Pusiona ovaj vikend.
Ma, ne samo ovaj, nego svaki. teško više išta pogodit. Igra san jedan listić ono malo jače parove (juve 2/2, fiorentina 1/1, man city 1 i slično) al ne ide. Al evo uboja san ovog sigurnjaka. Al isto mi dobro dođe.
Pusiona ovaj vikend.
Ma, ne samo ovaj, nego svaki. teško više išta pogodit. Igra san jedan listić ono malo jače parove (juve 2/2, fiorentina 1/1, man city 1 i slično) al ne ide. Al evo uboja san ovog sigurnjaka. Al isto mi dobro dođe.
Pusiona ovaj vikend.
Ma,sljedeci tjedan ima da bankrotira kladionica :-D
Nisam dobio već 2 i pol mjeseca. Malo sam i slabije igrao al što je previše, previše je. Jučer sam onak iz za*******cije odigrao loto i naravno fulam samo 1 broj za nekih 200 kn. Na običnom listiću koji sam uplatio me zeznula zadnja dva para. Dobitak bi mi bio 69 kn - žalosno. Više nemogu pogodit ni za Bug.
Kockari,vise srece drugi put! :-D
ima neko nekakav dobar lisic za sutra ....fala :DDD
jel imate koje parove za savjet da sutra odigram
kladite li se što na nekoj od online kladionica i kojoj.
ja na bet-at-home.com.
probao i bwin i expekt
Evo i mog listica, u zadnje vrijeme jako lose ide, pa mozda sa ovim listicem prekinem nesretni niz
Partizan - Marousi -- 1
Wolfsburg - Villarreal -- Wolfsburg daje gol
Fenerbahce - Lille -- Fener. daje gol
Salzburg - St. Liege -- Salz. daje gol
CF Valencia - FC Brugge -- 1
Werder - Twente -- 1
Ulog: 40
Dobitak: 150
*ebeni salzburg nije mogao gol zabit...
Evo i mog listica, u zadnje vrijeme jako lose ide, pa mozda sa ovim listicem prekinem nesretni niz
Partizan - Marousi -- 1
Wolfsburg - Villarreal -- Wolfsburg daje gol
Fenerbahce - Lille -- Fener. daje gol
Salzburg - St. Liege -- Salz. daje gol
CF Valencia - FC Brugge -- 1
Werder - Twente -- 1
Ulog: 40
Dobitak: 150
*ebeni salzburg nije mogao gol zabit...
I mene je salzburg sj*bo iako sam osim toga čuda pogodio
Ako netko od vas se želi kladiti besplatno i osvajati nagrade za to neka mi se javi na pm.
Nemorate ništa radit osim pogađati utakmice, bilo nogomet tenis itd a da ne plaćate ništa,a da imate mogućnost dobitka.
Cim sam vidio onog Hilaria znao sam sta ce biti.
Cim sam vidio onog Hilaria znao sam sta ce biti.
Bez Čeha nema prolaska dalje u ligi prvaka, a vidim da i u Premiershipu ne ide...
Kockari,uplacuje li se sta za sutra?
ja bi mogo nesto za 100kn bacit neki ziheras
moram jos sutra vidit kaj ima
ja bi mogo nesto za 100kn bacit neki ziheras
moram jos sutra vidit kaj ima
Kontam i ja tako. 100-200 kn uplatit. Pogledat cu sad ponudu pa da vidim sta ima za vikend...
Evo za danas moj listić :
Fiorentina - Juventus X2
Roma - Milan 2
Arsenal - Burnley 1
West Ham - Bolton 1
Wolverhampton - Man. Utd. 2
Newcastle - Barnsley 1
Cardiff - Middlesbrough 1X
Ulog : 15
Dobitak : 375
U vrijeme pisanja ove poruke :
West Ham U. 0 - 2 Bolton W.
nadam se da će do kraja dobiti,
a moj bayern : 1. FC Cologne 1 - 0 Bayern Munich 52 minuta....
nema kruha od kladionice
nema kruha od kladionice
Davno sam to skužio...
sta igrati za veceras???
sta igrati za veceras???
Ajme,bas danas pricam kako treba igrati da Ronaldo daje prvi gol na utakmici. Mislim da je koef. 8 bio. Steta...
strasno....ne moze se dobiti pa ga hebi...sada igram jos jedan tiket...ako ne dobijem pos*rem se u sve
da svi dobivaju na kladionici kladionice bi propale....samo se pametnom igrom moze doci do dobitka....svi koji žele nešto zaraditi na kladionici neka mi se jave na pm..........
da svi dobivaju na kladionici kladionice bi propale....samo se pametnom igrom moze doci do dobitka....svi koji žele nešto zaraditi na kladionici neka mi se jave na pm..........
:facepalm:
reci ti šta oces ja sam u tolikom plusu u kojem ti neces nikada biti...sve listice imam lijepo skenirane i spremljene u evidenciju pa ti pjevaj borbene .....
reci ti šta oces ja sam u tolikom plusu u kojem ti neces nikada biti...sve listice imam lijepo skenirane i spremljene u evidenciju pa ti pjevaj borbene .....
pa onda daj tu neki da svi budemo u plusu