Na kraju sam dao:
Bayern-Napoli 1
Inter-Lille 1
Ajax-Dinamo 1
Benefica-Basel 1
Villarreal-Manchester City 2
Budemo vidjeli .
Na kraju sam dao:
Bayern-Napoli 1
Inter-Lille 1
Ajax-Dinamo 1
Benefica-Basel 1
Villarreal-Manchester City 2
Budemo vidjeli .
Ad1; vrlo dobro, bravo, ako prođe, you are a genie,
Ad2; pa, , Inter je trenutno prvi u skupini, 17 u Serie A trenutno, izgubio od Juventusa doma u zadnjem kolu, ne vjerujem u X
,
Ad3; ajme, kuda X, makar bih ja volio 2, ne vjerujem, nažalost niti da će gola dati, ponavljam, nažalost,
Ad4; Benfica : Basel egal, teško, da će oba dati gol, vjerojatno, pa ipak je Basel dao manchester United.u tri komada, tako da ili oba daju gol ili over 2.5 gola na utakmici,
Ad5; ovdje nema spora o pobjedniku, makar bih ja hrabrijima pokazao i na više od 3.5 gola na utakmici, akoje Man. City mogao man. Utd, doma pobijediti 1:6, ne vidim snage kod Villarreala da zaustavi svijetlo plave iz Manchester-a u prolasku kroz skupinu!
Tko je bio u pravu, vidjet će mo nakon 22.22 večeras, sigurno !
Ad1; vrlo dobro, bravo, ako prođe, you are a genie,
Ad2; pa, , Inter je trenutno prvi u skupini, 17 u Serie A trenutno, izgubio od Juventusa doma u zadnjem kolu, ne vjerujem u X
,
Ad3; ajme, kuda X, makar bih ja volio 2, ne vjerujem, nažalost niti da će gola dati, ponavljam, nažalost,
Ad4; Benfica : Basel egal, teško, da će oba dati gol, vjerojatno, pa ipak je Basel dao manchester United.u tri komada, tako da ili oba daju gol ili over 2.5 gola na utakmici,
Ad5; ovdje nema spora o pobjedniku, makar bih ja hrabrijima pokazao i na više od 3.5 gola na utakmici, akoje Man. City mogao man. Utd, doma pobijediti 1:6, ne vidim snage kod Villarreala da zaustavi svijetlo plave iz Manchester-a u prolasku kroz skupinu!
Tko je bio u pravu, vidjet će mo nakon 22.22 večeras, sigurno !
Ovo sam stavio samo tako jer nisam uspio danas u kladionicu,ali da jesam ovako bi odigrao i stavio 5kn. :D.Nema gubitka,ali i jako tesko za win makar sve je moguce :D..630kn u Fortuni sa 5kn ak prodje :D
Danas:
Bayern - Napoli oba daju gol
Villareal - Man.City 2
Trabzonspor - CSKA M. 2
Lyon - Real 2
Liberec - Karl.Vary 1
Leeds - Blackpool 1
Danas:
Bayern - Napoli oba daju gol
Villareal - Man.City 2
Trabzonspor - CSKA M. 2 ----
Lyon - Real 2
Liberec - Karl.Vary 1
Leeds - Blackpool 1
Sve neka ide niz rijeku, ali duja na real večeras, nekako sumnjam!
Makar bih najželio da budeš u pravu !!!!
Ja se na kraju odlucio na sljedece !
Bayern M. - Napoli / 1 @ 1,35
Villareal - Man. City / 2 @ 1,65
Man. UTD - Otelul / 1 @ 1,15
Lyon - Real M. / T1 daje gol @ 1,55
Ajax - Dinamo ZG / T2 daje gol @ 1,70
Ulog 50kn, ev. dobitak 321kn !
Pa evo neka bude sretno meni i vama svima koji ste se veceras okladili ! ;)
Hahahhahahahahahahahh .. Dinamo ne moze gola dati hahahahah ma kakvi gola, ne moze prijec centar hahahahahah JAOOOOOOOOOO SRAMOTOOOOOOOOOOOO ! :D
6 | Oke .. jebale me ankete :D |
---|
Jedino te naši mogu zeznuti.
Baš da pitam, koliko vi obično ulažete?
Jedino te naši mogu zeznuti.
Baš da pitam, koliko vi obično ulažete?
Ma je to si i ja mislim .. no gledao sam na to da im je dns zadnji termin da ulove vlak za europsko proljece, moraju ic na sve ili nista .. nemaju sta izgubit :) Iako ce najvjerojatnije izgubiti, no barem gola mogu dati po mom misljenju ..
OT pitanja .. pa ja inace ulazem kad ocu nkj ozbiljnije 50 - 100kn .. tu i tamo odigram neki ludi sistem za 10ak kuna :)
uff napokon i mene prestala sljedit loša sreča digo 100 kn stavljam listić uskoro
Je*emu sve živo i Benefica. Ne mogu oni zabit jeb*ni gol. U k*rac i sve. Odo gledat Ulični tango.
