAĐENJE {#}

http://www.facebook.com/kristijan.prognoze
15 godina
neaktivan

ajmo ljudi šta mislite za večeras šta će proći

dajte neki listić sa 4 para složite

mislim uložit 20 kn

15 godina
neaktivan

Istinita prica (cuo sam je jedne subote pa nisam najbolje sve pohvatao, ali uglavnom)...

Lik je odigrao listic, navecer je otisao u grad (kafic), provjerio parove i sve je bio pogodio osim jednog para koji mu je vodio 4-1 (radilo se o velikom dobitku, oko 10 tisuca kuna)... zatim je sav sretan platio pice svima koji su u tom trenutku bili u kaficu (a bilo je dosta ljudi) ... pogadjate sto se na kraju dogodilo?

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 20:25 (rebelsy).
15 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

Istinita prica (cuo sam je jedne subote pa nisam najbolje sve pohvatao, ali uglavnom)...

Lik je odigrao listic, navecer je otisao u grad (kafic), provjerio parove i sve je bio pogodio osim jednog para koji mu je vodio 4-1 (radilo se o velikom dobitku, oko 10 tisuca kuna)... zatim je sav sretan platio pice svima koji su u tom trenutku bili u kaficu (a bilo je dosta ljudi) ... pogadjate sto se na kraju dogodilo?

nije dobio?

15 godina
neaktivan

sry na dp ali moj pokusaj 

Vrijedi pokusat Vrijedi pokusat
17 godina
neaktivan

Nishikori - Stakhovsky h2 (+3,5) @ 1,90 bum 10E   4:6 3:6 {#}

Lopez - Llodra 1 @ 2,10 bum 10E               2:0  {#}

Roddick - Benneteau h1 (-2,5) @ 1,70 bum 10E     6:4 6:4 {#}

Granollers - Chardy 2 @ 1,70 bum 10E        0:1 predo {#} grano

Wawrinka - Isner 1 @ 1,60               1:2 {#}  mec di da toliko prilika no return isneru i konacno zajeb... brejk prednosti u trecem setu protiv drva ni ne zasluzuje dobiti

Brown - Grigelis 2 @ 2,40 bum 10E                    1:2 {#}

Hajek - Zeballos 2 @ 2,00 bum 10E              0:2 {#}

Begemann - Nieminen 1 @ 1,60 bum 10E     2:1 {#}

EDIT

Capdeville - Ciric 1 @ 1,70 bum 10E         2:1 {#}

Vagnozzi - Crugnola 1 @ 1,70 bum 10E  2:0 {#} talijanska posla 10 brejkova na tvrdoj podlozi

Jones - Heliovaara 1 @ 1,70 bum 10E     1:2 {#} neznam kaj je debil napravil ali zadnje sto bacio oko imo je 7-5 4-4 totalnu dominaciju

Mayer - Odesnik 2 @ 2,60 bum 10E       1:2 {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2011 7:15 (Tcherot).
15 godina
neaktivan
Tcherot kaže...

Nishikori - Stakhovsky h2 (+3,5) @ 1,90 bum 10E   4:6 3:6 {#}

Lopez - Llodra 1 @ 2,10 bum 10E               2:0  {#}

Roddick - Benneteau h1 (-2,5) @ 1,70 bum 10E     6:4 6:4 {#}

Granollers - Chardy 2 @ 1,70 bum 10E        0:1 predo {#} grano

Wawrinka - Isner 1 @ 1,60

Brown - Grigelis 2 @ 2,40 bum 10E                    1:2 {#}

Hajek - Zeballos 2 @ 2,00 bum 10E

Begemann - Nieminen 1 @ 1,60 bum 10E

EDIT

Capdeville - Ciric 1 @ 1,70 bum 10E

Vagnozzi - Crugnola 2 @ 1,70 bum 10E

Jones - Heliovaara 1 @ 1,70 bum 10E

Mayer - Odesnik 2 @ 2,60 bum 10E

krenulo te nešto u zadnje vrijeme :D

Hrvatska vidje svakojakih čuda, al' ne nađe štrika za toliko juda
17 godina
neaktivan
cola777 kaže...

masters {#} nema toliko stele a i po chelengerima se ekipa trsi uhavtiti bolje mjesto za start sljedece sezone