Uložio 5 digo 277 danas.
Listić je bio
Villareal - Man City - hendikep 1:0 - 2 (2,65)
Lyon - Real - hendikep 1:0 - 2 (2,65)
Bayern - Napoli - oba daju gol (2,00)
Man Utd - Otelul - hendikep 0:2 - X (4,15)
jucer lopez 6-4 4-2 na domacem terenu zgubi mec.Kamke set i 3 mec lopte zgubi mec.Magnitogorsk 1-0 u prvoj minuti hokej i nedaju gola cijelu tekmu a imaju top napad khla.
Eto danas je zadnji pokusaj skidanja malera ak danas nebude + bilo kakav makar euro prestajem sa kladjenjem .Skinul bum sa kladionica preostalu lovu i kupil si gluposti morti sandy konfu cist iz objesti bolje neg gubiti lovu i zivce sa mafijom.Nakon 10 let moguci kraj .Eto singlova pa sta bude.Neda mi se pisati objasnjenja
Tanjong - Woodlands 1 1. poluvrijeme @ 2,80
Novokuzneck - Din.Moskva ft (ukljucujuci ot) 1 @ 2,40
Tsonga - Querrey h2 (+3,5) @ 1,90
Ljubičić - F.Mayer 1 @ 1,90
Nishikori - Seppi h1 (-2,5) @ 1,80
Čilić - M.Granollers h2 (+3,5) @ 2,00
Ferrero - Bogomolov h1 (-2,5) @ 1,90
Brands - Jaziri 2 @ 2,80
Mello - Felder 2 @ 4,00
Monaco - Fognini under 22,5 @ 1,85
rubin-totenahm 2
3 | da |
---|---|
10 | ne |
Kako stoji Medveščak? Sutra igraju protiv Red Bulls Salzburga.
Kako stoji Medveščak? Sutra igraju protiv Red Bulls Salzburga.
Zadnju je Medveščak dobio 6:4 ak se ne varam,protiv KAC-a čini mi se...
Prokleta Benfica!!!!
a Kopenhagen?
Prokleta Benfica!!!!
Nisi valjda stvarno mislio da će ti proć svih 10 parova?
Prokleta Benfica!!!!
a Kopenhagen?
Igra sistem 9/10, očito ga je Benfica više naljutila :).
Jel se to meni cini ili je ovo proslo?.nek neko provjei jer sam na ajfonu.99% da jest.
Prokleta Benfica!!!!
a Kopenhagen?
Ma od njih nisam ništa ni očekivao, a za Benficu sam se nadao da će dobiti... a ionako je sistem 9/10
Prokleta Benfica!!!!
Nisi valjda stvarno mislio da će ti proć svih 10 parova?
Ma to sam uplatio 4fun, čak sam se i iznenadio kad sam danas ujutro vidio da mi ih je tolko prošlo :)
Da, očekivao sam sigurnu pobjedu -_-
OT:
Maloprije bio na piću pa malo svratio do kladomata, uplatio 10 kn na Celtic-Rennes 1.pol - 1 (6.00), u 30. minuti
uff za sutra imam samo tri para
inter-split 2 @ 2.90
mainz-stuttgart 2 @ 2.70
slaven-rijeka 1 @ 1.75
ovaj 3. par me zajbava nisam zicer za njega
0 | da |
---|---|
2 | ne |
jucer lopez 6-4 4-2 na domacem terenu zgubi mec.Kamke set i 3 mec lopte zgubi mec.Magnitogorsk 1-0 u prvoj minuti hokej i nedaju gola cijelu tekmu a imaju top napad khla.
Eto danas je zadnji pokusaj skidanja malera ak danas nebude + bilo kakav makar euro prestajem sa kladjenjem .Skinul bum sa kladionica preostalu lovu i kupil si gluposti morti sandy konfu cist iz objesti bolje neg gubiti lovu i zivce sa mafijom.Nakon 10 let moguci kraj .Eto singlova pa sta bude.Neda mi se pisati objasnjenja
Tanjong - Woodlands 1 1. poluvrijeme @ 2,80 0:0
Novokuzneck - Din.Moskva ft (ukljucujuci ot) 1 @ 2,40 2:2 2:3penali ponisten video snimkom gol domacina
Tsonga - Querrey h2 (+3,5) @ 1,90 ko je bi hrabriji mogo je i na amera za fini koeficijent vidljvio je da tsonga ovdje nije imo namjeru igrat
Ljubičić - F.Mayer 1 @ 1,90 ljuba ljuba crni sine 2-0 servis i onda pojuf 1 gejm do kraja meca osvojis
Nishikori - Seppi h1 (-2,5) @ 1,80
Čilić - M.Granollers h2 (+3,5) @ 2,00 ovo mi isto zao sto nisam igro cistu dvojku no nisam mogo na pajsera poput grane
Ferrero - Bogomolov h1 (-2,5) @ 1,90 tu je bilo svega ovaj bogo je lud
Brands - Jaziri 2 @ 2,80 1-1 u setovima i jaziri koji vuce ozljedu predo
Mello - Felder 2 @ 4,00 Felder tu opce nije bio daleko izgubio oba seta na zadnjoj serv za ostanak u mecu i cak imo i brejk sanse da on uzme set.opet cu protiv mella
Monaco - Fognini under 22,5 @ 1,85
Iha zivot na visokoj nozi 17,5 Eura zarade ihaaa.Ovo je kak je sam mi hokeja zal ponisteni gol i posle lutrija u penalima
Cska - Spartak 1 @ 2,10
khl gradski derbi obje prosjecne gornja sredina ekipe .Iako je spartak iz derbija cesce izlazio ko pobjednik nekak mi se cini da je cska ove godine zivnul pogotovo doma
2:1
Kazan - Astana h1 (-1,5) @ 1,80
hokej cesce zavrsava sa 2 razlike nego sa jedan jer ukoliko je jedan gol razlike ekipa koja gubi vadi golmana .Kazan za svoj rooster serija od 3 poraza previse 4.ti bi stvarno bilo alarmantno.Astana lani solidan ekipa no ove sezone jako suplja u obrani
2:3 bam povedu 1-0 onda raspad jos prime gol u zadnjim sekundama bam khl
Nisikori - Kukushkin h1 (-3,5) @ 1,80
Kei je tu dobil berdycha i lagano sepija-Kuku nikad nije bio nista pecijalno.Ovdje napravio upset protiv blejka koji tak i tak pod kraj karijere sam na americkom tlu outdoor igra dobro.Jest da je kuku 116 blizu 100 i htio bi to spustiti ali mislim da nema igru za japanca pogotovo na ovakvoj podlozi
uff za sutra imam samo tri para
inter-split 2 @ 2.90
mainz-stuttgart 2 @ 2.70
slaven-rijeka 1 @ 1.75
ovaj 3. par me zajbava nisam zicer za njega
Ja sve tri X igrao na 20kn
Mello - Mayer 2 @ 2,00
Da nije mello imo svega par dana prije ovog chelengera osvojen chelenger reko bi 50-50 mec.Oboje nekad solidni danas chelenger igraci.Znac ishavtili se na umor Mella Mayer a u tenisu su tu negde trenutno
0:2
Machado - Odesnik 2 @ 2,60
Takodjer slican razlog na umor Machada .Odmorniji machado je nedavno igro 3 seta sa Odesnikom tako da vjerujem da Odesnik danas moze vratiti
2:0 koji skart ovaj odesnik fulo sve brejk sanse i brejknut svakom prilikom sljedece kolo opet protiv macada
Brands - Bemelmans 2 @ 1,90
Brands konacno nakon cijele sezone nicega uhvatio ritam na omiljenoj podlozi.No polufinale beca sa Tsonga kroz kvalifikacije je ostavilo traga.Prvo kolo sa losim oswaldom je imo muke a drugo kolo da jaziri nije obnovio ozljedu je trebo izgubiti.Ljevorukog Bemelmansa nikako ne volim igrati no danas protiv umornog Brandsa se namece ko ociti izbor.Zadnje kolo je napravio upset protiv Petznera za kojeg vjerujem da nije bas bio oran na chelengeru svejedno dobio je.
Millot - Heliovaara 2 @ 1,80
Millot vam je vjerojatno poznatiji igrac sot objektivno i je ali u zadnje vrijem uzasno igra.Do ovog turnira je gubio od nuspojava ili slabo igro sa osrednjim igracima.Tu je dobio solidnog Smyczeka u prilicno cudnom mecu.Heliovaara je relativno nepoznat igrac ovisan o servisu bez puno meceva.Tu je dobio atp level igraca De voesta.Nema puno meceva pa je tesko se odrediti prema njemu stoga ovaj odabir ide cisto protiv millota
1:2
Zilina - Nitra 1 @ 2,20
Prvo sto upada u oci da je Zilina imala 5 dana odmora dok je Nitra jucer gostovala i jedva scupala bodove protiv klinaca Slovacko 20.Drugo Zilina je solidna momcad zadnje gostovanje igrali su ot sa jakim trencinom dobili su kosice doma i vec spomenuti Trencin doma.Nitra je tipicna domacinkska ekipa puno bolja na svojem ledu.u zadnjih 6 tekmi na gostovanju 2 pobjede u otu i 4 poraza.Zadnjih 4 tekmi u h2h je nitra dobila vrijeme je za prekid serije i ja idem na ekipu koja nije igrala jucer
6:2
EDIT
eto raspistoljio se
Braunschweig - Un.Berlin x2 @ 1,80
Sivas - Fenerbahce 2 @ 2,00
Medvescak - Salzburg 2 @ 2,60
Karlovy V. - Plzen 2 @ 2,30
Slavia - Trinec 2 @ 2,30
Nurnberg - Mannheim 2 @ 2,10