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 17:53 (Tcherot).
17 godina
neaktivan

Beck - Bohli 2 @ 1,85 bum 10E           1:2 {#}

Janowicz - Kravchuk 2 @ 2,00 bum 10E      1:2 {#}

Ram - Przysiezny 2 @ 2,00 bum 10E          2:1 {#} przy uzasan tenis nakon osvojenog seta nista virtualno bez returna

Troicki - Stakhovsky 1 @ 1,50 bum 10E        2:0 {#}  Troicki se malo zaigro pred kraj 3 mp slomljen i sljedeci gejm opet skorom isto 3 mp do 30

Levine - Kuznetsov 2 @ 2,30 bum 10E

Seppi - Almagro 2 @ 2,20 bum 10E        2:0 {#} katastrofalno losa forma pretendenta na top 10 mugra iako je slomio 2-3 puta sepija sam je bio 5-6 puta brejknut      

Fisch - Mayer 1 @ 1,75 bum 10E        2:0 {#}

Monfils - Lopez 1 @ 1,40 bum 10E      0:2 {#} Car ovo moze sam klaun monfils doma u borbi za top 10 5 brejk sansi fulanih i brejkunt svakom prilikom .Car

Bedene - Evans 1 @ 1,60 bum 10E       2:0 {#} rutinski slovenac 

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2011 21:13 (Tcherot).
16 godina
neaktivan

:)

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
17 godina
neaktivan

Bilbao - Fenerbahce 1 @ 1,70 bum 10E      par sekundi prije kraja 67-70 {#} cijelu tekmu takodjer vode na pocetku zadnje i 8 razlike i onda nemogu kosa dati doma 9 koseva i same faule rade divno

Cantu - Olympiakos 2 @ 1,80 bum 10E   64-63 {#} joj kak ne volim kosrku celu tekmu vode na kraju zgube s pol kosa

kosarku vise nikad besmisleno se kladiti na to pogtovo u ovoj ranoj fazi 

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2011 22:38 (Tcherot).
16 godina
neaktivan

Ah, ništa pametno za sutra. Gledam sad Kvalifikacije, Što mislite o BiH-Portugal, i Turska-Hrvatska?

15 godina

evo dobio sam ovo a facebooku kao free prvu vrijedi probati

edit: Ko ima live bet neka proba

listic listic
HRVATSKI LOCKERZ-REGISTRIRAJTE SE I ULOVITE MRAK STVARI ZA 1 KN http://www.pecalica.hr/users/add/3cc3a8170739df8f3d220d3e2fc0d02d
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2011 20:32 (lnova65).
15 godina
neaktivan
lnova65 kaže...

bangor vodi od 2. minute

edit: da si bar prije rekao, stigao bi mozda uplatiti... ovako mogu samo sjediti i gledati...

edit2: procitao sam 1/2 a ne 2/1 ...

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2011 21:36 (rebelsy).
15 godina
neaktivan

vise od stotine strana koje predvidjaju rezultate sam usporedivao i ocenio sam da je sve laz(gubenje vreme i novac). Lopta je  okrugla i treba imati sreke.

moj predlog,

BiH - Portugal   2-2

Turska - Hrvatska   gg

Ceska - Crna Gora   x

15 godina
neaktivan

Prvo poluvrijeme 1-0 za Bangor...

Ne kuzim zasto Supersport nema opciju kladenja na taj par, koeficjent da ce Airbus pobjediti do kraja utakmice je oko 8 (vrijedi staviti bar 10kn)...ali nemaju to u ponudi pod ''kladenje uzivo'

edit: procitao sam 1/2 a ne 2/1 ...

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2011 21:38 (rebelsy).
13 godina
protjeran
lnova65 kaže...

Spušio si bezveze.

umjesto dvice, na poluvremenu ti kečina.

LoL, trebal si probat 1/2

15 godina
neaktivan

Ajme koji sam ja debil, pogledam njegovu sliku listica, procitam da je igrao 1/2 a ne 2/1 i evo sad Airbus izjednacio 1-1 a mislio sam uplatiti da je bilo u ponudi....

TROLOLOLOL!

edit: ako pobjede pojest cu se...

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2011 21:47 (rebelsy).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice